FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=656)

Posted by Xkill on 24-07-2001 17:51:

Angry Lamerstwo nas zalewa!

Ja by nie patrzyl na to, co sie na boardzie dzieje to krew mnie zalewa . Caly czas stykami sie z atakami lamerstwa ze wszystkich stron. Podszywanie sie pod innych to widze normalna rzecz. A potem porzadny gracz dostaje po dupie za jakiegos czitera-lamera. Chociaz czesto okazuje sie, ze lamerzy nie potrafia nawet xyvy zmienic. Powinni zrobic cos, zeby sie mozna bylodo CS'a logowac z haslem. Albo powinna powstac baza graczy. Jakby ktorys sie zalogowal lamer, to by go wykopalo na zbity ryj. Moze jestem troche , ale to prawda (jakby ktorys nie wiedzial ). Powinnismy utworzyc jakis front anty-lamerski, lub cos w tym stylu.

Posted by Rzeznik on 24-07-2001 19:15:

Post Re: Lamerstwo nas zalewa!

Pomys� z tym logowaniem jest niez�y, niestety raczej nie do zrealizowania...

Dla mnie lamerem jest osoba, kt�ra nie umie gra�/nie posiada wiedzy nt. gry, ale uwarza �e jest mistrzem, a wszycy inni to lamerzy. Mo�na t�umaczy� r�ne zachowania tym, �e gra si� pierwszy raz i nie umie si� niekt�rych rzeczy. Z drugiej strony wydaje mi si� �e mo�na nazwa� lamerem osob�, kt�ra gra pierwszy raz w CS i nie ma poj�cia o zasadach gry. Powszechnie s� przecie� dost�pne poradniki dla pocz�tkuj�cych na polskich serwisach o CS'ie i przed wej�ciem na serwer mo�na sobie to i owo przeczyta�. Jakby tego by�o ma�o, mo�na te� za�orzy� serwer na LAN'ie, pozna� dog�ebnie ka�d� map� (aby potem nie b��dzi� jako VIP) i r�ne rzeczy na sucho prze�wiczy� (uwalnianie zak�adnik�w itp.).

Posted by Xkill on 24-07-2001 21:25:

Podzielam twoje zdanie.

Z tym logowaniem, to tak walnalem, ale sie troche wkurzylem, jak czytam w kolko: "podszyli sie pode mnie i dostalem bana (czarna liste, wykopali z klanu *- nie potrzebne skreslic).

Posted by GabaL on 25-07-2001 07:01:

Przeciez wy jestescie pojeba****
( hehe sam wstawilem gwiazdki zaloga fpp nie bedzie sie musiala meczyc )

Korwa czytam juz 6 post.... a w kazdym z nich ludzie poruszacie sprawy ktore znam juz w 100 procentach z innych boardow...... no ile mozna ? ..... poczytajcei najpierw inne boardy a pozniej zakladajcie takie *******y ........

pozdrofka

Posted by $hizO on 25-07-2001 08:35:

Red face

Oj Gabal jak znasz podobne tematy to nie czytaj nikt Ci nie karze. Xkill sie zdenrwowal i ma racje, moze ty byc sie nie zdenerwowal?:zygiopieram Xkill'a jestem za logowaniem z haslem dla dobrych i durzo grajacych graczy...

GG: 1201520

Posted by Xkill on 25-07-2001 11:30:

Powinno byc tak, jak w tych platnych reklamach na maila co pprzychodza. Tam nie moze byc dwoch identyczntych osob, bo by sobie kradli kase. A tu mamy zamiast kasy reputacje i tez chyba nie chcemy jej utracic. A co do tematu to zebralem te 4(chyba) tematy w jednym, aby podsumowac sytuacje, ktora sie powtarza (niestety )

Posted by Red on 25-07-2001 13:50:

a ja oczywiscie niesmiertelnie sie podpisze :

Lamerow pod sciane i kula w leb .. albo inaczej na kleczki i w potylice .. ladnie sie zsuwaja od razu do plytkiego dolu ktory najpierw sami wykopali wlasnymi grabiami

Posted by Xkill on 25-07-2001 16:45:

Hehe

Widze, ze ktos z poczuciem humoru !

Posted by Red on 25-07-2001 18:37:

Re: Hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill
Widze, ze ktos z poczuciem humoru !

jestem smiertelnie powazny ... proponuje stworzyc organizacje .. cos na ksztalt czrnych panter .. bedziemy jezdzic rozklekotanym busem i strzelac do lamerow

Posted by [SUN]Lis3n on 25-07-2001 19:53:

Re: Re: Lamerstwo nas zalewa!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Z drugiej strony wydaje mi si� �e mo�na nazwa� lamerem osob�, kt�ra gra pierwszy raz w CS i nie ma poj�cia o zasadach gry. Powszechnie s� przecie� dost�pne poradniki dla pocz�tkuj�cych na polskich serwisach o CS'ie i przed wej�ciem na serwer mo�na sobie to i owo przeczyta�. Jakby tego by�o ma�o, mo�na te� za�orzy� serwer na LAN'ie, pozna� dog�ebnie ka�d� map� (aby potem nie b��dzi� jako VIP) i r�ne rzeczy na sucho prze�wiczy� (uwalnianie zak�adnik�w itp.).

ciekawe czy ty bys sie nie czul jakos dziwnie jak wchodzisz pierwszy raz do gry i od razy nazywaja cie lamerem za to ze nie znasz mapy albo cos w tym stylu ???

mam jedno pytanie
czy ty czytales poradnik do CSa ????

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Posted by Rzeznik on 25-07-2001 20:14:

Odp: Lamerstwo nas zalewa!

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n

ciekawe czy ty bys sie nie czul jakos dziwnie jak wchodzisz pierwszy raz do gry i od razy nazywaja cie lamerem za to ze nie znasz mapy albo cos w tym stylu ???

mam jedno pytanie
czy ty czytales poradnik do CSa ????

Tak, i to nie jeden. Ka�dy kiedy� by� pocz�tkuj�cy. Nigdy w �yciu nie wszed�em na serwer nie maj�c o grze poj�cia i np. nie strzela�em przy respawnie do swoich my�l�c, �e robi� dobrze (bo i tacy si� zdarzaj�). Poradniki na serwisach o CS s� dostatecznie dobrze napisane, aby m�c si� z nich nauczy� gra�.

Posted by [SPECNAZ]N3o on 25-07-2001 22:10:

Unhappy

ehh.. skoro mowa juz o lamerach i innych tego typu gadach
to zauwazylem, ze wiekszosc dobrych graczy przestraszyla sie nadchodzacej masy lamerstwa i skonczyla z CSem , lub ci znani, dobzi gracze przeszli na jakis dodatek do HL'a, lub na inna gre. Zreszta ja tez jak na serverze widze jakichs lamerow, daltonistow nie rozrozniajacych skinuff [ ] wymiotowac mi sie chce... dlatego czasami wole popykac w DoD'a. Skoro mowa juz o tym DoDzie to jak jestem na jednym z polskich servuff to widze ze [P12]Dami, [P12]rr, [P12]Red 5, [P12]Obi wan, (null)SubZero, punx(DUNE) i paru innych znanych graczy tez graja. Slysze czesto ze np. +FIREk czesto gra w Tribes 2. No dobra, postanawiam grac w CS'a, wchodze na server to piec razy pod rzad mnie moj zabija. W ten dzien [ i nie tylko ] same lamki graly, nikt znany.... CS zbliza sie do oopadq....

Posted by [SPECNAZ]RoL on 25-07-2001 22:41:

Ile tego CSa mo�na t�uc.
Ludzie szukaj� jakiej� alternatywy
owiele przyjemniej rezcz�onkowa� jakiego� szwaba (te granaty
w DoD mmmmmm) ni� poraz 9999 przybi� jakiego� terrorycha
do �ciany seri� z m4, no nie ?

Posted by Xkill on 25-07-2001 23:45:

Sluchajcie.

Nie da sie tak sobie grac. Trzeba ustalic sobie druzyne z kumplami i w tedy nie bedzie podobnych incydentow jak to Rzeznik napisal. A teraz odpowiadam Red'owi: Jak widzisz zmienilem sobie status pod xyva. Naljepiej kupmy sobie czarnego poloneza w wersji karawan i cztery kalachy z magazynkami najlepiej bebnowymi kazdy wezmie po dwa i bedzie wesolo

Posted by Red on 26-07-2001 12:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
ehh.. skoro mowa juz o lamerach i innych tego typu gadach
to zauwazylem, ze wiekszosc dobrych graczy przestraszyla sie nadchodzacej masy lamerstwa i skonczyla z CSem , lub ci znani, dobzi gracze przeszli na jakis dodatek do HL'a, lub na inna gre. Zreszta ja tez jak na serverze widze jakichs lamerow, daltonistow nie rozrozniajacych skinuff [ ] wymiotowac mi sie chce... dlatego czasami wole popykac w DoD'a. Skoro mowa juz o tym DoDzie to jak jestem na jednym z polskich servuff to widze ze [P12]Dami, [P12]rr, [P12]Red 5, [P12]Obi wan, (null)SubZero, punx(DUNE) i paru innych znanych graczy tez graja. Slysze czesto ze np. +FIREk czesto gra w Tribes 2. No dobra, postanawiam grac w CS'a, wchodze na server to piec razy pod rzad mnie moj zabija. W ten dzien [ i nie tylko ] same lamki graly, nikt znany.... CS zbliza sie do oopadq....

w 100% popieram wypowiedz tego pana ... niestety ale CS schodzi na psy dzieki temu �cierwu co gra na serwach .. w wiekszosci to imbecyle , cziterzy i inne �ajno (ostatnio gralem na serwie gdzie gosciu permanentnie strzelal do swoich uwazajac to za dobra zabawe) .. Po tym jak wrocilem sobie z piwaczkow .. qmpel podrzucil mi czity do CS .. wlazlem na nasz serwer LAN-owy z tym gufnem i sie zalamalem ... przeciez to juz nie jest gra nawet wtedy !!!!! Postanowilem ograniczyc bardzo gre w CS i naprawde pykam bardzo rzadko a miejsce strzelania zajal na razie Fallout Tactics

Posted by Dark_old on 26-07-2001 14:25:

Logowanie? nierealne? to sierra... Graliscie w swat3 po necie? albo w tribes2? Tam przed dolaczeniem zakladasz sobie account'a... Wpisujesz xywe... haslo na clantag'a (!)... i sie wbijasz na net... Mogli by to wprowadzic do hl'a... Ale taki patch by WARZYL

Posted by Xkill on 26-07-2001 14:30:

Thumbs up

Sluchaj. Jak wszyscy nad tym pomyslimy, to by wszystko chodzilo. A moze by tak najpierw zapytanie z serwera i wtedy by tylko admini sciagali patcha.

Posted by Red on 26-07-2001 16:26:

sorry ale czy to z tym logowaniem nie jest zbyt nierealne .. Dark chyba mowil o SWAT3 i Tribes a my tu pitolimy o CS .. z tego co wiem takiego pacza nie ma a po za tym moze takie poprawki beda w 1.3 kto wie ?

Posted by Xkill on 26-07-2001 16:46:

Thumbs up

Nie trac nadziei Red. W koncu kiedys to sie skonczy.

Posted by Rzeznik on 26-07-2001 18:15:

quote:
W koncu kiedys to sie skonczy.

No mo�e, ale nie za szybko. Teraz prawe m�wi�c trudno spotka� lamera na serwerze Quake 1... (nie wiem, czy si� �mia� czy p�aka�...)

Posted by Xkill on 26-07-2001 22:07:

Moze to tekst nie na te forum, ale ostatnio pogrywam sobie w q2 i jakos nie spotkalem sie z atakami cziterow-lamerow i innych. Poza tym, ze raz koles dziwnym sposobem mial laserek, ktor dzialal jak grapplin hook i zawsze mi uciekal.

Posted by ShizO on 26-07-2001 22:28:

Dalej o cziterach

Z punktu psychologicznego:
W jakichkolwiek grach oszukuj� go�cie kt�rzy potrzebuj� si� dowarto�ciowa� ( proste ). W naturze naturalnym sposobem dowarto�ciowania jest przelecenie panienki.
Wniosek:
Go�cie kt�rzy czituj� nie pieprz�...

Posted by $hizO on 27-07-2001 07:39:

Talking Hiehiehie

Niez�a teroria ShizO... Moze tez byc mozliwosc ze poprostu nie umnieja dobrze grac bez cheatow... i dalatego sie do nich odwoluja...

Posted by Red on 27-07-2001 12:52:

Re: Dalej o cziterach

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Z punktu psychologicznego:
W jakichkolwiek grach oszukuj� go�cie kt�rzy potrzebuj� si� dowarto�ciowa� ( proste ). W naturze naturalnym sposobem dowarto�ciowania jest przelecenie panienki.
Wniosek:
Go�cie kt�rzy czituj� nie pieprz�...

podpisuje sie wszystkimi konczynami !!!!!!

Posted by [SPECNAZ]N3o on 27-07-2001 14:36:

Re: Hiehiehie

quote:
Napisane oryginalnie przez $hizO
Moze tez byc mozliwosc ze poprostu nie umnieja dobrze grac bez cheatow... i dalatego sie do nich odwoluja...

Racja, kolesie zaczeli grac z cheatami, pozniej okazalo sie ze bez nich nie przezyja pieciu seqnd w polu, dlatego daley uzywaja cheatuff....
Lameriada nie do opisania.
btw. hm... ktory z Was to byl Smuga? remember me?

Posted by Xkill on 28-07-2001 00:55:

Powiem, ci tyle, ze ja nie gram w cs, tylko w q2 i jakos tam cheatow nie uzywaja. A szkoda, ze to by sie tak nie moglo odwrocic. Ale moze to dla tego, ze wszyscy pluja na q2 i uwazaja, ze nie powinno sie w to grac (fani q1 i q3a). Im popularniejsza gra, tym wiecej lamow ci(p)terow tam maci. A smuga to chyba schizo z $ w xyvie

Posted by DisposableHero on 28-07-2001 07:08:

quote:
...ja nie gram w cs, tylko w q2...

no to chyba ci sie boardy pomylily, kolego :>

Posted by Xkill on 28-07-2001 14:16:

Mowimi o lamerstwie (jakbys nie wiedzial) w CS. Ja gram w Q2 bo tam tago nie ma

Posted by Red on 28-07-2001 15:56:

quote:
Mowimi o lamerstwie (jakbys nie wiedzial) w CS. Ja gram w Q2 bo tam tago nie ma

teraz moze nie bo zostala sie elita ... ale kiedys lamerstwo bylo i w quejku

Posted by $hizO on 28-07-2001 17:25:

Talking lol

Ta SMU*G@ to byla moja byla xsywa a co

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:34.