FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6911)
Reloading - niepotrzebne flodowanie ???
Sporo osób ostatnio używa skryptu który wyświetla komunikat
reloading.
Uważam ze to jest zaśmiecanie niepotrzebnym komunikatem.
Może się przydać tylko kiedy gra zgrany klan ale w FFA gdzie grają przypadkowi ludzie taki komunikat praktycznie nic nie wnosi
do kumunikacji pomiędzy zespołem.
A gdyby każdy tego używał w zespole w którym gra kilkanaście ludzi to cały czas bylibyśmy zasypywani informacji reloading
,reloading,reloading. W tej powodzi reloading ginęły by dużo ważniejsze komunikaty niż reloading.
Jesli ktoś właśnie robi reloading a nic mu nie grozi i nie ma to żadnego znaczenia dla sytuacji na polu walki to po cholere informować kogoś reloading reloading reloading
Zgadzam sie. Ale nie chce mi sie zmieniac cfg (wiem ze to zaden argument). Gorsi sa jedna ludzie pokroju Pytona (no offence stary), ktorza cala gre wrzeszcza Taking Fire i Dynamite Planted- to dopiero doprowadza do bialej goraczki.
uzywalem - fakt , wywalilem - fakt . a to dlatego ze samo reloading zaczelo mnie denerwowac a po drugie nie wiem czy ktos zauwazyl ze ten skrypt czasem opoznia reload :O gdyz dodane sa dwie komendy wait;wait sam mialem wiele razy sytuacje gdy po napisie reload
mialem 2 kule w magazynku przyszlo z zachodu kazdy chcial miec kazdy sie pobawil zdazylo juz przejsc ale za to teraz kazdy musi miec
coz przeczekac wystarczy , a tak btw na serverze estonskim strasznie sie mnie czepiali za te reload reload reload
doszlo juz to STFU
a ja nie wiedzialem o co chlopakom chodzi
tak to jest jak biedny afrykanski chlopiec grajcy pilka z pecherza swini mysli ze pojedzie na MS... tak jest z polska mentalnoscia, jesli wogole przyjac ze czesc "reloadowcow" wziela ten genialny pomysl po obejrzeniu demek z iN|eSports, to znakomita wiekszosc malpuje innych po seansach FFA... ciekaw jestem czy ktos z nich uzmyslawia sobie do czego to wlasciwie sluzy... na meczu klanowym w teamie 6 os zgoda, moze chlopaki sie gubia na mapie ale jak dlugo sie zastanawialem tak nie jestem w stanie wymyslec do czege to ma byc na FFA.
ech zalosny spam...
widze walke na serverach jakims dziwnym szpanem sayowym, ech kiedys WC/fUzz dala czasem jakis bind teraz jest moda ze kazdy szanujacy sie wolfplayer musi miec reloady niedlugo jump/crouch/moveup lol
o wlasnie niejaki pyton to jest dopiero wkurwiajacy koles (offence)
raz spotkalem sie z takim wytlumaczeniem omg: "autorzy dali wiec w koncu do czegos te komunikaty sa co nie?" (fake planted/defused)
quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet
(fake planted/defused)
Re: Reloading - niepotrzebne flodowanie ???
quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
A gdyby każdy tego używał w zespole w którym gra kilkanaście ludzi to cały czas bylibyśmy zasypywani informacji reloading
,reloading,reloading. W tej powodzi reloading ginęły by dużo ważniejsze komunikaty niż reloading.
a co do pytona i jego "good game" albo dynamite planted to ja to poprostu kwituje smiechem ... nie ma co walczyć
Dokladnie to chodzi o to
quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
od zawsze powtarzam, że to tylko flood ... no bo qfa po co mi info, że ktoś reloaduje ...
a co do pytona i jego "good game" albo dynamite planted to ja to poprostu kwituje smiechem ... nie ma co walczyć![]()
Są ludzie i taborety
NoClan
GG:1848786
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
zauwazcie, ze nawet w FFA to sie przydaje. jak gra kilka osob z jednego "zgranego" teamu to graja zazwyczaj ze soba i "reloading" jest im przydatny
reloading przydaje sie tez do tego, ze wiesz w ktorym miejscu jest przeciwnik. jesli widzisz, ze ktos reloaduje to znaczy, ze strzela i mozesz szybciej zareagowac
To jest tak obsrane ze az sie nie da wytrzymac na jakiego grzyba mi to potrzebne co mnie to obchodzi rozumiem bindy typu jestem lt z mp40 czy tam medyk albo uwaga nalot to tak ale na co mi ten relojding
wlsanie nie dawno to weszlo i co 2 gracz to ma ehh flood i nic wiecej
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
niepotrzebny flood
"reloading" nie dosc ze zupelnie zbedne i niepotrzebne to jeszcze zasmieca chata a juz nie wspomne o tym ze jest niezwykle denerwujace. Ja rozumiem ze niektorzy bardzo lubia takie kolorowe cacka ale bez przesady. Wystarczy kilku takich na serwerze, kazdy w innym kolorze a juz chat wyglada jak bozonarodzeniowa choinka
Moim skromnym zdaniem to nic nie wnosi do gry, no chyba ze ktos pasjonuje sie czytaniem po kilkadziesiat razy tego samego wyrazu tylko ze w rozmaitych kolorach
saari.deviantart.com
Juz nie mam tego w cfg
Moi ludzie tez nie beda mieli
Happy?
Tak tak tak!
pros - kochamy Cie
Moi ludzie tez nie beda mieli
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Tak tak tak!
pros - kochamy Cie![]()
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Moja laska tez czasami tego board`a czyta
Zasadnosc tego komunikatu juz zostala oceniona przez prawie wszystkich i jest jasne ze to "kiszka". Szczytem natomiast lamerstwa i pozerstwa (a moze nieswiadomosci) jest fakt ,ze co niektorzy "starzy wyjadacze" buahahahaha umieszczaja ten komunikat na "ogolnym" a nie "team-seju". Wiec od razu wiadomo po co robia.
" So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell.." Wish You Were Here -PINK FLOYD-
[email protected]
Saari sama jestes kobieta wiec powinnas wiedziec jak to z Wami jest
A czasami CIEEEEZKO bywa
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:57.