FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6744)

Posted by Lew7 on 01-06-2002 08:18:

=PEF= Powrocil

Jak juz zauwazyliscie w temacie (jak nie to galy wyzej ), jeden z pierwszych klanow RTCW w naszej kochanej Ojczyznie POWROCIL. Narazie nasz sklad liczy 9 osob, ciagle szukamy rekrotow chetnych do reprezentowania barw PEF'u.
Oto nasza www
http://www.pef-clan.host.sk
Jak sie nie pomylilem to jest ten adres

Posted by Allan on 01-06-2002 08:29:

fajnie ze powrociliscie, pamietam was jeszcze z dema 1 ale widze ze wielu z was bylo do niedawna w VAL, wiec czy VAL nadal instnieje czy juz nie ?

Posted by Lew7 on 01-06-2002 08:45:

Hehe milo to slyszec. Ale niestety VAL przeszlo na PEF, znaczy sie niektory, bo oni narazie odpoczywaja od wolfa. Wczoraj se z ciekawosci wlaczylem TEST 1 ale czad ja nie moge, juz wim dlaczego wolf mi sie tak spodobal

Posted by [FPP]Saari on 01-06-2002 10:03:

GL Lewusek! Pamietaj ze jak sie nastepnym razem spotkamy na polu bitwy to juz nie ede Cie leczyc (no chyba ze w ffa )

Posted by kag on 01-06-2002 12:07:

GL GL , tylko ja sie tak nie bawie jak ja mam do niego strzelac? potrzebny jest mod - druga strzykawa - znieczulenie centralne a pozniej hs, tak bedzie humanitarnie

Posted by ProspeR on 01-06-2002 12:51:

No coz GL GL GL. Ja wam zycze jak najlepiej, choc do =PEF= nie wroce juz...
Powodzenia na polach bitew, podniesienia skilla, i obyscie byli wyzwaniem dla najlepszych

Posted by on 01-06-2002 13:05:

Ale to strasznie fajna sprawa z tym =PEF= ... jak tylko zmienilem tag'a z [VAL] na =PEF= to wszystko stalo sie lepsze: znowu zaczalem cieszyc sie gra, wrocil dawny klimat z czasow test 1 oder 2, a nawet pingi mam lepsze jakos . No dobra zobaczymy ile potrwa ta sielanka, trza sie wziac w koncu za treningi itp zeby nie bylo tego co kiedys... (zainteresowani wiedza o co biega )
Aha i dzieki Wam za GL

Posted by Xaoo on 01-06-2002 19:30:

ja jeszcze pamietam jak kiedys gralismy z PEF'em sparing
to byly czasy, az sie lezka w oku kreci
GL panowie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by Xceed on 02-06-2002 04:55:

Thumbs up PeEFki z PEF v586

...mam same mi�e wspomnienia zwi�zane z PEF
macie/mieli�cie naprawd� niez�y poziom w klanie , czego dowodem jest Wasz cz�owiek , a obecnie Nasz tzn. !THC!Buli

Posted by on 02-06-2002 18:49:

Re: PeEFki z PEF v586

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed

macie/mieli�cie naprawd� niez�y poziom w klanie , czego dowodem jest Wasz cz�owiek , a obecnie Nasz tzn. !THC!Buli

No mielismy na pewno... przeciez =PEF= byl klanem ,,macierzystym'' takich graczy jak np. Sh1zo, Prosper, Kalaf10r, Buli wlasnie, Cooen itd wiec poziomik byl calkiem, calkiem a teraz tez jest dobry - a bedzie o wiele lepszy!

Posted by Kalaf10r on 02-06-2002 20:07:

) snoop a ty nadal nie zmieniles taga przed nickiem )

Posted by Rebelyell on 02-06-2002 20:15:

Thumbs up

Heh, a m�wi� �eby nie zak��ca� spokoju nieboszczykom <�art> �ycz� powodzenia i sukces�w na scenie ale podobnie jak Prosper do PEF-u nie wr�c� (ale ja chyba z innych powod�w )

Posted by SOLAR on 03-06-2002 10:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
No coz GL GL GL. Ja wam zycze jak najlepiej, choc do =PEF= nie wroce juz...
Powodzenia na polach bitew, podniesienia skilla, i obyscie byli wyzwaniem dla najlepszych

No szanowny Panie

Prosperku moze osobiscie tam nie wracasz, ale po czesci (z tego co widze u nich w skladzie) to chyba tak

Pozdrowienia dla PIO.

Czyzby wszyscy Panowie "P" zaczynali od =PEF= ?

Posted by on 03-06-2002 12:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kalaf10r
) snoop a ty nadal nie zmieniles taga przed nickiem )

Zmienilem... a w zasadzie to zlikwidowalem w ogole... pozatym to nie jest tak od reki tylko wymaga poswiecenia chwilki czasu przez czcigodnego moderatora

Posted by Przecinek on 03-06-2002 22:54:

Pef az sie lezka w oku kreci hehe . Pamietam na Tescie jeszcze jak wlazlem na FFA Cd-action i zaczalem namietnie Kick Vote na Sphere'a ( juz w PEF'ie)... po pewnym czasie nawet Snoop sie dolaczyl do moich prosb a w koncu nawet sam Sphere zacza na siebie glosowac Yes hehehe . Dobre bylo ze na koncu wlazl ktos z CDA ( bodajze Gem.Ini albo Iwan ) i go zjechal ze robi bydlo i zeby *#HS(@)! .

Beztroskie czasy FFA . Nikt sie nie martwil o statsy ani nawet o image bwah !

Trash

Posted by FF_ZOh1w2 on 04-06-2002 11:09:

Nie powiem na tym forum zaczyna straszy� ...

Posted by luzzzak_Adi on 04-06-2002 11:47:

re

Wutka pozdro dla=PEF= super zawodnicy czysta gra bez zadnych kompikacji oby wiecej taki klanoof THX =PEF= z GG .Powodzonka zycze .Pozdro Adi

Posted by Swiety on 08-06-2002 08:30:

�ycze powodzenia

Tylko �eby Pef znowu nie dostarcza� graczy innym klanom tak jak to by�o z Buli, Shizo, Prosper, Kalafior

Posted by MASTER_DYKTATOR on 16-06-2002 16:33:

Zycze powodzenia w tworzeniu klanu

For without Me you are Nothing

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:25.