FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6962)

Posted by DOKTOR on 11-06-2002 12:34:

Exclamation Patch 1.31

Wiem że założenie tego topica może mnie wieli kosztować bo zaczne być wyśmiewany. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to że chyba powinniśmy wrócić do ptacha 1.31. W wielu krajach używa się właśnie patcha 1.31 a nie 1.32. Nawet było kilka topiców zwiiązanych z tym że ten patch ma wiele bugów i że plansze sie wolniej ładują itp rzeczy. Dlatego chciałbym sie dowiedzieć co wy o tym sądzicie i dlatego zamieszczam tą ankiete i prosiłbym o odpowiadanie w postach. Dla mnie osobiście ten patch jest nie do wytrzymania , a gram na modemie ISDN i ciągle ale to ciągle mam lagi i myśle że to przez ten patch. Gdy grałem na 1.31 w ogóle nie miałem lagów fps bylo wiecej .... ach co to były za czasy :)Tak więc prosze się o wypowiadanie na ten temat
nara
Doktor

Posted by adi on 11-06-2002 13:02:

Talking

zgadzam sie ( nie wysmiewac sie )

Posted by Killah on 11-06-2002 13:10:

Cool Patch 1.31

Mi to jest naprawdę bez różnicy. Jednak nie chcę mi się zmieniać patcha więc wolałbym zostać przy obecnym. A co do serverów to jednak większośc z nich gra na 1.32 Doktor zobacz sobie servery zagraniczne w wolfie

Posted by alf on 11-06-2002 13:42:

Exclamation

Jestem za ten 1.32 to gowno jakies!!!!

Posted by DOKTOR on 11-06-2002 14:01:

Angry

no własnie powinien to od razu powiedzieć. Dla mnie patch 1.31 to gówno które ciągle laguje

Posted by Slizgacz on 11-06-2002 14:18:

Powrót do 1.31 moze byc dla niektorych uciazliwy, ale jest rozwiazanie: OSP (jest na silniku 1.31)

Posted by alf on 11-06-2002 16:18:

No wlasnie skoro osp jest na silniku 1.31 to chyba tym bardziej powinno sie grac na tym patchu A co do uciazliwosci to chyba zaden problem przeinstalowac sobie wolafa po raz kolejny

Posted by Sphere on 11-06-2002 16:34:

wrócić : nie,
osp : tak

Posted by Slizgacz on 11-06-2002 17:06:

popieram przedmówce

Posted by Xaoo on 11-06-2002 17:20:

na 1.31 graja tylko w USA i krajach sasiadujacych
w europie wszyscy graja na 1.32
wiec ja raczej nie popre powrotu do 1.31 i nie sadze, zeby klany, ktore graja w CB INT. popieraly ta zmiane
poza tym ankieta nie ma troche sensu, tak szczerze powiedziawszy. z OSP tez tak bylo, duzo sie dyskutowalo na ten temat, wszyscy to poparli, a na ilu serverach polskicg jest OSP?? zaledwie na kilku

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by rydzyk on 12-06-2002 11:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez alf
... A co do uciazliwosci to chyba zaden problem przeinstalowac sobie wolafa po raz kolejny

akurat dla mnie jest bo nie mam narazie cdromu

Posted by Hodek on 12-06-2002 13:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
na 1.31 graja tylko w USA i krajach sasiadujacych
w europie wszyscy graja na 1.32
wiec ja raczej nie popre powrotu do 1.31 i nie sadze, zeby klany, ktore graja w CB INT. popieraly ta zmiane
poza tym ankieta nie ma troche sensu, tak szczerze powiedziawszy. z OSP tez tak bylo, duzo sie dyskutowalo na ten temat, wszyscy to poparli, a na ilu serverach polskicg jest OSP?? zaledwie na kilku

popieram i z 1.31 i OSP jednak Xaoo ma racje (jak już powiedziałem ) OSP jest np cały czas teraz zainstalowane na niemieckim servie 195.130.132.153:27960 Telenet no cóż fajnie sie grało tylko że wczoraj mi coś tam nie działało bo mi np mój cfg nie działał i mnie zatrzymywało na 30 sek no nie wiem ale innym działało dobrze to może wam też będzie działać więc sprubujcie a jeśli chodzi o 1.31 to nie ma sensu do niego wracać (jak powiedział Xaoo) poniewrz nigdzie się ju7ż nie gra na tym patchu (na sZczęcie) ja poprostu ide z cywilizacją i uważam że jak jest coś nowszego to trzeba na to przechodzić i dlatego będe grał na 1.50 jak by wyszedł
PS jak zwykle nie chciało mi sie czytać całego postu i dlatego nie wiem czy załapałem sie na temat więc jak by co to prosze na mnie nie jechać pozdrowienia

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by DOKTOR on 12-06-2002 17:55:

a czy ja mówie że od razu cała Europa musi sie przeżucać na patch 1.31. Jeżeli nie chcecie to nie ale ja mysle ze to dobry pomysł , a może zeby zrobić tak: ci którzy chcieliby by grać na patchu 1.31 graliby by na 1.31 , a ci którzy na 1.32 to na 1.32. Oczywiście pewnie więcej ludzi chciało grac na tym nowym ale to nic. Np dwóch adminów jakiś serwerków wprowadziłoby patch 1.31 i powiedzmy takich serwerów byloby 3 to już byłoby bardzo dobrze i ci którzy by mieli chęc grali byli na tym straszym patchu , a reszta serwerów miała by patcha 1.32. To chyba jest lepsze rozwiązanie co wy o ty mysliscie?

Posted by Hodek on 12-06-2002 20:09:

nie wiem doktor dlamnie to jest beznadziejny pomysł (tylko dlamnie ) nie wyobrażam sobie powrotu do tego starego patcha, napisz mi może co tam jest takiego lepszego niż w nowym (chyba że już pisaliście bo mi sie nicchiało czytac )

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:47.