FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=623)
To jak, mozna grac na jednym IP czy nie?
Proste pytanie jak w temacie:
IP forwarding- da sie counterowac czy nie?
" Anything that can go wrong will go wrong. " - Murphy's Laws
/earth is 98% full... please delete anyone you can.
To super bo mi na osiedlu zakladaja siec, wlasnie dowiedzialem sie ze ip to bedzie rozne ale w lanie a na swiat to chyba wszyscy beda mieli jeden ... troche kiszka bo chyba da sie bana w cs-ie zrobic na ip nie?
Dobra pytanie bylo lekko retoryczne ale jak ktos odpowie to tez dobrze..
a bany zwykle daje sie na WONID, a nie IP
????
Spotkalem dziasiaj ShizO i pytalem sie czy cos pisla na boardzie ... odpowiedzial ze nie .... Qfa alebo nie masz orginalnosci z wymyslaniem xsyw alenbo jestes KLAWISZ ,aha jak cie spotkam to
no coz uzywam tej ksywy od 1988 ...hm... oczywiscie w w cs-ie od pol roku...a tak to wszedzie gdzie popadlo... ale co tam... nie zalezy mi az tak bardzo starczy jak zmienie na SHizos czy wogole mnie znienawidziliscie Jax i Shizo? A swoja droga to skad mialem wiedziec? (pewnie jeszcze mnie zbluzgacie za takie lame pytanie....) heh ...
a i zdaje sie ze z tego co rozumiem to innego Shizo nie bylo na tym Boardzie tez wiec w czym problem ... tutaj jestem pierwszy i zdaje sie ze kiedy pierwszy raz uzylem tego nicka jeszcze wtedy na IRC to ty miales... czekaj.. wedlug tego co masz w profilu... TRZY lata?... nie wiem jak Twoj Shizo bo nigdzie wzmianki nie moge o nim znalezc poza statsami... ale... nie bede taki... jestem czlowiekiem dobrze wychowanym i juz od pewnego czasu gram jako Shizos ... daze do zalagodzenia ...kazdy widzi moje dobre intencje... i dobra na boardzie tez moge zmienic ale i tak konto zostanie... to tyle na ten temat...(chyba) jezus ale ja sie rozpisuje jak ciota jakas...
No troche sie zdenrerwowalem bo to jest moja 2 xsywa i jak do tej pory nie mialem problemow zeby jakis ziomal mial podobna lub taka sama xsywe.Nie,nie znawidzielismy cie tylo sie troszke zdziwilismy...
gram w C'sa od kad go wyprodukowali i nie spotkalem nikogo kto by mnial taka xsywe a co do Lamy to narazie nic nie bede mowli poki z taba nie zagram
dobra dalem tylka bo irc w 88 jeszcze nie bylo a swoj pierwszy kontakt z internetem oceniam na 95.... czasem czlowiek przesadza jak sie troszke zdenerwuje... przepraszam... zreszta i tak pewnie nikt tych postow nie przeczyta...
I dalej jak ciota sie rozpisuje...ech.. chyba jednak urlop by sie przydal..
$hizo w sumie to tez moj pierwszy raz jak sie spotykam z ta sama ksywa... a co do grania to moze nie jestem najlepszy, ale do tego stopnia znam sie na ceesie (tu sie chwale) ze mam kilka mapek na koncie i podobno jak kumple mowia calkiem odjazdowych ... glownie same realnie istniejace miejsca, teraz z kumplem przygotowywujemy sie do zrobienia mapy Elektrocieplowni Zeran w Warszawie... na razie mamy na papierze projekt, w tym tygodniu mamy zdjac tekstury aparacikiem i sadze ze w miesiac sie wyrobimy z pierwsza beta...
nie wiem jeszcze czy zdecydujemy sie na Elektrocieplownie czy rozpadajaca sie fabryke domow kolo Tarchomina... Fabryka jest bardziej dostepna... chociaz kumple wbili sie na najwyzszy komin zerania i grafiti tam walneli... z dolu niestety widac tylko zolta plame bo za male zrobili... no ale czas pokaze zrobimy tak czy siak obie tylko ktora najpierw to zobaczymy... teraz jeszcze jestem na ukonczeniu mapy osiedlowego boiska, wstepne testy wykazaly duza grywalnasc wiec chyba zdecyduje sie wpuscic ja do internetu ( te wczesniejsze to byla wprawka)... to tyle o mnie... i tak zszedlem z tematu ale tak jest jak w pracy nic nie ma do roboty i czlowiek sie nudzi... a z kim tu pogadac o ceesie? z dyrektorem projektu? he he
Mozemy pogadac o c'se na gagu gadu moj numer to 1201520
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:36.