FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5324)

Posted by shd on 02-04-2002 21:45:

Odchodze od grania

To ja shadow ^^ Niestety muszę odejść od grania w UT do końca roku szkolenego ponieważ ta gra zepsuła mnie na maxa!Przestałem sie uczyć i zrobił sie ze mnie leń totalny więć postanowiłem to zakończyć i tyle.Od czasu do czasu wejde zmłucić jakiegos newbie bo i tak pewnie jak powrucę o ile powruce do gry w wakacje to już nei będe tak dobry jak teraz :<>

Pozdrwaiam wszystkie fajne osoby z którymi miałem stycznoćś czyli :

Merlinka ^^ , AIM`a ^^ [dwaj super goście],1oke,nemesisa,neo,ottara,gruche,Galu`ska,pape smerfs *_*,quentica,Frd klan bR,f,r3,Av i innych któzy parę razy ze mną gadali.

Goog Bye do wakacji [może jak mnie to dalej będzie kręcić]!

Posted by M.G----->RuLeZ on 02-04-2002 22:14:

Re: Odchodze od grania

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
To ja shadow ^^ Niestety muszę odejść od grania w UT do końca roku szkolenego ponieważ ta gra zepsuła mnie na maxa!Przestałem sie uczyć i zrobił sie ze mnie leń totalny więć postanowiłem to zakończyć i tyle.Od czasu do czasu wejde zmłucić jakiegos newbie bo i tak pewnie jak powrucę o ile powruce do gry w wakacje to już nei będe tak dobry jak teraz :<>

Merlinka ^^ , AIM`a ^^ [dwaj super goście],1oke,nemesisa,neo,ottara,gruche,Galu`ska,pape smerfs *_*,quentica,Frd klan bR,f,r3,Av i innych któzy parę razy ze mną gadali.

Narazie mistrzu!!!! a tak apropo zapomniales o mnie
Do zagrania

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by GuriaS on 03-04-2002 14:01:

Unhappy Re: Odchodze od grania

quote:

pa

Posted by 8lo0d on 03-04-2002 14:33:

Re: Re: Odchodze od grania

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

pa

bYe, a szkoda, bo nie bede mial sie z kim już kłócic

Posted by Sniezek on 03-04-2002 14:39:

eeee shadow....popatrz ja zaczalem grac w UT , i tez sie przestalem uczyc...moga mnie nie dopuscic do matury ( hi matma ) ale czy to jest powod zeby przestac byc graczem ?
Shadow pytanie brzmi: Czy zagrasz ?

Posted by thor on 03-04-2002 16:06:

hrrrrrr

qrva , juz mam dosc , ile osob jeszcze zamierza odejsc , nic mi innego nie zostaje powiedziec BYE BYE , hyhy QL w nauce chyba oto ci dokladnie chodzi

Posted by shd on 03-04-2002 16:29:

Hodzi o nauke

Posted by FrD on 03-04-2002 16:31:

EEH

UCZ SIE UCZ, GRA/\/\I RODZINY NIE WYZYWISZ, NA GRE NIE ZARWIESZ LASKI, I GRĄ ZA PRAD NIE ZAPLACISZ :> ,TYLKO STRATA CZASU, niEstEty jaka pRzyjE/\/\nA.

Ja PEwniE tEz na RzEcz /\/\atuRy zRobiE sobiE pRzERwE, alE nic NIE tRwa wiEczniE.

BlooD niE /\/\asz siE z ki/\/\ klucic sluzE po/\/\pca :>

DziEki za wspo/\/\NiENIE /\/\niE

tRzy/\/\ siE na nowEj DRODZE zycia
(klawiatuRa /\/\i siE zEpsula)

Posted by Merlin on 03-04-2002 20:25:

Re: Odchodze od grania

quote:

heh jestem fajnym gosciem ciekawe czy ktos jeszcze mi to dzisiaj powie
a tak powaznie shadowq nie odchodz od grania ja moge nie zdac matury a bede gral bo mi to sprawia przyjemnosc a co do rozleniwienia to i tak niepomoze poprostu wyznacz sobie goddziny kiedy grasz a kiedy sie uczysz i bedzie looz pamietaj ze trzeba upasc zeby moc wstac

Posted by shd on 03-04-2002 21:19:

postanowione bede grał malutko prawie nic chyba ze w serious sama w single player

Posted by M.G----->RuLeZ on 03-04-2002 22:39:

Shdowq ja mysle ze ty juz nie bedziesz mial internetu

[chyba] bo widzisz sam po co grac w serious sama na single jak mozna za seriousa zagrac w ut ??
Pomysl szadol bo jst nadczym

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by shd on 04-04-2002 06:37:

Internet bede miał i gg też a gram w seriusa ze 30 min dziennie i jestem bardzo zadowolony bardziej niż w internecie grać s seriousa .bo gra w internecie wyzwala różne "niedobre" uczucia takie jak zawiść i zazdrość jak cholera a mi to nie pasi.O i jak gram w seriousa to daje save i sobie wychodze a jak w UT too siedze 4 godziny i mi mało!

Posted by Piotra5 on 09-04-2002 19:08:

Talking kolejny

hyhy widze shadowq ze jestes kolejnym graczem ktory dolaczyl do grona emerytow :o) ja przez jeb.... szkolenie gram juz od 3 miechow ((( i tez znadzieje oczekuje wakacji........

Posted by B0rG on 09-04-2002 22:01:

Talking Happy Birthday

Wszystkiego najlepszego z okazju jutrzejszych urodzin Piotra5 :)

Posted by 8lo0d on 09-04-2002 22:16:

Re: Happy Birthday

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Wszystkiego najlepszego z okazju jutrzejszych urodzin Piotra5

Dołączam się do życzeń ... szybkiego powrotu do gry

Posted by Sniezek on 10-04-2002 06:18:

Re: kolejny

quote:
Napisane oryginalnie przez Piotra5
ja przez jeb.... szkolenie gram juz od 3 miechow ((( i tez znadzieje oczekuje wakacji........

No mi tez bardzo przykro ze grasz juz od 3 miechow ja tez gram dopiero tyle....

Posted by Piotra5 on 10-04-2002 15:04:

Talking :)

chlip chlip az mi sie lza w oku kreci.... bardzo dziekuje za zyczenie i pozdrawiam wszystkich ut-maniakow i do szybkiego zgrania
P.S wlasnie od kumplazalatwiam skaner wiecniedlugo poznacie moje oblicze no i moze wrzuce tez zdjecie commy (bo to moj ziomek z klasy)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:33.