FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6571)

Posted by chimera on 22-05-2002 20:37:

Doom3 Pics

Ktos ma cos do dodania ? ID ROXORZ.

Posted by chimera on 22-05-2002 20:40:

Re: Doom3 Pics

Cs vs Doom3 ? Jakies nieporozumienie chyba

Posted by on 22-05-2002 21:02:

o kurde, ale wypas
calkiem niezle
masz jeszcze jakies screeny?

Posted by chimera on 22-05-2002 21:04:

To wszytsko co narazie dali. Caly artykul jest tutaj: http://www.gamespy.com/e32002/pc/doom3b/ .

Posted by Xceed on 22-05-2002 22:45:

Thumbs up To JEST rewolucja

mniam !!! z tego skrina z alieno-psem [ moja robocza nazwa ] po prostu WALI KLIMATEM NA KILOMETR !!! On jest ... on jest ... ten alieno-pies ... taki ... kochany
BTW . reszta skrinuff ju� tak nie jara ... ale ten monster po prostu jest monstrualnie fantakur.wastyczny !!! Czadnik i tyle . Qrde ash sie zapowietrzy�em z wra�enia

Posted by on 22-05-2002 23:54:

mnie ten potwor sie nie podoba
jakis taki malo mroczny

Posted by [BK]FritzKrieg on 23-05-2002 12:57:

Arrow

Wiecej screenow? Prosze bardzo:

http://www.doom3.dk/?p=screenshots

Screeny sa z filmiku pokazanego na targach E3.
Sam filmik (96 MB) mozna zassac z tad:

http://www.doomcenter.com/downloads...amp;language=en

Smacznego

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by Xceed on 23-05-2002 18:51:

Cool To jest gra czy film ?

gulp !

[ s�ycha� opad szczeny ]

ta gra jest tak pi�kna �e a� nie wierz� w to co widze

BTW . Jaki� kolo por�wna� animacj� postaci do ... SHREKA albo Final Fantasy : the Movie .... chyba nie musz� tumaczy� jak to musi by� zajebi�cie zaawansowana rzecz !

ok , Fritz a teraz rzu� linkiem do demka

Jestem g�odny !!!

Posted by chimera on 23-05-2002 19:17:

Mam nadzieje ze nie zapomna dodac trybu cooperative.

Posted by DamnDog on 24-05-2002 15:40:

Unhappy

szkoda tylko ze jakis lamer popsul jakosc tych skrinow
a tak to nawet ladnie, ale szczerze mowiac to sie spodziewalem ciutke lepszych modeli, bo niektore sa zbyt kanciate. teraz panowie od u2 wyrywaja sobie wlosy z glow co by tu wymyslec zeby u2 byl chociaz konkurencja dla d3

Posted by DamnDog on 24-05-2002 15:42:

Angry

nie moge filmiku zassac!!
cholerny serwer! przy 2% zrywa polaczenie a nie ma resuma moze jak ktos z Polski zassie to ja tez pociagne...

Posted by chimera on 24-05-2002 15:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez DamnDog
nie moge filmiku zassac!!
cholerny serwer! przy 2% zrywa polaczenie a nie ma resuma moze jak ktos z Polski zassie to ja tez pociagne...

http://195.145.119.170/download3/ga...legacy_high.zip ja stad zasysam i calkiem znosnie idzie jak na sdi. To jest wersja przerobiona na wmv poniewaz oryginal w quicktime chodzil na wiekszosci kompach w 5 - 15 fps.

Posted by slawek on 24-05-2002 16:31:

Ze zrzut�w na razie wynika, ze to b�dzie gra bliska tym, co to si� w nie gra w salonach. No takie, wiecie - atrapy karabin�w i nawalanie do zombi. Niestety nie znam nazw...
A! Zdaje si� "Resident Evil" czy co� takiego. No, tak mi si� w�a�nie kojarzy. Ci kolesie nie wygl�daj� na dynamicznych czy skocznych.
Ale czym tu si� jara�...
Koszty b�d� okrutne. (mam na my�li sprz�t)

Za to ten splashscreen... mmmm.... Miodzio...
Wreszcie ID zrobi lepszy splash ni� ten z UT (IMO jeden z najlepszych jakie widzia�em)
Ech, obejrza�em jeszcze te inne "screeny" (cz�� z nich to raczej jakie� "concepty".
Kto� tam naogl�da� si� Bisleya...

Posted by DamnDog on 24-05-2002 16:39:

Talking

spoko wlasnie jestem po projekcji filmiku tyle ze to jest ren gorszy, ale zara zassem ten drugi, jak mowisz ze idzie to biore.
skriny to nic w porownaiu z filmikiem. animacje sa wrecz jak ze szreka, na prawde miut cud ja kce duma jusz teras ! dajcie mi chociaz nonplayable demo zebym sobie popatrzal ,ach juz nie moge sie doczekac! aghhh nie wytrzymam! jade do id soft im pomoc muza tez bedzie niezly wypas, Reznor od NIN ja robi wiec bedzie klimacik ze hej ! juz to widze 15 klatek ale brne przez las demonow! fajnie jest na filmiku pokazane porownanie starego demona i nowego, chyba sie posikam ze szczenscia jak dorwe d3 !

Posted by DamnDog on 24-05-2002 16:43:

Talking

aha, sprzedam jedna nerke (po co mi dwie) i kupuje kompa 2x Athlon MP 3GHz, Radeona 9500, 2GB ram DDR i zaczynam robic mapki

Posted by [BK]FritzKrieg on 24-05-2002 17:28:

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Ze zrzut�w na razie wynika, ze to b�dzie gra bliska tym, co to si� w nie gra w salonach. No takie, wiecie - atrapy karabin�w i nawalanie do zombi. Niestety nie znam nazw...
A! Zdaje si� "Resident Evil" czy co� takiego. No, tak mi si� w�a�nie kojarzy. Ci kolesie nie wygl�daj� na dynamicznych czy skocznych.
Ale czym tu si� jara�...
Koszty b�d� okrutne. (mam na my�li sprz�t)

Za to ten splashscreen... mmmm.... Miodzio...
Wreszcie ID zrobi lepszy splash ni� ten z UT (IMO jeden z najlepszych jakie widzia�em)
Ech, obejrza�em jeszcze te inne "screeny" (cz�� z nich to raczej jakie� "concepty".
Kto� tam naogl�da� si� Bisleya...

Jestem pewien ze sie milo rozczarujesz jezeli chodzi o dynamike wrogow. To juz widac na filmiku. Pozory czesto myla. Oczywiscie w przypadku tych dwoch tlusciochow pewnie nie bedzie mowy o dynamice ale zroznicowanie to chyba plus co?

Z gory widac ze nie duzo czytales na temat D3. Nie bedzie zadnej konwencji typu "Resident Evil". Jedyne co moze byc z tym tytulem wspolnego to kilka rodzai wrogow - zombie. Oczywiscie tez groza. D3 ma byc gra, ktora nas ma przestraszyc. Wiecej podobienstw nie widze i uwazam ze sie po prostu czepiasz

Pytasz czym sie tutaj jarac? Wszystkim. Wiesz, wszystko zalezy od oczekiwan, ale nie wyobrazam sobie jakie ty masz skoro jestes nastawiony sceptycznie do gry ktora potencjalnie zrewolucjonizuje rynek gier FPP (tak zreszta jak wszystkie tytuly ze stajni id Software).

A jezeli chodzi o rysunki koncepcyjne to wszystko co jest kolorowane aerografem bedzie przypominac Bisleya. Jest to bardzo charakterystyczna metoda kolorowania, skuteczna i o ile mi wiadomo - szeroko zapoczatkowana wlasnie przez Bisleya (S�d nad Gotham - Mistrz!). Moze sie kojarzyc. Jestes wytlumaczony

A co do tekstu DamnDoga ("juz to widze 15 klatek ale brne przez las demonow!") to spiesze wytlumaczyc ze w D3 nie bedzie zadnych hord demonow (jak w poprzednich czesciach Dooma). Podobno na raz nie bedzie cie atakowalo wiecej niz maks kilka 'potworkow'. Beda za to posiadaly wypasione AI i beda ciezkie do ubicia. Podejrzewam ze takie wyjscie przyszlo z faktu ze gra ma byc 'do przestraszenia' a nie do biegania i strzelania do wszystkiego wokolo. No i powiedzmy sobie szczerze - pewnie komp by nie 'udzwignal' na raz za duzo potworkow na raz W kazdym razie mi sie takie rozwiazanie podoba zdecydowanie bardziej.

Posted by DamnDog on 24-05-2002 19:51:

Talking

no wlasnie zobaczyl kilka statycznych obrazkow i juz nazeka ze takie gowno bedzie, a ja wlasnie obejzalem high res filmik i kopara odpadla mi znowu (po raz trzeci), a ztym lasem demonow to byla zart, wcale by mnie to nie bawilo wole mniej ale lepsiejszych dmonkow
z tego co dojzaelm na filmiku (i co mowil pan Carmack ) to krew bedzie chlustac tak realnie ze az bedziemy ocierac co chwila czolo widzialem jak ten potworek traca lapa tego lezacego grubasa a ten sie poruszyl jak prawdziwy trup! potem odgryzl kawalek miecha (co tez wywolalo wstrzasy denata) i trzymajac w paszczy podrzucil do gory, zlapal i polknal ! tagiego czegos jeszcze nie widzialem ! albo demon rzuca ognista kula, robi skok, przykuca, podbiega do nas (do ekranu) i wali jeszcze raz kulka w twarz i ekran sie przekrzywia !
na prawde warto zassac ten filmik, szkoda czasu na low res.

Posted by Przecinek on 26-05-2002 14:09:

Gierka zapowiada sie impressive . Widze inspiracje AvP , corridorsy i nawet ten moster ma jakas podwoojna gebe
Carmac sie podnica ze widac zyly u potworow no no , trza podrasowac sprzet niedlugo .
W sumie last monsterow moze byc calkiem fajny vide Serious S.
AI gosci bez glowy bylo proste : jak najszybciej do ciebie doleciec , BTW polecam gre na najtrudniejszym poziome : Serious bodajze , chyba tworcy gry nawet go nie testowali bo niektorych miejsc nie da sie fizycznie przejsc bez oberwania hehe

Ale tak to faktycznie widac ewolucje dooma .

Trash

Posted by on 27-05-2002 08:54:

wszystkie screeny sa juz lokalnie na doom3.fpp.pl w galerii

Posted by slawek on 28-05-2002 15:34:

Ej�e, wcale si� nie czepiam. Nie mog� si� doczeka�!
A to, ze nie ma czym si� jara� dotyczy�o przypuszczalnych wymag� sprz�towych, kt�rych wi�kszo�� z nas na razie nie spe�nia.
Trudno zebym si� wypowiada� autorytatywnie, kiedy nie ogl�da�em nawet filmiku

Posted by [BK]FritzKrieg on 28-05-2002 22:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Ej�e, wcale si� nie czepiam. Nie mog� si� doczeka�!
A to, ze nie ma czym si� jara� dotyczy�o przypuszczalnych wymag� sprz�towych, kt�rych wi�kszo�� z nas na razie nie spe�nia.
Trudno zebym si� wypowiada� autorytatywnie, kiedy nie ogl�da�em nawet filmiku

Obejrzenie filmiku polecam ci goraco. I to nie tego w formacie QuickTime'a szeroko dostepnego (skaczacego w pieciu klatkach na sekunde) tylko zoptymalizowanego, ktory jest teraz dostepny w innym formacie i z normalna plynnoscia.
To dopiero sprawi ze nie bedziesz mogl sie doczekac
Nie pamietam teraz juz dokladnego adresu ale wiem ze plik nosi nazwe "DOOM_III_Legacy_high" wiec mozesz go poszukac na KaaZaa albo innym tego typu programie lub poszukac na stronkach tematycznych takich jak www.doom3.dk (ktora szczegolnie polecam) linka.
Zycze udanych lowow.

Posted by slawek on 29-05-2002 10:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Obejrzenie filmiku polecam ci goraco.

Dzisiaj po pracy pod��� do c@fe zastosowa� si� do polecenia

Posted by chimera on 29-05-2002 13:38:

http://www.fasterfiles.com/Files/doomIII_gameplay.zip sciagajcie poki ID software tego nie znadjdzie

Posted by Andrzej on 29-05-2002 14:05:

QL zdjatka

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:54.