FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=81)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5486)
Klany
wlasnie sciagam jk2:jo i jestem ciekaw czy sa juz w pl jakies klany grajace w ta gre ?
Tak... jest juz Jk2 Valhalla.
jest tez oczywiscie POISON
"Spokój ponad gniewem,
Honor ponad nienawiścią,
Siłą ponad strachem."
ta ale poison gra tez w rtcw prawde mowiac to jak bede mial wolne lacze to i tamto sciagne
quote:
Napisane oryginalnie przez [VAL]TrisTr@m
no tak ... trudno żeby poison ni grał w taką super giere![]()
shiro? wprowadzisz mnie? hehe , ale gram glownie light, no ktos musi byc ten dobry
Napisane oryginalnie przez [SO]STEINER
shiro? wprowadzisz mnie? hehe , ale gram glownie light, no ktos musi byc ten dobry![]()
Ja juz prowadze klan rtcw, ale nie pasi mi to ganianie za wszelkimi sprawami c.l. Wiec szukam klanu pod JK2 Outcast i wystartowac od kadeta niedzielnej szkolki rebelianckiej machania mieczem , no jedna neonowke mam po staruszku JK2 darkforces, ale nadal swieci JASNO cccsssszzzz. pof... o zesz znow musz isc po wiadro uranu
kurde szukam trenera gry
))) niech ktos mnie potrenuje troche itp
ludzie malej wiary.. 8)
FC sobie zyje od '97 poczatkowo jako klan Jedi Knight, jedyny ktory tyle czasu przerwal.. jak ktos jest zainteresowany co sie dzialo w odleglych czasach na arenie jk w pl to troche moze znalezc na naszej starej, nie uaktualnianej od dawna stronie
http://www.chem.univ.gda.pl/fc/
wkrotce na jakims serwerze stanie nowa znacznie lepsza strona, jak tylko zostanie ukonczona i znajdziemy dobry serwer.
Na razie mozna obejzec ja tutaj
http://213.25.51.144/FC/
" Wstąp do armi, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich. "
quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
Klan (-o-) rozniszczato prawda a nie jakies tam glupie gadanie :>>
szukam klanu P probowalem zalozyc swoj wlasny ale niestety niemialem sily ani pomyslu jak wytlumaczyc zeby trenowac jakos taktyczna gre a nie latanie na ffa i bicie co sie da ;/
quote:
Napisane oryginalnie przez Ashton
szukam klanuP probowalem zalozyc swoj wlasny ale niestety niemialem sily ani pomyslu jak wytlumaczyc zeby trenowac jakos taktyczna gre a nie latanie na ffa i bicie co sie da ;/
www.counter-strike.pl przeczytaj w newsach fragment wywiadu z liderem polskiej reprezentacji cs
quote:
www.counter-strike.pl przeczytaj w newsach fragment wywiadu z liderem polskiej reprezentacji cs
rotfl Ashton jaki ty ulomny jestes .
przeciez ta gra to nowy Quake wiec o jakiej taktyce tu mowa ? tu wystarczy troszeczke oleju w glowie i skill .
quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
rotfl Ashton jaki ty ulomny jestes .
przeciez ta gra to nowy Quake wiec o jakiej taktyce tu mowa ? tu wystarczy troszeczke oleju w glowie i skill .
ROTFL!!! ;PPP
Ide pograc w UT bo to kolejny quejk i w nim sie nie mysli wystarczy troche oleju w glowie i zrecznosc.
ludzie czy wy macie nastukane w glowie Ashton cos napisal a wy go ******iscie a ty mantis gdzie nie widze to sie przechwalasz grales kiedys w rtcw nie to chodz zagraj bo rtcw roxx i nic go nie pobije jak dla mnie (bez urazy chlopaki ale to jest smieszne) ja sie jeszcze nigdy nie przechwalalem jakim to jestem supermenem bo to niejest w moim stylu to jest jak z "chakerami" buhahah komedia
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
thx martin, pajda niestety ale widzac wiekszosc gry to chyba prawda z tym ze tu masz na miecze tpp i ledwo widoczny celownik wiec sam rozumiesz jaka w tym walka ;/ a q3 to ekhem lepiej sie niewypowiem wole ut
Niestety gdy sie dowiedzialem jak wyglada walka na miecze to nie bardzo mi sie to spodobalo. Osobiscie mialem nadzieje na widok fpp zas sterowanie jak w Die By Sword (czyli ruszajac myszka odwzorowujemy ruchy reka postaci). A w ogole walka marzenie na miecze swietlne jest w automacie arcade segi opartym na naomi... Wajcha w lape i kazdy jej ruch idealnie jest odwzorowany jako ruch meczem na ekranie :)
thx martin, pajda niestety ale widzac wiekszosc gry to chyba prawda z tym ze tu masz na miecze tpp i ledwo widoczny celownik wiec sam rozumiesz jaka w tym walka ;/ a q3 to ekhem lepiej sie niewypowiem wole ut
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:35.