FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7309)

Posted by LuCyFeR on 02-07-2002 01:54:

Exclamation Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

Tyle bylo planow dotyczacych owego zjazdu w Wafce (lub Kraku) a teraz widze ze jakos sprawa ucichla.Dzisiaj czytam newsa co do planow zjazdu w Bialymstoku.Zdecydujmy sie wreszcie co z tym fantem zrobic!!!Wiem ze gracze mieszkajacy w Kraku niebardzo beda chcieli przybyc do stolicy i na odwrot.A taki zjazd napewno zintegrowalby polska scene ut.A chyba najwyzsza pora podjac jakies dzialania bo wakacje trwaja i warto to jak najlepiej wykorzystac.Poza tym wielu graczy zmieniloby poglady o innych graczach na ktorych krzywo spogladali na serverach,czepiali sie itd.Mysle ze byloby to optymistycznym akcentem,a malo tego z dobrym skutkiem dla naszej sceny.Dlatego wiec prosze Was o komentarze co o tym myslicie i jak widzi Wam sie caly ten planowany od dawna zjazd. Pozdrowienia dla calej sceny ut!!!

Posted by PAPUGa on 02-07-2002 04:07:

Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

quote:
Napisane oryginalnie przez LuCyFeR
Pozdrowienia dla calej sceny ut!!!

Gdzies Ty sie chlopie podzieala tyle czasu?
Lucyfer- pamietam Cie z nocki UT - potem nagle zniknales, teraz patrze - 1-y post...
co sie stalo?

Posted by LuCyFeR on 02-07-2002 14:16:

Smile Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[B]

Drogi PAPUGo:).Byc moze jakos tam mogles mnie zpamietac z serverow,ale na zadnej nocce ut jeszcze mnie nie bylo:).Musiales mnie pomylic z kim innym:D.Ale w kazdym razie thx za pamiec.Fakt mialem przerwe,ale to bylo ok.(lub nieco ponad)2 tyg.Tyle z mojej strony q woli wyjasnienia:).Jeszcze raz pozdrawiam cala polska scene ut !!!

Posted by B0rG on 02-07-2002 14:19:

6-ty Lipca

Zrobcie zlot 6-tego lipca (sobota) to chetnie zjawie sie :)

Od 10 lipca do wrzesnia mnie w Polsce nie budziet...

Posted by MaRcel on 02-07-2002 15:21:

K�amca

jeszcze mo�e chcesz nam wm�wi� �e do Londynu jedziesz i pewnie do wrze�nia Ci� nie b�dzie.
Ale z Ciebie �artowni�.

Posted by PAPUGa on 02-07-2002 20:38:

Re: Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

quote:
Napisane oryginalnie przez LuCyFeR
[B]

Drogi PAPUGo.Byc moze jakos tam mogles mnie zpamietac z serverow,ale na zadnej nocce ut jeszcze mnie nie bylo.Musiales mnie pomylic z kim innym.

hmmm? to nie Ty?

http://kill.it.pl/fotki/

Posted by LuCyFeR on 02-07-2002 21:23:

Re: Re: Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

[B]

Hehe.No co Ty.To nie ja,ale zeby niebyc posadzonym o plagiat napisze w tym miejscu ze nawet niewiedzialem ze jast jeszcze ktos o takim nicku.Wiec zaszla pomylka hihi.)))

Posted by gniazdo on 03-07-2002 02:13:

Talking Lucek my men

ja bardzo za warszawk� bo z niej jestem. Tak jak lucek, kmb, papug, merlin .......... itd. Jestem za tylko nie ka�dy termin bo robi� i nie zawsze mog�

Posted by M.G----->RuLeZ on 03-07-2002 07:00:

Re: Lucek my men

quote:
Napisane oryginalnie przez gniazdo
ja bardzo za warszawk� bo z niej jestem. Tak jak lucek, kmb, papug, merlin .......... itd. Jestem za tylko nie ka�dy termin bo robi� i nie zawsze mog�

Nom fajny zajzdzik, ja tesh chce, pasuje wawa ale, opiekuna trzeba bo mama nie pusci np [jagged] no wlasnie jagged wyjerzdza 14 lipca na 2 TYGODNIE ... wiem pojade z tata on lubie piwko [a bedzie??] hyhy

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by 8lo0d on 03-07-2002 22:47:

Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Gdzies Ty sie chlopie podzieala tyle czasu?
Lucyfer- pamietam Cie z nocki UT - potem nagle zniknales, teraz patrze - 1-y post...
co sie stalo?

PAPUGa, ten lucyfer gra� w dT, potem dT si� rozpad�o i nie widzia�em go wi�cej ... ale trzeba powiedze� �e nie�le gra

Posted by LuCyFeR on 04-07-2002 15:24:

Talking Re: Re: Re: Co ze zjazdem ut w Wafce panowie???

Heh.Thx Blood

Posted by capone on 05-07-2002 14:40:

Talking zjazdy

zjazdy to ja mialem jak widzialem fotki z waszego zjazdu
a tak poza tym to jak dla mnie to to glupie troche zeby np. ktos smigal przez cala polske zeby usiasc przy kompie i zagrac jezeli moze to samo zrobic w domu a zeby przykolendowac to nie trzeba robic zadnych zjazdow dobra co tam bede sie rozpisywal

Posted by GrEaTEyE on 05-07-2002 18:12:

Re: zjazdy

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
zjazdy to ja mialem jak widzialem fotki z waszego zjazdu
a tak poza tym to jak dla mnie to to glupie troche zeby np. ktos smigal przez cala polske zeby usiasc przy kompie i zagrac jezeli moze to samo zrobic w domu a zeby przykolendowac to nie trzeba robic zadnych zjazdow dobra co tam bede sie rozpisywal

no niewiem skubany, ja chcia�bym wiedzie� z kim rozmawiam przez neta... chcem pozna� ludzi jacy s�, normalni czy nie, dla mnie to wa�ne, a jak ty tak chcesz to twoja sprawa

GrEaTEyE

Posted by cZAx on 06-07-2002 13:49:

yoo

Ja do Wafki na zjazd bym z checia wpadl, tylko powiedzcie kiedy

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:34.