FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5467)
liga - wystartowala
Nooo i jazzzdaaaaaaa, liga wystartowala, adres stronki do zapisow teamow: www.liga-ut.prv.pl
Informuje iz w lidze moga wystepowac wszyscy ktorzy tylko chca wazne by stworzyc team i sie zapisac !!! Wiecej info na www
Majesq moglbys zalozyc specjalne forum do ligi tak jak jest teraz editing, proPL, beginners ???? Please daj odpowiedz
Napisane oryginalnie przez fragi
Nooo i jazzzdaaaaaaa, liga wystartowala, adres stronki do zapisow teamow: www.liga-ut.prv.pl
Informuje iz w lidze moga wystepowac wszyscy ktorzy tylko chca wazne by stworzyc team i sie zapisac !!! Wiecej info na www
Majesq moglbys zalozyc specjalne forum do ligi tak jak jest teraz editing, proPL, beginners ???? Please daj odpowiedz
Bedzie to liga bardzo podobna do twojej wiec mozemy sie polaczyc i zostanie wstawiony link na ut.pl do strony
Ale musi byc kilka zmian
- liga klanowa
- 5v5 + 1 rezerwowy
Reguly dogadamy na GG 817767
quote:
Z regulaminu ligi
C. Ustalenia dotycz�ce rozgrywek
1. Ka�da z dru�yn musi si� stawi� na polskim serwerze irc-a ,(np: poznan.irc.pl) , na kanale #ligaut , co najmniej 15 minut przed rozgrywk� . Ma to na celu ustalenie okre�lonego serwera na kt�rym ma si� odby� rozgrywka oraz spraw technicznych zwi�zanych z meczem.
\/
Re: STOP
quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
fragi powiem tak jesli nie sprawi ci problemu zastopuj swoja lige i pomuz mi (oraz ottarowi) w organizowani Pierwsze Polskiej Klanowej Ligi UT pod patronem ut.pl
Bedzie to liga bardzo podobna do twojej wiec mozemy sie polaczyc i zostanie wstawiony link na ut.pl do strony
Ale musi byc kilka zmian
- liga klanowa
- 5v5 + 1 rezerwowy
Reguly dogadamy na GG 817767
Hm... a mozna by zapisac klan , ale np. jako 2 teamy clan #1 , clan #2 ( w kazdym inni gracze , lecz z tego samego klanu) ...
Napisane oryginalnie przez nOne
Hm... a mozna by zapisac klan , ale np. jako 2 teamy clan #1 , clan #2 ( w kazdym inni gracze , lecz z tego samego klanu) ...
sxl
peace bro'!
contact by:
mail - [email protected]
:D
fajnie �e jest ta liga 4-4 oby tak dalej, mamy ju� za�atwiony server na rozgrywki
ale b�dzie jazda
zapisujcie sie zapisujcie
jak szybko si� zapiszecie to b�dzie ju� nied�ugo strat ligi
Napisane oryginalnie przez sxl
Zwaz na to ze ut.pl jest bardzo popularne, stawiasz wiec na silna konkurencje obu lig. Bedzie ciezko... a wiele klanow moze nie chciec sie zapisywac do obu lig...
No i tak powinno byc bo to ut.pl do tej ligi sie zabiera juz od nie wiem ilu. A tu przynajmniej mamy gotowe juz i podane na tacy,a wy z UT.pl nawet jak to podejrzewam ze pewnie nie wczesniej niz w wakacje!!!!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
No i tak powinno byc bo to ut.pl do tej ligi sie zabiera juz od nie wiem ilu. A tu przynajmniej mamy gotowe juz i podane na tacy,a wy z UT.pl nawet jak to podejrzewam ze pewnie nie wczesniej niz w wakacje!!!!!!!!!
klany musz� si� namy�le�
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
organizacja jest qlhehe, a ci di zapisywanie si� team�w do ligi to ju� nied�ugo
klany musz� si� namy�le�
![]()
Napisane oryginalnie przez DreadOn3
Gr8 dzisiaj mam miec ta jebana myche tak w ciagu godziny powinna byci wkoncu wroce do formy
i w lidze pokarze co umiem
Peace
jak dreadone bedzie mial nowa myche to juz sie boje co bedzie na serverze![]()
quote:
quote:
jak dreadone bedzie mial nowa myche to juz sie boje co bedzie na serverze![]()
co do kmb to ja tez sie zgadzam ze powoli gosciu przeciagasz pale doprowadzisz do tego ze majes da ci bana na boardzie na ut.pl zablokuja ci ip a na serwerach beda cie gnebic =[
co do ligi to uwazam ze to bardzo dobry pomysl a co wiecej uwazam ze powinny byc dwie ligi =] wiecej meczykoof pobudza do cwiczenia a pozatym mam niemile przezycie jezeli chodzi o laczenie lig wiec osobiscie nie polecam [ bron boze nie chce tu kogos urazic poprostu taka dewiacja moja ]
pozostaje mi tylko zyczyc wam chlopaki GL & HF (sobie tez bo jestem sedzia )
Napisane oryginalnie przez quietc
zaczynasz mnie powoli irytowac...
...jak Ci sie cos nie podoba to zaloz wlasny serwis o ut, wlasny board i wlasna lige...
...tylko nie ******* ze masz mature bo ludzie ktorzy stworzyli m.in. dla ciebie ut.pl (czyli jak mi wiadomo: majes, ottar i sxl) robia na codzien wiele innych rzeczy [np. ottar, na ktorego kiedys naskoczyles, na codzien pracuje, studiuje i pier.... (tzn. ma takie tam hobby:>>>>> )], a pomimo tego znajduja czas na to, by polska scena miala informacje nt. ut na biezaco...
niewtajemniczonym wyjasniam, ze pisze te slowa pelne krytyki i zalu poniewaz juz wczesniej czytalem wypowiedzi kmb w komentarzach do newsow....
...i lubi narzekac ale sam nic nie zrobi bo ma mature...
...a jak ma mature to niech sie wezmie do nauki i nie narzeka:>
ps. no to teraz bedzie chryja:>>>>
quote:
Ja tez jak bylem w 3 klasie duzo robilem rzeczy ale mialem duzo czasu i gdybym gral w UT wtedy to bycm napewno cos zrobil!!! Jak bede na studiach tez bede mial duzo obowiazkow ale tez cos chyba zrobie w sprawie UT, ale zeby sie tam dostac musze zdac MATURE (chyba to jest jeden z najwaznieszych egzaminow jak nie wiesz)!!! A po drugi czytales jakies glupoty a nie przeczytales pewnie ze mam kilka pomyslow ktore moze zrealizuje, tylko ni eteraz bo mam MATURE!! Wez sie zastanow chlopaku!!! Moze powiedz co ty zrobiles wielkiego dla UT a nie mow co robi ottar i inni!!!
Koniec z UT
Re: Re: Re: kupa z kmb
quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
dobrze mowilem z ta chryja:>
co zrobilem dla ut? w sumie masz racje: nic
a co do ottara to nie tylko on cos robi natomiast wymienialem tych o ktorych wiedzialem ze wspoltworzyli ut
co do Twojej matury to:
po pierwsze: zacznij sie uczyc i nie zameczaj nas na forum:>
po drugie ja do matury zaczalem sie uczyc na 2 dni przed
podaje wyniki:
polski:
czesc pisemna: 4
czesc ustna: 5
matematyka:
czesc pisemna: 5
czesc ustna: 6 (nie bylem zwolniony z ustnej bo w 3 klasie mialem 3 na koniec:> )
angielski: 4
skoro Tobie nie wystarcza 2 dni to moze jestes bystry "inaczej":>
heheh klan f zamieza sie zapisa� ^^
i fryma
mam nadziej� �e nieodpadniemy w pierwszych rozgrywkach
�ycze sobie nam wygranej i innym teamom GL
A tak wogule to sie zastanawiam co taki cienias jak ja robi w takim squadzie
dobrze mowilem z ta chryja:>
co zrobilem dla ut? w sumie masz racje: nic
a co do ottara to nie tylko on cos robi natomiast wymienialem tych o ktorych wiedzialem ze wspoltworzyli ut
co do Twojej matury to:
po pierwsze: zacznij sie uczyc i nie zameczaj nas na forum:>
po drugie ja do matury zaczalem sie uczyc na 2 dni przed
podaje wyniki:
polski:
czesc pisemna: 4
czesc ustna: 5
matematyka:
czesc pisemna: 5
czesc ustna: 6 (nie bylem zwolniony z ustnej bo w 3 klasie mialem 3 na koniec:> )
angielski: 4
skoro Tobie nie wystarcza 2 dni to moze jestes bystry "inaczej":>
Napisane oryginalnie przez Avalone
ciesze sie ze jestem z wamibtw zaczni uzywac niku Avalone oki gr8
A tak wogule to sie zastanawiam co taki cienias jak ja robi w takim squadzie
![]()
Re: :D
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Zapisali�my si� do tej ligiql, a w sqadzie: thor, ja(cl), n0ne, Chester
i fryma
mam nadziej� �e nieodpadniemy w pierwszych rozgrywkach
�ycze sobie nam wygranej i innym teamom GL
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:08.