FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=81)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5477)
Jedi Knihgt2 Singiel
Kazdy na tym mlodym boardzie zachwyce sie mp do jk2... mnie natomiast zdecydowanie bardziej od trybu sieciowego wciagna singiel. Naprawde jest to jeden z najlepszych trybow single player w jaki gralem... klimat sw, zagadki do rozwiazania, a do tego mega miodnosc samej gry (eh miecz swietlny, moce jedi..). Grajac w singla skupiam sie na kazdym szczegole i klimacie gry a w mp..nie bardzo....no.. chyba ze duele.. ale nie wiem nie przypadl mi ten tryb do gustu...
Piszcie czy wolicie mp czy singla
Mnie jara i to, i to Ale multi rula, szkoda tylko ze tak zadko ktos przyjmuje wyzwanie na duela...
heh, jeszcze nie doszlo to do mnie (brakuje jeszcze z 50 megsow ) - ale juz w jedi knight 1 byl rewelacyjny singiel !! tylko jakos nie wiem czemu nie za duzo ludzi w to gralo... ?
"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
bo lud jest gupi a mi zostalo jeszcze 60% :< po 22 powinno juz byc wedlug zegarka chociaz prawde mowiac bedzie chyba pozniej bo se jeszcze w csa pogram :<
quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Mnie jara i to, i to :) Ale multi rula, szkoda tylko ze tak zadko ktos przyjmuje wyzwanie na duela... :(
spider
a mi jeszcze zostalo 37% ale jak sie obudze o 2giej nad ranem juz powinno byc powymiatam wtedy
Ja dostalem na sniadanie
, budze sie i slysze od kumpla z akademika , ze cos mamrotalem przez noc o jakims jedi. No moze lubie se pogadac, bo mam ostatnio takie nawyki podczas snu " shit od wolfa sie to wzielo"
nastepnego ranka dostalem to cudenko na plytce - aa zdziwko !!
quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
Zaczynam grac i dochodze do wniosku ze to jest to! Nie moge sie doczekac momentu jak zdobede miecz swietlny!
Mi sie ta w singlu gra zawiesza na ktoryms tam poziomie.. wiec sobie darowalem tylko w multi zapodaje szkoda czasu na singlowe gnioty
quote:
Napisane oryginalnie przez Cain
hehe wielu ludzi nie umie poprostu przyjac duela i nie ma pojecia o co chodzi jak go wyzywaszja tez nie wiedzialem az ktos centralnie napisal mi : "jesli chcesz przyjac duela wcisnij "k""
)) tak ze polecam informowac ludzi o co z tym chodzi
![]()
Chyba juz powoli zblizam sie do konca
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:39.