FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5467)

Posted by fragi on 08-04-2002 16:09:

Cool liga - wystartowala

Nooo i jazzzdaaaaaaa, liga wystartowala, adres stronki do zapisow teamow: www.liga-ut.prv.pl

Informuje iz w lidze moga wystepowac wszyscy ktorzy tylko chca wazne by stworzyc team i sie zapisac !!! Wiecej info na www

Majesq moglbys zalozyc specjalne forum do ligi tak jak jest teraz editing, proPL, beginners ???? Please daj odpowiedz

Posted by DreadOn3 on 08-04-2002 16:18:

Re: liga - wystartowala

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
Nooo i jazzzdaaaaaaa, liga wystartowala, adres stronki do zapisow teamow: www.liga-ut.prv.pl

Informuje iz w lidze moga wystepowac wszyscy ktorzy tylko chca wazne by stworzyc team i sie zapisac !!! Wiecej info na www

Majesq moglbys zalozyc specjalne forum do ligi tak jak jest teraz editing, proPL, beginners ???? Please daj odpowiedz

No juz sie bR zapisalo, mam nadzieje ze bedzie milo sie gralo, i zycze jak to sie mowi lame free game:> Btw fragi zrobil mala poprawke i jest juz rezerwa, ktorej na poczatku nie bylo. A wiec gl&hf.

Posted by roberf on 08-04-2002 16:51:

STOP

fragi powiem tak jesli nie sprawi ci problemu zastopuj swoja lige i pomuz mi (oraz ottarowi) w organizowani Pierwsze Polskiej Klanowej Ligi UT pod patronem ut.pl
Bedzie to liga bardzo podobna do twojej wiec mozemy sie polaczyc i zostanie wstawiony link na ut.pl do strony
Ale musi byc kilka zmian
- liga klanowa
- 5v5 + 1 rezerwowy

Reguly dogadamy na GG 817767

Posted by LuZnY on 08-04-2002 16:57:

Re: STOP

quote:
Z regulaminu ligi
C. Ustalenia dotycz�ce rozgrywek

1. Ka�da z dru�yn musi si� stawi� na polskim serwerze irc-a ,(np: poznan.irc.pl) , na kanale #ligaut , co najmniej 15 minut przed rozgrywk� . Ma to na celu ustalenie okre�lonego serwera na kt�rym ma si� odby� rozgrywka oraz spraw technicznych zwi�zanych z meczem.

a co jak ktos ma k-line?

\/

Posted by fragi on 08-04-2002 17:51:

Re: STOP

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
fragi powiem tak jesli nie sprawi ci problemu zastopuj swoja lige i pomuz mi (oraz ottarowi) w organizowani Pierwsze Polskiej Klanowej Ligi UT pod patronem ut.pl
Bedzie to liga bardzo podobna do twojej wiec mozemy sie polaczyc i zostanie wstawiony link na ut.pl do strony
Ale musi byc kilka zmian
- liga klanowa
- 5v5 + 1 rezerwowy

Reguly dogadamy na GG 817767

hmmm... no nie wiem, troche sie pomeczylem nad ta liga i mysle ze nic nie zmienimy

Posted by nOne on 08-04-2002 17:55:

Question

Hm... a mozna by zapisac klan , ale np. jako 2 teamy clan #1 , clan #2 ( w kazdym inni gracze , lecz z tego samego klanu) ...

Posted by fragi on 08-04-2002 18:05:

ds

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
Hm... a mozna by zapisac klan , ale np. jako 2 teamy clan #1 , clan #2 ( w kazdym inni gracze , lecz z tego samego klanu) ...

yes of course, dlaczego by nie ???

Posted by sxl on 08-04-2002 19:17:

Zwaz na to ze ut.pl jest bardzo popularne, stawiasz wiec na silna konkurencje obu lig. Bedzie ciezko... a wiele klanow moze nie chciec sie zapisywac do obu lig...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GrEaTEyE on 08-04-2002 19:20:

:D

fajnie �e jest ta liga 4-4 oby tak dalej, mamy ju� za�atwiony server na rozgrywkiale b�dzie jazdazapisujcie sie zapisujcie jak szybko si� zapiszecie to b�dzie ju� nied�ugo strat ligi

GrEaTEyE

Posted by fragi on 08-04-2002 19:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Zwaz na to ze ut.pl jest bardzo popularne, stawiasz wiec na silna konkurencje obu lig. Bedzie ciezko... a wiele klanow moze nie chciec sie zapisywac do obu lig...

Hmm nad liga pracowalismy dawno, a nasza liga juz wystartowala, mysle ze ta liga bedzie dobra dla wszystkich, wy chyba organizujecie tylko dla klanow ? Zobaczymy jak sie to powiedzie, na razie u nas wszystko jest w dobrej organizacji

Posted by kmb007 on 08-04-2002 23:41:

Red face kupa

No i tak powinno byc bo to ut.pl do tej ligi sie zabiera juz od nie wiem ilu. A tu przynajmniej mamy gotowe juz i podane na tacy,a wy z UT.pl nawet jak to podejrzewam ze pewnie nie wczesniej niz w wakacje!!!!!!!!!

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by fragi on 09-04-2002 12:45:

Re: kupa

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
No i tak powinno byc bo to ut.pl do tej ligi sie zabiera juz od nie wiem ilu. A tu przynajmniej mamy gotowe juz i podane na tacy,a wy z UT.pl nawet jak to podejrzewam ze pewnie nie wczesniej niz w wakacje!!!!!!!!!

No wlasnie, nie ma to jak szybka i sprawa no i zdecydowana organizacja ligi, tylko niech te teamy sie zapisuja !!!

Posted by GrEaTEyE on 09-04-2002 14:28:

niom

organizacja jest ql hehe, a ci di zapisywanie si� team�w do ligi to ju� nied�ugo klany musz� si� namy�le�

GrEaTEyE

Posted by DreadOn3 on 09-04-2002 15:11:

Re: niom

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
organizacja jest ql hehe, a ci di zapisywanie si� team�w do ligi to ju� nied�ugo klany musz� si� namy�le�

Gr8 dzisiaj mam miec ta jebana myche tak w ciagu godziny powinna byc i wkoncu wroce do formy i w lidze pokarze co umiem Peace

Posted by fragi on 09-04-2002 15:52:

Re: Re: niom

quote:
Napisane oryginalnie przez DreadOn3

Gr8 dzisiaj mam miec ta jebana myche tak w ciagu godziny powinna byc i wkoncu wroce do formy i w lidze pokarze co umiem Peace

jak dreadone bedzie mial nowa myche to juz sie boje co bedzie na serverze

Posted by GrEaTEyE on 09-04-2002 16:40:

Re: Re: Re: niom

quote:

ale jeszcze musi mie� greateyeqrde b�dzie mia� bo to taka sama jak moja mycha dread powiadom mnie jak b�dziesz co� chcia�

GrEaTEyE

Posted by quietc on 09-04-2002 18:46:

Thumbs down kupa z kmb

quote:

zaczynasz mnie powoli irytowac...
...jak Ci sie cos nie podoba to zaloz wlasny serwis o ut, wlasny board i wlasna lige...
...tylko nie ******* ze masz mature bo ludzie ktorzy stworzyli m.in. dla ciebie ut.pl (czyli jak mi wiadomo: majes, ottar i sxl) robia na codzien wiele innych rzeczy [np. ottar, na ktorego kiedys naskoczyles, na codzien pracuje, studiuje i pier.... (tzn. ma takie tam hobby:>>>>> )], a pomimo tego znajduja czas na to, by polska scena miala informacje nt. ut na biezaco...

niewtajemniczonym wyjasniam, ze pisze te slowa pelne krytyki i zalu poniewaz juz wczesniej czytalem wypowiedzi kmb w komentarzach do newsow....

...i lubi narzekac ale sam nic nie zrobi bo ma mature...
...a jak ma mature to niech sie wezmie do nauki i nie narzeka:>

ps. no to teraz bedzie chryja:>>>>

Posted by DreadOn3 on 09-04-2002 18:53:

Re: Re: Re: niom

quote:

Hehe (fragi szykuj sie) teraz jade na 4 letnim geniusie bo juz przed samymi swietami siadla mi mycha,a tuz po swietach skrecilem noge grajac w kosza i nie mialem jak kupic. Wyslalem w koncu matke po mysz a wiecie co, w sklepie skonczyly sie zapasy o to tej wspanialej mychy, ehhhhhh life sux. Moze jutro bede mial, moze .......... Jak powiedzial Forrest Gump shit happens, badz jak rymowal Slick Rick this kind of shit happens every day, smutne ale prawdziwe.

Posted by Merlin on 09-04-2002 20:48:

First Person Perspective liga liga liga

heh a ja zasuwam na moim rocznym wingmanie i za kazdym razem jak go wyczyszcze przezywam ten sam orgazm co za pierwszym razem gdy go podlaczylem =] ups to nie ta bajka
co do kmb to ja tez sie zgadzam ze powoli gosciu przeciagasz pale doprowadzisz do tego ze majes da ci bana na boardzie na ut.pl zablokuja ci ip a na serwerach beda cie gnebic =[
co do ligi to uwazam ze to bardzo dobry pomysl a co wiecej uwazam ze powinny byc dwie ligi =] wiecej meczykoof pobudza do cwiczenia a pozatym mam niemile przezycie jezeli chodzi o laczenie lig wiec osobiscie nie polecam [ bron boze nie chce tu kogos urazic poprostu taka dewiacja moja ]
pozostaje mi tylko zyczyc wam chlopaki GL & HF (sobie tez bo jestem sedzia )

Posted by kmb007 on 09-04-2002 21:24:

Re: kupa z kmb

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

zaczynasz mnie powoli irytowac...
...jak Ci sie cos nie podoba to zaloz wlasny serwis o ut, wlasny board i wlasna lige...
...tylko nie ******* ze masz mature bo ludzie ktorzy stworzyli m.in. dla ciebie ut.pl (czyli jak mi wiadomo: majes, ottar i sxl) robia na codzien wiele innych rzeczy [np. ottar, na ktorego kiedys naskoczyles, na codzien pracuje, studiuje i pier.... (tzn. ma takie tam hobby:>>>>> )], a pomimo tego znajduja czas na to, by polska scena miala informacje nt. ut na biezaco...

niewtajemniczonym wyjasniam, ze pisze te slowa pelne krytyki i zalu poniewaz juz wczesniej czytalem wypowiedzi kmb w komentarzach do newsow....

...i lubi narzekac ale sam nic nie zrobi bo ma mature...
...a jak ma mature to niech sie wezmie do nauki i nie narzeka:>

ps. no to teraz bedzie chryja:>>>>

Ja tez jak bylem w 3 klasie duzo robilem rzeczy ale mialem duzo czasu i gdybym gral w UT wtedy to bycm napewno cos zrobil!!! Jak bede na studiach tez bede mial duzo obowiazkow ale tez cos chyba zrobie w sprawie UT, ale zeby sie tam dostac musze zdac MATURE (chyba to jest jeden z najwaznieszych egzaminow jak nie wiesz)!!! A po drugi czytales jakies glupoty a nie przeczytales pewnie ze mam kilka pomyslow ktore moze zrealizuje, tylko ni eteraz bo mam MATURE!! Wez sie zastanow chlopaku!!! Moze powiedz co ty zrobiles wielkiego dla UT a nie mow co robi ottar i inni!!!

Posted by quietc on 09-04-2002 21:59:

Re: Re: kupa z kmb

quote:

Ja tez jak bylem w 3 klasie duzo robilem rzeczy ale mialem duzo czasu i gdybym gral w UT wtedy to bycm napewno cos zrobil!!! Jak bede na studiach tez bede mial duzo obowiazkow ale tez cos chyba zrobie w sprawie UT, ale zeby sie tam dostac musze zdac MATURE (chyba to jest jeden z najwaznieszych egzaminow jak nie wiesz)!!! A po drugi czytales jakies glupoty a nie przeczytales pewnie ze mam kilka pomyslow ktore moze zrealizuje, tylko ni eteraz bo mam MATURE!! Wez sie zastanow chlopaku!!! Moze powiedz co ty zrobiles wielkiego dla UT a nie mow co robi ottar i inni!!!

dobrze mowilem z ta chryja:>
co zrobilem dla ut? w sumie masz racje: nic
a co do ottara to nie tylko on cos robi natomiast wymienialem tych o ktorych wiedzialem ze wspoltworzyli ut

co do Twojej matury to:
po pierwsze: zacznij sie uczyc i nie zameczaj nas na forum:>
po drugie ja do matury zaczalem sie uczyc na 2 dni przed
podaje wyniki:
polski:
czesc pisemna: 4
czesc ustna: 5
matematyka:
czesc pisemna: 5
czesc ustna: 6 (nie bylem zwolniony z ustnej bo w 3 klasie mialem 3 na koniec:> )
angielski: 4

skoro Tobie nie wystarcza 2 dni to moze jestes bystry "inaczej":>

Posted by Sniezek on 10-04-2002 06:15:

no to moze ja jestem bystry inaczej

Posted by shd on 10-04-2002 07:18:

heheh klan f zamieza sie zapisa� ^^

Posted by Merlin on 10-04-2002 15:21:

Re: Re: Re: kupa z kmb

quote:

a co do ottara to nie tylko on cos robi natomiast wymienialem tych o ktorych wiedzialem ze wspoltworzyli ut

co do Twojej matury to:
podaje wyniki:
polski:
matematyka:
czesc ustna: 6 (nie bylem zwolniony z ustnej bo w 3 klasie mialem 3 na koniec:> )

lol ja chyba tez jestem bystry inaczej bo chce tylko i wylacznie same 3 a zaczynam sie uczyc zaraz po nocce

Posted by Merlin on 10-04-2002 15:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
heheh klan f zamieza sie zapisa� ^^

hyhy shadowq w koncu bedziemy mieli okazje zagrac rewanz za trening z JP

Posted by GrEaTEyE on 10-04-2002 17:43:

:D

Zapisali�my si� do tej ligi ql, a w sqadzie: thor, ja(cl), n0ne, Chester i fryma mam nadziej� �e nieodpadniemy w pierwszych rozgrywkach�ycze sobie nam wygranej i innym teamom GL

GrEaTEyE

Posted by Avalone on 10-04-2002 18:40:

Exclamation

ciesze sie ze jestem z wami btw zaczni uzywac niku Avalone oki gr8 A tak wogule to sie zastanawiam co taki cienias jak ja robi w takim squadzie

Posted by kmb007 on 10-04-2002 21:16:

Re: Re: Re: kupa z kmb

quote:

co do Twojej matury to:
podaje wyniki:
polski:
matematyka:

No to moze i jestem bystry inaczej!! A moze ty byles w szole dla wybitnych inaczej? (zarcilem hehe)!! No nie wiem jak z wami ale uwazam ze 2 dni to chyba za malo na nauke!!! Dobra, o mojej maturze juz tu nie sulyszycie hehe!! nerka

Posted by 8lo0d on 10-04-2002 21:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
ciesze sie ze jestem z wami btw zaczni uzywac niku Avalone oki gr8 A tak wogule to sie zastanawiam co taki cienias jak ja robi w takim squadzie

Fryma ? Hymmm ... m�wi�e� o thor'q

Posted by GuriaS on 10-04-2002 21:48:

Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Zapisali�my si� do tej ligi ql, a w sqadzie: thor, ja(cl), n0ne, Chester i fryma mam nadziej� �e nieodpadniemy w pierwszych rozgrywkach�ycze sobie nam wygranej i innym teamom GL

gr8aj gratuluje wspanialego pomyslunku... chyba qr.wa mac na stronce napisalem o zebraniu i omowieniu ewentualnych skladow r3 do ligi nie? ale oczywiscie nikt nie przyszedl wiec odrazu wziales sie do roboty i zrobiles wlasny team... powodzenia.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:08.