FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5375)

Posted by SweepeR on 04-04-2002 19:29:

The Sims - helpmi

Sasiadka chce zebym jej pomogl w instalowaniu dodatkow do Simsow. A ja nie mam zielonego pojecia jak to sie robi Nigdy tego nie robilem Nawet w to nie gralem.

Co trzeba wiec zrobic, zeby byl w grze np. dom czy tapeta, ktora sobie sciagnalem?

Posted by Ulraunt. on 04-04-2002 20:10:

Re: The Sims - helpmi

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Sasiadka chce zebym jej pomogl w instalowaniu dodatkow do Simsow. A ja nie mam zielonego pojecia jak to sie robi Nigdy tego nie robilem Nawet w to nie gralem.

Co trzeba wiec zrobic, zeby byl w grze np. dom czy tapeta, ktora sobie sciagnalem?

a moze jest pliczek read me? poszukaj patchy i zainstaluj... albo wejdz na jakies fanowe stronki o simach.

(sasiadka jasne )

Posted by ZimZum on 04-04-2002 21:36:

nie da ci ojciec nei da ci matka co da ci sasiadka ;-)

sprobuj rozeznac sie w strukturze plikow, ktory za co odpowiada i juz bedziesz wiedzial jak instalowac all

Posted by Insmac_old on 05-04-2002 08:37:

No, nale�y wali� chyba je w katalogi data/ albo co� w tym stylu...w ka�dym dodatku pewnie jest readme, albo odwied� jakie� www po�wi�cone Sims (http://thesims.zin.pl itd.)

Posted by SweepeR on 05-04-2002 14:40:

Wlasnie najfajniejsze jest to, ze nie ma zadnego readme... Jest tylko plik o rozszerzeniu .far, a takich nie moge znalezc nigdzie w katalogu z gra Ponadto szukalem patchy, ale nigdzie nie ma skad sciagnac. Na oficjalnej stronie jest, ale tam trzeba sie zarejhestrowac, a zeby to zrobic trzeba podac cd-key gry czy cus...

Posted by Eustachy on 05-04-2002 15:17:

to udaj ze cie nie ma w domu jak "s�siadka" przyjdzie...

Posted by bizonek on 05-04-2002 15:58:

Ja posiadam wszystkie dodatki do The Sims ( gre tak�e ). Powiedz o co ci konkretnie chodzi.
Bo je�eli o instalacje dodatk�w to tobi si� to tak.
The Sims, potem The Sims: Livin' large ( �wiatowe �ycie), potem House Party ( Balanga), potem Hot Date ( Randka ), a na ko�cu Vacation ( Wakacje).
Czego ci jescze trzeba?

Posted by j@rzabek on 06-04-2002 14:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
Ja posiadam wszystkie dodatki do The Sims ( gre tak�e ). Powiedz o co ci konkretnie chodzi.
Bo je�eli o instalacje dodatk�w to tobi si� to tak.
The Sims, potem The Sims: Livin' large ( �wiatowe �ycie), potem House Party ( Balanga), potem Hot Date ( Randka ), a na ko�cu Vacation ( Wakacje).
Czego ci jescze trzeba?

na przyklad powiedz jak dodac wlasna tapete, czy przedmiot...

Posted by MaslaV on 06-04-2002 15:31:

Re: The Sims - helpmi

quote:
Sasiadka chce zebym jej pomogl w instalowaniu dodatkow do Simsow.

oczywi�cie wszystko za ca�usa

Posted by SweepeR on 06-04-2002 18:38:

Na nic wasze niecne knowania! Sasiadka jest mlodsza ode mnie o dwa lata Thx bizonek.

Posted by Insmac_old on 06-04-2002 18:42:

quote:
Na nic wasze niecne knowania! Sasiadka jest mlodsza ode mnie o dwa lata Thx bizonek.

13 lat?

Posted by MaslaV on 06-04-2002 18:47:

pedofil

(joke* oczywi�cie)

Posted by on 06-04-2002 19:01:

quote:

ej no to mogles mowic kole�anka a nie jakas 30-latka (bez obrazy slawq ) i Ty nazywasz kogos takiego s�siadk� ?

Posted by SweepeR on 06-04-2002 19:07:

No sasiadka. I nigdzie nie pisalem w jakim wieku jest

Posted by Insmac_old on 09-04-2002 13:30:

quote:

No sasiadka. I nigdzie nie pisalem w jakim wieku jest

Ale sam rozumiesz tu jest sporo napale�c�w, wiec podawanie wszelkich szczeg��w jest wysoce niebezpieczne

Posted by SweepeR on 09-04-2002 14:27:

Ale na szczescie nie widze tu zbyt wielu osob z wrocka (szczerze mowiac to oprocz giba to wogole nie widze osob z wrocka )

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:14.