FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7490)

Posted by McM on 14-07-2002 19:22:

:((

Jestem zdeka zly i sadze ze sytulacja powinna sie zmienic a chodzi o : Dzis na mapie ut_steetz gralem se spokojnie z sr8 i wychodzilo mi to calkiem dobrze bylem pierwszy w teamie i na servie i sie zaczelo : zostalem nazwany :
- Snajperem psujacym zabawe
- Tempym cieciem
- Kure****** lamerem
- Kazdy snajper do cipa
- itp [ nie kce mi sie juz wymianiac ]
I bylem tak wyzywany i wyzywany az sie zdenerwowalem i im odpowiedzialem co o nich mysle i sie poprostu poszlem [ tylko dla tego bo juz byl vote KICK na moja osobe i bylo 6 : 2 na YES ]
Uwazam ze powinno sie cos z tym zrobic gdyz to mnie lekko mowiac denerwoje. Gdzie se kce pograc to jakis idiota na mnie wylatule sr8 lama. Kce aby w tym topicu zostaly wyrazone opinie na ten temat i sposoby zapobiegania takim sytuacjom. Nastepnym razem bede robil liste graczy ktozy tak postepuje [ wraz ze screnami i wysylal tutaj zeby sie razem posmiac z tego LAMERA co tak napisal

GG : 464202
-------------------------------------
L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 14-07-2002 19:27:

Re: :((

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
Jestem zdeka zly i sadze ze sytulacja powinna sie zmienic a chodzi o : Dzis na mapie ut_steetz gralem se spokojnie z sr8 i wychodzilo mi to calkiem dobrze bylem pierwszy w teamie i na servie i sie zaczelo : zostalem nazwany :
- Snajperem psujacym zabawe
- Tempym cieciem
- Kure****** lamerem
- Kazdy snajper do cipa
- itp [ nie kce mi sie juz wymianiac ]
I bylem tak wyzywany i wyzywany az sie zdenerwowalem i im odpowiedzialem co o nich mysle i sie poprostu poszlem [ tylko dla tego bo juz byl vote KICK na moja osobe i bylo 6 : 2 na YES ]
Uwazam ze powinno sie cos z tym zrobic gdyz to mnie lekko mowiac denerwoje. Gdzie se kce pograc to jakis idiota na mnie wylatule sr8 lama. Kce aby w tym topicu zostaly wyrazone opinie na ten temat i sposoby zapobiegania takim sytuacjom. Nastepnym razem bede robil liste graczy ktozy tak postepuje [ wraz ze screnami i wysylal tutaj zeby sie razem posmiac z tego LAMERA co tak napisal

hmmm co zahu*e powiedz mcm, napewno jednego pami.�tasz, ja ci pomoge wyruga� tych ludzi, a jak wr�ci ju� wiewioor to mu si� bana da...wiem McM �e dobrze grasz z sr8 i powiem ci: nieprzejmuj si�. Koodzika te� to denerwowa�o i napewno si� przy�aczy do tego: moze kiedy� mini wiazd 5 os�b na server i ruganie takich os�b na maxa? wiem to by�oby g�upie, ale nieczy� bli�niemu co tobie niemi�e, tak? No ale ruganie bez powodu

GrEaTEyE

Posted by McM on 14-07-2002 19:32:

Re: Re: :((

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

hmmm co zahu*e powiedz mcm, napewno jednego pami.�tasz.....

Gr8 pamietam nawet screena mam ale narazie nie opublikuje. Aha jak odpowiadasz to po co cytujesz cala moja wypowiedz ?? jak i tak wiadomo zo o nia chodzi ?? Ta gr8 dam ci nicki a ty bedziesz jezdzil od snajpa do atmo i mowil " Ty kur** sam jestes ciota i lamuch niedoje***" ?? To wg mnie glupi pomysl. Jeszcze cos dodam : ja to bym bana np na tydzien wjebal a jak nie pomoze to na miesiac a jak i to nic nie da to BAN NA WIEKI

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by shadow.f on 14-07-2002 19:34:

bzyyyy - i tak bedzie tak dalej

Za tydzie� go�c przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomog�o.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzie� tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Posted by cZAx on 14-07-2002 19:47:

phi

Tez macie problemy, robicie z igly widly.
P.s. nadal som wakacje))

Posted by McM on 14-07-2002 20:01:

ok......

Let's fight. Zamieszcze tu pierwszy screen z panem xXx w roli glownej. Kcialbym tez oglosic ze KOOD pisze kolumne na UT.PL na ten wlasnie temat

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 14-07-2002 20:47:

Re: ok......

quote:
Let's fight. Zamieszcze tu pierwszy screen z panem xXx w roli glownej. Kcialbym tez oglosic ze KOOD pisze kolumne na UT.PL na ten wlasnie temat

a my tego pana chcieli�my do pain...

GrEaTEyE

Posted by shadow.f on 14-07-2002 21:14:

zanim we�miecie co� sie o go�ciu dowiedzcie :/

Posted by GrEaTEyE on 14-07-2002 21:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez shadow.f
zanim we�miecie co� sie o go�ciu dowiedzcie :/

heh wystarczy loga poczyta� i jego IP znale�� i ban'an

GrEaTEyE

Posted by quietc on 14-07-2002 23:48:

Angry Re: phi

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
Tez macie problemy, robicie z igly widly.
P.s. nadal som wakacje))

czax a Ty nie pieprz bo tego typu obciagary (ciekawe czy mi wykropkuje:> ) naprawe psuja zabawe

Posted by McM on 15-07-2002 05:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Czax

U gory se przeczytajcie ...

Czax zapewniam cie ze nie jest milo byc obrazanym i wyzywanym od kur*** i innnych slow o takim znaczeniu. A sory chyba ze ty lubisz byc wyzywany ?? Jak tak to daj znac bede ci uprzyjemnial kazda chwile tym co lubisz

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by Sniezek on 15-07-2002 06:53:

Czax to costam i psuje zabawe )))))

Posted by shadow.f on 15-07-2002 07:44:

aimi wracaj na server

Posted by BiG TiT on 15-07-2002 08:48:

Ehh ku.rwa panowie co� tu jest nie tak! McM �ali si� jak to go zle potraktowali itp. Przecie� wyraznie napisa� ze wyszedl sam bo glosowanie na kick'a jego osoby by�o 6-2 na yes. No to o co chodzi jakby?? Co sie przypier.dalasz do xXx??? Skoro 6 na 8 typ�w ci� chcia�o skickowac to co si� rzucasz na jednego?
Kolejna sprawa to wypowiedz GrEaTEyE'a. To �e xXx uwa�a snajper�w za lamy i camper�w dyskwalifikuje go jako cz�onka twojego kLANU? Pier.dol, pier.dol ja si� zdrzemn�. A tak na marginesie to nie wiedzia�em, �e np. McM ma takie potworne ego i jak mu kto� pojedzie to czuje si� tak strasznie ura�ony...
Sko�czmy z jeba.niem i lepiej po�wiczmy w UT bo camperstwa tolerowa� nie mo�na!

Posted by cZAx on 15-07-2002 08:52:

omg

quote:

Czax zapewniam cie ze nie jest milo byc obrazanym i wyzywanym od kur*** i innnych slow o takim znaczeniu. A sory chyba ze ty lubisz byc wyzywany ?? Jak tak to daj znac bede ci uprzyjemnial kazda chwile tym co lubisz

Lol, skoro jesli jakas lama Cie wyzywala to bym sie nie przejal bo jak juz gdzies napisalem internet jest szerokodostepna rzecza i wielu mniej lub bardziej sprawnych umyslowo korzysta z niego.

Posted by shadow.f on 15-07-2002 08:59:

Wow
Post nad czaxem zg�osi�em do moderatora
Co do ostatniego akcentu pana tita to co on uwa�a kamperstwem???

Posted by on 15-07-2002 09:06:

Exclamation

panowie nie bluzgac bo zamkne topic...

Posted by McM on 15-07-2002 10:29:

Jak nie wiesz to nie mow......

........chodzi tu o tego pana z paru postow wyzej. Czax lanie okreslil ta grupe "osob mniej sprawnych umyslowo". A dlatego przyczepilem sie do xXx poniewaz nie pierwszy raz bluzga nie tylko na mnie ale i na kooda. Rozmawialem z nim [tzn koodem ] i wiem dobrze ze nieraz pan xXx sie wyrazal niecenzuralnie o snajpach. A jak kolo kcesz to moge zapodac kolejne 10 screenow. Ale to chyba nie ma sensu bo ludzie moga popekac ze smiechu z powodu tych w 100% debilnych wypowiedzi

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 15-07-2002 10:30:

buahahahah

quote:
Napisane oryginalnie przez BiG TiT
Ehh ku.rwa panowie co� tu jest nie tak! McM �ali si� jak to go zle potraktowali itp. Przecie� wyraznie napisa� ze wyszedl sam bo glosowanie na kick'a jego osoby by�o 6-2 na yes. No to o co chodzi jakby?? Co sie przypier.dalasz do xXx??? Skoro 6 na 8 typ�w ci� chcia�o skickowac to co si� rzucasz na jednego?
Kolejna sprawa to wypowiedz GrEaTEyE'a. To �e xXx uwa�a snajper�w za lamy i camper�w dyskwalifikuje go jako cz�onka twojego kLANU? Pier.dol, pier.dol ja si� zdrzemn�. A tak na marginesie to nie wiedzia�em, �e np. McM ma takie potworne ego i jak mu kto� pojedzie to czuje si� tak strasznie ura�ony...

no niewiem co mam s�dzi� o tobie Wielka Cyco (taki jest tw�j nick). Niewiem ile ty grasz w UrT ale ja d�ugo i wiem �e jak sie przyjmuje cz�onka do klanu to ponosi si� za niego wielk� odpowiedzialno��. Niewiem czy jaki� klan chciaby przyj�� takiego gracza do klanu. na twoim miejscu bym si� uspokoji�, a nie bluzga� na boardzie, bo niewiesz o co w grze chodzi i neizabardzo kumasz ca�a spraw� kamperstwa i snajperstwa.

GrEaTEyE

Posted by MaRcel on 15-07-2002 10:54:

:(

1. Nie lubie camper�w, ale:
- nigdy nie obra��em ich
- ka�dy klan powinien mie� ze 2, wko�cu jest to gra zespo�owa
- nawet kiedy� prubowalem, ale chyba zostane przy m4
- czasami Luznu i Teres przeginaj� (g�owa mi odpada i toczy si� ze 4 metry), w ale na szcz�scie jeden z nich zazwyczaj gra w moim timie
2. Kto� bluzga na inna osobe, bezpodstawine (odsepstem mo�e by� TK), tak jak kto� napisa� McM
- wyszuka� ip
- ban na tydzie� !!!
- ban na miesi�c !!!
- a CL powinni wyci�gn�c jakie� wnioski

Posted by PAPUGa on 15-07-2002 11:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez BiG TiT

hm, jeste� chyba nowy, albo boisz si� przedstawi�.
- jako nowy - nie g�osuj, co? tylko si� przys�uchiwuj (cenzura to wyciacha�a, no?) raczej, co bardziej obeznani z tematem - maj� do powiedzenia.
- je�li si� boisz ujawni� - to prawdopodobnie po to napisa�e� powy�sze, �eby jescze bardziej rozj�trzy�.
- czy i Ty uwa�asz snajper�w (dobrych snajper�w) za lamy i kamper�w?

Wszyscy doskonale wiedz�, �e:
- ludzie g�osuj� jak stado baran�w (i ja nie jestem tu wyj�tkiem) - wi�c wszelkie �ale powinny i�� raczej do call-votowca,
- niemi�o jest gra�, gdy jakie� lamy Ci� wyzywaj� "bo im psujesz zabaw�" - bo za dobrze grasz.
- nikt tez nie lubi czeka� np.3 minut, a� kamperzy sie znajd� pod koniec mapy.

My�l�, r�wnie�, �e obrazi�e� McMa, ale to ju� to on zadecyduje...

Posted by GrEaTEyE on 15-07-2002 11:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

hm, jeste� chyba nowy, albo boisz si� przedstawi�.
- jako nowy - nie g�osuj, co? tylko si� przys�u**** raczej, co bardziej obeznani z tematem - maj� do powiedzenia.
- je�li si� boisz ujawni� - to prawdopodobnie po to napisa�e� powy�sze, �eby jescze bardziej rozj�trzy�.
- czy i Ty uwa�asz snajper�w (dobrych snajper�w) za lamy i kamper�w?

Wszyscy doskonale wiedz�, �e:
- ludzie g�osuj� jak stado baran�w (i ja nie jestem tu wyj�tkiem) - wi�c wszelkie �ale powinny i�� raczej do call-votowca,
- niemi�o jest gra�, gdy jakie� lamy Ci� wyzywaj� "bo im psujesz zabaw�" - bo za dobrze grasz.
- nikt tez nie lubi czeka� np.3 minut, a� kamperzy sie znajd� pod koniec mapy.

My�l�, r�wnie�, �e obrazi�e� McMa, ale to ju� to on zadecyduje...

dobry txt....czemu ta Wielka Cyca sie nieodzywa? przepros chamie McM'a

GrEaTEyE

Posted by McM on 15-07-2002 12:22:

szkoda...........

..................gadac. Tacy ludzie jak ten "nieznajomy" naleza do ludzi takich co to czax tak ladnie okresla [zobaczcie wyzej] wiec watpie aby jeszcze ty przyszedl a co dopiero mnie przepraszal. Gr8 prosilem cie nie cytuj calego tekstu bo rolka mi tylko o 2 linijki przewija a machac palcem mi sie nie kce ,..... . A obrazony nie jestem bo juz sie przyzwyczailem takich ludzi/krasnali ignorowac.

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 15-07-2002 12:27:

hehe

Dzisiaj na snajperze z xXx si� k��ci�em i on powiedzia� �e ta Wielka Cyca to jego qmpel, kt�rego on sam nas�a�....ale czop

GrEaTEyE

Posted by McM on 15-07-2002 13:29:

Re: hehe

quote:
Dzisiaj na snajperze z xXx si� k��ci�em i .......

omg. nie bede tu nic pisal sami se wymyslcie

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 15-07-2002 13:35:

Re: Re: hehe

quote:

omg. nie bede tu nic pisal sami se wymyslcie

OMG o co ci McM chodzi?

GrEaTEyE

Posted by McM on 15-07-2002 19:27:

Re: Re: Re: hehe

quote:

OMG o co ci McM chodzi?

O to ze net kolo [ xXx ] jest zdeka dziwny bo dzis jeszcze nie wiedzial co to BOARD UT

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 15-07-2002 20:24:

aha

no my�la�em �e nzowu co� do mojego textu

GrEaTEyE

Posted by PAPUGa on 15-07-2002 21:34:

Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

O to ze net kolo [ xXx ] jest zdeka dziwny bo dzis jeszcze nie wiedzial co to BOARD UT

no nie?
i nagle wie, jak pisa� texty, �eby mu cenzura nie zagwiazdkowa�a takich s��w, jak: "przypierdalasz", "*******" ...

hm. w�a�nie sobie pomy�la�em - koles ma ubogi zas�b s�ownictwa
ja w dowolnej knajpie ciekawsze texty s�ysz� (nie, nie w portowej spelunce)

Posted by GrEaTEyE on 15-07-2002 21:42:

nie nie

Poprostu ch�opak ogranicz si� do swojego towarzystwa w jakim przebywa.....ch�opaczki z piwniczki

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:26.