FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5400)
Aimbot i wallhack!!!!
Zakladam ten temat chociaz podobny istnieje ale nie ma w temacie AIMBOT i WALLHACK i moze ten temat przyciagnie wieksza czesc polskiego UT. Chcialem sie zapytac co sadzicie o tych dopingach (a wiem ze raczej wam to nie odpowiada) ? Jak bylem newbie i caly czas ginolem od strzalu w glowe i mowilem ze sa cheaterzy to wszyscy mnie wysmiewali !!!! Teraz gdy juz jest udowodniona sprawa z GODem jestem pewnien ze duza czesc graczy uzywa dopingu w roznej postaci . Nie osadzam oczywiscie nikogo ale chcialem w ten sposob zwrocic na to wieksza uwage i wysluchac waszych opinii .. MOZE NAM SIE UDA WSPOLNIE KOGOS NAKRYC, LUB COS TAKIEGO !!! Piszcie nie oszczedzajcie klawiatury hehe.!!!!
Co jak zwylke robie z siebie idiote? Temat o najlepszym klanie w polsce rzeczywiscie jest idiotyzmem no no (ladnie amsz w domu)!! No i temat o aimbotach tez jest tak glupi ze sraki mozna dostac!! Wez sie lepiej ty do roboty i cos zrob pozadnego!!!
Moze sonda jest troche idiotyczna bo wiekszosc bedzie glosowala na kick albo ban ale jakos samo sie wcisnelo i troche urozmaicenia jest!!!!!
...ZGADZAM SIE Z SHADOWEM:>>
BEZ URAZY STARY ALE TEXTY Z CZOLOWYMI POLSKIMI GRACZAMI UZYWAJACYMI AIMBOTA SA LEKKIM PRZEGIECIEM...
A CO DO PYTANIA TO CHYBA NAWET BYLEM SWIADKIEM TEGO LUB PODOBNEGO ZDARZENIA
GDY KTOS Z R3 (EHH TEN R3TERROR;> ) ZNOWUZ FRAGOWAL WSZYSTKICH NAOKOLO KTOS SPYTAL ZARTEM O TO CZY ZNOWU UZYWA AIMBOTA...
Chcialem zauwazyc ze przegieciem bylo by wypisanie nickow tych graczy!!!!! Ja jak wczesniej napisalem nie chce nikogo osadzac nie mowie ze uzywa aimbota albo wallhacka bo po prostu tego nie moeg wiedziec, jesynie moze mi sie wydawac podejrzany!!! Nie wiem czy byles przy tym jak byla rozmowa o aimbocie , ale niewazne teraz czy to prawda czy nie!!!! Chodzi o wypowiedzeni sie w tym temacie, chciaz jest to wiadome ze wszyscy to tepia. ALE MOZE JAK KTOS TEGO (nie daj Boze) UZWYA , NIECH TO BEDZIE PRZESTROGA HEHE, ZE ROBIMY COS W TYM KIERUNKU!!!! ( przynajmniej ja, bo mnie to troche zdenerwowalo jak widzailem demko z GODem) Nerka
Ale macie problemy jeden chce dobrze droogi tez i sie k�oocicie nie wiem o co a po za tym to i tak jest ciezko zobaczy� czy ktos ma aimbota przeciez to jest praktycznie nie za�wazalne ,no ale jak wy sie bawicie w dedektywoow oka nie mam nic przeciw temu s� gracze ktoo�y graja lepiej niz jaki� przecientny gracz z aimbotem wiec ciezko jest wykryc moze byc tez czasami ze ten na koncu z ani 1 fragiem moze miec aimbota nie wiadomo.
w tym kierunku to mozesz tylko pierdn��.Podpowiem ze najlepiej na zach�d!!!
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Ale Ty masz stary m�dre wypowiedzi ... a by ci� *******n�o ...
Co do topicu, mam nawet jedno demko, ale nie wiem czy go�c mia� bota, wida� �e by� newbie, porusza� sie po mapce jak by pierwszy raz na niej gra�, za to refleks mia� niczego sobie, noi celno�� te� dobr�![]()
sorry za duzo bledow ale pisze nia patrzac na ekran i zapominam co pisalem 1 min temu dlatego niektore wypowiedzi moga nie byc spojne albo sie powtarzac!!!
qrde , gdzies dzisiaj skasowalem nie chcacy AIMBOTA , qrde GruChA mozesz mi go znow dac , bo nie bedzie mi dzis wychodzic granie na serverach
Re: POMOCY !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez thor
qrde , gdzies dzisiaj skasowalem nie chcacy AIMBOTA , qrde GruChA mozesz mi go znow dac , bo nie bedzie mi dzis wychodzic granie na serverach![]()
\/
Re: Re: POMOCY !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
to ja poprosze 2 szt. :) (co dwa aimboty to nie jeden :P )
Re: POMOCY !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez thor
qrde , gdzies dzisiaj skasowalem nie chcacy AIMBOTA , qrde GruChA mozesz mi go znow dac , bo nie bedzie mi dzis wychodzic granie na serverach![]()
aimbot av
av to wasz klanowy aimbot ma odrazu mozliwosc strzelania przez sciany i malowania garazu (?:>>> )?:>
czy to byl aimbot r3 bo nie pamietam:>
bijcie rekord kto wiecej headow dostanie - moj rekord to : dostalem 12 headow na 18 deadow, 2/3 z kul jakie dostaje to w head trafiaja LOL
p.s. hehe mam jeszcze program ktory powoduje ze glowy nie widac u mojej postaci
Po co ten board ut jest w takim razie?
buahaha normalnie sraka mi po nogach pociekla jak sie simialem z waszych wypowiedzi hahahahahahahahahhahaha
quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
**** a moj aimbot sie spier.... i zamiast ja komus heada to wszyscy dla mnie :/
bijcie rekord kto wiecej headow dostanie - moj rekord to : dostalem 12 headow na 18 deadow, 2/3 z kul jakie dostaje to w head trafiaja LOL
p.s. hehe mam jeszcze program ktory powoduje ze glowy nie widac u mojej postaci![]()
Napisane oryginalnie przez GruChA
**** a moj aimbot sie spier.... i zamiast ja komus heada to wszyscy dla mnie :/
p.s. hehe mam jeszcze program ktory powoduje ze glowy nie widac u mojej postaci![]()
http://www.gameadmins.com/articles/...articleche1.htm
polecam
\/
Re: The Psychological Profile of A Multiplayer Gaming Cheater
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
j/w
http://www.gameadmins.com/articles/...articleche1.htm
polecam![]()
Re: Re: The Psychological Profile of A Multiplayer Gaming Cheater
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
Wiecie co Panowie?
bo wszyscy mowia, ze to nieladnie, a fe,
i ze nieuczciwe, i to przegiecie i .....
I jakos kazda proba podjecia tematu cheatowania (czyli po polsku: oszustwa) w UT jest obsmiewana, albo olewana cieplym,mokrym.
Jednoczesnie z drugiej strony: "banowac!" "filtrowac IPy" ...
Wobec tego sie Was pytam - czy TO (powyzsze) SAMO sie zrobi?
A moze mam sobie wymyslic, ze <joke-mode> te, te i te klasy adresow mi sie nie podobaja i je obcinam na servie? (wszyscy wiedza, ze banowanie w UT jest do bani, i najlepiej jest filtrowac na firewallu). </joke-mode>.
A moze nikomu nie zalezy, zeby cheaterzy nie mieli latwego zycia - bo w skrytosci ducha ich podziwia? zazdrosci im? ma nadzieje tez kiedys sprobowac?
sig: z lekka niewyspany....
Papuzko
jak mam sie ***** nie smiac gdy jakis debil oskarza o cheatin' czolowych polskich graczy? dla mnie to paranoja
poza tym jak kogos nie znam a idzie mu niesamowicie dobrze (np. wali same heady - ledwie sie wychylisz a tu pif-paf:> ) to podgladam go na speccie i dopiero jakbym byl pewny ze cheatuje to go o to oskarzam, ale nie mam zamiaru biegac po servach i szukac oszustow
Bloodq a co do ciebie to ostatnio strasznie duzo osob zaczalo grac w ut i moze cie nie znali:>>
Napisane oryginalnie przez quietc
Papuzko
jak mam sie ***** nie smiac gdy jakis debil oskarza o cheatin' czolowych polskich graczy? dla mnie to paranoja
poza tym jak kogos nie znam a idzie mu niesamowicie dobrze (np. wali same heady - ledwie sie wychylisz a tu pif-paf:> ) to podgladam go na speccie i dopiero jakbym byl pewny ze cheatuje to go o to oskarzam, ale nie mam zamiaru biegac po servach i szukac oszustow
Bloodq a co do ciebie to ostatnio strasznie duzo osob zaczalo grac w ut i moze cie nie znali:>>
to juz chamstwo
poza tym ostatnio zauwazylem, ze ,szczegolnie na snajpie, wystarczy dac callvote kick i wszyscy daja yes a nikt sie nie zapyta dlaczego...
pal licho gdy ktos jest TK albo ma 999 ale jak ktos po prostu kogos nie lubi?????
quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
poza tym ostatnio zauwazylem, ze ,szczegolnie na snajpie, wystarczy dac callvote kick i wszyscy daja yes a nikt sie nie zapyta dlaczego...
pal licho gdy ktos jest TK albo ma 999 ale jak ktos po prostu kogos nie lubi?????
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:51.