FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5599)
Tk......
dzisiaj grając na snajperze byo ash 5 teamkillerów pokaże wam screena i powiedzcie co mamy z takimi hOOyami robić......nikt rcona niema w zasięgu ręki..plz zróbmy coś z trym żeby zaufane osoby miały rcony...
quote:
plz zróbmy coś z trym żeby zaufane osoby miały rcony...
ehh
ja proponuje zeby rcony mieli clowie wiekszych klanow, lub klanow ktore maja przynajmniej 3 miesiace i sa akceptowane przez wieksza ilosc graczy, bo nie wiem jak mozna inaczej to rozwiazac....
hmmmmmm
ale nie w tym problem...niezawsze na snajperze będzie jakiś CL klanu, jak dzisiaj byłem to większość to beginery, nieobrażając niektórcy tj. pyza itd. itd.
Szkoda bo nieda się grać wgole.....gośc rzuca granata i zabija 4 ze swojego timu(((
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ale nie w tym problem...niezawsze na snajperze będzie jakiś CL klanu, jak dzisiaj byłem to większość to beginery, nieobrażając niektórcy tj. pyzaitd. itd.
Szkoda bo nieda się grać wgole.....gośc rzuca granata i zabija 4 ze swojego timu(((
A po drugie jeszcze zapomnialem dopisac!! Jest jeszcze jeden powazniejszy problem!! Jak wchodza lamusy jakies i zabijaja swoich to kicha jest, ale jest jeszcze gorzej jezeli graja pod nie swoimi nickami!!! MIalem taka sytuacjie kiedy bylem jeszcze w klanie Pk!! Gralo nas 3-4 z Pk i weszlo kilku gosci , ktorzy mieli identyczne xsywy jak my i zabijali naszych!! Oczywiscie wszystko spadlo na nas!!! Nie wiem jak taki problem mozna wyeliminowac!! Jednynie chyba admin danego servera, ktor zna ich num IP i zalozy bana, bo inaczej sie nie da!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
I znowu sie moje splowa potwierdzaja!!! Jak ja zalozylem topic o rconach to jak zwykle wysmiany zostalem, ze tylko kilka osob moze mic itd, bo sie bawic zaczna, ze nie zasluguje na rcona , ze to , ze tamto, ze sramto!!! Ja tez jestem za tym zeby wiecj osob mialo rcona!!! Ja np gram w UT ponad 2 miesiace i juz gralem chyba ze wszystkimi czolowymi graczami!!! Nie mowie zebym dostale od razu, ale np jak ktos juz mniej wiecej jest znany, no to nie kazdy ale kilka osob powinno go jednak dostac!!!! A jezeli by uzywal go w niewlasciwy sposob, to po pierwsze jest mu odpbierany a po drugie jest skreslony z listy powazajacych sie gracz!! Logiczne chyba nie? Taki ktos od razu odpada z gry i po sprawie!!!
Napisane oryginalnie przez Sniezek
kmb , ale nie masz racji , bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze , a po drugie rcony maja zaufane osoby , a takie co tylko gadaja ze chcialyby miec rcona i ze im sie nalezy napewno na niego nie zasluguja moim zdaniem..Po trzeci jezeli wieksza ilosc graczy bedzie miala rcony to jesli dojdzie do sprzeczki miedzy tymi osobami moze zajsc na servie takie zjawisko jak woja rconow , a to nie nalezy do najprzyjemniejszych....takze..kmb zastanow sie najpierw zanim zaczniesz robic afere , skoro i tak nie masz racji....i nie ma to logicznego uzasadnienia...
dzisiaj grając na snajperze byo ash 5 teamkillerówpokaże wam screena i powiedzcie co mamy z takimi hOOyami robić......nikt rcona niema w zasięgu ręki..plz zróbmy coś z trym żeby zaufane osoby miały rcony...
kmb , ale nie masz racji , bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze , a po drugie rcony maja zaufane osoby , a takie co tylko gadaja ze chcialyby miec rcona i ze im sie nalezy napewno na niego nie zasluguja moim zdaniem..Po trzeci jezeli wieksza ilosc graczy bedzie miala rcony to jesli dojdzie do sprzeczki miedzy tymi osobami moze zajsc na servie takie zjawisko jak woja rconow , a to nie nalezy do najprzyjemniejszych....takze..kmb zastanow sie najpierw zanim zaczniesz robic afere , skoro i tak nie masz racji....i nie ma to logicznego uzasadnienia...
a czy nie lepiej by bylo gdyby recona mialy osoby zaufane ktore CZESTO graja w ut?
, bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze
prosze dziadku
Napisane oryginalnie przez kmb007
I zonwu sie do mnie przyczepiles!!!
Dobra .....masz racje....to zgoda miedzy nami ?...czasem jak mi sie nie bedzie cos podobalo co mowisz to ci wypomne ale bede staral sie nie robic tego zbyt czesto ok ?
zgoda ?
wzruszyłem sie, chyba sie rozbecze
komb nie pisz tyle wykrzykników to zły nałóg...
ahaha cycycycycy
proszedziadku
![]()
:D
papuszko i ode mnie 5(wzór)miły jesteś dla mnie i dla całej sceny ut.plach zaraz się rozpacze
dobrze żee jest tutaj na boardzie jakiś porządny profesjonalista;;;;;;
)))))
quote:
papuszko i ode mnie 5(wzór)miły jesteś dla mnie i dla całej sceny ut.plach zaraz się rozpacze
)))))
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: :D
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Nie podlizuj sie Grejtaj![]()
![]()
Re: Re: Tk......
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
albo jesli admini nie chca dac rcona (boja sie alboco), to niech dopisza do konfiga:
seta g_teamkillsForgetTime "3600"
seta sv_reconnectlimit "3"
of corz - z wlasnymi wartosciami![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
a nie bo racje mam ja vodka to twoj wrog wiec lej ja do pyska... ups to nie ta bajka =]]]
eh holera ja chce stare hasla bo nawet nie mam możliwosci zaglosowania na postera bop od 100 + postów
)))))
Re: Re: :D
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Nie podlizuj sie Grejtaj![]()
![]()
Re: Re: Re: Tk......
quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Jak zawsze Papuga ma racje.
njuba_mode
Sobie squrwla zapamięta jako nick czy jakoś inaczej?
Bo ostatnio jakaś chora moda zapanowała, wchodzi taki misio, skosi trzech swoich, my mu kick, on zara wraca z other_nick, i tak w koło Macieju ...
A żeby takiemu uszy skwarkami obrosły, że też się jego matka na kamieniu nie wylała, jak go miała mieć ... sorry, uniosłem się, ale ostatnio JEDEN serwer działa, lag za lagiem a jak już uda się trochę ugrać to TK wpadają i du**
Re: njuba_mode
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
ale ostatnio JEDEN serwer działa
quote:
a jak już uda się trochę ugrać to TK wpadają i du**
Re: Re: njuba_mode
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
jak to: JEDEN ???? a to. to co? :)
............................................................................
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:53.