FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6871)
Koniec klanu BIA
dniem 6 czerwca klan Brothers in Arms (|=bia=|) zostaje rozwiązany. Przyczyny tego nie zależy doszukiwać się w braku chęci a poprostu w brakach personalnych. Po odejściu Aim'a również jego koledzy zrezygnowali z członkowstwa (coijn), Black_Jack i X-Laska kończa szkołe, i bronią prca licencjacką i wyjeżdzają wiec koniec z NET'em u nich. Ja Roberf na wakacjie wyjeżdżam zagranice "pozwiedzać". Jak widać odejścia są duże wiec klan nie może skoaładć się z kilku osób, zatem zostaje rozwiązany z mojej decyzji
No coz pozostaje mi podziekowac za gre w takim klanie Bardzo milo bylo ale sie niestety spier.......
Dziekuje za mile spedzony czas przy UT bede o was pamietal i napewno wypijemy jakies piwko jak dojdzie do spotkania graczy mam nadzieje w Krakowie
Jeszcze raz powtarzam Naprawde bardzo milo bede was wspominal dziekuje tutaj Robertowi naszemu wodzowi za prowadzenie nas Szkoda ze nasze drogi sie rozchodza ale widocznie tak musi byc gra toczy sie dalej Ukłony w strone warszawiaka Aima
(Jeszcze sie spotkamy leszczu)
Ja zostaje bede grac dalej wiec napewno sie spotkamy jeszcze nie raz na serwach ut a moze wkoncu zaczne grac w CSa chociaz nie moge sie do tego zmusic
Moze wkoncu powstanie dawno juz zapowiadany klan z krakowa
POzdrawiam wszystkich moich przyjaciol i tych ktorym nie przypadlem do gustu ....
Re: Koniec klanu BIA
quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
dniem 6 czerwca klan Brothers in Arms (|=bia=|) zostaje rozwiązany. Przyczyny tego nie zależy doszukiwać się w braku chęci a poprostu w brakach personalnych. Po odejściu Aim'a również jego koledzy zrezygnowali z członkowstwa (coijn), Black_Jack i X-Laska kończa szkołe, i bronią prca licencjacką i wyjeżdzają wiec koniec z NET'em u nich. Ja Roberf na wakacjie wyjeżdżam zagranice "pozwiedzać". Jak widać odejścia są duże wiec klan nie może skoaładć się z kilku osób, zatem zostaje rozwiązany z mojej decyzji
No coz pozostaje mi podziekowac za gre w takim klanie Bardzo milo bylo ale sie niestety spier.......
Dziekuje za mile spedzony czas przy UT bede o was pamietal i napewno wypijemy jakies piwko jak dojdzie do spotkania graczy mam nadzieje w Krakowie
Jeszcze raz powtarzam Naprawde bardzo milo bede was wspominal dziekuje tutaj Robertowi naszemu wodzowi za prowadzenie nasSzkoda ze nasze drogi sie rozchodza ale widocznie tak musi byc gra toczy sie dalej Ukłony w strone warszawiaka Aima
(Jeszcze sie spotkamy leszczu)
Ja zostaje bede grac dalej wiec napewno sie spotkamy jeszcze nie raz na serwach ut a moze wkoncu zaczne grac w CSa chociaz nie moge sie do tego zmusic
Moze wkoncu powstanie dawno juz zapowiadany klan z krakowa
POzdrawiam wszystkich moich przyjaciol i tych ktorym nie przypadlem do gustu ....
![]()
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: Koniec klanu BIA
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----> RuLeZ ŚmuleZ
[dupa]
Re: Re: Koniec klanu BIA
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Heh szkioda mi opticala buedak zostanie bez klanu..........pa
zapraszam na gg:>>
teraz są takie czasy w Urban Terror w PL,że za jeden rozpadający się klan powstają dwa następne,tak że nie ma co się smucić bo Aim jak i Poker i Opti długo bez klanu nie zostaną,albo wstąpia do jakiegoś co już istnieje albo do jakiegoś co powstanie
Powodzonka.
PS.
Klan z Krakowa to pomysł przedni tylko też przednich wymiataczy trzeba zwerbować, a z tym będzie ciężko,no ale nie ma żeczy niemożliwych.
aj
Ja musze optiego namówić żeby nieszedł do żadnego klanu....niedługo po wakacjach z nim coś załorze... ale nieteraz bo moim zdaniem wakacje to czas na LooooooooZ
Ja juz nie wiem czy mam zostac w bia czy grac bez klanu a moze to czas zeby przejsc na CSa juz
Nie da sie ukryc Polska Liga UT juz umarła nie ma sensu tego ciagnac klany sa tylko ale na stronach raptem mamy 2 dzialajace serwery w porywach do 3
Moze ktos ma jakis pomysl co robic?
Szukamy mastahow do klanu to jest pewne
A co bedzie dalej to juz mniej.....
Moje gg 774209
P
hmmmm
poker ja na twoim miejscu zaczą bym zbierać ludzi którzy myślą, a nie którzy umieją super grać, bo wiadomo taki gracz bedzie szukał porządania w lepszym klanie...pOzdróWkA
quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Fajnie ze zacytowales przedmowce, bo za cholere bym sie nie domyslil komu i w jakiej kwestii odpowiadasz.
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: hmmmm
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
poker ja na twoim miejscu zaczą bym zbierać ludzi którzy myślą, a nie którzy umieją super grać, bo wiadomo taki gracz bedzie szukał porządania w lepszym klanie...pOzdróWkA
M.G ty jestes zasalby
Ja juz nie wiem czy mam zostac w bia czy grac bez klanu a moze to czas zeby przejsc na CSa juz
Nie da sie ukryc Polska Liga UT juz umarła nie ma sensu tego ciagnac klany sa tylko ale na stronach raptem mamy 2 dzialajace serwery w porywach do 3
Moze ktos ma jakis pomysl co robic?
Szukamy mastahow do klanu to jest pewne
A co bedzie dalej to juz mniej.....
Moje gg 774209
P
:D
Odp. M.G - z dniem 06.07.2002rok odpowiadam ci na twoje pytanie: " czy przyjmujecie takie lamy jak ja? " odopwiadam ci z przykrością że jeszcze tego klanu niema! a jak coś to może przyjmiemy ciebie....ale w wypadku żeby to reprezentacja wasilkowa była a i optical biedak niema netu....końcówka od kabelke ebnęła
Napisane oryginalnie przez Cz4X
M.G ty jestes zasalby![]()
Hmm tak się składa że dT szuka nowych klanowiczów ... Jak jest ktoś chętny z rozpadłego klanu, zapraszam na gg - 1301655 lub na maila - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Hmm tak się składa że dT szuka nowych klanowiczów ... Jak jest ktoś chętny z rozpadłego klanu, zapraszam na gg - 1301655 lub na maila - [email protected]
hmmm chester mnie możesz do swojego klanu zapisać, ale po wakacjach, bo teraz trzeba wrzucić na lOoZ, oka? a tak pozatym bia: nieradze wam na wakacjach dochodzić do jakiś klanów, thx for writing(czy jakoś tam)![]()
:(
Troche odbiegliscie od tematu ale to nic!
Re: :(
quote:
Troche odbiegliscie od tematu ale to nic!![]()
hmmm chester mnie możesz do swojego klanu zapisać, ale po wakacjach, bo teraz trzeba wrzucić na lOoZ, oka? a tak pozatym bia: nieradze wam na wakacjach dochodzić do jakiś klanów, thx for writing(czy jakoś tam)![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Wątpie żebyśmy dotrwali do sierpnia ... a Ty mówisz już o wrześniu ... ehh.
A tak lubię prowadzić klan ...![]()
To moze zrobimy jeden klan -=PoLsKa=- i bedzie po problemie
Pokcio a co do "naszego" klanu to wiesz ze niemamy skladu i niezapowiada sie zeby ktos z Kraka do nas dolaczyl,moze sie wstydza moze sie boja wali mnie to w cycki czy sie ktos przylaczy czy nie
liga zdycha to po co sie bedziemy wypuszczac w buraki ??
szkoda mi BIA bo stanowiliscie dobry team ale widac nie kazdy moze grac na zawolanie i niektorzy musza zostawac po pracy zeby sobie pobiegac za lamami
przykro patrzec na to wszystko ..... zaraz wpisuje cos na ut.pl bo tam sie tez niezle porobilo i trzeba komus walnac w sagan
aha Pokcio bardzo mi sie podoba ten pomysl z ograniczeniami wiekowymi na servach hyhyhy
Napisane oryginalnie przez ANGUS
aha Pokcio bardzo mi sie podoba ten pomysl z ograniczeniami wiekowymi na servach hyhyhy![]()
od 3 tygodni nie gralem w ut przez net bo zajebana tepsa robi jakieś gówno i tak jestem wqrwiony że piździec aż płakać sie chce
a co do klanu , szczurek czemu ja nic niewiem że robimy jakiś klan nic mi o tym nie mówiłeś.
we wrześniu może nie będzie żadnego serwerka ut jak tak dalej pujdzie , a mnie może niebyć calutkie wakacje
ale jak przyjade to se kompa uleprze i jakiś motorek kupie
ps:sory za słowa ale jestem ostro wqrzony
DZIECI NIE CZYTAĆ !!!!!!!
>-------===-------<
Re: :(
quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
od 3 tygodni nie gralem w ut przez net bo zajebana tepsa robi jakieś gówno i tak jestem wqrwiony że piździec aż płakać sie chce
a co do klanu , szczurek czemu ja nic niewiem że robimy jakiś klan nic mi o tym nie mówiłeś.
we wrześniu może nie będzie żadnego serwerka ut jak tak dalej pujdzie, a mnie może niebyć calutkie wakacje
ale jak przyjade to se kompa uleprze i jakiś motorek kupie
ps:sory za słowa ale jestem ostro wqrzony
DZIECI NIE CZYTAĆ !!!!!!!
Buhahahahaa o kurde nie moge
hehee hehehe
hehehe
no gr8 dobre to bylo idziesz do plazmy czy plasmy na imieniny znczy z rodzicami hehee
bo jego mama ma
hehehhe
o kurde
no ok przepraszam ale wydalo mi sie to troche smieszne
no to klops
ja wiedzialem ze tak bedzie, ja wiedzialem ...
... ze jak tylko ***** nie bede mial kontroli na tym calym gownem to sie to wszystko roz***** w *****
ale *** z tym ...
... jak powroce to powroce z nowymi pomyslami and of coors nowym klanem ;-) hehe
Re: no to klops
quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
ja wiedzialem ze tak bedzie, ja wiedzialem ...
... ze jak tylko ***** nie bede mial kontroli na tym calym gownem to sie to wszystko roz***** w *****
ale *** z tym ...
... jak powroce to powroce z nowymi pomyslami and of coors nowym klanem ;-) hehe
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:43.