FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=653)

Posted by OGO on 24-07-2001 14:41:

Strony o Quake/Quake Wordl

Sluchajcie. Dawniej stron o Quake/Quake World bylo cale multum teraz niewiele zostalo. Wiadomo strona quake.fpp.pl powstanie nieodwolalnie i to jest fakt. Ale czy znacie jakies jeszcze istniejace dobre strony takie chociazby jak http://www.koso.obywatel.pl/quake/ ? Chdzoi mi o te malo znane a nie profesonalne serwisy jak qw.gracz.net. Ciekawe ile tego jeszcze ocalalo =]

Posted by Rzeznik on 24-07-2001 19:45:

Re: Strony o Quake/Quake Wordl

Nie powiedzia�bym, �e www.koso.obywatel.pl/quake jest profesjonaln� stron�. Jest dobra, ale ma�o rozbudowana. Oczywi�cie na bezrybiu to i gumiak dobry.

A oto co wygrzeba�em z "Ulubionych":

http://www.kqs.pl/ - strona o wszystkich Quakach.

http://www.kki.net.pl/~q1q2q3/ - badziewie totalne, ale zawsze...

http://quake.strefa.com/ - ostatnio jako� rzadko uaktualniana

http://www.quake.darkzone.trzepak.pl/ - do niedawna dzia�a�a, teraz jest co� nie tak - mo�e to tylko chwilowe

Faktycznie, nie jest to nic specjalnego (mo�e z wyj�tkiem tej ostatniej) - polska scena Quake 1 po prostu jest cienka (zreszt� na zachodzie nie jest du�o lepiej).

Posted by OGO on 25-07-2001 11:29:

No wlasnie. Niby sie slyszy ze powrot wielki jest do Quake ale nie widac tego w stronach umieszczanych w internecie i skad tu czerpac jakies informacje ? A jak ktos chce zaczac grac w Quake to co ma zrobic? Dobrych stron jest niewiele i niewiadomo jak by tu zaczac. Wyglada to tak jakby wszystcy uwazali juz ze w Quake to kazdy umie grac i nie ma co sie o tym rozpisywac =]

Posted by oxygen on 26-07-2001 17:16:

ehhh...wlasnie poto jest board
begginer zaklada topic jak sie chce czegos dowiedziec...
50 osob go wysmieje i zwyzywa od lam
a 1 tylko pomoze

Posted by j@rzabek on 31-07-2001 21:45:

Qw umrze. Nikt tego nie powstrzyma. Ca�a szara masa gra w guwna. I koniec. Dochodz� nowe gnojki, kt�re nie wyobra�aj� gra� w tak "starocie". Szkoda.

Posted by [FPP]Shooler on 31-07-2001 21:48:

Zacytuje pana 2 pietra wyzej " qw juz od kilku lat umiera "

Posted by oxygen on 02-08-2001 04:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Zacytuje pana 2 pietra wyzej " qw juz od kilku lat umiera "

to to juz kazdy wie od 2 lat

Posted by Gonthar on 20-08-2001 08:31:

Talking

Wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze?? Wszyscy wiedz�, �e QW umiera a i tak w niego pyraj�

btw. co do http://quake.darkzone.trzepak.pl - ch�opaki zaliczyli spalony serwer (hihi.. wentylator na procku si� zatar�) - strona le�y ca�y czas na moim dysku i czeka a� si� gdzie� znajdzie miejsce...

Posted by OGO on 20-08-2001 09:46:

Umiera umiera i jako� tako� co� zfinalizowa� tego nie mo�e =]

Posted by [FPP]Shooler on 20-08-2001 17:15:

Talking :)

hmm no niby umiera ale w koncu jest liga SmackDown ( niedloogo ma byc 3 edycja ), sa 2 polskie ligi ( co prawda nie maja sie za dobrze ale zawsze sa ). Poprostu nie ma juz tylu serverow i turnieji QW co kiedys

Posted by CzuK on 21-08-2001 23:45:

umiera dlatego ze nikt nowy dobry nie dochodzi do polskiej sceny
najlepsi gracze maja dosyc grania z tymi samymi ciagle
mam chociaz nadzieje ze dokonczony bedzie qopl czy jakos tak sie to zwie
mlodzi ktorzy powinny grac w quake'a wola kolorowe q3 ,jest tez cs

Posted by Grzesioo on 07-09-2001 11:09:

co do stronek to polecam legendarna juz chyba storne YoonioR'a
http://www.pk.edu.pl/~pmj/quake/index-old.shtml
Zajebiste teksty (patrz. wywiad z Roose i Yaromirem), opowiadania (niezapomniany Fugazi w dziale stories i wiele innych...) Lezka sie w oku kreci...

gl man
Grzesioo

Posted by on 27-11-2001 23:57:

Talking stronki

zapraszam na moja strone o Quake, ktora wreszcie zaktualizowalem :
http://www.quakew.prv.pl/

Posted by Nexus6 on 21-12-2001 13:30:

Podsumowanie

Tym razem bedzie powaznie, bo i temat jest drazliwy (dla mnie)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Nie powiedzia�bym, �e www.koso.obywatel.pl/quake jest profesjonaln� stron�. Jest dobra, ale ma�o rozbudowana. Oczywi�cie na bezrybiu to i gumiak dobry.

A oto co wygrzeba�em z "Ulubionych":
{i tu stronki}

Faktycznie, nie jest to nic specjalnego (mo�e z wyj�tkiem tej ostatniej) - polska scena Quake 1 po prostu jest cienka (zreszt� na zachodzie nie jest du�o lepiej).

Kiedy byles ostatnio na stronkach, kotre podales? Nie mam w tym zadnego interesu, ale powiem, z stronka koso jest ok. Najlepsza z tych, ktore wymieniles.
Polska scena q1 jest cienka co racja to racja (powtarzam scena, bo czasmi zdarzy sie ktos normalny, wiec nie uogolniam)
Na zachodzie nie jest duzo lepiej? Hmm. Nie jest dobrze, ale cos sie jednak dzieje. Popatrz chocby na newsy na fpp czy graczu. Poza tym czesi cos potrafia jednak zorganizowac, ale fakt to jest poludnie nie zachod.

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ehhh...wlasnie poto jest board
begginer zaklada topic jak sie chce czegos dowiedziec...
50 osob go wysmieje i zwyzywa od lam
a 1 tylko pomoze

Zanim ten 1 odpowie (co i tak jest zadkoscia) gosciu idzie grac w csa

quote:
Napisane oryginalnie przez CzuK
umiera dlatego ze nikt nowy dobry nie dochodzi do polskiej sceny
najlepsi gracze maja dosyc grania z tymi samymi ciagle
mam chociaz nadzieje ze dokonczony bedzie qopl czy jakos tak sie to zwie
mlodzi ktorzy powinny grac w quake'a wola kolorowe q3 ,jest tez cs

Zeby byc dobrym trzeba cwiczyc. Najlepiej cwiczyc grajac z kims. No ale sie nie da, bo kto z lama zagra. Idzie, wiec gosciu i ********** z botami przez mmiesiac. Potem wraca (i nie daj boze) z kims waznym wygra. Gwarantuje, ze zostanie zbluzgany i wszyscy beda go olewac.

quote:
Napisane oryginalnie przez Grzesioo
co do stronek to polecam legendarna juz chyba storne YoonioR'a

Zgadza sie LEGENDARNA

PS. Nigdy nikomu nie zyczylem zle, ale scena q1 sama sie o to prosi. Szkoda...

Posted by on 22-12-2001 17:41:

ee?

eee? slucham? nie ma szans aby gosciu, ktory gra tylko z botami cos zdzialal. chocby grakl z botami 10 h na dzien to i tak 2h gry z zywym przeciwnikiem daja wiecej skilla. boty sa zbyt ograniczone .
Czasami przesadzasz .

eee?

Posted by Nexus6 on 23-12-2001 01:20:

Re: ee?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
hmm no niby umiera

Teraz jak zamknales temat nie dajac mi szans na podpowiedz na pewno umrze

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
eee? slucham? nie ma szans aby gosciu, ktory gra tylko z botami cos zdzialal. chocby grakl z botami 10 h na dzien to i tak 2h gry z zywym przeciwnikiem daja wiecej skilla. boty sa zbyt ograniczone .
Czasami przesadzasz .
eee?

Dokladnie to napisalem A druga czesc zdania zawiera slowa: "przez przypadek"
peace

Posted by Nexus6 on 23-12-2001 01:21:

Acha
zaby znowu misiu nie przylecial i nie wzywal pogotowia
nie daj boze=przez przypadek

Posted by [FPP]Shooler on 23-12-2001 11:40:

Talking Re: Re: ee?

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6

Teraz jak zamknales temat nie dajac mi szans na podpowiedz na pewno umrze

Tylko nie mow ze odejdziesz ze sceny QW? Nie rob tego - juz jedna "polowka" odeszla (B)!

Posted by samon on 23-12-2001 11:53:

Unhappy

Shooler musiales zamykac ten temat? Nie dales nawet mozliwosci jakiechkolwiek obrony. Nie ladnie .

Posted by [FPP]Shooler on 23-12-2001 12:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez samon
Shooler musiales zamykac ten temat? Nie dales nawet mozliwosci jakiechkolwiek obrony. Nie ladnie .

Wytlumaczylem czemu tak zrobilem. Jesli ktos chce na ten temat pogadac to zaluzcie sobie nowy topic, jednak po ostatnim watpie czy "elicie" bedzie sie chcialo fatygowac na board!

Posted by misyu on 23-12-2001 13:41:

Nexus, po raz ostatni cokolwiek do Ciebie napisze. Swoimi ostatnimi postami w tym miejscu udowodniles swoj fanatyczny wrecz stosunek do sytuacji. Nie ma NAJMNIEJSZEGO sensu z Toba rozmawiac, gdyz primo Twoja znajomosc sceny jest zadna (uwierz w to), a secundo- nie potrafisz sluchac, zyjac w swoim swiatku.

W ktorym miejscu objawia sie Twoj fanatyzm?
Prosze bardzo:

quote:
Polska scena q1 jest cienka co racja to racja (powtarzam scena, bo czasmi zdarzy sie ktos normalny, wiec nie uogolniam)

Chyle czola przed Twoja znajomoscia realiow. Piec lat grania w Klejka i wypada mi Ciebie sluchac, bo wychodzi, ze sie znam.

Teksty w nawiasie i poza nawiasem wykluczaja sie wzajemnie- wychodzi na to, ze poza nawiasem mowisz o "jakosci" sceny (przez cienka rozumiem tedy, ze sie nic na niej nie dzieje, lub jest pelna lamerstwa), natomiast z nawiasu wynika, ze tylko nieliczni gracze sa ciency (czyli slabo graja).
Jak Ty polaczyles "lamerzenie" sceny ze skillem, nie wiem.

Tak swoja droga, ktora scena q1 dla Ciebie jest tak ekstra, by sie do niej zapisac? I czym sie to przejawia?

quote:
Zanim ten 1 odpowie (co i tak jest zadkoscia) gosciu idzie grac w csa

Podobno zawsze mowisz za siebie, a tutaj co widzimy?

Zalosne.

Pytales sie kogokolwiek z elity o cos?
Ja sie nie udzielalem na bordzie fpp nigdy?
Nikt z elity nie pomaga na bordzie RooSa nikomu?
Ja na swoja strone nie wrzucam plikow, o jakie mnie ludzie prosza?

Zalosne.

quote:
Najlepiej cwiczyc grajac z kims. No ale sie nie da, bo kto z lama zagra. Idzie, wiec gosciu i ********** z botami przez mmiesiac. Potem wraca (i nie daj boze) z kims waznym wygra. Gwarantuje, ze zostanie zbluzgany i wszyscy beda go olewac.

Sorry, ze to powiem, ale Twoje gwarancje sa nic nie warte.
Prosze podac IMIENNY przyklad takiej sytuacji, bo takimi ogolnikami -jak juz pisalem, to Ty potrafisz rzucac, ale konkrety, oj, slabiutko, slabiutko...

Ja z "lama" zagram (lecz sie z kompleksow). Podobno nie wypowiadasz sie za pomoca liczby pluralnej? To skad wiesz, co sie z nim stanie? Ja nigdy nie bluzgam, jak przegram- 90% ludzi rowniez.

Zalosne.

quote:
PS. Nigdy nikomu nie zyczylem zle, ale scena q1 sama sie o to prosi. Szkoda...

Ty sie prosisz, aby zyczyc Ci zle.
Pojecia ZERO (uwierz w to, kapewu, rozumiesz, obudz sie, dojrzyj do tej mysli, no!!), a piszesz wszedzie po to tylko, aby chyba pokazywac siebie jako kogos bardzo waznego i zorientowanego w temacie.
To nic, ze Twoje zorientowanie jest co najwyzej mierne, to nic, ze kreowanie sie na waznego tez Ci nie wychodzi, bo co chwila sie placzesz (.... a podobno nie wypowiadasz sie za innych....).

To nic, wazne, zeby cos popisac.
Ach, to malkontenctwo. Jak jest tak zle wg Ciebie to zrob, zeby bylo dobrze- bo Twoje gadanie, z ktorego NIC nie wynika, wyglada na bardzo zalosne w takim ukladzie.
Krytykujesz, nic nie robisz <== OWNZ

A kwitesencja Twojej arogancji i kolejnym dowodem, ktory sklania mnie do olania Ciebie prostym sikiem i pojscia sobie do swojej zalosnej elity, jest sformulowanie "zeby znowu misiu nie przylecial ".
Jesli w ten sposob traktujesz moja chec nawiazania z Toba dialogu ("przylecial"- czyli wtracil sie niecnie; "znowu"- o boze, wszedzie musi ten misiu byc)- milej zabawy, ja sie do Twoich internetowych ekscesow mieszal juz wiecej nie bede.

Wesolych swiat, O Wielki Krytyku Sceny Z Troche Mniejsza Jej Znajomoscia I Zadnymi Aspiracjami Na Sytuacji Poprawienie.

P.S. W swoich inteligentnych postach postaraj sie mnie nie podsumowywac. Nie dlatego, ze mnie to boli, tylko szkoda Twojego trudu- i tak Ci nie odpisze. Bo nie ma sensu.
I ostentacyjnie rowniez nie bede tu wiecej nic pisal- zeby nie wygladalo, iz pomagam komukolwiek po to tylko, by wygladac na kogos pomocnego. O kurcze, elita a pomaga? To sie nie miesci w glowie, elita przeciez smierdzi!

Dobranoc panstwu.

Posted by Nexus6 on 23-12-2001 18:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Tylko nie mow ze odejdziesz ze sceny QW? Nie rob tego - juz jedna "polowka" odeszla (B)!

Jesli ktos kojarzy granie w qw z przynaleznoscia do sceny to gratuluje smapoczucia. To tak jak nazywanie faceta grajacego na dworcu w katowicach na gitarze elementem polskiej sceny rockowej.

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Nexus nie ma NAJMNIEJSZEGO sensu z Toba rozmawiac, gdyz primo Twoja znajomosc sceny jest zadna (uwierz w to), a secundo- nie potrafisz sluchac, zyjac w swoim swiatku.

I z wzajemnoscia

quote:
Teksty w nawiasie i poza nawiasem wykluczaja sie wzajemnie- wychodzi na to, ze poza nawiasem mowisz o "jakosci" sceny (przez cienka rozumiem tedy, ze sie nic na niej nie dzieje, lub jest pelna lamerstwa), natomiast z nawiasu wynika, ze tylko nieliczni gracze sa ciency (czyli slabo graja).
Jak Ty polaczyles "lamerzenie" sceny ze skillem, nie wiem.

Jak juzmowilem wczesniej. Do podstawowki nauczyc sie czytac. Moze udowadnianie wszystkim jaki Nexus jest be juz Ci do konca zlasowalo te resztki mozgu odpowiedzialene za rozumienei slowa pisanego.

quote:
Tak swoja droga, ktora scena q1 dla Ciebie jest tak ekstra, by sie do niej zapisac? I czym sie to przejawia?

Po co zadajesz pytania jak i tak nie bedziesz odwiedzal boarda i czytal odpowiedzi?

quote:
1.Pytales sie kogokolwiek z elity o cos?
2.Ja sie nie udzielalem na bordzie fpp nigdy?
3.Nikt z elity nie pomaga na bordzie RooSa nikomu?
4.Ja na swoja strone nie wrzucam plikow, o jakie mnie ludzie prosza?

Nie no po prostu wkurwic sie mozna. Czlowieku naprawde nie interpretuj tego co pisze pod ta swoja katatonie.
1.No i co z tego wynika. Tylko tyle co mowie. Zreszta uwazniej poczytaj forum o ktorym tak napierniczasz ciagle a sie przekonasz jaka jest jakosc odpowiedzi.
2.A to gdzie wyczytales? W gwiazdach?
3.Juz chyba o tym mowilem. Nie moja wina, ze masz pamiec krotka.
4.Ja tez wrzucam. Co z tego wynika?

quote:
Sorry, ze to powiem, ale Twoje gwarancje sa nic nie warte.
Prosze podac IMIENNY przyklad takiej sytuacji, bo takimi ogolnikami -jak juz pisalem, to Ty potrafisz rzucac, ale konkrety, oj, slabiutko, slabiutko...

Radze zainteresowac sie tym co sie dzieje na co dzien na serwerach qw, a potem gadac. A podobno wszystko wiesz? Cos koledzy Cie nie informuja.

quote:
Ja z "lama" zagram (lecz sie z kompleksow). Podobno nie wypowiadasz sie za pomoca liczby pluralnej? To skad wiesz, co sie z nim stanie? Ja nigdy nie bluzgam, jak przegram- 90% ludzi rowniez.

Odsylam wyzej. Masz racje Twoje wypowiedzi sa Zalosne.

quote:
Ty sie prosisz, aby zyczyc Ci zle.
Pojecia ZERO (uwierz w to, kapewu, rozumiesz, obudz sie, dojrzyj do tej mysli, no!!), a piszesz wszedzie po to tylko, aby chyba pokazywac siebie jako kogos bardzo waznego i zorientowanego w temacie.
To nic, ze Twoje zorientowanie jest co najwyzej mierne, to nic, ze kreowanie sie na waznego tez Ci nie wychodzi, bo co chwila sie placzesz (.... a podobno nie wypowiadasz sie za innych....)..

Zalosne. To Ty tak naprawde masz jakies kompleksy.

quote:
To nic, wazne, zeby cos popisac.
Ach, to malkontenctwo. Jak jest tak zle wg Ciebie to zrob, zeby bylo dobrze- bo Twoje gadanie, z ktorego NIC nie wynika, wyglada na bardzo zalosne w takim ukladzie.
Krytykujesz, nic nie robisz <== OWNZ....)..

Skad Ty ***** wiesz co ja robie. Przestan mnie juz ******** w tym temacie, bo staje sie to monotonne. Malkontenctwo to jest z Twojej strony - bo co niby wynika z Twojego gadania? Jakies statystyki? Dokonania? No powiedz co Twoje gadanie wnosi? Gosc, ktory zaczal tamten topic juz robi mapki do q3. Ciekawe dlaczego nie do qw? Muszesie spytac, bo moze nie jestem w stanie tego zrozumiec nie? Czlowieku zastanow sie czego Ty chcesz?

quote:
A kwitesencja Twojej arogancji i kolejnym dowodem, ktory sklania mnie do olania Ciebie prostym sikiem i pojscia sobie do swojej zalosnej elity, jest sformulowanie "zeby znowu misiu nie przylecial ".
Jesli w ten sposob traktujesz moja chec nawiazania z Toba dialogu ("przylecial"- czyli wtracil sie niecnie; "znowu"- o boze, wszedzie musi ten misiu byc)- milej zabawy, ja sie do Twoich internetowych ekscesow mieszal juz wiecej nie bede.

Po pierwsze czy rozumiesz slowa wypowiadane przez siebie? Jestes jak marabut, ktory zyjac w swoim siwecie gdzies na pustyni nie dostrzega tego co sie dzieje. Przelatywanie Misya dotyczylo tego, ze Twoj pierwsdzy zarzut bedzie dotyczyl wlasnie tego co wyjasnilem pozniej. Szkoda slow.

quote:
Wesolych swiat, O Wielki Krytyku Sceny Z Troche Mniejsza Jej Znajomoscia I Zadnymi Aspiracjami Na Sytuacji Poprawienie.

Hmm... Wiesz co by Freud powiedzial na te slowa? Poczytaj sobie i zrozumiesz, ze jest to wyrazem ogormnej ironii w stosunku do osoby, ktora narusza Twoje ugruntowane juz pojecie swiata. GL
Po drugie czy ja krytykuje scene qw? Czytaj uwazniej.

quote:
P.S. W swoich inteligentnych postach postaraj sie mnie nie podsumowywac. Nie dlatego, ze mnie to boli, tylko szkoda Twojego trudu- i tak Ci nie odpisze. Bo nie ma sensu.
I ostentacyjnie rowniez nie bede tu wiecej nic pisal- zeby nie wygladalo, iz pomagam komukolwiek po to tylko, by wygladac na kogos pomocnego. O kurcze, elita a pomaga? To sie nie miesci w glowie, elita przeciez smierdzi!

Ciekawe skad wziales ten tekst. Ale przyzwyczailem sie juz, ze przypisujesz ludziom slowa, ktorych nie wypowiedzieli. Mowi sie trudno zyje sie dalej.
ROBMY SWOJE

Zycze Ci prostych sikow. Skieruj je moze na swoich kolegow, a najlepiej na siebie.

Posted by Spider on 08-01-2002 01:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
. Ale czy znacie jakies jeszcze istniejace dobre strony takie chociazby jak http://www.koso.obywatel.pl/quake/ ? Chdzoi mi o te malo znane a nie profesonalne serwisy jak qw.gracz.net. Ciekawe ile tego jeszcze ocalalo =]

http://q3arena.gry.wp.pl/qw/
(hi MIgot )

Posted by Pulsar on 15-01-2002 09:59:

Oj widze, ze sie dzieje.
Sam bylem kiedys newbies i bylo chyba gorzej niz jest teraz. Kiedys, zeby dostac kogos konfig to trzeba bylo na kolanach prosic Serio! Teraz jest lepiej, ale nigdy nie bedzie idealnie, wiec Nexus daj na wstrzymanie nic nie zdzialasz takimi postami. Ludzie, ktorzy siedza latami w qw nie dadza sobie nic powiedziec, bo sami przechodzili ciezkie batalie zanim osiagneli to co maja Wiec staraj sie, albo przerzuc na q3 jak ja.
Pozdro i powodzenia

Posted by misyu on 15-01-2002 11:20:

Talking

Widzisz, Nexus, daj sobie na wstrzymanie, bo nikt Cie nie lubi

Ewentualnie zaloz fundacje Pokrzywdzonych Przez Elite, tudziez Majacych Dojrzale Zdanie Na Nieznane Tematy

POZDRAWIAM!

P.S. Przypadkowo przeczytalem, co nagryzmoliles w swej glebokiej frustracji. Jaki Ty jestes wulgarny, o *****

Posted by on 15-01-2002 14:23:

q3 smierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!

Misyu masz jakies kompleksy? Moze Ciebie nikt nie lubi?

Posted by Nexus6 on 15-01-2002 14:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pulsar
Sam bylem kiedys newbies i bylo chyba gorzej niz jest teraz. Kiedys, zeby dostac kogos konfig to trzeba bylo na kolanach prosic Serio!

I co z tego, ze bylo gorzej? Jesli Twoi rodzice mieli gorzej to Ty tez masz miec zle? Co to w ogole za sposob myslenia? To ma byc jakas chora sprawiedliwosc czy jak?

quote:
Napisane oryginalnie przez Pulsar
Nexus daj na wstrzymanie nic nie zdzialasz takimi postami. Ludzie, ktorzy siedza latami w qw nie dadza sobie nic powiedziec, bo sami przechodzili ciezkie batalie zanim osiagneli to co maja Wiec staraj sie, albo przerzuc na q3 jak ja.

No dzieki za pozdrowienia itp. To, ze gadka nie ma sensu to ja juz wiem. A jakimi postami bym cos zdzialal? Popatrz jak tu cicho bylo!!! Trzeba ostro wtedy sie ktos wkurwi i cos powie
Propozycje mi dajesz nie do odrzucenia, chyba sie przesiade na q3

Posted by Nexus6 on 15-01-2002 14:40:

quote:
Widzisz, Nexus, daj sobie na wstrzymanie, bo nikt Cie nie lubi

Czytales tego posta Pulsara dokladnie? Chyba nie (jak zwykle ) Nikt to znaczy kto? Ty? (Cenz.)? Scena qw? Badzmy konkretni - zawsze tego chciales! Powiedz to publicznie!

quote:
Ewentualnie zaloz fundacje Pokrzywdzonych Przez Elite, tudziez Majacych Dojrzale Zdanie Na Nieznane Tematy

Pomysle cos o fundacji, ale raczej typu (Cenz.) Starych Graczy Pokrzywdzonych Przez Los Mysle, ze wiecej kasy uzbieram

quote:
P.S. Przypadkowo przeczytalem, co nagryzmoliles w swej glebokiej frustracji. Jaki Ty jestes wulgarny, o *****

Tez mialem okazje przeczytac Twoje wypociny na temat 4fun, albo wysokiego pinga Tez mi sie podobalo

Posted by misyu on 15-01-2002 16:24:

Z samego czytania nic nie wynika. Tekst trzeba jeszcze rozumiec, a nie doszukiwac sie kolejnych dowodow na poparcie swoich mrocznych tez

W Polsce nie mamy cenzury. No, nie wstydz sie!

Posted by Nexus6 on 15-01-2002 16:30:

quote:
Z samego czytania nic nie wynika. Tekst trzeba jeszcze rozumiec, a nie doszukiwac sie kolejnych dowodow na poparcie swoich mrocznych tez

W Polsce nie mamy cenzury. No, nie wstydz sie!

Znowu to samo tzn. brak odpowiedzi na moje pytanie. Przyzwyczailem sie juz. A co do cenzury to juz mowilem, ze trzymam sie zasad klanowych SP

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:23.