FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=632)

Posted by on 21-07-2001 12:21:

First Person Perspective Nowe forum

Jak widzicie mamy nowe forum o nowym Doom'ie, a juz za moment bedzie serwis doom3.fpp.pl...

Zapraszam do dodawania postow/uwag/komentarzy

Posted by S4i1or on 21-07-2001 13:18:

Noooooo, całkiem nieźle Fajne pomysły macie Zróbcie jeszcze forum Max Payne i będzie git!

Posted by Ex00 on 21-07-2001 13:32:

no jakby na doom3.fpp.pl jescze mial dwa dzialy o doom1 i doom2, to pewnie byloby git

Posted by blo on 21-07-2001 13:32:

Tyyy no....... o D3 prawie nic nie wiadomo jeszcze ale i tak jest GIT . Wszyscy z niecierpliwoscia czekamy na quake4.fpp.pl

Posted by devourer on 21-07-2001 15:10:

Co ty quake4 bylby totalna porazka, wszystkim juz sie nudzi seria q. Dla porownania porownaj sobie sukcesy jedynki dwojki i trojki. Taka jest prawda i tyle.

Posted by S4i1or on 21-07-2001 15:52:

A ja czekam na Q4... I widzę, że blo też...

Posted by blo on 21-07-2001 15:55:

z tym Q4 to ofkz zartowalem...... NIE czekam na q4 ani zbyt bardzo na D3 gdyz moim zdaniem Id przegina juz przyslowiowa pale i od paru lat nie zaserwowala nam zupelnie nowego produktu

A jesli juz czekam na Q4 to tylko dlatego iz chcialbym zobaczyc jakiego tym razem wy******go logosa wymysla

Posted by oxygen on 21-07-2001 18:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Noooooo, całkiem nieźle Fajne pomysły macie Zróbcie jeszcze forum Max Payne i będzie git!

jak zaloza board.tpp.pl to wtedy tak...ale nie kazdy lubi gry tpp dlatego siedze na forum fpp

Posted by DEiMOss on 21-07-2001 22:41:

Jestem tego samego zdania co blo. Nie rozumie po co robic serwis o Doom3... zamiast zajac sie FPP`kami ktore juz wyszly [np. Tribes2] to wy bierzecie sie za D3 czy Halo. Juz lepiej bylo zrobic quake.fpp.pl - byla by cala trylogia
BTW: Juz nie moge sie doczekac medalofhonor.fpp.pl

Posted by on 21-07-2001 22:59:

spokojnie... nad quake.fpp.pl pracujemy, tribes2 tez jest juz gotowy...

mozemy wam odpalac takie serwisy jakie bedziecie chcieli - ino ludzie potrzebni!

co do doom3 - warto zajac juz sobie miejsce na scenie, kto wie czy ta gra nie okaze sie takim hitem jak wszystkie quake'i razem wziete...

Posted by blo on 22-07-2001 00:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
co do doom3 - warto zajac juz sobie miejsce na scenie, kto wie czy ta gra nie okaze sie takim hitem jak wszystkie quake'i razem wziete...

Panie kolego... a ktoz to wie - byc moze nowa plyta Brit Spyry bedzie utrzymana w tępie Slipknota?

Posted by OGO on 22-07-2001 10:29:

Skoro sie zabieracie za gierki, ktore jeszcze nie wyszly kurde bele to niezapominajcie o grach ktore juz dawno sa i maja naprawde wielu fanow.

Rainbow 6 tutaj widze majstry kurde bele a nie jakies tam dumy 18 kłejki 58 i gierki ktore niby wychodza ale jeszcze ich nie ma.

Posted by oxygen on 22-07-2001 12:12:

r6 ma duzo fanow????
od kiedy?

Posted by on 22-07-2001 20:52:

lol

ogo: cos nie tak ci sie nawinelo...

Posted by OGO on 23-07-2001 13:24:

Eeee wcale nie.

Wsrod moich kumpli giera popularna jest ze hej. =] Ale widocznie wsrod moich kumpli hie hie.

Posted by S4i1or on 23-07-2001 14:32:

Qrde bele, sam bym chętnie pograł w Rainbow 6, ale drugą część... Bo pierwsza mi się już znudziła Albo w S.W.A.T. 3... Też fajna giera.

Posted by OGO on 23-07-2001 14:48:

Moze zbyt malo precyzyjnie sie wyrazilem mowiac o R6 mialem na mysli R6 RS =] Bo praktycznie tylko w to + Urban Ops + Covert Ops + NATO 3.0 gramy z kumplami. A gra sie wiecej niz wypasnie =]

Posted by oxygen on 23-07-2001 15:52:

no coz...
ja nie znam nikogo komu sie podoba rainbow6

Posted by on 23-07-2001 16:18:

me too

Posted by OGO on 23-07-2001 16:52:

No czyli widac jak zawsze, mam inne zainteresowania i innych kolegow niz reszta spoleczenstwa, kurde bele. Od dziecka tak mam =]

Posted by on 23-07-2001 17:05:

rotfl

no to ci sie ogo udalo...

nie wiem czemu ale ten tekst tak mnie rozbawil ze na chwile musialem polozyc sie na ziemi

Posted by OGO on 23-07-2001 17:27:

Nom, czasem nieswiadomie takie txt rzucam =] Kurde im bardziej sie bende tlumaczyl tym bardziej sie pogrąże =]

Posted by oxygen on 23-07-2001 17:44:

hihi...wiec jednoglosnie zadecydowalismy ze forum r6 nie bedzie

Posted by Lucas on 26-07-2001 07:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
hihi...wiec jednoglosnie zadecydowalismy ze forum r6 nie bedzie

Co nie oznacza, ze nie mozna o r6 dyskutowac. Po to jest news.fpp aby mozna bylo dyskutowac o gierkach, ktorye nie maja swoich serwisow czy forum....

Posted by S4i1or on 26-07-2001 10:31:

A ja lubię Rainbow 6, SWAT'y wszystkie, SpecOps 1, bo dwójka to straszna chała! I ogólnie gry taktyczne

Posted by oxygen on 26-07-2001 13:01:

no to pograj w FT
wkoncu taktyczna

Posted by j@rzabek on 29-07-2001 22:19:

a może wolf3d.fpp.pl

Posted by giBBeR on 30-07-2001 15:28:

Nie o wolf3d.fpp.pl była już kiedyś dyskusja i zostało przegłosowane więszoscią głosów, że takowa nie powstanie. Cóż na upartego można by było, ale co byś tam znalazł. Chyba nic ciekawego.
A właśnie będąc w temacie wolfa, chciałem się spytać kogoś zorientowanego czy wie kiedy wyjdzie Return To Castle WOlfenstein???
Z góry THX!

Posted by Lucas on 02-08-2001 08:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
[BA właśnie będąc w temacie wolfa, chciałem się spytać kogoś zorientowanego czy wie kiedy wyjdzie Return To Castle WOlfenstein???
Z góry THX! [/B]

Oj - troche jeszcze trzeba poczekac IMHO - gwiazdka albo pozniej....

Posted by giBBeR on 02-08-2001 09:35:

Unhappy

I znów opóźnienia się jak zwykle pojawią... Ciekawe czym tym razem będą się tłumaczyć, o ile wogule będą się tłumaczyć...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.