FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7216)

Posted by Hamil_Hamster on 25-06-2002 17:48:

Logowanie na comunity :(((((((((

Shazbot!
Pom wczroajszym spotkaniu forumowiczów nie moglem ani bronsfera obejrzeć, ani tymbardziej forum...

Dzisjaj próbowąłem kilka razy i też nic, ciągle mi wyskakuje UE, nie mogle ogladac newsów, maili, bronswer'a i całej reszty!
Założyłem serwek by przetestować pewną mape (ACC czy jakos tak- swietn mapka! ) i mi wyskakuje "IRC serwer conection failed" czy jakos tak, później spróbowąłem na "Blueyonder -Katabatic"
I trche pogralem i zsotałem zatakwany DWOMA Unhandled Expexion!

Argh!

Po restarcei kompa prrzymusowym spróbowałem zagrać w tribes 2 na jakimś serwerze ale po przejściu do zakładki "Join" znowu UE mi wyskoczył

Co robić?! Do jakiej zakladki nie wchopdze w comunitty to mi wyksakue "There was error procede your request, wat few moments and try again" ...

Shazbot! Reinstalka T2 to absolutna ostateczność...

Posted by sYs|StEELhEArT on 25-06-2002 18:01:

a ja juz od dawna niemialem zadnego UE
zastanow sie lepiej czy naprawde potrzebne sa Ci te wszystkie badziewne skrypty ktorych zapewne uzywasz

ja mam tylko scrollzoom i pilotmode. i te zabawki od yavora (hehe multi kill )

Posted by Hamil_Hamster on 25-06-2002 21:04:

Pack skryptów PJ, i bomber look czy jakoś tak- nic co moze się wiązac z comunity, co najwyżej notatnki do tektów na forum ))
Cała siec chyba padła bo nie mam też buddy listy
Zanczy się BM nie dziła bo comunity też , i wyszukiwanie serwerów z "kumplami" jest nie możliwe...

Sprawdź sam stell czy mozesz używać comuny

Posted by on 27-06-2002 12:32:

Wink

LUDZIE!! LUDZIE!! nie panikujcie, sierra cos robi na serwach, grac mozna normalnie (choc nie zawsze)... cierpliwosci za pare dni skoncza

Posted by on 27-06-2002 12:33:

Re: Logowanie na comunity :(((((((((

Nie nie reinstalować !!!!!!!!! to minie, poprostu nasz T2 nie moga sie z serwerem dogada.... DLACZEGO w ankiecie nie ma opcji "PRZECZEKAC I NIE NARZEKAC :p"

Posted by Simon Destroyer on 27-06-2002 13:51:

Angry Re: Re: Logowanie na comunity :(((((((((

quote:
Napisane oryginalnie przez Icea
Nie nie reinstalować !!!!!!!!! to minie, poprostu nasz T2 nie moga sie z serwerem dogada.... DLACZEGO w ankiecie nie ma opcji "PRZECZEKAC I NIE NARZEKAC :p"

Ano właśnie powróciłem (nie pytajcie skąd) i jestem nieco zmartwiony gdyż nie mogę sięzalogować do gry :-(. Wczoraj trzy razy z rzędu wyskoczyło mi "Your internet connection may be having problems or the servers may be temporarily unavaiable. Error code:blebleble." Potem udało mi się zalogować ale problemy "requesting your..." wyskakiwały w każdym okienku. W końcu jakimś cudem udało się ściągnąć maile. Tak czy siak dzisiaj znowu mam problemy z logowaniem się do t2, a poniewż 'my internet connection' jest ok. to chyba coś z serwami Sierry. Mam nadzieje, że niedługo problem minie.

PS: pierwszy (chyba?) Polak na TheLadder (brawa w tle)!

Posted by Hamil_Hamster on 27-06-2002 13:52:

Talking

Dobr dobra, ale teraz w ogóle nie można do tirbes wejść
Pewnie , juz jnei ma w tym świecie miejsca na szczepy i plemiona

Posted by Simon Destroyer on 27-06-2002 13:56:

Red face

Jednak nie tylko ja mam te problemy. I czekam na Tribes Fast Attack.

PS: tak dla jaj wejdzcie na strone www.strategic-alliance.org i spróbujcie wypełnić ankietę dla kandydata. Ciekaw jestem, po którym 'stepie' odpadniecie.

Posted by on 29-06-2002 15:54:

Exclamation

Ja #@$@#$#$%#$%@#$% ludzie przestancie PANIKOWAĆ. NIC NIE USUNELI, WSZYSTKO BEDZIE DZIALAC - NIE SIJCIE PLOTEK !!!!!!!!!!!!!! BOSHE ALE PANIKAZE Z WAS !!!!!! MATKO - NIEDLUGO WSZYSTKO STANIE NA NOGI !!!!!! CIERPLIWOSCI !

Posted by Hamil_Hamster on 29-06-2002 16:04:

Talking

Sto procęt głosujących uważa że w takiej sytuacji powinnem sie powiesić

Posted by on 29-06-2002 18:51:

Widzisz PANIKA ZABIJA DDDDDDDDDDDDDD

Posted by bizonek on 30-06-2002 10:32:

Ja miałem takie lagi w T2 że grać się nie dało. ;/
Teraz nie mam T2 na hdd.

Posted by Hamil_Hamster on 30-06-2002 13:22:

Ech...człowieku!
Lagi nic nie mają do twojego tribesa!
Raczej wina sprzętu lub reszty oprogramowania..
No i taka sprawa że jeśli mówisz o comunity to przz jakiś czas w ogóle się nie ładowao i to nie był lag

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:07.