FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5457)

Posted by sxl on 07-04-2002 20:52:

Question Anybody?

Witam moi mili.
Czy ktos z Was gra jeszcze w cos procz UT?
To taka moja mala ankieta ktorej wyniki mi sie w sumie przydadza

Ja ostatnio tne na zmiane q Q3, pare razy w UT pyknalem, oczywiscie pod fake nickiem :>, w HOMM4 i probowalem nawet w CSa...
Polecam sprobowac byc aktywnym w paru gierkach, wtedy mamy zupelnie inny humor i nastawienie wchodzac na dany server, danej gry. Nie czuc takiej monotonnosci i wkurzenia.

btw, pare osob pytalo sie co to za projekt przygotowuje. A wiec to "cos" ruszy w wakacje, jest solidnie i starannie przygotowywane.

Jednak pod adresem esports.prv.pl jest strona reklamowa, na ktorej wszystko jest szczegolowo rozpisane Have fun

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by DreadOn3 on 07-04-2002 21:13:

A wiec..

Ostatnio gralem w jedi knight 2, ktora jest co najmniej dobra jak 1 czesc, po necie se torche popykalem ale sp jeszcze gralem do nie dawna. Teraz czuje pewna pustke bo gra po necie jest strasznie frustrujaca, ale fuck it. A co do eFish to ciekawy projekt musze przyznac i trzeba napisac keep up the good work sxl

Posted by LuZnY on 07-04-2002 22:22:

w co grywam? ano przede wszytkim ut (probuje doprowadzic siebie do dawnej formy ) czasami q3 (cwicze trafianie z rl w locie ) ale tylko czyste baseq3 zadne tam cpma czy inny shit
pogrywam tez w hitmana (ah ten klimacik) i na pleju (sb rox)
aha eFish - ambitna sprawa - GL

\/

Posted by panNA on 07-04-2002 22:26:

No pewnie !
W Planescape Torment, w Red Faction, w Myth 2 i 3, w Baldursy itp.
Chocia� od kiedy mam dost�p do sieci, to praca, WWW i UT zajmuj� m�j czas w 200%.
Przymierzam si� do kupna takiego packa z Half Lifem (niebieskie pude�ko z kubkiem), jest tam cd keY ;)

PS.Nie wiem jak mog�em zapomnie�, oczywi�cie gram te� w Fallouty, wszystkie trzy na zmian�.
PS.Ten projekt wygl�da intryguj�co, powodzenia :)

Posted by Sniezek on 08-04-2002 11:35:

UT , kiedys cpma , a zamierzam pograc w heroesIV

Posted by GrEaTEyE on 08-04-2002 13:32:

ehe

lubie pogra� w thps3,rulez giera!!!, Empire Earth, r6 rogue spear, black thorn, homm4

GrEaTEyE

Posted by Avalone on 08-04-2002 13:48:

Arrow Cs sie przydaje

Witam po przerwie chcialem wam powiedziec ze odkad nie kcialo mi pojsc ut dalem sobie spokoj z dochodzeniem typu: co tu zrobic zeby dzialalo?. usunolem klejka i zaczelem rypac w cs'a gdy mi powoli powoli zaczelo cos tam wychodzcic mialem jush pare fragoof i powoli gra zaczynala stawac sie nudna przyjechal moj starszy i ja odrazu wlaczylem ut na jego laptopie ale szpan co przy cs ut to dziecinna igraszka! latwizna! jak chcecie miec dobre wyniki w ut zrobcie sobie przerwe i pograjcie w cs'a to (przynajmniej mi) wyszlo na dobre

Posted by GrEaTEyE on 08-04-2002 19:30:

Re: Cs sie przydaje

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
Witam po przerwie chcialem wam powiedziec ze odkad nie kcialo mi pojsc ut dalem sobie spokoj z dochodzeniem typu: co tu zrobic zeby dzialalo?. usunolem klejka i zaczelem rypac w cs'a gdy mi powoli powoli zaczelo cos tam wychodzcic mialem jush pare fragoof i powoli gra zaczynala stawac sie nudna przyjechal moj starszy i ja odrazu wlaczylem ut na jego laptopie ale szpan co przy cs ut to dziecinna igraszka! latwizna! jak chcecie miec dobre wyniki w ut zrobcie sobie przerwe i pograjcie w cs'a to (przynajmniej mi) wyszlo na dobre

heh mnie to poduczy�a gierka o nazwie: "k�ejk trzy arena" rail i wogle to jest dopiero gra do trenowaniu celno�ci i sprytu

GrEaTEyE

Posted by sxl on 09-04-2002 17:31:

Jezeli tylko znajde solidnych redaktorow to na eFish bedzie sekcja urban terror...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by PAPUGa on 25-04-2002 04:32:

Re: Anybody?

no wiec ja gram (czasami) w Cywilizacje z kumplami z pracy, po LANie. taka rozgrywka trwa dwa,tygodnie, miesiac

w domku ostani byl chyba MaxPayne..., a jeszcze Wiggles.
Stronghold, prawda. i teraz szukam gdzies CS - zeby zobaczyc toto, o czym wszyscy pisza

Posted by LuZnY on 25-04-2002 04:40:

Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
i teraz szukam gdzies CS - zeby zobaczyc toto, o czym wszyscy pisza

e tam, niewarto

\/

Posted by PAPUGa on 25-04-2002 05:15:

Re: Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

e tam, niewarto

widziales? grales? no to jestes madry.
a ja - nie. dlatego poszukuje.... :/

Posted by LuZnY on 25-04-2002 06:25:

Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:

widziec - widzialem (w kaffe), ale nigdy nieudalo mi sie go uruchomic, moze jestem tepak pozatym mam pewna dziwna dolegliwosc, jak gram w inne fps niz q3 i pochodne to po pewnym czasie zaczyna mi sie krecic w glowie, dlatego nigdy nie przeszedlem do konca m.in. blood2, hl, deus ex, unreal, itp...

\/

Posted by PAPUGa on 25-04-2002 06:38:

Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
dlatego nigdy nie przeszedlem do konca m.in. blood2, hl, deus ex, unreal, itp...

o to to
HL - pare razy zaliczylem, Deus Ex - to chyba kazdy przechodzil na kilka sposobow, Unreal mniam mniam.

Posted by Christoff on 25-04-2002 09:32:

Re: Re: Kum: Kum: Bec: Body?

Ja narazie nie mam kompa niestety ( chyba w szkole tylko )
Ale ogoolnie lubie Call to power 2, Heroes 4 ( jeszcze nie gralem ale juz to lubie), CPMA i klasyke - Need for Speed 3
To by chyba bylo na tyle
Pozdrawiam

Posted by OpTiCaL on 25-04-2002 21:33:

A ja jestem na�ogowcem i gram tylko w ut �adko sie zda�a w co� innego inne gry dlamnie sie szybo nudz� .jak zainstaluje jak�� now� gierk� to pogram w ni� dzie� mo�e 2 u out alllbo zawala miejsce na dysku bo dla braci sie spodoba

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by GrEaTEyE on 26-04-2002 22:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
A ja jestem na�ogowcem i gram tylko w ut �adko sie zda�a w co� innego inne gry dlamnie sie szybo nudz� .jak zainstaluje jak�� now� gierk� to pogram w ni� dzie� mo�e 2 u out alllbo zawala miejsce na dysku bo dla braci sie spodoba

optical dla siostrzczekopti wie o co biega ach te �yliamy

GrEaTEyE

Posted by OpTiCaL on 26-04-2002 23:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

optical dla siostrzczekopti wie o co biega ach te �yliamy

we� mi o nich nie wspominaj bo na sam� my�l o nich �yga� mi sie chce

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by PAPUGa on 28-04-2002 19:16:

Thumbs up siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

we� mi o nich nie wspominaj bo na sam� my�l o nich �yga� mi sie chce

siostry maja to do siebie, ze sa niezwykle atrakcyjne dla KOLEGOW braci, a dla swoich braci sa niezwyklym problemem, prawda QC?

Posted by quietc on 30-04-2002 16:11:

Re: siostry :)

quote:

siostry maja to do siebie, ze sa niezwykle atrakcyjne dla KOLEGOW braci, a dla swoich braci sa niezwyklym problemem, prawda QC?

moja siostra nie jeste dla mnie problemem choc dzis nie chciala mi zrobic obiadu:>>>>>>>

Posted by PAPUGa on 30-04-2002 22:36:

Re: Re: siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
moja siostra nie jeste dla mnie problemem choc dzis nie chciala mi zrobic obiadu:>>>>>>>

a to niedobra, no! jak tak mozna, no!
hm, chyba potrzebuje ... hm, chyba sie zagalopowalem
wiecej szczegolow - na GG

Posted by GrEaTEyE on 01-05-2002 22:07:

;)

prosze wygl�d twojej siostry opisa� do�� szczeg�owo bo moja siostra te� mi niechce obiadq robi� hehe w sumie blondynki maj� duzo wsp�lnego z sob�....ach te koobiety

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 02-05-2002 00:41:

Re: Re: siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

I co ? Podarowa�e� jej to ? Ojj my�la�em �e jeste� m�czyzn� ...

Posted by GrEaTEyE on 02-05-2002 11:12:

Re: Re: Re: siostry :)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

I co ? Podarowa�e� jej to ? Ojj my�la�em �e jeste� m�czyzn� ...

Jak mo�na my�le� jak si� wie prawde??my wiemy wiemy QC nam nigdzie nieucieknie
P.S Robie z kumplem now� zajebist� stronke Potw�r Klozetowy- to tematyka stronki hehe zbieramy zdj�cia quietc ch�tny?[joke]

GrEaTEyE

Posted by Psycho on 08-05-2002 23:34:

Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:

A ja na to �e CS jest te� bardzo ql tylko po jakiego ch..a oni ten sklep wprowadzili? to chyba najwi�ksza blokada dla mnie przed CSem

Posted by PAPUGa on 11-05-2002 01:33:

Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

A ja na to �e CS jest te� bardzo ql tylko po jakiego ch..a oni ten sklep wprowadzili?

sklep? jaki sklep? o czym ty mowisz?

Posted by GrEaTEyE on 07-06-2002 11:16:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anybody?

quote:

sklep? jaki sklep? o czym ty mowisz?

sklep, czyli kupowanie broni w CS'ie, chodzi tutaj o to �e w CS'ie zaduzo ninarus***esz, bo masz lipowate bronie, a w UT odrazu lecisz rushowa�

GrEaTEyE

Posted by M.G----->RuLeZ on 07-06-2002 23:16:

Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
prosze wygl�d twojej siostry opisa� do�� szczeg�owo bo moja siostra te� mi niechce obiadq robi� hehe w sumie blondynki maj� duzo wsp�lnego z sob�....ach te koobiety

Poczekaj az to vesta przeczyta...

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by PAPUGa on 08-06-2002 05:45:

Re: Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----&gt;RuLeZ

nie ma obaw - ostatnio Fragilis sie zrobi� strasznie zaborczy na net - wi�c przeczyta to niepr�dko.

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 09:18:

Re: Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----&gt;RuLeZ

M.G a tu o veste chodzi�o......ups...... no to ide schron zrobi� na bluzgi, papa spiesze sie
PoZdRoOfKa

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:38.