FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7030)

Posted by 101st_VikinG on 15-06-2002 10:59:

Chamstwo graczy RTCW!!!!

Niestety chamy graja w RTCW . Gracz PIONEK ma tak niewyparzony ryj pomimo przeprosin na BOARDZIE dalej robi swoje..
wiec powiem od poczatku jaki to asior!!!

Moja corka ma 8 lat i gra pod nickiem AGA

a oto cytaty pionka:

"AGA czy chcez byc nasza KUREWKA klanowa ???"
za to ponoc przepraszal..heh\

dzis tj 15 czerwca kazal jej "WYPIERDALAC" gdy mowilem o tym BLOOBEROWI stwierdzil ze PIONEK lubi DZIEWCZYNY nie tak jak JA !!??

Male podsumowanie z mojej strony:
Klan BLOOBERA to niewychowani gownierze. Jestescie warci mniej niz 0.

Osobiscie gardze takimi ludzmi jak wy.
Swoja postawa obrazacie pozostalych graczy RTCW.

AP 6,2

Posted by cheester on 15-06-2002 11:50:

Sa 2 rady na to...
1) Zagrajcie mecz... przegrany klan to cioty wygrany to wygrany
2)Zagrac mecz ... przegrany koles odchodzi z klanu.W tynm przypadku albo viking albo Pionek.
Dobre rozwiazanie

http://rtcw.multiplayer.pl

Posted by 101st_VikinG on 15-06-2002 11:56:

smieszna propozycja

ja gram dla zabawy..ale z takim osobnikiem jak pionek to moge sie spotkac ale w cztery oczy... i zalatwic to po mesku

a tobie zycze aby twoje dziecko tez obrazali w przyszlosci a ty sobie rob z nimi spary...

mam nadzieje za Pionek niejest z poznania bo jak tak to go zanjde a wtedy dlugo se niepogra w wolfa.........

twoja propozycja jest heh...komiczna...mnie to niebawi...

AP 6,2

Posted by Kalaf10r on 15-06-2002 12:12:

lol
chester zagraj spara z samym soba ??

Posted by MAr-n on 15-06-2002 12:22:

Co tu duzo mowic ktos sie urodzil hu.jem i taki zostanie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by ProspeR on 15-06-2002 12:39:

Ok. Postaram sie o bany dla pana pionka.

Posted by adi on 15-06-2002 13:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

1.dokladnie dla PF|Pionka
2.no i prawidlowo

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_VikinG
Moja c�rka ma 8 lat i gra pod nickiem AGA.

a jednak nie jestem najmlodszy

Posted by bluesdriver on 15-06-2002 13:33:

quote:

Bardzo s�usznie. My�le ze cl ka�dego klanu zanim przyjmie nowego cz�onka powinien sprawdzi� jego zachowanie na serwerze w czasie gry. Dobrze gra� mo�na nauczy� ka�dego szympansa, kultury ju� nie. Jeden pajac psuje dobr� opini� klanu, wszystkich graczy rtcw a w skrajnym przypadku swojego kraju. Wyobra�cie sobie sytuacj� w ktorej klan krajowy z bluzgaczem w sk�adzie gra mecz z klanem z innego kraju. Ma�e piwo gdy bluzgaczowi co� si� "wymknie" po naszemu. Nikt frajera nie zrozumie. Gorzej je�li odezwie si� w j�zyku wroga i zacznie rzuca� dickheadami, fuckerami i innymi epitetami.

Posted by PF|PioneK on 15-06-2002 14:13:

Angry Nie zgadzam sie !

To jest klamstwo !
Od tamtego czasu ! co rpzeprosilem age !
To nikomu jeszczze nie powiedzialem *********** itp.
Owszem czasami ktos do mmnei caly czas strzela to wtedy sie wkurze !

Ale przysiegam ze nic takiego nie powiedzialem !

Posted by bluesdriver on 15-06-2002 14:30:

Re: Nie zgadzam sie !

quote:
Napisane oryginalnie przez PF|PioneK
To jest klamstwo !
Od tamtego czasu ! co rpzeprosilem age !
To nikomu jeszczze nie powiedzialem *********** itp.
Owszem czasami ktos do mmnei caly czas strzela to wtedy sie wkurze !
Ale przysiegam ze nic takiego nie powiedzialem !

Hehe dobre, pozw�l �e co� Ci u�wiadomie. Ta gra polega na strzelaniu czyli ZABIJANIU. Szkoda �e si� dopiero dzisiaj o tym dowiedzia�e�. Je�li nie chcesz aby do Ciebie strzelano pronuj� inne gry np. Sims. Jesli jeste� doros�y w sam raz dla Ciebie b�dzie Rajska Wyspa lub Randka z nieznajom�. Masz tam full wirtualnych, �atwych panieniek.

Posted by ProspeR on 15-06-2002 15:00:

Skoro Pionek zaprzecza..
Hmm
Podaj Viking kiedy to mialo miejsce - zachowanie Pionka- i na jakim serwie. Sprawdzi sie logi i bedzie wsio jasne.

Posted by Killah on 15-06-2002 16:31:

Angry ale si� narobi�o

To sie ju� zdarzy�o po raz kolejny. Czy ty Pionek nie mozesz zrozumie�, �e AGA to jeszce dziecko. Ma dopiero 8 lat. Jak checsz kogos poobra�a� to wyjd� na ulic�. Ale..... pewnie nie wyjdziesz bo tam ci dadz� w ryj. Osobi�cie nic do ciebie nie mam. Tylko po co obra�asz t� "ma��: dziewczynke ?!?

Posted by [FPP]Vk on 15-06-2002 17:01:

No widzisz pionek, a jak ci m�wi�em dzisiaj na beachu �e jeste� popularny na boardzie i nawet jest o tobie topic, to chyba mi nie wierzy�e�....

Posted by 101st_VikinG on 15-06-2002 17:01:

odpowiedz

to bylo dzisiaj......wypoeidz pionka byla krotka "***********" dobze wie kim jest aga i ze ma 8 lat..jak mu sie spieszy do fragow to niech uzywa v-say np:move...

a jak to malo to mozemy pogadac na ircu razem z aga..

AP 6,2

Posted by 101st_VikinG on 15-06-2002 17:12:

kurde.....

a co do serwera to musze sam spytac...malej niema w domu..a ona sama sie laduja na wolfa....ja niestety spalem i mala po tym, zajsciu mnie budzi i mowi "tato pionek powiedzial slowo na W" mowie jakie a ona "***********"

niechodzi mi tylko o pionka ale o inne dzieciaki ktore graja w wolfa i tez pewnie sa tak bluzgane...ja jako "grajacy" ojciec bede tepil takie zachowanie..

pobluzgac to se mozemy w nocy albo w znanym gronie...a nie z dzieciakami.....

osobiscie spotkalem sie tez z taka sytuacja: mianowicie wczoraj tj.piatek gram sobie na mapie depot jako allies .
axis dzielnie sie bronili w pociagu.....no to polecialem z flamerem i spalilem 3 axisow (po stronie axis gral klan na litere T..)....co zrobili axis...hmmmmmmm vote kick viking...za co ??? za to ze ich sfragowalem.?????niebylo zadnego TK !!!!!

Pionek raz gralem jako "priest" tak dla jaj i tez miales dziwne wejscia.....dziwnie umilkles gdy zmienilem nick na prawdziwy...
ale mi to wisi....mam swoje lata..ale szanuj dzieciaki..bo tego ci niewybacze!

a.....po tej akcji z wypier.... pionek znikl..ale byl bloober...gdy mu to powiedzialem stwierdzil " pionek lubi dziewczyny ..nie tak jak ty..." dziwny sposob okazywania sympati....

AP 6,2

Posted by adi on 15-06-2002 17:42:

First Person Perspective

emocje siegaja zenitu

Posted by Hodek on 15-06-2002 17:46:

no tak sobie poczyta�em i powiem co� ja jeszcze chyba nigdy nie gra�em z pionkiem na tym samym servie dlatego nie wiem jak sie zachowuje ale z tego co przeczyta�em to jeden wielki dzieciak (mo�e nie wielki) ja nie jestem niewiadomo jaki stary bo tylko 17 lat ale bez przesady jak cytuje "Owszem czasami ktos do mmnei caly czas strzela to wtedy sie wkurze !" no to po co ty w t� gre grasz nie wiem?? odpowiedz przecie� tas gra nma tym polega i �e kto� ciebie zabije to powuinna by� nauczka dlaciebie �eby nast�pnym razem nie da� sie zabi� a nie zaraz go wyzywa� co do agi tez raczej z ni� nie gra�m ale je�li ma 8 lat i ty wiesz �e ona ma tyle to widze �e twardy jeste� pewnie u siebie w mie�cie dzieci bijesz bo do nikogo innego nie podskoczysz ciebie to tylko , jest to fakt �e to ju� chyba 2 raz o tobie takie teksty sie pisze czyli musi w tym co� by� poprostu gnuj jeste� jakby� nie m�g� si� zamkn�c, przyznaje sie �e sam nie jestem cichy ale bez przesady w wi�kszo�ci przypadk�w siedze cicho i staram sie nie wyzywa� (nie zawsze sie udaje ) no ale ja widze �e nie jestem taki jak ty bo jeszcze nikt na mnie nic nie pisa� ostatnie zaj�cie mia�o chyba miesi�dz temu z jakim� gracze VMC nie b�de m�wi� czyja to wina ale napewno alkocholu bo i on i ja byli�my pijani z tego co wiem no ale mniejsz z tym ja s�dze �e powinni wogle ciebie usun�c z kalnu bo psujesz im wizerunek poprostu i kaln "tw�j" b�dzie widziany jako hamski klan
no to tyle pewnie sie powtarza�em ale top tak zawsze jak du�o pisze i sie spiesze nara i pionka

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by adi on 15-06-2002 17:57:

Talking

z tego co widze to ty (pionek) jestes bardziej wkurw****** niz pewien zawodnik klanu AGD ktory przez poz meczu pwtarza "great shot" i "dynamite planted" LOL

Posted by Lucas on 15-06-2002 18:18:

Re: kurde.....

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_VikinG
niechodzi mi tylko o pionka ale o inne dzieciaki ktore graja w wolfa i tez pewnie sa tak bluzgane...ja jako "grajacy" ojciec bede tepil takie zachowanie..

na droge i daj znac jak sie zmeczysz....

Posted by ProspeR on 15-06-2002 18:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
no tak sobie poczyta�em i powiem co� ja jeszcze chyba nigdy nie gra�em z pionkiem na tym samym servie dlatego nie wiem jak sie zachowuje ale z tego co przeczyta�em to jeden wielki dzieciak (mo�e nie wielki) ja nie jestem niewiadomo jaki stary bo tylko 17 lat ale bez przesady jak cytuje "Owszem czasami ktos do mmnei caly czas strzela to wtedy sie wkurze !" no to po co ty w t� gre grasz nie wiem?? odpowiedz przecie� tas gra nma tym polega i �e kto� ciebie zabije to powuinna by� nauczka dlaciebie �eby nast�pnym razem nie da� sie zabi� a nie zaraz go wyzywa� co do agi tez raczej z ni� nie gra�m ale je�li ma 8 lat i ty wiesz �e ona ma tyle to widze �e twardy jeste� pewnie u siebie w mie�cie dzieci bijesz bo do nikogo innego nie podskoczysz ciebie to tylko , jest to fakt �e to ju� chyba 2 raz o tobie takie teksty sie pisze czyli musi w tym co� by� poprostu gnuj jeste� jakby� nie m�g� si� zamkn�c, przyznaje sie �e sam nie jestem cichy ale bez przesady w wi�kszo�ci przypadk�w siedze cicho i staram sie nie wyzywa� (nie zawsze sie udaje ) no ale ja widze �e nie jestem taki jak ty bo jeszcze nikt na mnie nic nie pisa� ostatnie zaj�cie mia�o chyba miesi�dz temu z jakim� gracze VMC nie b�de m�wi� czyja to wina ale napewno alkocholu bo i on i ja byli�my pijani z tego co wiem no ale mniejsz z tym ja s�dze �e powinni wogle ciebie usun�c z kalnu bo psujesz im wizerunek poprostu i kaln "tw�j" b�dzie widziany jako hamski klan
no to tyle pewnie sie powtarza�em ale top tak zawsze jak du�o pisze i sie spiesze nara i pionka

Oja to chyba najdluzsze zdanie jakie widzialem. Chlopie uzywaj czasem kropek i przecinkow bo wogole nie da sie ciebie zrozumiec
Aha i sorry ze to JA sie znowu czepiem

Posted by alf on 15-06-2002 19:07:

Ja wiem jedno Kto kurw� sie urodzi� to kanrkiem nie zdechnie !!

Posted by Sphere on 15-06-2002 19:16:

lol

Posted by Przecinek on 15-06-2002 20:04:

mm sam raczej ( a nawet zawsze) nie bluzgam , jak madry Teammate poda mi granat albo aira zamiast ammo , tudzie� walnie PF'em gdy bede wybiegal z dockami ...wtedy siegam po complaina ktory rozladowuje we mnie szybko stres . Ale rozumiem tez ze nie kazdemu takie rozwiazanie wystarcza.

Wiadomo ze wolf to nie gra dla 8letnich dzieci . Nikt sie nie oszukuje jaka atmosfera panuje w czasie gry i nie tylko chodzi o wyzwiska , ogolna ocene sytuacji , zachwyt lub jakiekolwiek inne uzycie wulgaryzmow . Pewnie od tej pory uswiadomieni boardowicze beda temperowac swoje zachowanie ... ale wiadomo ze nikt nie bedzie sie pytal kazdego nowego gracza ile ma lat by przypadkiem nie uswiadomic go za wczesnie A swiata sie nie naprawi i to tez wiadomo

Jeszcze sprawa taka ze twoje dziecko powinno omijac szerokim lukiem czaty , irce , nawet gry Online typu scrable czy kalambury . Z doswiadczenia wiem ze mozna tam spotkac znacznie mocniejsze hardcorowe wstawki od ktorych opada na rece glowa . Sam mialem 14 lat i pamietam hehe jak to bylo na necie
Bottom line : Ogolnie sadze ze Pionek przesadzil zgola -> nie wiem jak on nazywa dziewczyny w swoim towazystwie :/ :/
Ale ogolnych wulgaryzmow usunac nie spob -> sa to tylko pobozne zyczenia i powoduja co najwyzej ironiczny usmiech

Trash

Posted by [FPP]Vk on 15-06-2002 20:53:

Hmmm, gdybym ja mia� 8 - letni� c�rk�, to raczej bym jej nie pozwoli� gra� w co� takiego jak wolf - chodzi mi o gibowanie przeciwnik�w z Pf-a, a poza tym po co ma si� uczy� nowych wyraz�w? Sensu wi�kszego bym w tym czym� nie widzia�...

Posted by 101st_VikinG on 15-06-2002 21:00:

....ach te dzieci...

zgodze sie ze moze to niejest gra dla dzieci....ale co mam zrobic ??? jak ona bardzo lubi ta gre ???)))wie ze to tylko gra .....niechowala sie w kapuscie.....i bluzgi tez zna ale ma na tyle poukladane ze nieodpowiada bluzgami na bluzgi...

zreszta sama wie jak odpalic kompa...podlaczyc sie do netu i odpalic wolfa...ja jej tego nie uczylem..sama sie nauczyla....(tylko mnie podpatruje) heheh a gra na tyle dobrze ze i klany ja chcialy.........

mysle ze czas skonczyc temat....i dac juz temu spox...

AP 6,2

Posted by on 15-06-2002 21:03:

Cool

Moj syn ma 7.5 lat. Po glebszym namysle nie pozwolilem mu grac na razie w RTCW. Owszem pogrywa i to nie najgorzej w Jedi Knight 2 Outcast w necie. Klimat tam jakby lepszy dla niego i faktycznie chamstwa jakby rowniez mniej. Nie dalem mu grac w RTCW miedzy innymi ze wzgledu na czeste "jazdy" niektorych graczy na naszych serwerach - ma jeszcze konus czas uczyc sie takich zachowan - na razie niech uczy sie tabliczki mnozenia.

Nie znam szczegolow tych afer o ktorych tu piszecie i nie bede sie wtracal. Niektorzy tylko - stwierdzam - sa zbyt prymitywni i glupi aby wpasc na taki pomysl ze byc moze graja wsrod nich dzieci czy plec przeciwna. To jest efekt jak ja to nazywam - bezstresowego wychowania!!! Na szczescie tacy przykozaczeni leszcze zawsze w koncu trafiaja na takiego chama - ktory ich dopiero nauczy co to znaczy byc chamem!

I tego im z calego serca zycze!

Posted by [FPP]Vk on 15-06-2002 21:40:

Wink

Hej Viking ja ju� chyba wiem o kt�rej Adze mowa! To chyba ta o kt�r� si� ubiega�o VMC . Zreszt� u nas w klanie ju� jedna Agusia jest .

Posted by MAr-n on 16-06-2002 00:57:

Wulgaryzmy sa i beda nie oklamujmy sie swietymi nie jestesmy . Ja osobiscie na nikogo jeszcze na serwerze nie na bluzgalem zdarzaly sie sytuacje gdy mowilem do teamu " co wy ku*** robicie " lub tym podobne ale nie byly one obrazliwe albo text w stylu "ja pierd**** ale lagi " to sa text na pozadku dziennym Ostatnio raz sie wku...zylem gdy mnie wyzwano od cziterow ale nie obrazilem tego lola co na mnie najerzdzal bo go zabilem ze snajpy kilka razy pod rzad tylko dalem mu do zrozumienia ze jak nie wierzy niech wejdzie na specta i popatrzy

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by 101st_VikinG on 16-06-2002 11:51:

NO TO JESZCZE SLOWO

ja nie przylecialem z marasa i wiem ze mozna cos tam powiedziec..np "k..... dawac ammo" lub podobnie ale chodzi oto zeby niezwracac sie do kogos bezposroednio np . "TY CH... daj ammo"

sam czasem cos tam powiem ale raczej unikam gdy gram z paniami....hheh co innego jak gram przez RW z kolegami... )))
ale i tak ich nie obrazam..

AP 6,2

Posted by Hodek on 16-06-2002 13:06:

quote:

Oja to chyba najdluzsze zdanie jakie widzialem. Chlopie uzywaj czasem kropek i przecinkow bo wogole nie da sie ciebie zrozumiec
Aha i sorry ze to JA sie znowu czepiem

ProspeR musisz jeszcze poszukac jak to by�o jedyne takie d�ugie odemnie zdanie , a pozatym nie wiem czy b�de u�ywa� przecink�w i kropek bo mi sie nichce , a pozatym uiczepi�e� sie mnie jak rzep psiego ogona
PS nie cytuj tyle bo sie niechce ludziom to samo czyta� a bynajmniej mi (kto� mi cos takiego ju� powiedzia� )

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:15.