FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5889)
Dlaczego tak malo info o D3 ??
dlaczego nic (prawie) id nie mowi o d3 ??
tylko jeden nedzny filmik na spole z nvidia !
a o q3 to wszystko bylo wiadomo !
no i q3test byl, a o d3 nic nie wiadomo
tylko sie chwala ze na Gforcu 30 klatek wyciaga, i co z tego jak se q3 odpale na 1600x1200 to mam nawet mniej =)
mogliby na 1/2 roku przed jakas bete puscic !
o q4 to jusz nie wspomne...
Infomacji jest malo - bo id tak skapo daje...
A o filmiku nvidi to zapomnij... To juz przeszlosc...
albo nic nie robia, albo tak ciezko pracuja, ze nie maja czasu na wypuszczanie jakichkolwiek nowinek czy filmikow ^..^
ktoz to wie ?
(byle tylko nie pracowali nad nim tak dlugo jak robia to autorzy duka4ever =)
Napisane oryginalnie przez DamnDog
no walsnie oto mi chodzilo, dalczego tylko tyle ?!?
A co do tendencji ID w nie informowaniu nas na temat postepu nad gra - coz... wiadomo - irytujace. Ale z drugiej strony zupelnie inaczej sie podchodzi do produktu kiedy ilosc informacji na jego temat jest znikoma. Nieswiadomosc jest blogoslawienstwem w tym przypadku
Test bedzie wydany na krotko przed premiera. To juz potwierdzone.
Hmmm... Zastanawiajace, kiedy po raz pierwszy uslyszalem ze na GF3 DoomIII bedzie wyciagal tylko 30 klatek bylem przerazony (sam majac TNT2), teraz kiedy mam Radeona 8500 patrze juz spokojniejszym okiem w przyszlosc. Przyszlosc byc moze niedaleka bo ja stawiam ze Doom III wyjdzie pod koniec 2002. Wigilia. Ulubiona data ID na wydawanie gier.
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Nieswiadomosc jest blogoslawienstwem w tym przypadku
Pewnie faceci z id Software staraj� si� wszystko ukry� przed konkurencj�! Szykuje si� taka dobra gra i musz� pilnowa� �eby nikt nie wykrad� pomys�u... Chc� te� przetrzyma� graczy w napi�ciu, �eby potem szcz�ki im opad�y (jak ju� kto� napisa�) mniej wi�cej tak:
Zawsze gry id byly robione dlugo i na poczatku nic o nich nie mowiono, dopiero kilka miesiecy przed premiera byl wielki zasyp informacji.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Zawsze gry id byly robione dlugo i na poczatku nic o nich nie mowiono, dopiero kilka miesiecy przed premiera byl wielki zasyp informacji.
Mam nadzieje, ze zgodnie z tradycja ID wypusci najpierw wersje demo jak w przypadku q1/q3/wolf (q2 nie wiem - przeskoczylem ta gierke)
Z gier FPP na single'a: Duke Nukem 3D, Sourge of Armagon, Dissolution of Eternity (2 dodatki do q1), Blood1, Return to Castle Wolfenstein, Mechwarrior4 ( o ile podchodzi pod gry FPP).
Quake 2 bylo dosc cienkie do single'a podobnie jak Quake 1 Slyszalem, ze sa jakies duze dodaki do q2 - moze one sa dobre - nie wiem nie gralem w nie.
Czemu q1, q2 cienkie w singla? Moim zdaniem sa zajebiste nawet teraz. co jakis czas sobie przechodze te gierki.
chcialbym tez zauwazyc ze w swoimi czasei q2 byla przez pc gamera uznana za najlepsza gre wszechczasow malo?
Sorki teraz mi sie przypomnialo - te wszystkie tytuly, ktore wymienilem sa niczym. Najlepsza gra fpp do single'a to System Shock 2.
system shock 2 ???
system shock 1 to by�o cos najlepsze intro swego czasu : jakis hacker w futurystycznym mie�cie i kolesie z gunnami z celownikami na podczerwie� a potem ten klimat po przebudzeniu to by�o TO ehehe . to by� najepszy fpp singel, do dzi� nie zrobiono lepszego z wi�ksz� wcz�wk�. jak grauem w to zawsze z kumplem bo sam si� cyka�em
Napisane oryginalnie przez Andrzej
Na E3 pokaza demo! Moze bedzie w eDonkeyu jak Unreal 2 E3 test![]()
call of cthulhu: dark corners on the earth ?
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Juz 22 targi E3 - wszystko (mam nadzieje) sie okaze - data wydania (ja stawiam na koniec tego roku), nowe screenshoty, moze filmiki... Ha! Poczekamy - zobaczymy.
"...the game looks so amazing that one obstacle we face is making sure people know that what they see is NOT pre-rendered. Everything we are showing is running in real-time in the game engine -- there aren't any special tricks or CG cut-scenes -- this is how the game looks. You won't believe it until you see it -- and even then you still may not believe it."
Eheheh... Oczywiscie brzmi to jak typowa gadka sprzedajacego produkt ale w przypadku D3 - nie sadze zeby to sie nie pokrywalo z prawda
Jedyne co mnie wkurzylo to data... 2003? Co to ma byc? Styczen czy grudzien 2003? Ja wiem ze "cos" musieli podac ale daty z taka tolerancja odchylu mnie wkurzaja Szczegolnie ze liczylem na gwiazdke 2002 ;/
Zadnego DN4E - tu chodzi o stworzenie legendy jeszcze przed wydaniem gry - dokladnie to samo co bylo z Diablo II - gra urosla do rangi kultowej gry jeszcze zanim wyszla. To czysto ekonomiczne podejscie - kilkukrotnie zwieksza sie wowczas sprzedaz gry. Poza tym wedlog mnie D3 wyjdzie w grudniu tego roku - po pierwsze Doom1 tez wyszedl w grudnu (11 dokladnie) po drugie wtedy sa swieta, prezenty, zwiekszony popyt na tego tupu zabawki
Zadnego DN4E - tu chodzi o stworzenie legendy jeszcze przed wydaniem gry - dokladnie to samo co bylo z Diablo II - gra urosla do rangi kultowej gry jeszcze zanim wyszla. To czysto ekonomiczne podejscie - kilkukrotnie zwieksza sie wowczas sprzedaz gry. Poza tym wedlog mnie D3 wyjdzie w grudniu tego roku - po pierwsze Doom1 tez wyszedl w grudnu(11 dokladnie) po drugie wtedy sa swieta, prezenty, zwiekszony popyt na tego tupu zabawki
![]()
Diablo 2 wielka porazka.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:06.