FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5491)

Posted by kmb007 on 09-04-2002 12:47:

Angry Koniec UT!!!!!

Witam. Pewnie nie duzo bedzie ludzi ktorzy tu cos napisza, ale jednak poznalem kupke fajnych ludzi ze sceny ut i jednak moze sie ktos pokusi zeby cos napisac fajnego!!!! Odchodze od UT, poniewaz stala sie rzecz ktorej sie obawialem: dostalem 1 z matury probnej z polskiego (z matmy 4 hehe)!! Wiem ze kilkoro z was tez ma mature wiec lepiej sie zastanowcie poki jest jeszcze miesiac!! Jeszcze sie sporo mozna nauczyc hehe!!! No nie zanudzam i tak przeczytaja to tylko osoby zainteresowane i znajace mnie troche!!!! A tak wogole, odchodze od ut z duma, poniewaz wczoraj razem z kolega GNIAZDO odkrylismy miejsce na ktore jeszcze nikt sie chyba nie wkitral, wiec mam przed odejsciem satysfakcje ze jesem pierwszy!!! nie proscie ani mnie ani gniazdo zebysmy wam pokazali bo to narazie wersja alfa tego tricku hehe!!!! Za jakies 2 miechy moze go nagramy i ujawnimy!!! Nerka

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by Sniezek on 09-04-2002 13:55:

Ech..kmb.....nie rob afery...ja dostalem z probnej matury 1 i co??? czy mam wpadac w panike ze nic nie umiem i jestem glupi ?...no nie wiem.....poucze sie... ale granie w UT i nauke spokonie mozna pogodzic i , przynajmniej ta godzinke dziennie pograc.....

Posted by kmb007 on 09-04-2002 14:12:

kupa z UT

Wlasnie ze nie, czlowiek jest tak glupi a gracze UT jeszcze bardziej i ja tez, ze jak usiade to nie pogram godzinke tylko 3 godzinki, juz probowalem. A NAWET JAK POSTANOWILEM ZE POGRAM GODZINKE TO TAK WLASNIE ROBILEM, ale za 2 godzinki, znowu usiadlem na godzinke i tak w kolo macieju>> Teraz postanowilem ze definitywnie opuszczam UT na 1,5 miecha (moze sie skusze ze 2 czy 3 razy zagrac w miedzyczasie) ale tak czy inaczej UT narazie odpada i wszystkim maturzystom (sucks (() radze aby moze nie odchodzili tak jak ja, ale troche nauki zazyli bo juz tylko miesiac zostal!!!! Nerka

Posted by Sniezek on 09-04-2002 14:32:

Ja sie ucze i jak nic nei sciagam to sobie troche pogram....to wszystko da sie pogodzic....

Posted by DreadOn3 on 09-04-2002 14:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Ja sie ucze i jak nic nei sciagam to sobie troche pogram....to wszystko da sie pogodzic....

Sniezek to zalezy od charakteru, mowisz sobie pogram godzine a i tak bedzie no jeszcze jedna runda, tylko ta mapa minie itd. Tak ma wiele osob. No niestety. a co do tego tricku. to hmm powiedz na jakiej mapie bo my juz od dawna mamy pewien trick a demo walniemy w tym tygodniu raczej, a trick pokazany byl tylko raz i te osoby co widzialy moga z nim kombinowac. Napisz tylko na jakiej mapie, bo gniazdo chyba byl wtedy jak robilismy ten trick.

Posted by kmb007 on 09-04-2002 14:46:

Talking Tricki

Moze gniazdo i byl ale to w sumie nie jest trick, po prostu znalazlem takie miejsce na mapie UPTOWN gdzie nie widzialem jeszcze aby ktos mogl wejsc, no i pomyslodawca bylem ja!!! No pokazemy go moze niedlugo bo podejrzewam ze nikt go szybko chyba nie odkryje bo to troche dziwne nawet jest hehe!!! ale probujcie. Jezeli masz jakis trick fajjny na UPTOWN to zglos sie do mnie gg:2262758 powiem ci czy to ten!!!

Posted by DreadOn3 on 09-04-2002 14:59:

Re: Tricki

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Moze gniazdo i byl ale to w sumie nie jest trick, po prostu znalazlem takie miejsce na mapie UPTOWN gdzie nie widzialem jeszcze aby ktos mogl wejsc, no i pomyslodawca bylem ja!!! No pokazemy go moze niedlugo bo podejrzewam ze nikt go szybko chyba nie odkryje bo to troche dziwne nawet jest hehe!!! ale probujcie. Jezeli masz jakis trick fajjny na UPTOWN to zglos sie do mnie gg:2262758 powiem ci czy to ten!!!

To dobrze ze uptown, ale tez tam mamy trick ale dobrze robisz rezygnujac jako tako z ut na rzecz nauki, bo ten papier z matury masz do konca zycia, a z gry przyjemnosc a duzo przyjemnosci cie czeka w zyciu. Dobra decyzja ale przyjemnosci tez se nie odmawiaj. Peace

Posted by kmb007 on 09-04-2002 15:33:

thx dreadon3

THX. Do tej pory nie odmawialem, ale teraz juz musze bo to naprawde malo czasu sie zrobilo , a do woja nie zabardzo mi sie usmiecha wiec trza sie uczyc ostro hehe!!!

Posted by F4+4L on 10-04-2002 13:20:

Smile

kmb spox mo�e nie mam matury (hyhy ma�a matura) ale mam czasami tak �e musze odej�� bo co� tam. Jest spos�b by si� usztyni� co do tej godzniki dziennie ... wystarszy waln�� by robi� restart kompa co 1 h i masz z g�owy... zaufaj mi �e jak ci si� komp restartuje to masz do�� i ju�... wtedy �atwo odej�� tak sobie wy�wiczsz SW (si�a woli )

Posted by kmb007 on 10-04-2002 13:50:

Talking Maturka

Ale lepiej wyrobie sobie sile woli jezeli od tej pory do samej matury ani razu nie usiade do UT!!! To dopiero bedzie sila woli hehe!!! A tak wogole to gdzie sie ustawia zeby mi sie komp co 1h wylaczal?

Posted by Sniezek on 10-04-2002 13:56:

kmb caly czas obiecujesz sobie publicznie ze nie bedziesz gral , ze wogole bedziesz sie uczyl caly czas , wiec moze zaczniesz w koncu to robic , bo niedlugo nie bedziesz juz wiarygodny :/

Posted by kmb007 on 10-04-2002 14:22:

Angry kupa

Chlopaku przeciez juz zaczolem, jak nie wiesz to od 3 dni juz nie wszedlem do UT i do matury nie wejde, wiec w czym problem!!! To ze zagladam do boarda to juz inna sprawa!!!! Nie wiem o co ci chodzi?

Posted by Sniezek on 10-04-2002 14:31:

Chodzi mi o to ze w prawie kazdym poscie wspominasz ze musisz sie zaczac uczyc do matury...to zaczyna byc irytujace......

Posted by kmb007 on 10-04-2002 17:45:

Angry he?

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Chodzi mi o to ze w prawie kazdym poscie wspominasz ze musisz sie zaczac uczyc do matury...to zaczyna byc irytujace......

No w sumie tak, ale tak ze mna jest!!! Matmy sie ucze juz od 1,5 miesiaca po 3-4 godziny dziennie i to robi juz ze mnie idoite hehe!!!! Ale dzieki temu dostalem 4 z probnej, z polskiego za to nie ucze sie nic i dostalem 1!!! Dlatego pisze bo naprawde sie musze zacazc uczyc, a jest to kierowane raczej do osob ktore mnie znaja i wiedza o co chodzi ( mam z roznymi osobami rozne projekty) I to wszystko!!!!!!

Posted by Avalone on 10-04-2002 18:38:

Re: he?

quote:

No w sumie tak, ale tak ze mna jest!!! Matmy sie ucze juz od 1,5 miesiaca po 3-4 godziny dziennie i to robi juz ze mnie idoite hehe!!!! Ale dzieki temu dostalem 4 z probnej, z polskiego za to nie ucze sie nic i dostalem 1!!! Dlatego pisze bo naprawde sie musze zacazc uczyc, a jest to kierowane raczej do osob ktore mnie znaja i wiedza o co chodzi ( mam z roznymi osobami rozne projekty) I to wszystko!!!!!!

Jesli masz cos do NIEKTURYCH osob ktore cie znaja to napisz im to na gg a nie na oficjalnym 4um bo to faktycznie zaczyna byc nudne

Posted by kmb007 on 10-04-2002 20:39:

Re: Re: he?

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

Jesli masz cos do NIEKTURYCH osob ktore cie znaja to napisz im to na gg a nie na oficjalnym 4um bo to faktycznie zaczyna byc nudne

Chlopaku ale po to jest to forum wlasnie zeby wszystkie sprawy zalatwiac za jednym zamachem a nie do kazdego z osobna sie odzywac np na GG!!! A po drugie macie temat, wiecie kto go napisale, przeczytaliscie o czym jest i jak wam to nie odpowiada to nie piszecie nic, a wy mi tu wyjezdzacie z jakimis textami!!! Jak nie masz nic do powiedzenia na dany temat to sie po prostu nie odzywasz i juz! Logiczne chyba nie?

Posted by Avalone on 10-04-2002 20:48:

Re: Re: Re: he?

quote:

Chlopaku ale po to jest to forum wlasnie zeby wszystkie sprawy zalatwiac za jednym zamachem a nie do kazdego z osobna sie odzywac np na GG!!! A po drugie macie temat, wiecie kto go napisale, przeczytaliscie o czym jest i jak wam to nie odpowiada to nie piszecie nic, a wy mi tu wyjezdzacie z jakimis textami!!! Jak nie masz nic do powiedzenia na dany temat to sie po prostu nie odzywasz i juz! Logiczne chyba nie?

nie po to jest to 4um zeby tutaj sie uzalac nad soba jak to jest ze musisz zakowac 4-3 godz dziennie. jak to dostales na mature probna 1 z polskiego. zara nam tu jakis zdzichu przyjdzie i zacznie biadolic jak to go rodzice bija :| nie wiem czy zauwazyles ale to jest forum urban terror a nie urzekla mnie twoja historia wiec nie pisze sie tutaj o swoich przezyciach. to chyba logiczne nie?

Posted by kmb007 on 10-04-2002 21:03:

Re: Re: Re: Re: he?

quote:

nie po to jest to 4um zeby tutaj sie uzalac nad soba jak to jest ze musisz zakowac 4-3 godz dziennie. jak to dostales na mature probna 1 z polskiego. zara nam tu jakis zdzichu przyjdzie i zacznie biadolic jak to go rodzice bija :| nie wiem czy zauwazyles ale to jest forum urban terror a nie urzekla mnie twoja historia wiec nie pisze sie tutaj o swoich przezyciach. to chyba logiczne nie?

Ale jak bys nie zauwazyl chlopaku napislem tez o nowym tricku ktory odkrylem i juz mialem kilka sosob ktore sie ze mna skontaktowaly , a to chyba jest o UT. A po drugie jeszcze raz ci mowie!!! Jak nie interesuje cie dany temat to nie piszesz nic , a ty z nastepnym textem wyjezdzasz do mnie!!! A po drugie napisalem ze jest to do ludzi ktorzy mnie znaja i wiedza cos o mnie, a nie o taich ja ty co swoje madrosci na dany temat chca wypowiedziec ( chyba robisz to zeby nabic sobie postow bo widze ze jakis nowy jestes)!! Jak nie masz juz nic do powiedzenia to sie na tym temacie nie odzywaj!! Nerka

Posted by 8lo0d on 10-04-2002 21:40:

Re: Re: Re: Re: Re: he?

quote:

Ale jak bys nie zauwazyl chlopaku napislem tez o nowym tricku ktory odkrylem i juz mialem kilka sosob ktore sie ze mna skontaktowaly , a to chyba jest o UT. A po drugie jeszcze raz ci mowie!!! Jak nie interesuje cie dany temat to nie piszesz nic , a ty z nastepnym textem wyjezdzasz do mnie!!! A po drugie napisalem ze jest to do ludzi ktorzy mnie znaja i wiedza cos o mnie, a nie o taich ja ty co swoje madrosci na dany temat chca wypowiedziec ( chyba robisz to zeby nabic sobie postow bo widze ze jakis nowy jestes)!! Jak nie masz juz nic do powiedzenia to sie na tym temacie nie odzywaj!! Nerka

Ale po maturze wr�cisz jeszcze do UT i dT ?

Posted by kmb007 on 10-04-2002 21:42:

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: he?

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Ale po maturze wr�cisz jeszcze do UT i dT ?

Oczywiscie!!! Napisalem nawet na stronie, ze jak mnie przez ten okres nie wydelegujecie to jak najbardziej wtroce!!! Do UT napewno a do dT to juz od was zalezy!!!

Posted by Avalone on 11-04-2002 09:07:

Re: Re: Re: Re: Re: he?

quote:

Hyhy nowy nie jestem tylko zalozylem nowe konto a to jest roznica ale deobra dobra, jak po przerwie wrocilem do ut to qrde mialem postatnowienie zeby byc bezkonfliktowy zeby sie nie pakowac w zadne klotnie bo mam jush chyba wiecej wrogoof ni qmpli .... juz zakonczmy ten temat bo poniektorzy zara naprawde wyskocza z nabijaniem postow (co wg. mnie jest troche porypane bo kogo obchodzi ta cyferka.... mnie przynajmniej ani troche)
tak wiec ucz sie ucz na mature zdaj ja na 5 i wracaj do ut

Posted by kmb007 on 11-04-2002 13:10:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: he?

quote:

Hyhy nowy nie jestem tylko zalozylem nowe konto a to jest roznica ale deobra dobra, jak po przerwie wrocilem do ut to qrde mialem postatnowienie zeby byc bezkonfliktowy zeby sie nie pakowac w zadne klotnie bo mam jush chyba wiecej wrogoof ni qmpli .... juz zakonczmy ten temat bo poniektorzy zara naprawde wyskocza z nabijaniem postow (co wg. mnie jest troche porypane bo kogo obchodzi ta cyferka.... mnie przynajmniej ani troche)
tak wiec ucz sie ucz na mature zdaj ja na 5 i wracaj do ut

No jak przeczytalem twoje inne posty to tez zauwazylem ze chyba nowy nie jestes!! Ale wracajac do UT to tez nie chce sie juz z nimik klucic !!! Nerka

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:38.