FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=9)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7198)

Posted by AlexPistol on 24-06-2002 19:26:

Thumbs down Kolejny bug...

Mam kolejny problem. Ostatnio przeszedlem The Gate i wlaczylem sobie misje Duke Nukem 007. Mapka cooltowa (zreszta zrobiona przez Kevina Coolsa, jak przeczytalem ;-) , ale mialem w niej jeden problem: co jakis czas wrogowie zaczynali tanczyc, to znaczy krecic sie super szybko i przemieszczac w rozne strony, podobnie jak sob-boty, bron strzelala jakos dziwnie (znosilo pociski na rozne strony, wiekszosc strzalow z RPG konczyla sie tym, ze rakieta uderzala we mnie, albo leciala bokiem do przodu, co wygladalo strasznie glupio). Nie wiecie co sie stalo? Aha, jakby co mam DN wersje 1.4 czyli Atomic bez PP.

Posted by Kazik on 28-06-2002 09:48:

Cool Re: Kolejny bug...

quote:
Napisane oryginalnie przez AlexPistol
Mam kolejny problem. Ostatnio przeszedlem The Gate i wlaczylem sobie misje Duke Nukem 007. Mapka cooltowa (zreszta zrobiona przez Kevina Coolsa, jak przeczytalem ;-) , ale mialem w niej jeden problem: co jakis czas wrogowie zaczynali tanczyc, to znaczy krecic sie super szybko i przemieszczac w rozne strony, podobnie jak sob-boty, bron strzelala jakos dziwnie (znosilo pociski na rozne strony, wiekszosc strzalow z RPG konczyla sie tym, ze rakieta uderzala we mnie, albo leciala bokiem do przodu, co wygladalo strasznie glupio). Nie wiecie co sie stalo? Aha, jakby co mam DN wersje 1.4 czyli Atomic bez PP.

Ja te� mam t� versje Duka, a problemy te� zdarzaj� si� - czasami. Najwi�cej to z tym d�wi�kiem, ale jak wyjdzie GLduke powinno by� ju� wszystko OKI !

Posted by Najtwish on 03-07-2002 10:40:

Re: Kolejny bug...

quote:

a czy w tej mapce sa slope'y o dzym kacie nachylenia ?

Oficjalna Polska Strona Duke Nukem Manhattan Project

D u k e N u k e m P o r t a l - I was born to rock the world !

Posted by AlexPistol on 16-07-2002 17:15:

Question ???

Jakie slope'y?

Posted by Najtwish on 16-07-2002 19:43:

Re: ???

quote:
Jakie slope'y?

no dobra.. powiem po posku.. "powierzchnie pochyle"

Oficjalna Polska Strona Duke Nukem Manhattan Project

D u k e N u k e m P o r t a l - I was born to rock the world !

Posted by AlexPistol on 22-07-2002 20:12:

Bylo tak od razu!!! Nie wiem, mozliwe. A co to ma do rzeczy?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:53.