FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7007)

Posted by Hodek on 13-06-2002 20:58:

Problem z nickiem

mam problemik jak tytuł wskazuje jak wchodze do gry to nigdy nie mam kolorów i nie moge tego zmienić wiem jak sie daje kolory ale nawet jeśli kilka razy wpisze w multipleyersetup to i tak jak wchodze z eye to nie widac kolorów i musze uruchamiać cały czas mj cfg który zawiera już ten nick, dziłają tylko kolory jak wchodze przez wolfa a nie przez eye nie wiem co jest grane prosze o pomoc i rozgrzeszenie a tak serio to prosze o pomoc

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by Kalaf10r on 13-06-2002 21:09:

hmmm moze w eye wpisales i tyle

Posted by D@RK_LORD on 13-06-2002 22:15:

Musisz w opcjach w eye ustawic nicka z kolorami. NIe wystarczy wpisac nicka normalnie tylko musisz wpisywac te ^1, w eye nie zobaczysz zmienionego koloru tylko te ^1, dopiero w grze widac kolorki.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Posted by MAr-n on 13-06-2002 22:29:

albo wpisz go sobie do cfg z tym ^1 2 3 czy co tam masz

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by adi on 14-06-2002 10:57:

Cool

masz problemy bo sie nie umiesz sie obslogiwac eye i wolfem albo poprostu nie uzywaj kolorkow a zreszta umiesz zrobic taki : "^" znaczek ??

Posted by Hodek on 14-06-2002 12:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez adi
masz problemy bo sie nie umiesz sie obslogiwac eye i wolfem albo poprostu nie uzywaj kolorkow a zreszta umiesz zrobic taki : "^" znaczek ??

o o o wielki znawca i dla twojej informacji umiem zrobić taki znaczek i jeszcze jedno umiem obsługiwać się eye i wolfem i napewno lepiej niż ty

PS dzieki za pomoc zaraz zobacze czy działa

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by MAr-n on 14-06-2002 13:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek

umiem obsługiwać się eye i wolfem i napewno lepiej niż ty

no nie sciemniaj

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by adi on 14-06-2002 19:55:

quote:

o o o wielki znawca i dla twojej informacji umiem zrobić taki znaczek i jeszcze jedno umiem obsługiwać się eye i wolfem i napewno lepiej niż ty

no klocilbym sie lol

Posted by [AGD]Dyzio on 23-06-2002 17:11:

quote:

Ty w ogole skromny jestes... Czy ty przpadkiem kiedys takich sciem nie robiles w czesci boarda dla Q2? Nie chce mi sie sprawdzac, ale byl traki jajcarz, co wszystko wiedzial...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Posted by XTr3M on 23-06-2002 17:52:

quote:

[...]umiem obsługiwać się[...]

Prosilbym szanowna gawiedz o wytlumaczenie mi tego okreslenia, domyslam sie tylko ze ma to cos wspolnego z onanizmem

Posted by MAr-n on 23-06-2002 18:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio

Ty w ogole skromny jestes... Czy ty przpadkiem kiedys takich sciem nie robiles w czesci boarda dla Q2? Nie chce mi sie sprawdzac, ale byl traki jajcarz, co wszystko wiedzial...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Nie robil moge ci dac 100 % gwarancji bo on na boardzie jest od niedawna a jak z nim kiedys gadalem to nie wiedzial ze takie cos jest no i w q2 po sieci z tego co wiem to tez nie gra

(...)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:19.