FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5337)

Posted by Drakoforma on 03-04-2002 13:48:

dm_toysoldiers to syf syfiasty

Ta nowa plansza jest zupelnie nie do grania.
Rozumiem mozna sobie zagrac raz na jakis czas ale jak widze to na serverze TC idzie nonstop. Dlatego w paru punktach przedstawie dlaczego ta mapka jest taka denna (oczywiscie poza wykonaniem ktore jest naprawde dobre).

1.Niewiem czemu ale gracze wpadaja w taka dziwna i chora euforie bitewna ze wogule niezwarzaja czy przy okazji nie zabijaja swoich.

2.Zadnych Objectives (typowa gra dla quakowcow <==OBRAZA)

3.Te odskocznie sa poprostu bezsensu.

4.Wielkie loty zolnierzy z jednego konca planszy na drugi koniec.

5.Teleporty.

6.Spawn w tym samym miejscu co przeciwnik.

7.O graniu w teamie zapomnij.

WOGULE TA MAPKE SIE POWINNO ZAKAZAC BO JAK KTOS CHCE TAKA RABANKE TO NIECH SOBIE ZAGRA W "UT" "QUAKA" I IM PODOBNE

Posted by .:SSMAN:. on 03-04-2002 15:13:

Re: dm_toysoldiers to syf syfiasty

Tez gralem w ta mape i ci powiem ze na poczatku myslalem TAK SAMO jak ty tez jest beznadziejna!!! przeciesz to HL czy Q3, a nie kochany Wolfik......
Ale po 2h gry pokochalem pape dlaczego???
Moze dlatego ze gralem z milymi ludzmi (pozdro. Dark_LAMER i ACID).....
A moze dlatego ze jest to cos (wkoncu) nowego dosc latania do RADARU / DOKOW / WIEZ / i innych wynalaskow , biore PFa i w tany...
Jest to doskonala mapa "od-stresujaca" gdzie tylko walisz na pale w wroga miem ze to troche "nudne" takie "Q3-kowskie" ale do prostej zabawy doskonale
Na niej znajdzie kazdy swoje miejsce
Snajperzy pod stolem
Pf na szafce
LT kolo teleportu
M chyba wszedzie
tylko biedny E nie ma co robic =]

No i tam muzyczka niby nic, nie istotny szczegol ale ile daje frajdy!!!

Jak sie lepiej pozna mape jest ZAJEBISTA!!!
Na poczatku beda problemy co chwile jakis PF cie trafi, ale za 1 h to ty jestes MASTER , pod koniec gry zajmowalem TYLKO 1 i 2 miejsce .....
A jak dali gravitacje i pretkosc regeneracj paska strzalu (PF) na 100% to byla jazda !!!!

Prosze tylko TC aby dali respawn na 1 sec. no moze 5 =]

ps.
7.O graniu w teamie zapomnij.
To mapa DM (nawet jest w nazwie), wiec o TEAMie zapomnij !!! heheh

Posted by PsychOPAT on 03-04-2002 15:56:

Angry

Chyba niegrasz facet w wolfa zbyt dlugo. To ja namowilem moich qmpli z klanu, ktorzy 3maja serwer na umieszczenie tej mapy. Jak Ci sie niepodoba, to wcale niemusisz wchodzic na serwa, chyba prosciej, jak postawisz jeden u siebie w domu i bedziesz wtedy rzadzil. A mapka, jest spoko, bo przynajmniej mozna sie odbic na kfilke od wolfowej rzeczywistosci. Dzieki niej naprawde poczulem sie malym zolnierzykiem

IRCnet: #polishlegion

Posted by DaBi on 03-04-2002 16:21:

Thumbs up

mapka jest spoko
mi�a odmiana jak tu ju� wielu zauwa�y�o od dok�w i innych radar�w.

Troch� Ci� Drakoforma nie rozumiem co Ci przeszkadza mapka i �e ci�gle grana na TC ?
I co� powiadasz o jakim� zakazaniu czy czym�.
Ja jako� nie narzekam jak leci na ByRy np ca�y dzie� tundra (a ja tej mapki nielubie znowu�) Ale skoro ludzie j� lubi� to spox i nic mi do tego , p�jde na inny serwer.
I nie b�d� pisa� na boardzie �e Tundra jest syfem bo tam same Pfy i zteamkillowali mnie du�o razy i mam tam lagi i �niegu nie lubi� bo lubi� lato

Poza tym nie chcia�bym gra� w wolfa je�li kto� decydowa� w co mog� gra� a w co nie.

Posted by .:SSMAN:. on 03-04-2002 16:53:

Wlasnie nie lubisz tej mapy to nie graj , ja tam jestem bardzo wdzieczny TC ze wkoncu jest cos innego niz mp_bicz, niz zabieranie / obrona dokow / radarow / wiez / lodzi / i innych wynalazkow

Mi tam sie ta mapa podoba , doskonale sie tam bawie (przy tej muzyce).

ps. (chyba juz mowilem) Prosze TC aby spawn zmiejszyli do 1 sec. wtedy bedzie JAZDA na MAXa

Posted by Drakoforma on 03-04-2002 22:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.
Wlasnie nie lubisz tej mapy to nie graj , ja tam jestem bardzo wdzieczny TC ze wkoncu jest cos innego niz mp_bicz, niz zabieranie / obrona dokow / radarow / wiez / lodzi / i innych wynalazkow

Mi tam sie ta mapa podoba , doskonale sie tam bawie (przy tej muzyce).

ps. (chyba juz mowilem) Prosze TC aby spawn zmiejszyli do 1 sec. wtedy bedzie JAZDA na MAXa

Widze ze Wolfenstain na psy schodzi.

W wolfa gram od pierwszego testu.

A TC to dlatego ze tam mam najlepsze pingi.

dm_toysoldiers to mapka dla ludzi ograniczonych o muzgu wilekosci kapsla, naszczescie szybko przeminie i spolecznosc powroci do prawdziwego przeznaczenia RTCW, czyli gry w teamie.

Apropo PF to na ByRy jedna z podstawowych broni jest PF gdyz lamy lubia sobie nia poprawiac statsy.

Posted by PsychOPAT on 04-04-2002 00:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez Drakoforma

Widze ze Wolfenstain na psy schodzi.

W wolfa gram od pierwszego testu.

A TC to dlatego ze tam mam najlepsze pingi.

dm_toysoldiers to mapka dla ludzi ograniczonych o muzgu wilekosci kapsla, naszczescie szybko przeminie i spolecznosc powroci do prawdziwego przeznaczenia RTCW, czyli gry w teamie.

Apropo PF to na ByRy jedna z podstawowych broni jest PF gdyz lamy lubia sobie nia poprawiac statsy.

He he w takim razie moj mozg bardzo spochnal, bo normalnie jest wielkosci ziarnka piasq

Posted by Drakoforma on 04-04-2002 11:53:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

He he w takim razie moj mozg bardzo spochnal, bo normalnie jest wielkosci ziarnka piasq

Jak widac jeszcze za malo skoro sie ta plansza zachwycasz.

Posted by .:SSMAN:. on 04-04-2002 12:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez Drakoforma

JEZU a ten znow zaczyna o PF Zobacz statsy, ludzie co graja PFami wcale nie maja bog wie jakich statow!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by Przecinek on 04-04-2002 19:11:

LOL chyba nie przeminie , skoro juz jest mapka House of ktostam oparta na podobnym pomysle . Z tego wniosek ze ludziom sie podoba , robi kariere etc . Ja sadze ze zabawa jest przednia ale do momentu . Po 1 godzinie juz przestala mnie bawic i wyszedlem . Po prostu zieje nuuuda . Sytuacja podobna do tej gdy zapodamy Vote na mape ktorej nie ma i wszyscy staja sie niesmiertelni . Lataja , strzelaja ogolnie cool ...ale szybko przestaje bawic . Gdyby chociaz wygrywal ten team ktory ma wiecej fragow ale nieee . Nie gralem nigdy w Q3 wiec miejsce w tabeli mnie nie grzeje , liczy sie zwyciestwo teamu ( a na TS wygrywaja zawsze axis )

Trash

Posted by Drakoforma on 04-04-2002 20:09:

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.

JEZU a ten znow zaczyna o PF Zobacz statsy, ludzie co graja PFami wcale nie maja bog wie jakich statow!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niewiem czego ty chcesz odemnie przeciez to nie ja znowu pierwszy zaczolem o PF gadac, zacznij uwazniej czytac posty.

Posted by Chrumkules on 05-04-2002 08:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

musze przyznac racje a moze raczej nie tyle musze co chce osobom ktore sa przeciwko mapce Toy cos tam - osobiscie musze przyznac sie nie gralem w nia jeszcze ale nie mam tez zamiary - ja zawsze gre w wolfa mialem za zespolowa w ktorej trzeba wykonac jakies zadanie, a nie trzepac kto wiecej fragow - jako ze nie jestem zwolennikiem Quake i innych tego typu sieczek (bardziej Operation Flashpoint Rainbow 6 Ghost Recon) uwazam ze taka mapka dobra by byla do q3 cz UT granie w nia na wolfie moze chyba sprawiac przyjemnosc tylko fanom w/w gierek - oczywiscie co nie znaczy ze potepiam kogs za to - chcecie to sobie grajcie - potepial to bede jak bedzie to grane na wszystkich serwerkach - a swoja droga szkoda ze taka mapka znalazla serwer a moj "kochany" Mitchell czy Ardeny jakos nie bardzo!

Posted by [=||=]T3 on 05-04-2002 15:44:

Moze i syf syfiasty ale zawsze jakies nowum. Celowanie jest genialne podczas lotu

P.S. Nie odkrylem jeszcze tajemnicy zbaczanie z kursu podczas lotu i plusku o podloge ale pracuje nad tym

Pozdro all

Posted by [=||=]T3 on 05-04-2002 15:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

swoja droga szkoda ze taka mapka znalazla serwer a moj "kochany" Mitchell czy Ardeny jakos nie bardzo!

Chlip chlip fakt jesli chodzi o Ardeny to lacze sie w bolu , natomnisat co do Mitchell Down to chodzi u nas na servie IC jakbys chcial pograc

Posted by Swiety on 07-04-2002 12:51:

Jak dla mnie

Granie na tej mapie jest podobne do orania pola samochodem sportowym zamiast ci�gnikiem. To tak jakby przerobi� assault albo depot na potrzeby Quake 3. Poprostu ta mapa jes sprzeczna z charakterem Wolf-a. Je�li kto� tak bardzo zachwyca si� t� map�, to nie ma co ukrywa� - Chyba nie wie o co chodzi w tej grze. Poprostu siepanina w stylu Quake-a.

Posted by Frog on 07-04-2002 16:32:

Po calym dniu noszenia dokumetow i wysadzaniu wszystkiego dla dobra druzyny czy nie jest przyjemnoscia popykac se tak tylko dla siebie bez troski o to czy wygrasz czy nie?? Ta mapa jest dla mnie takim senatorium a po 10 min grania na niej czuje sie jak po wypiciu TIRa browarow WYPASIONA MAPA

=======================

Posted by PsychOPAT on 07-04-2002 16:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

musze przyznac racje a moze raczej nie tyle musze co chce osobom ktore sa przeciwko mapce Toy cos tam - osobiscie musze przyznac sie nie gralem w nia jeszcze ale nie mam tez zamiary - ja zawsze gre w wolfa mialem za zespolowa w ktorej trzeba wykonac jakies zadanie, a nie trzepac kto wiecej fragow - jako ze nie jestem zwolennikiem Quake i innych tego typu sieczek (bardziej Operation Flashpoint Rainbow 6 Ghost Recon) uwazam ze taka mapka dobra by byla do q3 cz UT granie w nia na wolfie moze chyba sprawiac przyjemnosc tylko fanom w/w gierek - oczywiscie co nie znaczy ze potepiam kogs za to - chcecie to sobie grajcie - potepial to bede jak bedzie to grane na wszystkich serwerkach - a swoja droga szkoda ze taka mapka znalazla serwer a moj "kochany" Mitchell czy Ardeny jakos nie bardzo!

No to nic prostszego, wejsc na #tcklan i namowic osoby za to odpowiedzialne na ktoras z tych mapek (ja osobiscie jestem za)

Posted by Frog on 07-04-2002 17:03:

HEHE pomylil mi sie podpis

=======================

Posted by Frog on 07-04-2002 17:06:

Znowu mi sie pomylilo jak teraz niewyjdze to ide sie powiesic

=======================

Posted by PsychOPAT on 07-04-2002 18:06:

Re: Jak dla mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Granie na tej mapie jest podobne do orania pola samochodem sportowym zamiast ci�gnikiem. To tak jakby przerobi� assault albo depot na potrzeby Quake 3. Poprostu ta mapa jes sprzeczna z charakterem Wolf-a. Je�li kto� tak bardzo zachwyca si� t� map�, to nie ma co ukrywa� - Chyba nie wie o co chodzi w tej grze. Poprostu siepanina w stylu Quake-a.

Jesli wziac pod uwage, ze na swiecie organizuje sie wyscigi ciagnikow i kosiarek, to czemu by nie orac pola samochocem sportowym ???

Posted by Drakoforma on 07-04-2002 23:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez Frog
Po calym dniu noszenia dokumetow i wysadzaniu wszystkiego dla dobra druzyny czy nie jest przyjemnoscia popykac se tak tylko dla siebie bez troski o to czy wygrasz czy nie??

quote:
NIE !!!

Posted by Rayan on 08-04-2002 07:40:

Na tej mapie jest "objective".
Ja z ch�opakami z klanu bronilismy dobre kilka minut radia przed w��czeniem.
Spr�bujcie, niez�a zabawa.

Posted by [KmH]Falek on 25-04-2002 18:04:

Talking ta mapka rulaaaaaaaaaa

Gra�em w ni� u kumpla ze 3 godzinki i powiem tak: mapka jest superrrrrrrrrr tylko �eby si� da�o t� muzyk� wy��czy� to by by�o zaje, zaje

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:49.