FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6871)

Posted by Poker on 06-06-2002 15:56:

Unhappy Koniec klanu BIA

dniem 6 czerwca klan Brothers in Arms (|=bia=|) zostaje rozwiązany. Przyczyny tego nie zależy doszukiwać się w braku chęci a poprostu w brakach personalnych. Po odejściu Aim'a również jego koledzy zrezygnowali z członkowstwa (coijn), Black_Jack i X-Laska kończa szkołe, i bronią prca licencjacką i wyjeżdzają wiec koniec z NET'em u nich. Ja Roberf na wakacjie wyjeżdżam zagranice "pozwiedzać". Jak widać odejścia są duże wiec klan nie może skoaładć się z kilku osób, zatem zostaje rozwiązany z mojej decyzji

No coz pozostaje mi podziekowac za gre w takim klanie Bardzo milo bylo ale sie niestety spier.......
Dziekuje za mile spedzony czas przy UT bede o was pamietal i napewno wypijemy jakies piwko jak dojdzie do spotkania graczy mam nadzieje w Krakowie
Jeszcze raz powtarzam Naprawde bardzo milo bede was wspominal dziekuje tutaj Robertowi naszemu wodzowi za prowadzenie nas Szkoda ze nasze drogi sie rozchodza ale widocznie tak musi byc gra toczy sie dalej Ukłony w strone warszawiaka Aima (Jeszcze sie spotkamy leszczu)

Ja zostaje bede grac dalej wiec napewno sie spotkamy jeszcze nie raz na serwach ut a moze wkoncu zaczne grac w CSa chociaz nie moge sie do tego zmusic

Moze wkoncu powstanie dawno juz zapowiadany klan z krakowa

POzdrawiam wszystkich moich przyjaciol i tych ktorym nie przypadlem do gustu ....

Posted by M.G----->RuLeZ on 06-06-2002 17:04:

Re: Koniec klanu BIA

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
dniem 6 czerwca klan Brothers in Arms (|=bia=|) zostaje rozwiązany. Przyczyny tego nie zależy doszukiwać się w braku chęci a poprostu w brakach personalnych. Po odejściu Aim'a również jego koledzy zrezygnowali z członkowstwa (coijn), Black_Jack i X-Laska kończa szkołe, i bronią prca licencjacką i wyjeżdzają wiec koniec z NET'em u nich. Ja Roberf na wakacjie wyjeżdżam zagranice "pozwiedzać". Jak widać odejścia są duże wiec klan nie może skoaładć się z kilku osób, zatem zostaje rozwiązany z mojej decyzji

No coz pozostaje mi podziekowac za gre w takim klanie Bardzo milo bylo ale sie niestety spier.......
Dziekuje za mile spedzony czas przy UT bede o was pamietal i napewno wypijemy jakies piwko jak dojdzie do spotkania graczy mam nadzieje w Krakowie
Jeszcze raz powtarzam Naprawde bardzo milo bede was wspominal dziekuje tutaj Robertowi naszemu wodzowi za prowadzenie nas Szkoda ze nasze drogi sie rozchodza ale widocznie tak musi byc gra toczy sie dalej Ukłony w strone warszawiaka Aima (Jeszcze sie spotkamy leszczu)

Ja zostaje bede grac dalej wiec napewno sie spotkamy jeszcze nie raz na serwach ut a moze wkoncu zaczne grac w CSa chociaz nie moge sie do tego zmusic

Moze wkoncu powstanie dawno juz zapowiadany klan z krakowa

POzdrawiam wszystkich moich przyjaciol i tych ktorym nie przypadlem do gustu ....

Heh szkioda mi opticala buedak zostanie bez klanu..........pa

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by B0rG on 06-06-2002 18:07:

Re: Re: Koniec klanu BIA

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----> RuLeZ ŚmuleZ
[dupa]

Fajnie ze zacytowales przedmowce, bo za cholere bym sie nie domyslil komu i w jakiej kwestii odpowiadasz.

Posted by GrEaTEyE on 06-06-2002 19:10:

Re: Re: Koniec klanu BIA

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Heh szkioda mi opticala buedak zostanie bez klanu..........pa

heh? ja z opticalem będziemy tworzyć wklan typu: LoOz i będziemy grali kiedy chcemy i jak chcemy optical and fuck dude rulez...future we !!! no nie opti?

GrEaTEyE

Posted by quietc on 06-06-2002 19:46:

Talking pokerq

zapraszam na gg:>>

Posted by Psycho on 06-06-2002 23:45:

e tam

teraz są takie czasy w Urban Terror w PL,że za jeden rozpadający się klan powstają dwa następne,tak że nie ma co się smucić bo Aim jak i Poker i Opti długo bez klanu nie zostaną,albo wstąpia do jakiegoś co już istnieje albo do jakiegoś co powstanie
Powodzonka.

PS.
Klan z Krakowa to pomysł przedni tylko też przednich wymiataczy trzeba zwerbować, a z tym będzie ciężko,no ale nie ma żeczy niemożliwych.

Posted by GrEaTEyE on 07-06-2002 08:33:

aj

Ja musze optiego namówić żeby nieszedł do żadnego klanu....niedługo po wakacjach z nim coś załorze... ale nieteraz bo moim zdaniem wakacje to czas na LooooooooZ

GrEaTEyE

Posted by Poker on 07-06-2002 15:13:

Unhappy ehhhh

Ja juz nie wiem czy mam zostac w bia czy grac bez klanu a moze to czas zeby przejsc na CSa juz
Nie da sie ukryc Polska Liga UT juz umarła nie ma sensu tego ciagnac klany sa tylko ale na stronach raptem mamy 2 dzialajace serwery w porywach do 3
Moze ktos ma jakis pomysl co robic?
Szukamy mastahow do klanu to jest pewne
A co bedzie dalej to juz mniej.....
Moje gg 774209
P

Posted by GrEaTEyE on 07-06-2002 15:25:

hmmmm

poker ja na twoim miejscu zaczą bym zbierać ludzi którzy myślą, a nie którzy umieją super grać, bo wiadomo taki gracz bedzie szukał porządania w lepszym klanie...pOzdróWkA

GrEaTEyE

Posted by M.G----->RuLeZ on 07-06-2002 15:36:

Re: Re: Re: Koniec klanu BIA

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

Fajnie ze zacytowales przedmowce, bo za cholere bym sie nie domyslil komu i w jakiej kwestii odpowiadasz.

Fak of

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by M.G----->RuLeZ on 07-06-2002 15:37:

Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
poker ja na twoim miejscu zaczą bym zbierać ludzi którzy myślą, a nie którzy umieją super grać, bo wiadomo taki gracz bedzie szukał porządania w lepszym klanie...pOzdróWkA

A przyjmujecie takie lamy do klanu jak ja??

Posted by cZAx on 07-06-2002 17:59:

M.G ty jestes zasalby

Posted by Sniezek on 07-06-2002 18:15:

Re: ehhhh

quote:
Ja juz nie wiem czy mam zostac w bia czy grac bez klanu a moze to czas zeby przejsc na CSa juz
Nie da sie ukryc Polska Liga UT juz umarła nie ma sensu tego ciagnac klany sa tylko ale na stronach raptem mamy 2 dzialajace serwery w porywach do 3
Moze ktos ma jakis pomysl co robic?
Szukamy mastahow do klanu to jest pewne
A co bedzie dalej to juz mniej.....
Moje gg 774209
P

A mowisz ze Aim to maruda :>>>

Posted by Poker on 07-06-2002 18:19:

Thumbs up A nie?

A nie jest tak ? AIm to maruda i cytuje cale posty na dodatek

Posted by GrEaTEyE on 07-06-2002 20:06:

:D

Odp. M.G - z dniem 06.07.2002rok odpowiadam ci na twoje pytanie: " czy przyjmujecie takie lamy jak ja? " odopwiadam ci z przykrością że jeszcze tego klanu niema! a jak coś to może przyjmiemy ciebie....ale w wypadku żeby to reprezentacja wasilkowa była a i optical biedak niema netu....końcówka od kabelke ebnęła

GrEaTEyE

Posted by M.G----->RuLeZ on 07-06-2002 23:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
M.G ty jestes zasalby

No wlasnie mowie czy przykmuja takie lamy jak ja rozumiesz? chyba nieeee

Posted by 8lo0d on 08-06-2002 09:28:

Hmm tak się składa że dT szuka nowych klanowiczów ... Jak jest ktoś chętny z rozpadłego klanu, zapraszam na gg - 1301655 lub na maila - [email protected]

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 09:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Hmm tak się składa że dT szuka nowych klanowiczów ... Jak jest ktoś chętny z rozpadłego klanu, zapraszam na gg - 1301655 lub na maila - [email protected]

hmmm chester mnie możesz do swojego klanu zapisać, ale po wakacjach, bo teraz trzeba wrzucić na lOoZ, oka? a tak pozatym bia: nieradze wam na wakacjach dochodzić do jakiś klanów, thx for writing(czy jakoś tam)

GrEaTEyE

Posted by M.G----->RuLeZ on 08-06-2002 12:52:

quote:

hmmm chester mnie możesz do swojego klanu zapisać, ale po wakacjach, bo teraz trzeba wrzucić na lOoZ, oka? a tak pozatym bia: nieradze wam na wakacjach dochodzić do jakiś klanów, thx for writing(czy jakoś tam)

To be or not to be, that is the question [czy jakos tak]

Posted by Poker on 08-06-2002 14:00:

Thumbs down :(

Troche odbiegliscie od tematu ale to nic!

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 14:03:

Re: :(

quote:
Troche odbiegliscie od tematu ale to nic!

poker niezłość się....zapomniałem napisać: przykro mi że wasz klan się rozpadł formułka

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 08-06-2002 15:13:

quote:

Wątpie żebyśmy dotrwali do sierpnia ... a Ty mówisz już o wrześniu ... ehh.
A tak lubię prowadzić klan ...

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 15:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Wątpie żebyśmy dotrwali do sierpnia ... a Ty mówisz już o wrześniu ... ehh.
A tak lubię prowadzić klan ...

heeeh?
czemu mielibyście niedotrwac? qrde no macie dotrwać i juz i niechcę słyszeć słów nie! dzieki i już

GrEaTEyE

Posted by ANGUS on 08-06-2002 19:30:

Talking propozycja ....

To moze zrobimy jeden klan -=PoLsKa=- i bedzie po problemie

Pokcio a co do "naszego" klanu to wiesz ze niemamy skladu i niezapowiada sie zeby ktos z Kraka do nas dolaczyl,moze sie wstydza moze sie boja wali mnie to w cycki czy sie ktos przylaczy czy nie

liga zdycha to po co sie bedziemy wypuszczac w buraki ??
szkoda mi BIA bo stanowiliscie dobry team ale widac nie kazdy moze grac na zawolanie i niektorzy musza zostawac po pracy zeby sobie pobiegac za lamami
przykro patrzec na to wszystko ..... zaraz wpisuje cos na ut.pl bo tam sie tez niezle porobilo i trzeba komus walnac w sagan

aha Pokcio bardzo mi sie podoba ten pomysl z ograniczeniami wiekowymi na servach hyhyhy

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 19:41:

Re: propozycja ....

quote:
Napisane oryginalnie przez ANGUS

aha Pokcio bardzo mi sie podoba ten pomysl z ograniczeniami wiekowymi na servach hyhyhy

no to wiecie, ja was oszukiwałem....mam tak na serio 18 lat

GrEaTEyE

Posted by OpTiCaL on 09-06-2002 00:18:

Unhappy :(

od 3 tygodni nie gralem w ut przez net bo zajebana tepsa robi jakieś gówno i tak jestem wqrwiony że piździec aż płakać sie chce
a co do klanu , szczurek czemu ja nic niewiem że robimy jakiś klan nic mi o tym nie mówiłeś.
we wrześniu może nie będzie żadnego serwerka ut jak tak dalej pujdzie , a mnie może niebyć calutkie wakacje
ale jak przyjade to se kompa uleprze i jakiś motorek kupie

ps:sory za słowa ale jestem ostro wqrzony
DZIECI NIE CZYTAĆ !!!!!!!

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by GrEaTEyE on 09-06-2002 12:32:

Re: :(

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
od 3 tygodni nie gralem w ut przez net bo zajebana tepsa robi jakieś gówno i tak jestem wqrwiony że piździec aż płakać sie chce
a co do klanu , szczurek czemu ja nic niewiem że robimy jakiś klan nic mi o tym nie mówiłeś.
we wrześniu może nie będzie żadnego serwerka ut jak tak dalej pujdzie , a mnie może niebyć calutkie wakacje
ale jak przyjade to se kompa uleprze i jakiś motorek kupie

ps:sory za słowa ale jestem ostro wqrzony
DZIECI NIE CZYTAĆ !!!!!!!

o stary sie odezwał heh optical jaka TPSA? bueheh ja moge ci to wytłumaczyć......dlaczego u jaggeda i m.g dobrze działa?(pytałem się ich i mówią że wszystko ok), a u nasz niedziała z powodu że nasz server działa tylko na 1sdi(1 dyskietka jak to admin mówi) i dlatego źle nam działa powiedział że ma sie tym zająć.....ale nic narazie nierobi w tej sprawie, ble. Co do klanu to może dzisiaj ustalimy....idziesz do plasmy? na jego mamy imieniny? to znaczy twoi rodzice ofkorz hehe jak coś to plasma będzie z nami

GrEaTEyE

Posted by Poker on 09-06-2002 15:03:

Post hahaha

Buhahahahaa o kurde nie moge
hehee hehehe
hehehe
no gr8 dobre to bylo idziesz do plazmy czy plasmy na imieniny znczy z rodzicami hehee
bo jego mama ma
hehehhe
o kurde
no ok przepraszam ale wydalo mi sie to troche smieszne

Posted by on 09-06-2002 15:07:

Angry no to klops

ja wiedzialem ze tak bedzie, ja wiedzialem ...
... ze jak tylko ***** nie bede mial kontroli na tym calym gownem to sie to wszystko roz***** w *****
ale *** z tym ...
... jak powroce to powroce z nowymi pomyslami and of coors nowym klanem ;-) hehe

Posted by M.G----->RuLeZ on 10-06-2002 15:45:

Re: no to klops

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
ja wiedzialem ze tak bedzie, ja wiedzialem ...
... ze jak tylko ***** nie bede mial kontroli na tym calym gownem to sie to wszystko roz***** w *****
ale *** z tym ...
... jak powroce to powroce z nowymi pomyslami and of coors nowym klanem ;-) hehe

Przybywaj!!!w pokoju

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:43.