FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7083)

Posted by Killah on 18-06-2002 14:48:

Turniej xgamer.pl

22 czerwca rusza turniej xgamer.pl Wszelkie informacje na temat turnieju można przeczytać na stonie http://wolf.xgamer.pl Nadal trwają zapisy.

Posted by olelum on 19-06-2002 11:35:

re: turniej

cze
wieczorem zglosze sklad
czy druzyny nie parzyste musza odpadac-chyba moglaby byc grupa z 3 klanow, mniej faktycznie nie ma juz sensu

Pozdro

Posted by [AGD]3rdtrek on 19-06-2002 19:44:

Jush jest poprawiony regulamin , dzisiaj dojdzie jeszcze kilka nowych punktow .
Nie wiem dokladnie ile klanow sie zglosilo , ale prawdopodobnie bedzie 5, 6 grup po 4 klany w kazdej.
Wedlug regulaminu 3 ostatnie klany , ktore nie stworza grupy nie biora udzialu w turnieju.
Raczej wystartujemy w terminie ( dzieki ci boze )
No to chyba wszystko - Aha , postaram sie jeszcze dzisiaj dac dzial sedziowie i zapisy.

Posted by adi on 20-06-2002 15:34:

Talking

no kolejny turniej mam nadzieje ze bedzie lepszy niz PRL

Posted by MAr-n on 20-06-2002 15:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek

Nie wiem dokladnie ile klanow sie zglosilo , ale prawdopodobnie bedzie 5, 6 grup po 4 klany w kazdej.

To duzo klanow jest wogule tyle ??

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by Killah on 20-06-2002 16:35:

Martin zapewniam cię, że jest tyle klanów.

Posted by [FPP]Saari on 20-06-2002 16:46:

Zycze wam chlopaki podobnych problemow jakie mieli organizatorzy prl np. wyszukiwania przez klany dziur w regulamienie byleby tylko nie uznac swojej porazki czy zarzucania sedziom, ze sa stronniczy - musicie przeciez w pelni poznac smak organizacji

Posted by Killah on 20-06-2002 16:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Zycze wam chlopaki podobnych problemow jakie mieli organizatorzy prl np. wyszukiwania przez klany dziur w regulamienie byleby tylko nie uznac swojej porazki czy zarzucania sedziom, ze sa stronniczy - musicie przeciez w pelni poznac smak organizacji

Oh ta konkurencja ze strony fpp.pl Bardzo ładne życzenia

Posted by AciD!VMC! on 20-06-2002 18:01:

Ou je...

Tak tak... dzisiaj dopieściłem regulamin, zrobiłem page o klanach oraz dział "Sędziowie" oraz oraz... pofatygowalem sie o kanal ircowy !!! - #xgt
TaDaaaaaa
A tak szczerze mowiac to teraz jestem nieco zmącony :/ narazie mam squady 5 klanow ok. 4 nie dalo squadów oj... cos czuje ze nie wyjdzie nam rowno 5 grup po 4 klany... sss

Posted by olelum on 21-06-2002 18:56:

Question powodzenia

witam!
zycze wszystkim powodzenia w turnieju
niestety wyslalismy nas sklad za pozno
ale moze sie spotkamy w nastepnym!

pozdro

Posted by kag on 21-06-2002 19:40:

Re: Ou je...

quote:
Napisane oryginalnie przez AciD!VMC!
Tak tak... dzisiaj dopieściłem regulamin, zrobiłem page o klanach oraz dział "Sędziowie" oraz oraz... pofatygowalem sie o kanal ircowy !!! - #xgt
TaDaaaaaa
A tak szczerze mowiac to teraz jestem nieco zmącony :/ narazie mam squady 5 klanow ok. 4 nie dalo squadów oj... cos czuje ze nie wyjdzie nam rowno 5 grup po 4 klany... sss

przede wszystkim zycze powodzenia i mam nadzieje ze nie bedziecie mieli takich jazd, ale co do regulaminu... jesli to jest wersja ostateczna to ja bym radzil ja szybko poprawic[ albo napisac od nowa :/ ]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:13.