FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=77)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7423)

Posted by HellboY on 09-07-2002 09:30:

Exclamation POSZUKUJE Fallout Tactics !!!!!

FT: BoS wersja angielska do przegrania albo odkupienia wolalbym przegrania w Warszawie

Posted by bizonek on 09-07-2002 10:22:

/vote close

Posted by HellboY on 09-07-2002 10:40:

Talking fakju

nie ma takiej opcji nic nie zamykac zamaist vote close lepiej mi powiedz skad to sciagnać po to jest ten board żeby pytać

Posted by DamnDog on 09-07-2002 10:53:

ja ci powiem:
mozesz isc do sklepu i pozyczyc
albo sciagnac przez kaze albo edonkey albo ... costam. a potem nagrac. ludzie maja pelno obrazow plyt, napewno cos znajdziesz. a inna to juz sprawa ze bedzie sie sciagalo 3 dni (jak dobrze pojdzie :})

Posted by HellboY on 09-07-2002 11:45:

THX DOG

no właśnie w tym tkwi szkopuł :
osioł - bot mi nie dziala
kazza - bez komentarza
jakies tam inne tyż nie bo sciagnie sie za 100 dni
wolałbym se od kogoś skopiować...
w Warszawie

Posted by jasio14 on 09-07-2002 12:16:

to rusz dupe i idz na gielde albo kup w empiku :o

nie mysl, ze ktos ci bedzie do rak wlasnych przynosil przegrane plyty

moze jeszcze za darmo?

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Posted by HellboY on 09-07-2002 12:57:

Red face LOLEN SIE BITTE

Nie MŁOCIE, nie chce żeby mi ktoś oddawał! A jakby ktoś był tak uprzejmy może dał by się namówic na to że bym do niego podjechał przegrał płyty, może coś w zamian klepnął albo na gibona z żeczoną osobą zjarał w podzięce ... kto wie .
Naprawde żal dupe ściska jak się takie odpowioedzi czyta jasiu. A z gełdy nie chce bo mają Polską wersje

Posted by Ulraunt. on 09-07-2002 14:30:

Re: LOLEN SIE BITTE

quote:
Napisane oryginalnie przez HellboY
Nie MŁOCIE, nie chce żeby mi ktoś oddawał! A jakby ktoś był tak uprzejmy może dał by się namówic na to że bym do niego podjechał przegrał płyty, może coś w zamian klepnął albo na gibona z żeczoną osobą zjarał w podzięce ... kto wie .
Naprawde żal dupe ściska jak się takie odpowioedzi czyta jasiu. A z gełdy nie chce bo mają Polską wersje

lame

Posted by jasio14 on 09-07-2002 14:59:

}<ids

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Posted by Lucas on 09-07-2002 15:33:

vote close

Posted by [FPP]xen0m on 09-07-2002 15:35:

ta, closed... bez takich tematow...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:12.