FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6495)
[GROM] clan ...
Wiec zaczne moze od tego :
takie cos napisalem w ksiedze gosci [GROM] clanu :
"Sami chcieliscie Chcialem przymknac na to oko ale to jush przesada 1.) Jestescie banda debili i zlodzieiukradliscie z naszej strony www.v-2.prv.pl link do boardu i daliscie go na swoja strone] 2.) Kiedys tam chcieliscie zagrac z nami trening, my bylismy wtedy nowym i malo zgranym klanem, wiec gra nie szla nam za dobrze. A wy sie posraliscie z szczescia ze dokoaliscie ludziom, ktorzy 1 raz graja w ekipie 3.) Potraktowaliscie ten trening jako spar i umiesciliscie go w swojej chorej tabeli SPARINGI 4.) PODSUMOWUJAC : Jestescie banda debili, zlodziei, nie macie honoru, i przysiegam, ze jak dlugo bede CL V-2 to nie zagracie z nami spara 5.) Teraz wam narobie takiej opini, ze bedziecie stekac Pozdrawiam [V-2]Sn00pY* CL prosze waszego CL o kontakt ze man na gg : 1788436"
Mysle ze to mowi samo za siebie
pozdrawiam wszystkich CL z wsyztskich kalnow
[V-2]Sn00pY* CL
Jak wszystkich to przyjmuje pozdrowienia i rownie� pozdrawiam V-2 my z wami gralismy trening i spoko sie z wami gra�O
a co do GROM to KILLAHA trzeba mu tylko przypomniec bo on jest spoko ale ch�opak jest troszke zakrecony to nie robcie se na wzajem lipy tylko pogadajcie z soba
kILLAH odwali� pewien motyw kiedys pogada�em z nim na spokojnie i jest luz wiec wy razem tez pogadajcie
P.S
Pozdrawiam wszystkie klany
Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!
Xaoo Zapraszam moze stworzymy jakies radio RTCw same pozdrowienia
Napisane oryginalnie przez !THC!Pain
Xaoo Zapraszam moze stworzymy jakies radio RTCw same pozdrowienia![]()
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
Pozdrawima mame, tate, brata, babci� i ostatecznie prawie wszystkich wolfmanniakow. Dzi�kuje za uwage
Pozdrawiam Mietka Janusza i ofkoz Pamele
lol jaka odezwa :)
Wiec tak Pisalem tego posta w momencie nerwowego uniesienia Mniejsza o ten spar i costam Ale czy niemacie za grosz poszanowania wlasnej godnosci ?? zeby chamsko xerowac czyjes guziki ?? narobilismy sie a wy to sobie wkleiliscie i happy a zrwacam sie per wy, bo niewiem kto ejst za co odpowiedzialny nie chcialem tym nikogo urazic jeszce raz sory podrawiam
Oni tego raczej nie czytaja .
masz racje Sphere - pozdrawiam
z g�ry dzi�kiuje za wyrozumia�o��
[B]dzi�ki za pozdrowienia bluesdriver ja tez Ciebie pozdrawiam
Nie ma za co Mamo, Tata te� mo�e podzi�kowa� 26 Ci z�o�e �yczenia. Rodzina musi si� trzyma� razem.
Pi�kny topic, wi�cej takich prosze
Re: lol jaka odezwa :)
quote:
Napisane oryginalnie przez [V-2]Sn00py* CL
Wiec tak Pisalem tego posta w momencie nerwowego uniesienia Mniejsza o ten spar i costam Ale czy niemacie za grosz poszanowania wlasnej godnosci ?? zeby chamsko xerowac czyjes guziki ?? narobilismy sie a wy to sobie wkleiliscie i happy a zrwacam sie per wy, bo niewiem kto ejst za co odpowiedzialny nie chcialem tym nikogo urazic jeszce raz sory podrawiam
Ja tez pozdrawiam swoja myszke, najbardziej, zeby jej kulka dobrze chodzila, zeby LPM dobrze klikal, prawy juz moze ciut gorzej, zeby zawsze czysta byla, zeby kabelek nie byl dla niej za krotki, zeby wtyczka byla w nalezytym stanie, pozdrawiam Cie myszko i caluje.
P.S. Kocham Cie i tesknie
Sarenka
Pozdrowka i wszystkiego najlepszego
A tak wog�le to Pozdrawiam wszystkie dziewczyny kt�re graja w WOLFIKA
Napisane oryginalnie przez [V-2]Sn00py* CL
Wiec zaczne moze od tego :
takie cos napisalem w ksiedze gosci [GROM] clanu :
"Sami chcieliscie Chcialem przymknac na to oko ale to jush przesada 1.) Jestescie banda debili i zlodzieiukradliscie z naszej strony www.v-2.prv.pl link do boardu i daliscie go na swoja strone] 2.) Kiedys tam chcieliscie zagrac z nami trening, my bylismy wtedy nowym i malo zgranym klanem, wiec gra nie szla nam za dobrze. A wy sie posraliscie z szczescia ze dokoaliscie ludziom, ktorzy 1 raz graja w ekipie 3.) Potraktowaliscie ten trening jako spar i umiesciliscie go w swojej chorej tabeli SPARINGI 4.) PODSUMOWUJAC : Jestescie banda debili, zlodziei, nie macie honoru, i przysiegam, ze jak dlugo bede CL V-2 to nie zagracie z nami spara 5.) Teraz wam narobie takiej opini, ze bedziecie stekac Pozdrawiam [V-2]Sn00pY* CL prosze waszego CL o kontakt ze man na gg : 1788436"
Mysle ze to mowi samo za siebie
pozdrawiam wszystkich CL z wsyztskich kalnow
[V-2]Sn00pY* CL
Napisane oryginalnie przez !THC!Pain
Sarenka
Pozdrowkai wszystkiego najlepszego
pozdrawiam was all
a wogole to wiekszosc chlopakow z gromu jest spoko i fajnie sie z nimi gra
GROM wspanialy klan ...
www.grom.clan.prv.pl
tak apropos snoopy ..
my gralismy z nimi 2 spary i 1 trening
spary po 8 srund a trening 14
i zgadnij co w sparingach wpisali wygrany trening a calkowicie pomineli 2 przegrane ...
No ale jak z takimi gadac. Goscie sa nawet calkiem calkiem ale stanowczo za cesto sei denerwooja . A pozatym to pozdrawiam CZRNOChA z Gromu i przytoczyc jego slowa :
"CHCIALEM POWIEDZIE� ZE NIE BEDE GRAL SPARUW TRENINGUW ANI MECZY Z KLANEM [IR] DLA MNIE TO TYLKO PARUWY A NAJWI�KSZA PARUWA JEST [ROVER] O SORKI ZA ORTOGRAFIE "
Zapraszam takze do odwiedzania naszego [IR|192] clanowego sewera. 212.106.175.170:27961 - Zapraszam szvzegoolnie ludzie ze slaska .
http://irclan.prv.pl
Napisane oryginalnie przez ir|eFD2eM
GROM wspanialy klan ...
www.grom.clan.prv.pl
tak apropos snoopy ..
my gralismy z nimi 2 spary i 1 trening
spary po 8 srund a trening 14
i zgadnij co w sparingach wpisali wygrany trening a calkowicie pomineli 2 przegrane ...
No ale jak z takimi gadac. Goscie sa nawet calkiem calkiem ale stanowczo za cesto sei denerwooja. A pozatym to pozdrawiam CZRNOChA z Gromu i przytoczyc jego slowa :
"CHCIALEM POWIEDZIE� ZE NIE BEDE GRAL SPARUW TRENINGUW ANI MECZY Z KLANEM [IR] DLA MNIE TO TYLKO PARUWY A NAJWI�KSZA PARUWA JEST [ROVER] O SORKI ZA ORTOGRAFIE"
Zapraszam takze do odwiedzania naszego [IR|192] clanowego sewera. 212.106.175.170:27961 - Zapraszam szvzegoolnie ludzie ze slaska.
http://irclan.prv.pl
Ja pozdrawiam Prospera, Lewego, Kalafiora, Caina, wszystkich co tu napisali, wszystkich cl'ow, ca�y klan VAl, wszystkich graczy wolfa i jk2, ca�y Pozna�, wszystkich, kt�rzy lubi� Bolsa i lecha mocnego, wszystkich czytajacych ten board, ca�� ekip� fpp, ca�� moj� rodzin�, wszystkich znajomych i ... (dopisz se sam )
Chmm Czy wy nie mogliscie pozdrawiac sie wczesniej ??
Ja Wam musialem w tym pomoc ??
no cush
topic dotyczyl postawy klanu [GROM]
a wy tu sie teraz pozdrawiacie
koncert zyczen se zrobili z takiej powaznej sprawy
tworze dla was nowy temat "Pozdrowien kilka wrobla cwirka"
...inside/outside seeking the presence of the God...
Re: heheh LOL
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez ir|eFD2eM
"CHCIALEM POWIEDZIE� ZE NIE BEDE GRAL SPARUW TRENINGUW ANI MECZY Z KLANEM [IR] DLA MNIE TO TYLKO PARUWY A NAJWI�KSZA PARUWA JEST [ROVER] O SORKI ZA ORTOGRAFIE "
**** ja z.a.j.e.b.i.e tego czarnuha grom sux
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:14.