FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5537)
Nocka w Caffe.
Hyh dzisiaj wieczorem odkrylem nowy server ut, co najzabawniejsze jest to serv w KATOWICACH(w caffe) boshe jutro tam ide i pytam sie czy mozna rezerwowac kompy i ile nocka kosztuje !! Server jest niedaleko centrum katowic wiec jezeli osoby byly by zainteresowane to bylbym szczesliwy
nie moge sie jutra doczekac
Re: Nocka w Caffe.
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Hyh dzisiaj wieczorem odkrylem nowy server ut, co najzabawniejsze jest to serv w KATOWICACH(w caffe) boshe jutro tam ide i pytam sie czy mozna rezerwowac kompy i ile nocka kosztuje !!Server jest niedaleko centrum katowic wiec jezeli osoby byly by zainteresowane to bylbym szczesliwy
nie moge sie jutra doczekac
![]()
eeee
server jest sredni w sumie bo to caffe srednie , bylem tma dzisiaj maja kompy durony 700 na rivkach tnt najnowszych wiec chyba nie za dobre? lacze 1 megabit i 16 kompow, ehh nie wiem jakie maja tam w wawie ale pewnie lepsze a ip to - 62.89.124.19:27960
Re: eeee
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
server jest sredni w sumie bo to caffe srednie , bylem tma dzisiaj maja kompy durony 700 na rivkach tnt najnowszych wiec chyba nie za dobre? lacze 1 megabit i 16 kompow, ehh nie wiem jakie maja tam w wawie ale pewnie lepsze a ip to - 62.89.124.19:27960
Napisane oryginalnie przez Merlin
hyhy w waffce mamy athlony xp 1,4GB geforcy mx2 400 64mb i lacze 2mb
ps jak organizujesz jakis zjazd to powiedz kiedy najlepiej w wakacje (co za duzo to nie zdrowo :> ) a wpadniemy z aimem i christoffem moze![]()
Napisane oryginalnie przez DreadOn3
No to rzeczywiscie macie tam swietne sprzety te "athlony xp 1,4gb"ciekawe ile moj a1200 ma gb
? Jak ktos wie to niech powie
a raczej napisze
.
Napisane oryginalnie przez kmb007
Nie wiem dokladnie o co ci chodzi, ale jezeli masz a1200 to masz 1200Mhz, a a1600XP ma 1400 Mhz, jezeli o to ci chodzilo!!!
No to teraz lol. Bo Mer napisal gb i chcialem sie z tego ponabijac ale albo mi nie wyszlo, badz ktos tu jest ciemny.
dobra.....przyznaje..to ja nie zrozumialem zartu , ale nie musiales sie ze mnie smiac :O
zgredzik ty mi tu nie podskakuj bo w nastepnej taktyce dostaniesz niemile pozycje
chodzilo mi o to ze 1,4 gb dyskijoke
zgredzik ty mi tu nie podskakuj bo w nastepnej taktyce dostaniesz niemile pozycje![]()
Mer, to te kompy nie sa takie wspaniale jak tylko 1,4 gb dyski. A co do pozycji to gorszej i tak nie moge miec
. Ta miejscowe co mam, to hehe na niej szybciej bede ginal niz jak normalnie rus***e
.
Mer, to te kompy nie sa takie wspaniale jak tylko 1,4 gb dyski. A co do pozycji to gorszej i tak nie moge miec
. Ta miejscowe co mam, to hehe na niej szybciej bede ginal niz jak normalnie rus***e
.
RUS***E
ta cenzura jest zarabista![]()
Btw kto mi poleci jakis dobry cooler na a1200 chce podkrecic a latem temp. jest wieksza
Re: co do coolera, to polecam ....
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
to ja bym Ci polecal Zalmana.
Mam CNPS5100-Cu z firmy Discotech (www.discotech.waw.pl - wybierz sobie cos z ich oferty) i jestem z niego niesamowicie zadowolony. Schlodzil mi Athlona 1,4 z 70stopni do 40. Nawet nie podejrzewalem, ze to jest mozliwe. Istotne jest tez odpowiednie chlodzenie obudowy - w obudowie mam 2 wiatraki (oprocz zasilaczowego, WYCIAGAJACE powietrze z obudowy. A wpada powietrze tuz kolo dysku, oraz z dolu obudowy, tuz kolo karty grafiki. Ale i tak - w UT sie komp grzeje niemilosiernie
![]()
Re: lol
quote:
chodzilo mi o to ze 1,4 gb dyskijoke
zgredzik ty mi tu nie podskakuj bo w nastepnej taktyce dostaniesz niemile pozycje![]()
Re: Re: lol
quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Naprzyklad taka jaka ja mam teraz :>>>>
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:00.