FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5400)

Posted by kmb007 on 05-04-2002 21:42:

Thumbs down Aimbot i wallhack!!!!

Zakladam ten temat chociaz podobny istnieje ale nie ma w temacie AIMBOT i WALLHACK i moze ten temat przyciagnie wieksza czesc polskiego UT. Chcialem sie zapytac co sadzicie o tych dopingach (a wiem ze raczej wam to nie odpowiada) ? Jak bylem newbie i caly czas ginolem od strzalu w glowe i mowilem ze sa cheaterzy to wszyscy mnie wysmiewali !!!! Teraz gdy juz jest udowodniona sprawa z GODem jestem pewnien ze duza czesc graczy uzywa dopingu w roznej postaci . Nie osadzam oczywiscie nikogo ale chcialem w ten sposob zwrocic na to wieksza uwage i wysluchac waszych opinii .. MOZE NAM SIE UDA WSPOLNIE KOGOS NAKRYC, LUB COS TAKIEGO !!! Piszcie nie oszczedzajcie klawiatury hehe.!!!!

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by shd on 05-04-2002 22:24:

jak zwykle robisz z siebie idiote.ta rozmowa to pewnie na jaja

Posted by kmb007 on 05-04-2002 22:40:

Angry Sraly muchy bedzie wiosna!!!

Co jak zwylke robie z siebie idiote? Temat o najlepszym klanie w polsce rzeczywiscie jest idiotyzmem no no (ladnie amsz w domu)!! No i temat o aimbotach tez jest tak glupi ze sraki mozna dostac!! Wez sie lepiej ty do roboty i cos zrob pozadnego!!!

Posted by kmb007 on 05-04-2002 22:42:

Thumbs up kupa

Moze sonda jest troche idiotyczna bo wiekszosc bedzie glosowala na kick albo ban ale jakos samo sie wcisnelo i troche urozmaicenia jest!!!!!

Posted by quietc on 05-04-2002 23:17:

Talking WYJATKOWO....

...ZGADZAM SIE Z SHADOWEM:>>

BEZ URAZY STARY ALE TEXTY Z CZOLOWYMI POLSKIMI GRACZAMI UZYWAJACYMI AIMBOTA SA LEKKIM PRZEGIECIEM...

A CO DO PYTANIA TO CHYBA NAWET BYLEM SWIADKIEM TEGO LUB PODOBNEGO ZDARZENIA

GDY KTOS Z R3 (EHH TEN R3TERROR;> ) ZNOWUZ FRAGOWAL WSZYSTKICH NAOKOLO KTOS SPYTAL ZARTEM O TO CZY ZNOWU UZYWA AIMBOTA...

Posted by kmb007 on 05-04-2002 23:22:

Lightbulb

Chcialem zauwazyc ze przegieciem bylo by wypisanie nickow tych graczy!!!!! Ja jak wczesniej napisalem nie chce nikogo osadzac nie mowie ze uzywa aimbota albo wallhacka bo po prostu tego nie moeg wiedziec, jesynie moze mi sie wydawac podejrzany!!! Nie wiem czy byles przy tym jak byla rozmowa o aimbocie , ale niewazne teraz czy to prawda czy nie!!!! Chodzi o wypowiedzeni sie w tym temacie, chciaz jest to wiadome ze wszyscy to tepia. ALE MOZE JAK KTOS TEGO (nie daj Boze) UZWYA , NIECH TO BEDZIE PRZESTROGA HEHE, ZE ROBIMY COS W TYM KIERUNKU!!!! ( przynajmniej ja, bo mnie to troche zdenerwowalo jak widzailem demko z GODem) Nerka

Posted by shd on 05-04-2002 23:37:

w tym kierunku to mozesz tylko pierdn�� .Podpowiem ze najlepiej na zach�d!!!

Posted by kmb007 on 06-04-2002 00:08:

Question buahahaha

No w sumie to dowcipny jestes !!

Posted by Monar"bzn" on 06-04-2002 01:03:

Red face huuuhuu

Ale macie problemy jeden chce dobrze droogi tez i sie k�oocicie nie wiem o co a po za tym to i tak jest ciezko zobaczy� czy ktos ma aimbota przeciez to jest praktycznie nie za�wazalne ,no ale jak wy sie bawicie w dedektywoow oka nie mam nic przeciw temu s� gracze ktoo�y graja lepiej niz jaki� przecientny gracz z aimbotem wiec ciezko jest wykryc moze byc tez czasami ze ten na koncu z ani 1 fragiem moze miec aimbota nie wiadomo.

Posted by 8lo0d on 06-04-2002 11:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
w tym kierunku to mozesz tylko pierdn�� .Podpowiem ze najlepiej na zach�d!!!

Ale Ty masz stary m�dre wypowiedzi ... a by ci� *******n�o ...
Co do topicu, mam nawet jedno demko, ale nie wiem czy go�c mia� bota, wida� �e by� newbie, porusza� sie po mapce jak by pierwszy raz na niej gra�, za to refleks mia� niczego sobie, noi celno�� te� dobr�

Posted by kmb007 on 06-04-2002 12:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Ale Ty masz stary m�dre wypowiedzi ... a by ci� *******n�o ...
Co do topicu, mam nawet jedno demko, ale nie wiem czy go�c mia� bota, wida� �e by� newbie, porusza� sie po mapce jak by pierwszy raz na niej gra�, za to refleks mia� niczego sobie, noi celno�� te� dobr�

No nareszcie sie ktos pozadnie odezwal. Po to jest board ut chyba zeby rozmawiac na jakies tematy. Ja zalozylem akurat o iambotach i wallhackach i nie mozna na pierwszy rzut oka powidziec czy ktos uzywa ego. Ale ja obserwuje juz od jakichs 2 tyg jednego kolesia jak go gdzies spotykam i jesst podejrzanu u mnie bo jeszcze niedawno gral jak baba (bez obrazy damskej czesci publicznosci) Jak cos macie do powiedzenia albo macie nagrane demka z podejrzeniem o uzwyanie aimbota albo wallhacka piszcie oalboodzywajcie sie do mnie NR GG:2262758!!!

Posted by kmb007 on 06-04-2002 12:05:

Talking bledy

sorry za duzo bledow ale pisze nia patrzac na ekran i zapominam co pisalem 1 min temu dlatego niektore wypowiedzi moga nie byc spojne albo sie powtarzac!!!

Posted by thor on 06-04-2002 12:33:

POMOCY !!!

qrde , gdzies dzisiaj skasowalem nie chcacy AIMBOTA , qrde GruChA mozesz mi go znow dac , bo nie bedzie mi dzis wychodzic granie na serverach

Posted by LuZnY on 06-04-2002 12:44:

Re: POMOCY !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez thor
qrde , gdzies dzisiaj skasowalem nie chcacy AIMBOTA , qrde GruChA mozesz mi go znow dac , bo nie bedzie mi dzis wychodzic granie na serverach

to ja poprosze 2 szt. (co dwa aimboty to nie jeden )

\/

Posted by B0rG on 06-04-2002 13:40:

Re: Re: POMOCY !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

to ja poprosze 2 szt. :) (co dwa aimboty to nie jeden :P )

A nasza klanowa wersja AvimBot'a v.1.2 b nie zadowala Cie? Url do sciagniecia podam Ci na Gadu-Gadu.

;)

Posted by 8lo0d on 06-04-2002 13:52:

Re: POMOCY !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez thor

thor ale jakiego Ty mia�e� ? Ja mam takiego dzi�ki kt�remu trudniej mnie jest trafi� innym playerom, i mam lepsz� celno�� !nowo��!, gratis dok�adaj� headY !! tzw 3 w 1 Mog� Ci go siako� podes�a�, u mnie si� wspaniale sprawuje

Posted by quietc on 06-04-2002 14:27:

Talking aimbot av

av to wasz klanowy aimbot ma odrazu mozliwosc strzelania przez sciany i malowania garazu (?:>>> )?:>
czy to byl aimbot r3 bo nie pamietam:>

Posted by GruChA on 06-04-2002 14:43:

**** a moj aimbot sie spier.... i zamiast ja komus heada to wszyscy dla mnie :/
bijcie rekord kto wiecej headow dostanie - moj rekord to : dostalem 12 headow na 18 deadow, 2/3 z kul jakie dostaje to w head trafiaja LOL
p.s. hehe mam jeszcze program ktory powoduje ze glowy nie widac u mojej postaci

Posted by kmb007 on 06-04-2002 14:55:

Angry Po co ten board ut jest w takim razie?

buahaha normalnie sraka mi po nogach pociekla jak sie simialem z waszych wypowiedzi hahahahahahahahahhahaha

Posted by GrEaTEyE on 06-04-2002 14:55:

:D

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
bijcie rekord kto wiecej headow dostanie - moj rekord to : dostalem 12 headow na 18 deadow, 2/3 z kul jakie dostaje to w head trafiaja LOL

Niechcem si� chwali� ale mam takiego aimbota....�e w goscia za hOOya nietrafietylko dzia�a na graczy z nickiem dT lub Av....ale oni maj� lepsze aimboty dekoduj�c

GrEaTEyE

Posted by Merlin on 07-04-2002 11:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

hehe grucha w koncu sie zdemaskowales ale napraw tego aima jak najszybciej bo moj tez zaczyna sie buntowac

Posted by Merlin on 07-04-2002 11:15:

hehe

jak dla mnie w ankiecie zabraklo punktu zmierzyc sie z nimi tak jak ten bubu z demka to musialoby byc nie zle wyzwanie

Posted by LuZnY on 19-04-2002 02:33:

The Psychological Profile of A Multiplayer Gaming Cheater

j/w
http://www.gameadmins.com/articles/...articleche1.htm
polecam

\/

Posted by PAPUGa on 21-04-2002 06:01:

Re: The Psychological Profile of A Multiplayer Gaming Cheater

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
j/w
http://www.gameadmins.com/articles/...articleche1.htm
polecam

Wiecie co Panowie?
bo wszyscy mowia, ze to nieladnie, a fe,
i ze nieuczciwe, i to przegiecie i .....

I jakos kazda proba podjecia tematu cheatowania (czyli po polsku: oszustwa) w UT jest obsmiewana, albo olewana cieplym,mokrym.

Jednoczesnie z drugiej strony: "banowac!" "filtrowac IPy" ...

Wobec tego sie Was pytam - czy TO (powyzsze) SAMO sie zrobi?
A moze mam sobie wymyslic, ze <joke-mode> te, te i te klasy adresow mi sie nie podobaja i je obcinam na servie? (wszyscy wiedza, ze banowanie w UT jest do bani, i najlepiej jest filtrowac na firewallu). </joke-mode>.

A moze nikomu nie zalezy, zeby cheaterzy nie mieli latwego zycia - bo w skrytosci ducha ich podziwia? zazdrosci im? ma nadzieje tez kiedys sprobowac?

sig: z lekka niewyspany....

Posted by 8lo0d on 21-04-2002 10:48:

Re: Re: The Psychological Profile of A Multiplayer Gaming Cheater

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Wiecie co Panowie?
bo wszyscy mowia, ze to nieladnie, a fe,
i ze nieuczciwe, i to przegiecie i .....

I jakos kazda proba podjecia tematu cheatowania (czyli po polsku: oszustwa) w UT jest obsmiewana, albo olewana cieplym,mokrym.

Jednoczesnie z drugiej strony: "banowac!" "filtrowac IPy" ...

Wobec tego sie Was pytam - czy TO (powyzsze) SAMO sie zrobi?
A moze mam sobie wymyslic, ze <joke-mode> te, te i te klasy adresow mi sie nie podobaja i je obcinam na servie? (wszyscy wiedza, ze banowanie w UT jest do bani, i najlepiej jest filtrowac na firewallu). </joke-mode>.
A moze nikomu nie zalezy, zeby cheaterzy nie mieli latwego zycia - bo w skrytosci ducha ich podziwia? zazdrosci im? ma nadzieje tez kiedys sprobowac?

sig: z lekka niewyspany....

Ale ja widz� �e jako� tstatnio na serverach coraz cz�ciej m�wi si� �e ten ma aimbota itp. kicka mu ! ... Ludzie przesadzacie, �e komu� idzie dobrze, jest lepszy od innych to zaraz musi mie� bota ?
Wczoraj graj�c na coolnecie po 22:00 zosta�em hm kickni�ty przez go�ci z zagranicy za to �e mam bota, i nie mog�em si� dostac ... Bezsens
Poza tym by�o tam kilku Polak�w, nie pami�tam ju� nick�w, kt�rzy nic nie zrobili, dajecie tak pomiata� Polakami, mo�e i mnie nie lubicie, ale jestem POlakiem i widz� �e go�cie z zagranicy ju� kickaj� bezkarnie i za nic

Posted by quietc on 21-04-2002 11:25:

Exclamation

Papuzko
jak mam sie ***** nie smiac gdy jakis debil oskarza o cheatin' czolowych polskich graczy? dla mnie to paranoja
poza tym jak kogos nie znam a idzie mu niesamowicie dobrze (np. wali same heady - ledwie sie wychylisz a tu pif-paf:> ) to podgladam go na speccie i dopiero jakbym byl pewny ze cheatuje to go o to oskarzam, ale nie mam zamiaru biegac po servach i szukac oszustow
Bloodq a co do ciebie to ostatnio strasznie duzo osob zaczalo grac w ut i moze cie nie znali:>>

Posted by 8lo0d on 21-04-2002 12:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
Papuzko
jak mam sie ***** nie smiac gdy jakis debil oskarza o cheatin' czolowych polskich graczy? dla mnie to paranoja
poza tym jak kogos nie znam a idzie mu niesamowicie dobrze (np. wali same heady - ledwie sie wychylisz a tu pif-paf:> ) to podgladam go na speccie i dopiero jakbym byl pewny ze cheatuje to go o to oskarzam, ale nie mam zamiaru biegac po servach i szukac oszustow
Bloodq a co do ciebie to ostatnio strasznie duzo osob zaczalo grac w ut i moze cie nie znali:>>

E tam na w blue widzia�em 2 osoby kt�re graj� w UT conajmniej 2 - 3 miechy i dobrze mnie znaj�, im te� dosy� dobrze sz�o, a �e by�em w przeciwnej dru�ynie i im "przeszkadza�em" to dali /vote yes ...

Posted by quietc on 21-04-2002 12:30:

Angry to juz chamstwo

poza tym ostatnio zauwazylem, ze ,szczegolnie na snajpie, wystarczy dac callvote kick i wszyscy daja yes a nikt sie nie zapyta dlaczego...
pal licho gdy ktos jest TK albo ma 999 ale jak ktos po prostu kogos nie lubi?????

Posted by PAPUGa on 21-04-2002 14:55:

Re: to juz chamstwo

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
poza tym ostatnio zauwazylem, ze ,szczegolnie na snajpie, wystarczy dac callvote kick i wszyscy daja yes a nikt sie nie zapyta dlaczego...
pal licho gdy ktos jest TK albo ma 999 ale jak ktos po prostu kogos nie lubi?????

tez zauwazylem - ze vote yes, gdy kogos jest do kicania to szybko sie nastukuja
moze aby bylo mniej konkurentow/przeciwnikow?
nie soprawdzaja kogo kickaja, za co , itd.

ale sie ciesze, ze temat zyje - moze dojdziemy w koncu wspolnie - jak to jest z tymi cziterami, w polszcze

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:51.