FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5265)
Midair and DMM4 tournament
No wlasnie mam pytanie, ktore glownie kieruje do Ala
Czy obok turnieju duelowego daloby sie w pozniejszym okresie zrobic turniej midairowy badz dmm4 (bez nagrod, dla zabawy) badz tez turniej rocket areny? Sadze ze z zainteresowaniem ze strony graczy nie byloby wiekszego problemu
Dmm4 na mapach dm6, povdmm4 i end, a midair na endif i midair ? Fajnie by bylo
ja juz nic wiecej nie bede robil. to moja ostatnia inicjatywa.
tak naprawde robilem te dwie ligi aby sie poduczyc PHP+MySQL
seryjnie
mysle ze narazie umie w skali 1-10 na 3/4 ... wiecej sie nie naucze chyba bo nie mam juz pomyslow na strone.
teraz musialbym jakis sklep internetowy zrobic :O
quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
mysle ze narazie umie w skali 1-10 na 3/4 ... wiecej sie nie naucze chyba bo nie mam juz pomyslow na strone.
teraz musialbym jakis sklep internetowy zrobic :O
Po raz kolejny apeluje do ekipy fpp : moze zmusicie sie do zorganizowania takiego turnieju ? To chyba nie jest tak trudne jak jeden czlowiek jest w stanie zorganizowac lige trwajaca pol roku.
quote:
Napisane oryginalnie przez era ... amphi end i povdmm4, dodatkowo nieznana mapa UNDER ...
To kto to zorganizuje? Moze fpp sie za to wezmie?
KLARKASH SHOOLER??????????
skoro Al juz sie nauczyl php
Obadalem mapke under i musze stwierdzic ze dm6 jest bardziej miodna do dmm4
Ps. A co w fpp robia tylko klark i shooler ? Jest jeszcze z 20 innych osob, ktore moze cos zorganizuja.
A i jeszcze jedno : under wypierdala sie na glmqwcl :<
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Ps. A co w fpp robia tylko klark i shooler ? Jest jeszcze z 20 innych osob, ktore moze cos zorganizuja.
for those who believe in life after quake
quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger
niewezcie sobie tego do serca ale proponuje zeby fpp nieorganizowalo takiej imprezy ze wzgledu nato ze wtedy wniej wezmie udzial tylko ekipa w fpp.pl)
quote:
Prawdopodobnie zagraloby wiecej ludzi niz myslisz avenger oprocz takich pro lam jak ty. No offense.
Ja tez nic nie mam do niego - po prostu niech nie zniechaca ludzi do robienia czegokolwiek dla quake'a.
Ps. Chcialbym pozdrowic fakenicka Bohomot za opuszczenie meczu ze mna na dm4 przy wyniku 45 : -3 dla niego. GG.
quote:
Ja tez nic nie mam do niego - po prostu niech nie zniechaca ludzi do robienia czegokolwiek dla quake'a.
Ps. Chcialbym pozdrowic fakenicka Bohomot za opuszczenie meczu ze mna na dm4 przy wyniku 45 : -3 dla niego. GG.
quote:
Napisane oryginalnie przez era nie byl to behemot moze??
quote:
Pewnie tak a co ?
O ! Zajebiscie.
quote:
O !Zajebiscie.
eeeee? co to ma byc?
quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6 eeeee? co to ma byc?![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:33.