FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=81)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5477)

Posted by on 08-04-2002 21:06:

Jedi Knihgt2 Singiel

Kazdy na tym mlodym boardzie zachwyce sie mp do jk2... mnie natomiast zdecydowanie bardziej od trybu sieciowego wciagna singiel. Naprawde jest to jeden z najlepszych trybow single player w jaki gralem... klimat sw, zagadki do rozwiazania, a do tego mega miodnosc samej gry (eh miecz swietlny, moce jedi..). Grajac w singla skupiam sie na kazdym szczegole i klimacie gry a w mp..nie bardzo....no.. chyba ze duele.. ale nie wiem nie przypadl mi ten tryb do gustu...
Piszcie czy wolicie mp czy singla

Posted by Pysiu on 09-04-2002 07:21:

Mnie jara i to, i to Ale multi rula, szkoda tylko ze tak zadko ktos przyjmuje wyzwanie na duela...

Know your limits

Posted by [VAL]TrisTr@m on 09-04-2002 07:24:

Zale�y gdzie grasz ja zawsze przyjmuj�, Wed�ug mnie lepszy jest mp. Nie wiem dlaczego ale jak gram w sp to jako� szybko si� nudze

Posted by LoveBeer on 09-04-2002 08:50:

heh, jeszcze nie doszlo to do mnie (brakuje jeszcze z 50 megsow ) - ale juz w jedi knight 1 byl rewelacyjny singiel !! tylko jakos nie wiem czemu nie za duzo ludzi w to gralo... ?

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by Ashton on 09-04-2002 09:09:

bo lud jest gupi a mi zostalo jeszcze 60% :< po 22 powinno juz byc wedlug zegarka chociaz prawde mowiac bedzie chyba pozniej bo se jeszcze w csa pogram :<

Posted by Cain on 09-04-2002 14:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Mnie jara i to, i to :) Ale multi rula, szkoda tylko ze tak zadko ktos przyjmuje wyzwanie na duela... :(

hehe wielu ludzi nie umie poprostu przyjac duela i nie ma pojecia o co chodzi jak go wyzywasz :) ja tez nie wiedzialem az ktos centralnie napisal mi : "jesli chcesz przyjac duela wcisnij "k"" :))) tak ze polecam informowac ludzi o co z tym chodzi ;)

Posted by Spider on 09-04-2002 14:44:

Zaczynam grac i dochodze do wniosku ze to jest to! Nie moge sie doczekac momentu jak zdobede miecz swietlny!

Posted by Ashton on 09-04-2002 18:56:

a mi jeszcze zostalo 37% ale jak sie obudze o 2giej nad ranem juz powinno byc powymiatam wtedy

Posted by [SO]STEINER on 09-04-2002 19:52:

Talking

Ja dostalem na sniadanie , budze sie i slysze od kumpla z akademika , ze cos mamrotalem przez noc o jakims jedi. No moze lubie se pogadac, bo mam ostatnio takie nawyki podczas snu " shit od wolfa sie to wzielo" nastepnego ranka dostalem to cudenko na plytce - aa zdziwko !!

Posted by DeZo on 09-04-2002 21:20:

W sumie Single player bardziej mnie wkrecil.......tylko to co najgorsze zacialem sie w ostatniej misji pod sam koniec.....poprostu nie wiem co mam zrobic.
Coz moze mi sie wreszcie uda

M�j numerek gg: 2285535

Posted by Ashton on 10-04-2002 03:12:

tez cos mam klopoty z mamrotaniem stara mnie ostatnio budzila to kazalem podlaczyc sluchawki do kompa potem mnie oslaniac jak bede podkladal bombe

Posted by Ashton on 10-04-2002 03:16:

kurde jak zaaplikowac tego fixa na iso :<<<<< ehh ja kce pograc a juz sie mecze pol godziny :<<<

Posted by on 10-04-2002 13:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
Zaczynam grac i dochodze do wniosku ze to jest to! Nie moge sie doczekac momentu jak zdobede miecz swietlny!

No ba, prawdziwa zabawa zaczyna sie dopiero wtedy jak zdobedziesz miecz swietlny oraz moce Jedi... use the fork...

Posted by mAJKiEL on 22-04-2002 19:29:

Mi sie ta w singlu gra zawiesza na ktoryms tam poziomie.. wiec sobie darowalem tylko w multi zapodaje szkoda czasu na singlowe gnioty

Posted by Fazi_Fizol on 16-05-2002 18:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez Cain

hehe wielu ludzi nie umie poprostu przyjac duela i nie ma pojecia o co chodzi jak go wyzywasz ja tez nie wiedzialem az ktos centralnie napisal mi : "jesli chcesz przyjac duela wcisnij "k"" )) tak ze polecam informowac ludzi o co z tym chodzi

ehh dalczego mnie nikt o tym nie powiedzial kolesie mnie bluzgali ze jestes lamka i sie boje heh czyli trzeba tylko "k" wcisnac ???

Posted by Spider on 17-05-2002 05:13:

Chyba juz powoli zblizam sie do konca

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:39.