FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5457)
Anybody?
Witam moi mili.
Czy ktos z Was gra jeszcze w cos procz UT?
To taka moja mala ankieta ktorej wyniki mi sie w sumie przydadza
Ja ostatnio tne na zmiane q Q3, pare razy w UT pyknalem, oczywiscie pod fake nickiem :>, w HOMM4 i probowalem nawet w CSa...
Polecam sprobowac byc aktywnym w paru gierkach, wtedy mamy zupelnie inny humor i nastawienie wchodzac na dany server, danej gry. Nie czuc takiej monotonnosci i wkurzenia.
btw, pare osob pytalo sie co to za projekt przygotowuje. A wiec to "cos" ruszy w wakacje, jest solidnie i starannie przygotowywane.
Jednak pod adresem esports.prv.pl jest strona reklamowa, na ktorej wszystko jest szczegolowo rozpisane Have fun
mail - [email protected]
A wiec..
Ostatnio gralem w jedi knight 2, ktora jest co najmniej dobra jak 1 czesc, po necie se torche popykalem ale sp jeszcze gralem do nie dawna. Teraz czuje pewna pustke bo gra po necie jest strasznie frustrujaca, ale fuck it. A co do eFish to ciekawy projekt musze przyznac i trzeba napisac keep up the good work sxl
pogrywam tez w hitmana (ah ten klimacik) i na pleju (sb rox)
aha eFish - ambitna sprawa - GL
\/
No pewnie !
W Planescape Torment, w Red Faction, w Myth 2 i 3, w Baldursy itp.
Chocia� od kiedy mam dost�p do sieci, to praca, WWW i UT zajmuj� m�j czas w 200%.
Przymierzam si� do kupna takiego packa z Half Lifem (niebieskie pude�ko z kubkiem), jest tam cd keY ;)
PS.Nie wiem jak mog�em zapomnie�, oczywi�cie gram te� w Fallouty, wszystkie trzy na zmian�.
PS.Ten projekt wygl�da intryguj�co, powodzenia :)
UT , kiedys cpma , a zamierzam pograc w heroesIV
Witam po przerwie chcialem wam powiedziec ze odkad nie kcialo mi pojsc ut dalem sobie spokoj z dochodzeniem typu: co tu zrobic zeby dzialalo?. usunolem klejka i zaczelem rypac w cs'a gdy mi powoli powoli zaczelo cos tam wychodzcic mialem jush pare fragoof i powoli gra zaczynala stawac sie nudna przyjechal moj starszy i ja odrazu wlaczylem ut na jego laptopie
ale szpan co
przy cs ut to dziecinna igraszka! latwizna! jak chcecie miec dobre wyniki w ut zrobcie sobie przerwe i pograjcie w cs'a to (przynajmniej mi) wyszlo na dobre
Witam po przerwiechcialem wam powiedziec ze odkad nie kcialo mi pojsc ut dalem sobie spokoj z dochodzeniem typu: co tu zrobic zeby dzialalo?. usunolem klejka i zaczelem rypac w cs'a gdy mi powoli powoli zaczelo cos tam wychodzcic mialem jush pare fragoof i powoli gra zaczynala stawac sie nudna przyjechal moj starszy i ja odrazu wlaczylem ut na jego laptopie
ale szpan co
przy cs ut to dziecinna igraszka! latwizna! jak chcecie miec dobre wyniki w ut zrobcie sobie przerwe i pograjcie w cs'a to (przynajmniej mi) wyszlo na dobre
mail - [email protected]
Re: Anybody?
no wiec ja gram (czasami) w Cywilizacje z kumplami z pracy, po LANie. taka rozgrywka trwa dwa,tygodnie, miesiac
w domku ostani byl chyba MaxPayne..., a jeszcze Wiggles.
Stronghold, prawda. i teraz szukam gdzies CS - zeby zobaczyc toto, o czym wszyscy pisza
Re: Re: Anybody?
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
i teraz szukam gdzies CS - zeby zobaczyc toto, o czym wszyscy pisza![]()
\/
Re: Re: Re: Anybody?
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
e tam, niewarto![]()
Re: Re: Re: Re: Anybody?
quote:
widziales? grales? no to jestes madry.
a ja - nie. dlatego poszukuje.... :/
\/
Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
dlatego nigdy nie przeszedlem do konca m.in. blood2, hl, deus ex, unreal, itp...![]()
Re: Re: Kum: Kum: Bec: Body?
Ja narazie nie mam kompa niestety ( chyba w szkole tylko )
Ale ogoolnie lubie Call to power 2, Heroes 4 ( jeszcze nie gralem ale juz to lubie), CPMA i klasyke - Need for Speed 3
To by chyba bylo na tyle
Pozdrawiam
A ja jestem na�ogowcem i gram tylko w ut �adko sie zda�a w co� innego inne gry dlamnie sie szybo nudz� .jak zainstaluje jak�� now� gierk� to pogram w ni� dzie� mo�e 2 u out alllbo zawala miejsce na dysku bo dla braci sie spodoba
>-------===-------<
quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
A ja jestem na�ogowcem i gram tylko w ut �adko sie zda�a w co� innego inne gry dlamnie sie szybo nudz� .jak zainstaluje jak�� now� gierk� to pogram w ni� dzie� mo�e 2 u out alllbo zawala miejsce na dysku bo dla braci sie spodoba
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
optical dla siostrzczekopti wie o co biega
ach te �yliamy
![]()
>-------===-------<
siostry :)
quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
we� mi o nich nie wspominaj bo na sam� my�l o nich �yga� mi sie chce![]()
Re: siostry :)
quote:
siostry maja to do siebie, ze sa niezwykle atrakcyjne dla KOLEGOW braci, a dla swoich braci sa niezwyklym problemem, prawda QC?![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
moja siostra nie jeste dla mnie problemem choc dzis nie chciala mi zrobic obiadu:>>>>>>>
;)
prosze wygl�d twojej siostry opisa� do�� szczeg�owo bo moja siostra te� mi niechce obiadq robi� hehe w sumie blondynki maj� duzo wsp�lnego z sob�....ach te koobiety
quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
moja siostra nie jeste dla mnie problemem choc dzis nie chciala mi zrobic obiadu:>>>>>>>
Re: Re: Re: siostry :)
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
I co ? Podarowa�e� jej to ? Ojj my�la�em �e jeste� m�czyzn� ...![]()
![]()
quote:
widziales? grales? no to jestes madry.
a ja - nie. dlatego poszukuje.... :/
Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?
quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho
A ja na to �e CS jest te� bardzo ql tylko po jakiego ch..a oni ten sklep wprowadzili?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?
quote:
sklep? jaki sklep? o czym ty mowisz?![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
prosze wygl�d twojej siostry opisa� do�� szczeg�owo bo moja siostra te� mi niechce obiadq robi�hehe w sumie blondynki maj� duzo wsp�lnego z sob�....ach te koobiety
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: ;)
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Poczekaj az to vesta przeczyta...
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Poczekaj az to vesta przeczyta...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:38.