FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7443)
Spotkanie Ut graczy w białysmstoku...
Dobra to zaczne opisywać...:
Godzina 11:49- odebranie gości z peronu, a w sqadzie przyjechali: demon, ucho (nanormalniejszy z nich wszystkich 0, papuga, anioł, adi, fatal i miejswoi gracze czyli: ja, jagged, optical, fragilis, dreadon3,pietras w supie było nas 12-nastu
Po odebraniu gości udaliśmy się przejść się po białysmstoku. Demon z aniołem i adim poszli odwiedzić chorą kumpelę do szpitala, a my w tym czasie czekając na nich poszliśmy do kawiarni "fama". Tam chłopaki walneli po browarku(niewszystcy). Po czasie czekania na nich gdzieś około godziny 13.30 papuga zadzwonił do demonka i jakoś sie zgadali u ustaliliśmy że pójdziemy my do kawiarni"sphinx" żeby coś tam przegryźć( hehe z kawiarni do kawiarni, pijaczki
). W kawiarni dołączyli do ans chłopaki..niebęde już wymieniał bo wiadomo o kogo chodzi.....a w tej kawiarence wszyscy się nażarliśmy, pogadaliśmy u poszliśmy potem znowu przejść się....poszliśmy pod fontanne(była to gdzieś godzina 15.15) tam sobie chłopaki schłodzili piwka, papuga wraz z ekipą odpoczęli( my też, ja). fatalny gościu wypił sobie browarka
i ktoś jeszcze, ale dobrze niepamiętam, chyba był to jeszcze demonek z qmplami. Nieważne... . W tym czasie przyszły pod fontanne foczki i zaczęły coś śpieważ, chyba były to harcerki. Posłuchaliśmy ich pare minut, gdzieś 20
i udaliśmy sie do parku ( a przedtym 2 chłopaków pojechało do domu....byli to adi i anioł) oka gdzie posiedzieliśmy paredzieścia minut, porozmawialiśmy( nawet z rodzicami
), a z takiej okazji niemógł stracić takiej okazji....i wypił z fatalem po browcu
i znowu wpadli chłopacy na pomysł że pójdziemy do pabu....A tam znowu....browce browce browce...z tego co zliczyłem to demonek z 4-5 brwców wypił pijak
..... gracze
nawet se zagrali w piłkarzyki....2 rundy......i potem zaczeło się tego czego nikt niechciał...odprowadziliśmy chłopaków na peron, porzegnaliśmy się.....
no i tak wyszło że pociąg mieli o 20.12....pojechali. No ale dobre dla nas że został papużka u nas w Wasilkowie
i tam mieliśmy iść na rzekę, .....ale fragilis z jaggedem i papużką mieli niezjawili się......
ahh
P.S. zapomniałem wpoście dodać że frajl odłączył od nas o godzinie gdzieś 16 i poszedł do roboty...
P.S.2. A teraz prosze was żebyście dali tutaj swoje relacje ze zjazdu
Chyba bez sensu bylo by przeklejenie twojego posta, no moze bym przynajmniej to stylistycxnzie poprawil i te ortografy no nic nikt nie jest dokosnaly, szczegolnie gr8
To co ? Podpisuje sie pod tym i juz?.
Eeeee zapomnialem dodac texu PaPuGi ktorego nei zapomne do konca zycia mianowicie: Ja mam taka wielka rure ........
O co mu chodziło ??"
Re: <><><>
quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Chyba bez sensu bylo by przeklejenie twojego posta, no moze bym przynajmniej to stylistycxnzie poprawil i te ortografyno nic nikt nie jest dokosnaly, szczegolnie gr8
To co ? Podpisuje sie pod tym i juz?.
Eeeee zapomnialem dodac texu PaPuGi ktorego nei zapomne do konca zycia mianowicie: Ja mam taka wielka rure ........
O co mu chodziło ??"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czekam na fotki panowie
moze pan PAPUGa pochwali sie serszemu gronu swoja "rura"
Mam nadzieje ze fotki beda wygladaly profesjonalnie bo ostatnie ze spotkania w bialym byly slabe i nic nie bylo na nich widac.
Re: fotki?
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
czekam na fotki panowie
Mam nadzieje ze fotki beda wygladaly profesjonalnie bo ostatnie ze spotkania w bialymbyly slabe i nic nie bylo na nich widac.
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
fotki były robione przez dreadon3'ai mam nadzieję że będą dobre, profesjonalne. Papuga wątpie czy by pokazał: swoją wielką rurę publicznie
. Jak siedzieliśmy w parku to poszedł z chłopakami na lody, jakieś 20 minut niewracali, musiało się coś dziać
oczywiście żartuję
Re: Re: Re: fotki?
quote:
hm pradu w lodziarni braklo ? a moze pani sprzedajaca lody miala jakis wypadek, trzeba o tym porozmawiac z PAPUGą napewno cos wiecej wie na ten temat.
quote:
czekam na fotki panowie
Mam nadzieje ze fotki beda wygladaly profesjonalnie bo ostatnie ze spotkania w bialymbyly slabe i nic nie bylo na nich widac.
fotki były robione przez dreadon3'ai mam nadzieję że będą dobre, profesjonalne. Papuga wątpie czy by pokazał: swoją wielką rurę publicznie
. Jak siedzieliśmy w parku to poszedł z chłopakami na lody, jakieś 20 minut niewracali, musiało się coś dziać
oczywiście żartuję
no ta fajnie bylo. opisze z mojej perspektywy. w srode o godzinie 01:00 dowiedzielalem sie o mini zjeździe od dread, po dluzszej rozmowie z papugom(która ma TAKOM WIELKOM RURE!!!!)umowilismy sie na dworcu na 9
.Na dworcu poznalem fatala(widzialem na zdjeciu), po czym przylazl papug i wyruszylismy w droge. Po drodze mial sie ktoś przysiąść ale papug nie chcial mi powiedziec kto. Okazalo sie ze to harry(demon) z 2 kolegami adim i aniolem. Mieliśmy plan by na miejscu nas nie poznali ale i tak w koncu poznali mnie,fatala i papuge a potem doszla 2 trojka.dalsze zdarzenia do momentu mojego i fatala odjazu opisal juz gr8 wiec nie bede ich opisywal(ale musze dodac ze z dreadem podziwialem atrakcje turystyczne bialego
). Po odejsciu znajomych w swojom strone j, demon i fatal siedzielismy 1h na dworcu i gadalismy o ut i innych rzeczach a potem w droge
emon wysiadl u siebie a ja i fatal dojechalismy szczesliwie do w-wa. PODSUMOWANIE: fajnie bylo zwlaszcza ze nikogo nie znalem i sie obawialem troche ale bylo milo i zobaczylem te ich koslawe twarze
i ciesze sie z wyjazdu
oby wiecej takich!!!!!
hehe pilkarzyki
wlasnie w pilkarzyki to ja z Dreadem 2 razy wygralismy z opticalem i jaggedem
:)
a cio wy na to żeby powtóżyć takie spotkanko, gdzieś za 3 tygodnie, lub pod koniec sierpnia? mi pasuje, tylko może teraz wawka? ja się na to pisze.
P.S. a ja z Pietrasem wam gorąco kibicowaliśmy
quote:
a cio wy na to żeby powtóżyć takie spotkanko, gdzieś za 3 tygodnie, lub pod koniec sierpnia? mi pasuje, tylko może teraz wawka?ja się na to pisze.
P.S. a ja z Pietrasem wam gorąco kibicowaliśmy![]()
Re: Re: :)
quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
no plan jest taki by zrobic zjazd w w-wa w 1 polowie serpnia
quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Ja mam taka wielka rure ........
O co mu chodziło ??"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czekam na fotki panowie
moze pan PAPUGa pochwali sie serszemu gronu swoja "rura
jakieś 20 minut niewracali, musiało się coś dziaćoczywiście żartuję
no niewiem....poszło ich 5-6 po te lody to papuga miał robotę... z nimi stać,
Niewiem czy papuga bedzie coś pamiętac, bo pamiętam go w stanie krytycznym, to zanczy on był w takim stanie......chłopak 3 dni niespał
![]()
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
no plan jest taki by zrobic zjazd w w-wa w 1 polowie serpnia
>-------===-------<
Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego
quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Dzisiaj merlin poinformował mnie przez gg że przyjeżdża do białegosoku w poniedziałek wieczorem albo we wtorek z rana , więc we wtorek jest impreska![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Dzisiaj merlin poinformował mnie przez gg że przyjeżdża do białegosoku w poniedziałek wieczorem albo we wtorek z rana , więc we wtorek jest impreska![]()
no dobra dobra ...ale teraz trzeba jakiś planik....i może troche krucej? a nie 9 godzinhehe
Napisane oryginalnie przez Merlin
hehe ja wpadam na 2-3 dni wiec raczej nie krucej :>>>
No tak spotkanko sobie bylo a ja w tym czasie czekalam na Papuzke w domq z obiadkiem ale jak zwykle zostalam wystawiona do wiatru... wiem wiem nikt nie wiedzial ze juz bede w srode w domq... oczywiscie kto by chcial spotkac sie z glupia maskotka klanu no jasne ze nikt wiec co tu plakac nad rozlanym mlekiem.... Moze kiedys o mnie sobie przypomnicie i nastepnym razem zaprosicie takze i mnie ale o swoje upominac sie nie bede..... w koncu Rafal wiedzial ze Papi przyjezdza(no dobra ja tez wiedzialam bo mi to Rafalek kochany przez telefonik przekazal) i mialam zaplanowane pierwsze kilka dni na "wolnosci" Papi jeszcze raz sorki za rzeke ale za tydzien napewnoz Wami pojde obiecuje juz sie na mnie nie gniewaj...
Re: Re: Re: Re: Kupywać łudke Merlin przyjeżdża do Białego
quote:
hmm merlinku mam namiot, ale na 8 osób, ehhe:) ognisko może być, może u nas na żurawce? niewiesh o co chodzi, dlatego jest potrzebny planik....
P.S. odebrać mer ciebie z pociągaa?
P.S.2 a może samolotem przyjedziesz?
P.s.3(do pkt3) chodziło mi o samochód:D
gr8 bedzie nas tam troche osob wiec napewno nie za duzyPP
ps obiecujemy nie zazygac))
quote:
oks tylko dogadam sie z rodzicami.....heehe a gdzie chcecie nocować?
ps.: poniewaz boje sie drechow i dreada :>>> przyjezdzam z qmplem
Re: Re: fotki?
quote:
Napisane oryginalnie przez DreadOn3
Jak demon mowi pfffffff na koniec![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:49.