FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6530)
tribes po polsku
Czy na polskiej wersji Tribes2 działają pacze?
Normalnie można na niej grać przez internet czy trzeba kupić anglojęzyczną wersję? Bo w sklepach jest tylko po polsku...
Re: tribes po polsku
quote:
Napisane oryginalnie przez Samuel
Czy na polskiej wersji Tribes2 działają pacze?
Normalnie można na niej grać przez internet czy trzeba kupić anglojęzyczną wersję? Bo w sklepach jest tylko po polsku...
. Wszystko mi działa i gra mi sięniezgorzej. Czyżbyś miał jakieś problemy?__________________
-=EEF=- Simon Destroyer
www.euroeliteforce.net

Nie ma wersji polskiej. "Polska" jest wylacznie instrukcja, a i co do tego mozna miec bardzo, bardzo duze watpliwosci...
Sam program jest ten sam niezaleznie od jezyka, w jakim sa napisy na pudelku.
Wcześniej miałem kłopot z niektórymi grami tłumaczonymi na język polski, ale skoro jest to normalna wersja z wkładką to ok. Zaniepokoiły mnie napisy na pudełku w sklepie, a nie chciałem wywalić forsy na badziew, którego nie da się spaczować i grać przez inet. THNX.
i'm new here
Witam wszystkich
Dzisiaj listonosz o 8 rano wręczył mi paczkę z Tribes 2. Zarestruje się, przejde training missions i za pare dni dołacze do was. Nie bijcie mnie za bardzo na początku bo się poskarże do związku 
Ja muszę jeszcze raz do sklepu skoczyć, ale dziś już mi się nie chce. Trochę mi Tribes2 słabo działa, a szkoda mi forsy na wymianę flaków z kompa. Chociaż powinienem to zrobić, bo dziś rano przy śniadaniu wyczytałem w horoskopie, że czas w tym tygodniu na modernizację sprzętu...
Postep technoloogiczny to.... jedna z najbardziej wkurzających mnie rzeczy
. Kupujesz sobie hiper-super kompa, a po tygosniu gośc podchodzi do ciebie i mówi, że ma lepszy
. Taki świat. A dostawaniem w cztery litery (tzn. uszy
) się nie matrwcie - każdy na początku doststaje.

taaa...
a jak ktos mowi ze nie dostaje, to albo klamie, albo wcale nie gra.... 
quote:
Napisane oryginalnie przez Enigmus
taaa...
a jak ktos mowi ze nie dostaje, to albo klamie, albo wcale nie gra....![]()
.__________________
-=EEF=- Simon Destroyer
www.euroeliteforce.net

Właśnie dokonałem zakupu T2 za 39 zł, he he...
Zaraz wywale pirata i zainstaluję właściwą wersję.
Mam nadzieję, że nie będę toczył wielkich bojów z serwerami.
Właśnie się zarejestrowałem i od razu zostałem wcielony do jakiejś desperackiej drużyny. Wolałbym w zasadzie zacząć karierę z rodakami w jakimś związkowym klubie, więc jak macie wolne etaty dla całkiem nowych graczy, to dajcie znać.
Wyslij prosbe o zaproszenie na Polskie Forum (to nazwa klanu). PoLskich klanow tez jest pare, nie musisz sie wcielac od razu do jakiejs "desperackiej" druzyny 
btw, byl chyba nawet klan w ut ktory sie tak nazywal... 
quote:
Napisane oryginalnie przez Enigmus
btw, byl chyba nawet klan w ut ktory sie tak nazywal...![]()
Strasznie mnie wczoraj złupili w CTFa (grałem 1szy raz), cholernie trudno się gra, ale i tak udało mi się nabić trochę pktów (coś tak powyżej zera, he he). Mam słaby sprzęt i gra działa u mnie żwawo jak zapity mexykanin na słońcu.
... i jeszcze jedno, da się jakoś zwiększyć kąt widzenia?
Da sie.
Tribes2/GameData/base/prefs/ClientPrefs.cs
Wyszukaj parametr DefaultFOV i ustaw na wieksza wartosc (maksymalnie 120, sugeruje 110). Zapisz, odpal gre. Jesli fov bedzie zmieniony, nie ma sprawy. Jesli w ktoryms momencie powroci ci do 90 stopni, bedziesz potrzebowal skryptu. Wtedy grzecznie wyslesz maila do mnie na adres [email protected], a ja rownie grzecznie podesle Ci ten skrypt 
Jesli chcesz poeksperymentowac z fovem, odpal konsole (tylda) i wpisz:
setfov(110);
ze srednikiem na koncu. Potem pozmieniaj wartosci i to, co Ci bedzie pasowalo, wpisz do defaultfov.
A na forum juz jestes 
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:51.