FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6254)
MP TEST dobry ale nie zupelnie zadowalajacy
Od jakiegos tygodnia gram czesto w SOF2 MP TEST z nadzieja, ze multiplayer przewyzszy RTCW, ale niestety czegos mi brakowalo. Przydala by sie wieksze zroznicowanie postaci nie tylko na bronie a i na zadania, bo narazie tryb "Inf" jest fajny, ale jak na kazdej mapce tzreba bedzie tylko ukrasc teczke i donies ja to juz staje sie nudne. Dalej: za malo komend w voice chat cocby takich jak "yes", zeby potwierdzic, ze odebrales komende (patrz na komendy glosowe w RTCW jest ich mnostwo). Mapa w tescie powinna byc najlepsza mapa jaka sie udalo stworzyc a mp_shop moim zdaniem jest za baardzo monotomna - walczymy ciagle w malych korytarzach i tylko raz na troche wiekszej przestrzeni i z tego wynika mala rola snipera. Grywalnosc dobra, ale gorsza niz wszystkie z engine q3. Rzuty granatami mi sie nie podobaja a mianowicie przytrzymanie: powinny jakies odglosy co sekunde byc by gracz wiedzial nie patrzac na zegra ile juz trzyma ten granat w rece. I jak juz kazdy sie zdazyl zorientowac - sporo bugow. Po za tymi wadami SoF2 jest moim zdaniem w ierwszej trojce najlepszych gier MP.
co do tego, ze mapa sie nudzi to mozna by sie zgodzic, ale z tym ze powinni dac najlepsza mape raczej nie jesli dali by best mape to czym pozniej by as zaskoczyli? kupil bys oryginal i patrzysz a tam all mapy sa slabe bo wczesniej nagrales sie na tej najlepszej
co do objectiv to jestem przekonany, ze bedzie ich wiecej, moge sie nawet zalozyc, ze bedzie jakies odbicie zakladnikow, moze jakies podlozenie dynamitu, lub jego rozbrojenie pomyslow zapewne nie brakuje.
co do granatow to hmm... widziales kiedys granat, ktory mial zegarek, a on cie informowal ile do wybuchu?? szczerze mowiac nie slyszalem o takim granacie, a ta gra ma byc raczej realistyczna, bez jakis wymyslonych cudeniek a bugow jest full i od tego wlasnie sa testy, a bugi sa eliminowane stopniowo i z tego co sie orientuje to mozna sciagac nowsze wersje, w ktorych juz nie ma co niektorych bugow, ale co do tego moge sie mylic
napewno nie wszystko jest tak jak w wersji FINAL b�dzie a co do mapki to nie jest w cale taka z�a mo�e si� znudzi� ale przypomnij sobie ile w BICZA gra�e� , co do vociechata to fakt
mogliby da� wi�cej gadek ehh taaaakie �ycie
Napisane oryginalnie przez YourMother
napewno nie wszystko jest tak jak w wersji FINAL b�dzie a co do mapki to nie jest w cale taka z�a mo�e si� znudzi� ale przypomnij sobie ile w BICZA gra�e�, co do vociechata to fakt
mogliby da� wi�cej gadek ehh taaaakie �ycie
quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
to jest dopiero TEST i jest po to, zeby wylapac wszystcie bledy etc. mysle ze ludzie zwroca im uwage na to, ze jest tam za malo komend i miejmy nadzieje, ze to poprawie![]()
sn0 qrde mogles spytac kolesia o te "inf" czy beda tylko kradniecia teczek czy cos innego, bo to sie moze za szybko znudzic![]()
my�la�em, �e to bedzie cos ... co� ... na miar� mp_beach ...
a tu ... lekki zgrzyt
granaty ? brak zegarka jest spoko ... mi to nie przeszkadza.
bronie ... hmm
realne ... i ... nijakie ... i takie maj� by� - to jest zrobione moim zdaniem dobrze .
ale to dopiero test ... wersja final mo�e sie diametralnie r�nic .. wiec w�a�ciwie po co to ocenia� .
Mi tam si� demko podoba...
Bronie s� �wietne jak dla mnie...
Granaty to kwestia przyzwyczajenia bez zegarka te� si� nimi fajnie gra.
Mechanika gry i walka te� bardzo fajna.
Jedyne co mi si� nie za bardzo podoba to za ma�o komend g�osowych oraz wymagania jakie ma mie� SOF 2
Cho� z drugiej strony jak demo dzia�a dobrze to mo�e multi w pe�nej tez p�jdzie...
A i jeszcze jedno ten bug z beczkami ...
Z tego co czyta�em w r�nych wywiadach z tw�rcami sof2 to b�dzie w full wersji zwi�kszona ilo�� komend g�osowych (b�dzie min. yes i no), granaty wprawdzie nie b�d� tyka� ale b�d� wybucha� nie po 5 sekundach tylko po 3. Co do mnogo�ci zada� w inf. to czy w rtcw jest ich faktycznie tak du�o, albo si� co� kradnie albo co� wysadza (ewentualnie kombinacja tych element�w), i jako� nikt nie narzeka
mi sie jak narazie podoba to, ze w sof2 nawet z pingiem 200-300 mozna grac dobrze, nawazniejsze jest to, zeby nie miec packet lostow, poniewaz z tym to o HS juz trudno w rtcw juz tak dobrze nie ma, wygrywa zazwyczaj ten co ma mniejszy ping
Napisane oryginalnie przez Xaoo
mi sie jak narazie podoba to, ze w sof2 nawet z pingiem 200-300 mozna grac dobrze, nawazniejsze jest to, zeby nie miec packet lostow, poniewaz z tym to o HS juz trudnow rtcw juz tak dobrze nie ma, wygrywa zazwyczaj ten co ma mniejszy ping
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:48.