FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6495)

Posted by [V-2]Sn00py* CL on 19-05-2002 14:39:

Angry [GROM] clan ...

Wiec zaczne moze od tego :
takie cos napisalem w ksiedze gosci [GROM] clanu :

"Sami chcieliscie Chcialem przymknac na to oko ale to jush przesada 1.) Jestescie banda debili i zlodzieiukradliscie z naszej strony www.v-2.prv.pl link do boardu i daliscie go na swoja strone] 2.) Kiedys tam chcieliscie zagrac z nami trening, my bylismy wtedy nowym i malo zgranym klanem, wiec gra nie szla nam za dobrze. A wy sie posraliscie z szczescia ze dokoaliscie ludziom, ktorzy 1 raz graja w ekipie 3.) Potraktowaliscie ten trening jako spar i umiesciliscie go w swojej chorej tabeli SPARINGI 4.) PODSUMOWUJAC : Jestescie banda debili, zlodziei, nie macie honoru, i przysiegam, ze jak dlugo bede CL V-2 to nie zagracie z nami spara 5.) Teraz wam narobie takiej opini, ze bedziecie stekac Pozdrawiam [V-2]Sn00pY* CL prosze waszego CL o kontakt ze man na gg : 1788436"

Mysle ze to mowi samo za siebie
pozdrawiam wszystkich CL z wsyztskich kalnow

[V-2]Sn00pY* CL

Posted by !THC!Pain on 19-05-2002 14:51:

"Pozdrawiam wszystkich CL"
Jak wszystkich to przyjmuje pozdrowienia i rownie� pozdrawiam V-2 my z wami gralismy trening i spoko sie z wami gra�O
a co do GROM to KILLAHA trzeba mu tylko przypomniec bo on jest spoko ale ch�opak jest troszke zakrecony to nie robcie se na wzajem lipy tylko pogadajcie z soba
kILLAH odwali� pewien motyw kiedys pogada�em z nim na spokojnie i jest luz wiec wy razem tez pogadajcie

P.S
Pozdrawiam wszystkie klany

Posted by Xaoo on 19-05-2002 19:06:

ja tez chcialbym sie dolaczyc do pozdrowien

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by !THC!Pain on 19-05-2002 20:41:

Xaoo Zapraszam moze stworzymy jakies radio RTCw same pozdrowienia

Posted by DarkXenocide on 19-05-2002 22:36:

Pozdrawiam CL POISON

A z V2 i GROM nigdy nie gralismy i nie mamy zielonego pojecia co to za panowie - w sensie jacy sa.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [FPP]Saari on 19-05-2002 22:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez !THC!Pain
Xaoo Zapraszam moze stworzymy jakies radio RTCw same pozdrowienia

nowy topic - pozdrawiam

Kazdy bedzie pozdrawial kogo tylko chce z odpowiednim komentarzem

Posted by bluesdriver on 19-05-2002 22:41:

Pozdrawima mame, tate, brata, babci� i ostatecznie prawie wszystkich wolfmanniakow. Dzi�kuje za uwage

Posted by [=||=]FarSight on 19-05-2002 22:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
Pozdrawima mame, tate, brata, babci� i ostatecznie prawie wszystkich wolfmanniakow. Dzi�kuje za uwage

.......... ja tez

Posted by ProspeR on 20-05-2002 01:26:

Pozdrawiam Mietka Janusza i ofkoz Pamele

Posted by [V-2]Sn00py* CL on 20-05-2002 06:55:

Question lol jaka odezwa :)

Wiec tak Pisalem tego posta w momencie nerwowego uniesienia Mniejsza o ten spar i costam Ale czy niemacie za grosz poszanowania wlasnej godnosci ?? zeby chamsko xerowac czyjes guziki ?? narobilismy sie a wy to sobie wkleiliscie i happy a zrwacam sie per wy, bo niewiem kto ejst za co odpowiedzialny nie chcialem tym nikogo urazic jeszce raz sory podrawiam

Posted by Sphere on 20-05-2002 07:43:

Snoopy, o ile sie nie myle to gadasz z powietrzem ...
Oni tego raczej nie czytaja .

Posted by Cain on 20-05-2002 08:16:

masz racje Sphere - pozdrawiam

Posted by YourMother on 20-05-2002 08:57:

Talking DZI�KI ZA KWIATY

dzi�ki za pozdrowienia bluesdriver ja tez Ciebie pozdrawiam

Ej nie ob�ucajcie si� b�otem na boardzie bo te tematy co s� interesuj�ce spadaj� na d� z listy pi�ciu naj�wie�szszych i musze na boarda wchodzi� a mi jako� wolno chodzi

z g�ry dzi�kiuje za wyrozumia�o��

Posted by bluesdriver on 20-05-2002 09:34:

Re: DZI�KI ZA KWIATY

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez YourMother
[B]dzi�ki za pozdrowienia bluesdriver ja tez Ciebie pozdrawiam

Nie ma za co Mamo, Tata te� mo�e podzi�kowa� 26 Ci z�o�e �yczenia. Rodzina musi si� trzyma� razem.

Pi�kny topic, wi�cej takich prosze

Posted by DarkXenocide on 20-05-2002 12:38:

Re: lol jaka odezwa :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [V-2]Sn00py* CL
Wiec tak Pisalem tego posta w momencie nerwowego uniesienia Mniejsza o ten spar i costam Ale czy niemacie za grosz poszanowania wlasnej godnosci ?? zeby chamsko xerowac czyjes guziki ?? narobilismy sie a wy to sobie wkleiliscie i happy a zrwacam sie per wy, bo niewiem kto ejst za co odpowiedzialny nie chcialem tym nikogo urazic jeszce raz sory podrawiam

Proponuje przesniesc kwestie so called guzikow do topica kacik kopania POISON, skoro nie wiesz kto - to napewno bylismy to my

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Barsok on 20-05-2002 12:52:

Ja tez pozdrawiam swoja myszke, najbardziej, zeby jej kulka dobrze chodzila, zeby LPM dobrze klikal, prawy juz moze ciut gorzej, zeby zawsze czysta byla, zeby kabelek nie byl dla niej za krotki, zeby wtyczka byla w nalezytym stanie, pozdrawiam Cie myszko i caluje.

P.S. Kocham Cie i tesknie

Posted by !THC!Pain on 20-05-2002 16:08:

Sarenka
Pozdrowka i wszystkiego najlepszego
A tak wog�le to Pozdrawiam wszystkie dziewczyny kt�re graja w WOLFIKA

Posted by Cougar on 20-05-2002 16:18:

Re: [GROM] clan ...

quote:
Napisane oryginalnie przez [V-2]Sn00py* CL
Wiec zaczne moze od tego :
takie cos napisalem w ksiedze gosci [GROM] clanu :

"Sami chcieliscie Chcialem przymknac na to oko ale to jush przesada 1.) Jestescie banda debili i zlodzieiukradliscie z naszej strony www.v-2.prv.pl link do boardu i daliscie go na swoja strone] 2.) Kiedys tam chcieliscie zagrac z nami trening, my bylismy wtedy nowym i malo zgranym klanem, wiec gra nie szla nam za dobrze. A wy sie posraliscie z szczescia ze dokoaliscie ludziom, ktorzy 1 raz graja w ekipie 3.) Potraktowaliscie ten trening jako spar i umiesciliscie go w swojej chorej tabeli SPARINGI 4.) PODSUMOWUJAC : Jestescie banda debili, zlodziei, nie macie honoru, i przysiegam, ze jak dlugo bede CL V-2 to nie zagracie z nami spara 5.) Teraz wam narobie takiej opini, ze bedziecie stekac Pozdrawiam [V-2]Sn00pY* CL prosze waszego CL o kontakt ze man na gg : 1788436"

Mysle ze to mowi samo za siebie
pozdrawiam wszystkich CL z wsyztskich kalnow

[V-2]Sn00pY* CL

za to wlasnie lubie te scene

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Posted by [FPP]Saari on 20-05-2002 16:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez !THC!Pain
Sarenka
Pozdrowka i wszystkiego najlepszego

My greatest fan

Tez Cie pozdrawiam

Posted by [V-2]Sn00py* CL on 20-05-2002 19:53:

:)

jaka scene Cougar ??

pozdrawiam was all

a wogole to wiekszosc chlopakow z gromu jest spoko i fajnie sie z nimi gra

Posted by .eFD2eM on 20-05-2002 20:13:

Angry heheh LOL

GROM wspanialy klan ...
www.grom.clan.prv.pl

tak apropos snoopy ..
my gralismy z nimi 2 spary i 1 trening

spary po 8 srund a trening 14

i zgadnij co w sparingach wpisali wygrany trening a calkowicie pomineli 2 przegrane ...

No ale jak z takimi gadac. Goscie sa nawet calkiem calkiem ale stanowczo za cesto sei denerwooja . A pozatym to pozdrawiam CZRNOChA z Gromu i przytoczyc jego slowa :

"CHCIALEM POWIEDZIE� ZE NIE BEDE GRAL SPARUW TRENINGUW ANI MECZY Z KLANEM [IR] DLA MNIE TO TYLKO PARUWY A NAJWI�KSZA PARUWA JEST [ROVER] O SORKI ZA ORTOGRAFIE "

Zapraszam takze do odwiedzania naszego [IR|192] clanowego sewera. 212.106.175.170:27961 - Zapraszam szvzegoolnie ludzie ze slaska .

http://irclan.prv.pl

Posted by [V-2]Sn00py* CL on 20-05-2002 20:23:

Re: heheh LOL

quote:
Napisane oryginalnie przez ir|eFD2eM
GROM wspanialy klan ...
www.grom.clan.prv.pl

tak apropos snoopy ..
my gralismy z nimi 2 spary i 1 trening

spary po 8 srund a trening 14

i zgadnij co w sparingach wpisali wygrany trening a calkowicie pomineli 2 przegrane ...

No ale jak z takimi gadac. Goscie sa nawet calkiem calkiem ale stanowczo za cesto sei denerwooja . A pozatym to pozdrawiam CZRNOChA z Gromu i przytoczyc jego slowa :

"CHCIALEM POWIEDZIE� ZE NIE BEDE GRAL SPARUW TRENINGUW ANI MECZY Z KLANEM [IR] DLA MNIE TO TYLKO PARUWY A NAJWI�KSZA PARUWA JEST [ROVER] O SORKI ZA ORTOGRAFIE "

Zapraszam takze do odwiedzania naszego [IR|192] clanowego sewera. 212.106.175.170:27961 - Zapraszam szvzegoolnie ludzie ze slaska .

http://irclan.prv.pl

ta
jak gadalem ostatnio z cl pewnego klanu
to powiedzial ze sra na ten grom )

ja osobiscie to gromu nic niemam
jest tam pare osob ktorych mam dosyc
reszta chlopakow jest wporzasiu )

Posted by spanzik on 20-05-2002 20:25:

e tam nuda ide na starwarsy pozdrawiam

Posted by Cain on 20-05-2002 20:40:

Sn00py i eFD2eM wydaje mi sie ze lekko zboczyliscie z tematu rozmowy..... pozdrawiam.....

-- jeden z bardziej chorych tematow jakie widzialem ostatnio ) ---

Posted by ProspeR on 20-05-2002 20:59:

EEEE?

Ale o so chodzi w tym topiku, bo juz kompletnie nie kumam

Posted by Sphere on 20-05-2002 21:06:

Ja pozdrawiam Prospera, Lewego, Kalafiora, Caina, wszystkich co tu napisali, wszystkich cl'ow, ca�y klan VAl, wszystkich graczy wolfa i jk2, ca�y Pozna�, wszystkich, kt�rzy lubi� Bolsa i lecha mocnego, wszystkich czytajacych ten board, ca�� ekip� fpp, ca�� moj� rodzin�, wszystkich znajomych i ... (dopisz se sam )

Posted by [V-2]Sn00py* CL on 20-05-2002 21:19:

Chmm Czy wy nie mogliscie pozdrawiac sie wczesniej ??

Ja Wam musialem w tym pomoc ??
no cush
topic dotyczyl postawy klanu [GROM]
a wy tu sie teraz pozdrawiacie
koncert zyczen se zrobili z takiej powaznej sprawy
tworze dla was nowy temat "Pozdrowien kilka wrobla cwirka"

Posted by !THC!Pain on 24-05-2002 16:06:

Oj cos sie szykuje POGROM na GROM

Posted by kag on 24-05-2002 16:33:

poniewaz juz dawno nie bredzilem wiec chce w ytm miejscu pozdrowic krecika oraz zupelnie przy okazji so-called pl scene wolfa

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 24-05-2002 17:15:

Re: heheh LOL

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez ir|eFD2eM

**** ja z.a.j.e.b.i.e tego czarnuha grom sux

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:14.