FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7359)
BŁagam PomóŻcie
Mam olbrzymi problem. Jakieś pół roku temu kupiłem sobie Tribes 2. Niestety wtedy mój sprzęt niezbyt mi pozwalał w to grać więc odłożyłem na później. Teraz gdy mam nowego kompa chcę se zagrać a tu...BAH! podaj login i hasło - no i mam problem. Nie pamiętam loginu bo chyba dodałem do niego jakies cyferki , no hasło może bym sobie przypomniał. Okazało się że podałem wtedy zły adres @-mail i nie mam jak odebrać moich danych osobistych na wypadek gdybym je zapomniał. A ja tak BARDZO chcę zagrać - błagam pomóżcie! (aha mam oryginalną wersję - co mnie jeszcze bardziej wkurwia - kupuję oryginałkę a potem nie mogę na niej grać - co to za świat?)
Proszę o pomoc...
Pamietasz chociaz poczatek loginu? Hasla nie pomoge Ci odtworzyc, bo nie ma takiej mozliwosci... Musisz je sobie przypomniec sam. Login - moge sprobowac
Winc tak: jest 3 graczy:
GoReFeST - data rejestracji 20.04.2001, wyglada na aktywnego i anglojezycznego.
Gorefesto - rejestracja 10.07.2001, angielskojezyczny
No i najbardziej prawdopodobny Twoj:
Gorefest 2 - rejestracja 10.12.2001.
Pisownia z zachowaniem pisowni nicka (G duze, przed dwojka spacja).
Zatem musisz sobie przypomniec juz tylko haslo 
PS. No, Hamil, ciesz sie, nie jestes jedyny 
Dzięki...wiecie co?
Teraz mam większy problem
Przypomniałem sobie login (okazało się że to nie był żaden Gorefest) ale nie pamiętam hasła!
Dałem żeby mi na maila wysłało ale chyba wtedy byłem tak młody i głupi że podałem mail w stylu [email protected] bo myślałem że będą mi skrzynkę spamować
tak mi się przynajmniej wydaje...*teraz możecie się śmiać jaki jestem głupi*
Aha mam jeszcze jedno pytanie...jeśli wybrałem opcję by mi wysłali maila z hasłem (niestety pod konto którego nie posiadam
) to oni zmieniają mi hasło czy podają to które już miałem wtedy? Bo raczej zmienili mi hasło - już skończyły mi się pomysły jak ono mogło brzmieć...
Sierra nie zmienia hasel. Cos wklepal, to masz...
Hamilq, wyglada na to, ze nie bedziesz jedyny, ktory bedzie musial kupic drugiego T2 :-PPP
No to po prostu niemożliwe...wszystko próbowałem...nieeeee ja chce zagrać...spać przez to nie mogę...
Aha jeszcze jedna prośba - mógłbyś też sprawdzić nicki Bartender? (no a najlepiej jakbyś powiedział jak je spradzić
)
Na miliard procent znam moje hasło - no do 3 nad ranem siedziałem i myślałem - jakbyście mogli pomóc naprawdę postarałbym się odwdzięczyć (tylko jak?
)
Napisałem maila do Sjerry ale wątpię czy odpiszą...są zajęci Half Life 2 nie?
A tak na serio to mam nadzieję że pomogą...
Eee....pisałem jakis czas temu...tez straciłęm login i hasło 
Próbowałem Tribes 2 odpalić na kiepskim kompie w pracy rodziców, udalo mi się w tedy tylko comune otworzyć po kilkunastu próach bo modem badziewny ...
Po jakimś czasnie nie miaęłm jak nawet próbowac grać bo nie maięłm dostepu, w konću dostłąo mi się stałe łącze do domu, no to próbuje właczyc i myśle : "o cholera! Jaki ja maięłm w twedy login?!" ...
Mail podalem właściwy ale własnie od neigo zapomniałem loginu bo bardz kombinowąłem przy wymyślaniu, wiecie jak to jest z onetem, hasło minimum 6 liter i ejdna liczba, myślałęm ze login również i tak wyszło hasło i lognn nie do odganiecia 
A w tedy jeszcze nie maięłm wszędzie tego samego loginu i hasła 
Skończyło się na tym ze kupiłem drugiego Tribes 2 :/
Przynajmniej o połowe taniej bo jak kupwoąłem wcześniej zaraz po premierze to płaciłem 99zł a teraz TYLKO 49...
Cóż przykro mi, ale uwierz TA GRA JEST WARTA TEGO WYDATKU!
eee...no właśnie...
Ehhh prawde mówiąc AŻ tak mi na tej grze nie zależy by ją kupowac drugi raz...nie twierdzę że jest cienka ale jakoś nie ciągnie mnie tak bardzo do niej...właściwie to robię to tylko by odzyskac pokój wewnętrzny - chyba wiesz o co mi chodzi? Nawet jakbym kupił ta grę jeszcze raz , myślałbym nad tym jaki był ten login , jakie hasło...w końcu pewnie trafiłbym i kolejne złocisze w błoto
No nic...hasła już jestem prawie pewien teraz tylko pozostaje mi login...to jak? Powiecie jak sprawdzić listę graczy? Szukam graczy o nicku Bartender bądź (nie śmiac się - nie miałem wtedy weny
) Goretender

Nadal liczę na pomoc
(aha co do maila - ktos już go używa , poza tym konto jest nieaktywne czy coś...a poza tym to mogło być coś równie głupiego jak [email protected])
Aha powiem jeszcze jedno - JUŻ NIGDY NIE KUPIĘ ORYGINALNEJ GRY - TO SIĘ **** NIE OPŁACA
Hahahahah racja - podałem tam swój stary mail i właśnie na niego mi wysyła informacje o koncie - aa to spoko - tylko nie pamiętam hasła do maial

kurna ja to mam problemy...chyba będę musiał wysłać maila do administratora czy coś...zresztą to kont @-mail dostałem od chello podczas instalacji i chyba zapomnieli mi podac do niego hasła...
Hehehe....ja też nie weim jak na ten mail z chello wejśc, nie dostałem ani loginu ani hasła 
Fuck!
Wiec jestem jedyny 
Cóz, gratuluje, ja tma nadal nei wiem jak wejśc na stare konto 
ale spoko , nauczę sie i będę lepszy od was

quote:
Napisane oryginalnie przez Gorefest
(...) , nauczę sie i będę lepszy od was![]()

To nie serwer 
To pseudo-klan, grają tam ci którzy chcą dojśc do PoL (Paladins of Light)...
To zwykłe tribe...
Mój nick to Gorefest 2 (tzn.jest to imię wojownika a login to Bartenderx) jeśli o to chodzi
Cały dzień już gram - gierka r0x - CS i JO odeszły w niepamięć...
(ale muszę zmienić kartę graficzną bo na mojej czasem jak za dużo się dzieje zaczyna podskakiwać...(dużo dzieje - czytaj "wpierdalam się Shirekiem (czy jakoś tak) prosto na flage wroga , robiąc bum! i trafiając na zaporę Jaggernautów"
LOL ŚWIETNA GRA
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:15.