FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6478)
Kacik kopania POISON
oto topic na ktory niemal[?] wszyscy czekali z niecierpliwoscia....
zamiast robic balagan na boardzie proponuje wlasnie tutaj zarzucac nam cheaty, kampowanie, zmiany nickow, tysiace przeroznych fakenickow, granie na staty, ustawianie ligi na POISON, ustawianie gier na POISON, [nawet w roznych ligach roznych gier], wbudowane w serwer aimboty dla klanu, epoke lodowcowa, chorobe "wscieklych krow", za niska inflacje, za wysoka inflacje, rozbiory, zbyt zimy Baltyk, za wysokie ceny [dowolne produkty] - dla kupujacych, za niskie ceny [ dowolne produkty] - dla sprzedajacych, lacza w kraju i poza granicami, problemy w zlobku, przedszkolu, szkole, gimnazjum, na uczelni i w pracy, problemy w domu, ceny walut, oprocentowanie kont, lokat i kredytow [itp], zle tlumaczenia filmow, zla pogode, nieodpowiednie wyniki meczow w dowolych dyscyplinach, sytuacje w kraju i na swiecie, pingi, pl, czarna smierc w eu w sredniowieczu, inkwizycje, odkrycie ameryki i los indian, los aborygenow, problemy wlasnosciowe, sytuacje w dowolnej dziedzinie, niech zyje teoria spiskowa dziejow, jesli nie wiesz kto jest winny to zawsze mozesz posadzic o to POISON, zaraz za masonami i cyklistami. HF
Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!
a wiec to nie byl OSAMA!!!
Kag zapomnia�e� o stonce ziemniaczanej ale i tak wybaczam Ci wszystkie winy. Synu, id� i nie grzesz wi�cej. A pozostali nie plujcie nigdy wi�cej na Poison ani �aden inny klan. R�k� boska jest d�uga, zawsze was dosi�gnie i b�dziecie smarzy� si� w piekle. A tak ca�kowicie powa�nie: je�li komu� nie podboba si� Poison to niech przestanie gra� w wolfa i inne gry fpp. B�dzie mia� problem z g�owy.
zmiencie nazwe na "cure"
quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet
zmiencie nazwe na "cure"
Po cholere ten temat. Kto� se pomy�li �e teraz mo�na naje�dza� na Poison do woli i zacznie na was fluga�, wy mu zaraz odpowiecie , on wam odpowie itd itd
Kag:
Zapomnia�e� doda� gradobicie i inne zjawiska atmosferyczne
Moze bede jedyny co do POISON nic nie ma
Jestescie spoko![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Po cholere ten temat. Kto� se pomy�li �e teraz mo�na naje�dza� na Poison do woli i zacznie na was fluga�, wy mu zaraz odpowiecie , on wam odpowie itd itd
Hahaha
Nie zapominajcie o BSE !!!!
Prepare To Be Infected (uuups POISONED)
Luuudzie moze ja jestem tempy ale ja pier.... nie ma juz innych spraw (chyba jestem tempy).........
quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]FarSight
Luuudzie moze ja jestem tempy ale ja pier.... nie ma juz innych spraw (chyba jestem tempy).........![]()
tu miala byc jazda na POISON, a nie na samych siebie![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
On sie z nami laczy w naszym cierpieniu![]()
Re: Kacik kopania POISON
quote:
Napisane oryginalnie przez kag
oto topic na ktory niemal[?] wszyscy czekali z niecierpliwoscia....
zamiast robic balagan na boardzie proponuje wlasnie tutaj zarzucac nam cheaty, kampowanie, zmiany nickow, tysiace przeroznych fakenickow, granie na staty, ustawianie ligi na POISON, ustawianie gier na POISON, [nawet w roznych ligach roznych gier], wbudowane w serwer aimboty dla klanu, epoke lodowcowa, chorobe "wscieklych krow", za niska inflacje, za wysoka inflacje, rozbiory, zbyt zimy Baltyk, za wysokie ceny [dowolne produkty] - dla kupujacych, za niskie ceny [ dowolne produkty] - dla sprzedajacych, lacza w kraju i poza granicami, problemy w zlobku, przedszkolu, szkole, gimnazjum, na uczelni i w pracy, problemy w domu, ceny walut, oprocentowanie kont, lokat i kredytow [itp], zle tlumaczenia filmow, zla pogode, nieodpowiednie wyniki meczow w dowolych dyscyplinach, sytuacje w kraju i na swiecie, pingi, pl, czarna smierc w eu w sredniowieczu, inkwizycje, odkrycie ameryki i los indian, los aborygenow, problemy wlasnosciowe, sytuacje w dowolnej dziedzinie, niech zyje teoria spiskowa dziejow, jesli nie wiesz kto jest winny to zawsze mozesz posadzic o to POISON, zaraz za masonami i cyklistami. HF
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Nienawidze cie XAOO!!!!!!!![]()
Xaoo kupuj kwiatki i zapros go do programu Wybacz Mi![]()
Re: Re: Kacik kopania POISON
quote:
Napisane oryginalnie przez Cain
nie dodales ze sie panoszycie)))
Re: Re: Re: Kacik kopania POISON
quote:
Napisane oryginalnie przez kag
OMG calkiem zapomnialem ze sie panoszymy, moze Marcin Wrona zrobi o tym kolejny program'pod napieciem'![]()
Nienawidze cie XAOO!!!!!!!![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Allan
tak na codzien to najezdzaja na nas a kiedy maja ku temu dobra okazje milcza :D
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:01.