FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5300)
serwery
Czy kazdy moze zagrac na polskich serwerach qw? Mam na mysli glownie (tylko) rxr.
I nie smiej sie cioto! Pytanie jest wbrew pozorom powazne, a konsekwencje odpowiedzi jeszcze bardziej powazne.
Jak widze elita nie lubi swiezej krwi na serwerach i z nowych graczy lubi sie wymiewac. Co chwila spotykam sie z nieprzyjemnym postepowaniem odnosnie klanowiczow [sp], a teraz pewnie czytaja tego posta (jak sie okazuje elita tu czesto zaglada a pozniej wysmiewa miedzy soba nasze arcylamerskie wypowiedzi) i brechaja na maksa.
Najprzyjemniejszy jest pan Insane, ktory przyczepil sie do mnie nie wiem z jakiego powdu. Chyba dlatego, ze raz grajac z nim dalem dosconnecta. Mam szacunek do jego poziomu gry, ale poziom zyciowy jaki soba prezenstuje jest zatrwazajaco niski.
(zwazywszy na to, ze sam ladnie miesza, ale jemu wolno bo to przecie eliciarz)
Odnosnie serwerow. Mialem chyba dzisiaj bana (za co? nie wiem), bo jakos dziwacznie moglem sie laczyc tylko z dwoma serwerami o nazwie Alaska. Co dziwne takze kilku innych klanowiczow [sp] mialo podobna sytuacje do mojej. Tylko szanownemu panu barrelowi wszystko dzialalo - dziwny przypadek, amoze Barrel nam to wyjasnisz?
Przed chwila znowu pewna osoba (nie chce mi sie przytaczac ksywek) spytala sie mnie czemu nie rozwiazalem [sp]? Co wam do jasnej cholery ten klan przeszkadza?
Nie wspomne juz ze dzisiaj miedzy jednym banem na serwach a drugim nasza elita (znow insane tez tam byl) wysmiewala sie z sp, wymyslajac niedorzeczne nazwy.
Widze, ze ludzie grajcy w qw nie lubia zmian i wola sie caly czas kisic we wlasnym towarzystwie. Ja nie bede zmienial tych utartych przez lata i dopracowanych do perfekcji zwyczajow. bawcie sie dobrze cioty komputerowe zwane takze elita - macie zbyt wysokie mniemanie o sobie, a swiat nie konczy sie na qw.
pewnie zaraz mnie ktos zbluzga, prosze bardzo, ja koncze swoja kariere w tym eliciarskim swiatku. Widze ze rasizm quakowy panuje. Trzyamjcie sie wielcy gracze.
Mowile wam sto razy zeby nie przejmowac sie takim czyms. To tak jakby w wojsku byscie narzekali ze dziadki sie wyzywaja na was.
Ten screen jest dla elyty, ktora tu czesto szuka rozrywki
bleheheheh
ciekawe kto to byl?
Ps. Ja mam zamiar nada lamic w qw - gadki insane'a mnie tyle obchodza co pogrom zydow w oswiecimiu.
Re: serwery
quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
Czy kazdy moze zagrac na polskich serwerach qw?
Tak
Re: Re: serwery
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Tak
Re: Re: Re: serwery
quote:
Mowisz o sobie pewnie A ja pytam czy KAZDY moze grac?
quote:
Jestes tego taki pewny? Skad to wiesz?
Shooler jako redaktor fpp i newmaker powinienes wiedziec nieco wiecej i nieco dokladniej !
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Co ma wiedziec ? Ze wam sie nie chce w qw grac i winicie to innych graczy ? Kazdy moze grac na rxr'ach ale nie kazdy tam grajacy moze chciec z wami grac - na to nic nie poradzicie.
quote:
Co ma wiedziec ? Ze wam sie nie chce w qw grac i winicie to innych graczy ? Kazdy moze grac na rxr'ach ale nie kazdy tam grajacy moze chciec z wami grac - na to nic nie poradzicie.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
po co elita sie z sp wysmiewa? zadaje po raz kolejny pytanie i nie ma odpowiedz. robi im co ten klan?
Zdanie innych o waszym klanie to inna histeria...
czy taka odpowiedz was satysFUCKcionuje?![]()
quote:
Widze, ze ludzie grajcy w qw nie lubia zmian i wola sie caly czas kisic we wlasnym towarzystwie.
Klark to Ty nie wiesz, ze na tym boardzie nikt nie rozumie slowa chyba, byc moze czy tez niepamietam?
Ucz sie od elity!!!
quote:
Klark to Ty nie wiesz, ze na tym boardzie nikt nie rozumie slowa chyba, byc moze czy tez niepamietam?
Ucz sie od elity!!!
Ps. Ja mam zamiar nada lamic w qw - gadki insane'a mnie tyle obchodza co pogrom zydow w oswiecimiu.
Duzo jest racji w Twojej wypowiedzi.
Ja jestem zbyt impulsywny, ale z qw nie zrezygnuje. Wlasnie wysepilem od rodzicow na nowa myche specjalnie, zeby grac w qw . Z ligi sie nie wypisuje.
A Nexus? Eh, on to juz calkiem zanerwowy jest. Na swoim dysku twardem nie mu juz ani jedne rzeczy zwiazanej z qw. Szkoda :/
quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
panowie. czym wy sie naprawde przejmujecie?
quote:
Co do przejmowania! Stary jestes jak Chimera. Myslisz, ze nic innego nie ma oprocz qw. [sp].
quote:
Duzo jest racji w Twojej wypowiedzi.
Ja jestem zbyt impulsywny, ale z qw nie zrezygnuje. Wlasnie wysepilem od rodzicow na nowa myche specjalnie, zeby grac w qw. Z ligi sie nie wypisuje.
A Nexus? Eh, on to juz calkiem zanerwowy jest. Na swoim dysku twardem nie mu juz ani jedne rzeczy zwiazanej z qw. Szkoda :/
quote:
Czym ja sie przejmuje ? A swiat dla mnie nie konczy sie na qw.
quote:
Check this : Wingman Logitech Wingman Gaming Mouse 121.56zl. A do takiej myszki koniecznie trzeba dobrej podkladki. Ja mam zamiar wkrotce zamowic ta Everglide cena 62zl. Jak chcesz to niedlugo bedziemy zamawiac z kumplem i we trzech bedzie taniej przesylka kosztowac.
nie wiem jaka jest powierzchnia tych podkladek ale na oko jest ona podobna do tej jaka byla na podkladkach rozdawanych na SAMSUNG WCG w wawie
mam taka jedna. zajebiscie sie na niej myszka kreci. wogole wypasik. za darmo of coz od kumpla co gral na WCG w star crafta (on ma ich jeszcze kolo 15 :O)
odnosnie banow, kickow itp.: ja tez tak mialem pare razy i mi sie przykro zrobilo
na serwerach kilka razy mnie zwyzywali: tez mi przykro bylo
po co niektorzy sp wyzywaja na serwerach? nie wiem, ja innych klanow nie wyzywam
z ligi sie wypisalem
ale w qw sobie jeszcze bede gral bo mi sie podoba ta gra
bede tez robil jeszcze inne fajne rzeczy
aha, nexus mozna grac na polskich serwerach, wszystkie sa dobre, ale ja ci polecam najlepszy: localhost, nikt cie tam nie obrazi i pingi sa dobre i zawsze jekis bot sie znajdzie
Wy naprawde macie jakies powazne kompleksy skoro tyle gadacie na ten sam temat zastepujac tylko wyrazy bliskoznacznymi. Myslice za naprawde ktos bedzie plakal bo ktos sie wypisal z ligi a ktos skonczyl z QW ?!? I'll be dammed !Pozatym pojecie ELITY oczywiscie jest wymyslem FPP bo jakos nie spotkalem sie z nim na innych bordach qw,q3 itd co tylko potwierdza wasze kompleksy przeciez od zawsze tak bylo ze lepsi miazdza gorszych nierzdako bluzgajac ich (za disconnect) ale spoko spoko jezeli w ten sposob macie sie doawrtosciowac to walczcie dalej z elita na texty ! hf!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:54.