FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6660)
Jaki sponsoring dla serwisu www?
Załóżmy, że mam w sieci porządny serwis. Gdzie najlepiej zgłosić się o sponsoring (serwer, fajna domena)?
Raczej nie gdzie, tylko jak sie zglosic... bo firm jest duzo, ale ktora z nich wezmie cie na powaznie kiepsko to widze...
Raczej nie gdzie, tylko jak sie zglosic... bo firm jest duzo, ale ktora z nich wezmie cie na powaznie kiepsko to widze...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
[...] ale ktora z nich wezmie cie na powaznie kiepsko to widze...
Board jest jak teatr, w którym nie ma ani widzów, ani występujących, ani scenariusza. Pytanie napędza albo odpowiedź, albo złą opinię o pytającym. Tu nie ma czegoś co mogłoby mnie rzetelnie ocenić, tworzę absurd, ale ten absurd wzbudza absurd- co jest jeszcze "gorsze", bo absurd można tylko przemilczeć, a wielu z Was tak mocno nakręca moje topici, że głowa mała. Raz się z tego śmieję, raz zaciągam jak fajką, która za każdym razem nadaje inny smak tytoniowi.
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
wsadz se kilka banerkow na stronke typu XXX i po sprawie...
a poza tym idź sie ironiuj gdzie indziej....denerwujesz mnie (pewnie nie tylko)
A wy ludzie kiedy wreszcie go olejecie....
wsadz se kilka banerkow na stronke typu XXX i po sprawie...
a poza tym idź sie ironiuj gdzie indziej....denerwujesz mnie (pewnie nie tylko)
A wy ludzie kiedy wreszcie go olejecie....
jak nie wiecie, to sie nie wypowiadajcie
obecnie w Polsce nie ma żadnej strony poza http://lava.pl , ale nie sadze, zeby cie tam przyjeli, ven
poza tym jesli Twoja strona jest ponizej poziomu graficznego np xgamer.pl to nawet do lay nie zagladaj
sponsoring to ch.ujowy pomysl, bo mozna inaczej:
49 zł - domena .com, org. , .net itd.
200 zł/rok - serwer z PHP, CGI itd.
btw. idz juz sobie stad venotom bo zaczynasz wszystkich denerwowac...
w tle: Korn ~ Somebody Someone
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Board jest jak teatr, w którym nie ma ani widzów, ani występujących, ani scenariusza.
quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
to co ten bord ma z teatru?
quote:
Załóżmy, że mam w sieci porządny serwis.
ba. i to w dodatku lynx-friendly
eee pogadaj z jakimis kolesiami a moze sie dowiesz ze ktorychs z nich adminuje serwerek jakis i sie z nim zaprzyjaznij takim cudem ja mam 1,5 giga na stronke
) a i kilku innych kolesi tez spokoj mam z zalatwieniem czegos takiego.. tylko mi dupy ni truj zebym dal ci namiary bo i tak tego nie zrobie
znajomych ma sie swoich i swoje kontakty
tego, no. moze na harvardzie albo na innym zaprzyjaznionym uniwersytecie znajdziesz takowy?
buahahahah
venotom jestes cholernie tepy. hehe kiedy ja tu ostani raz pisalem , chyba od pare miesicy temu
. ale *** na venotomka mozna pobluzgac podobno bo sie dowiaduje ze to totlany zjeb i wogole, ktory tylko wzrusza prawdziwych boardowczof, ja nie jestem boardowiczem, nie pisze tu, ale jasio14 mnie namowil
, wiec pisze i pisze i zapewne znowu sie odezwe za pare miesicy, chyba ze ten post wywola fale oburzenia i beda mnie bluzgac, ale venotomek podobno ciagle wyrywa buty na forum wiec chyba niekt sienie obrazi oprocz niego
.
jasio14 i hardtmuth
Podejrzewam, ze jasio to coś w rodzaju fake'a, co? Bo post brzmi, jakbyś dobrze znał temat... (1)
Ciebie hardmuth całkiem dobrze wspominam, nie pamiętam, zebyś robił wrażenie głupola (2)
jeśli w punktach 1 i 2 się mylę
to
nie cierpię takich gnojków.
quote:
Załóżmy, że mam w sieci porządny serwis. Gdzie najlepiej zgłosić się o sponsoring (serwer, fajna domena)?
quote:prorok czy jak?
Napisane oryginalnie przez slawek
jasio14 i hardtmuth
Podejrzewam, ze jasio to coś w rodzaju fake'a, co? Bo post brzmi, jakbyś dobrze znał temat... (1)
heh ja sie domyślam ktoto
no ja tez
total ownage? :o
nie... to nie total ownage, to ktos inny
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:45.