FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=755)
Zlot Gadajcie Po Ludzku Anie Na Byle Co To Powarzna Sprawa Bedzie To W PoŁowie Sierpn
Odbedzie sie zlot cs`owcow w wawie!
ul. Anders 20
Klub
sSLIZG
BEDZIE PIWO BO JEST BAR I BEDZIEMY SYCIC I GADAC CALY DZIEN BEDZIE NOCLEG
ZLot CSowcow u mnie w chacie za 2h ! os. Kolorowe 9 !! WPADAC .. Piwo lane, prosto z moich prywatnych zapasow
TO GDZIE TO ?????W WAWIE PLUTON PRZYJEDZIE :-)))
CZEKAM NA ODPOWIEDZ
G**** tak z ciekawosci ile masz lat? Kaleczysz strasznie nasz jezyk.
Problemy trzeba rozwiązywa�, a nie stwarza�!
Pozatym to typowy przykład "pospolitus postus nabijaczus" .
Często można takich spotka�... strasznie takie co� boarda za騦ieca...
nie wiem czemu ludzie czepiacie sie czy ktos napisal jestem jetsem
boze ludzie po co woglole piszecie posty ze ktos zle jakies slowo napisal i po co zakladzie ten teamt po raz 1000
give me a sign GG : 1454393
quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
nie wiem czemu ludzie czepiacie sie czy ktos napisal jestem jetsem
boze ludzie po co woglole piszecie posty ze ktos zle jakies slowo napisal i po co zakladzie ten teamt po raz 1000![]()
G*** czy ty zdajesz sobie sprawe, ze nam nie chodzi o zjazd 20-25 ludzi... tylko o zjazd o wiele wiekszej grupy... A watpie zeby nocna impra w jakims klubie miala przyciagnac ludzi z calej polski zastanow sie co piszesz.
Aha i jeszcze jedna sprawa panowie nie kazdy z nas dostawal 4 na dyktandach wiec miejcie szacunek dla osob ktore pisza z bledami... Jak wam sie to nie podoba to nie zwracajcie na to uwagi. Bo ortografi czlowiek uczy sie z czasem.
Chociaz...
Chociaz widzac liste topicow na boardzie, to jednak troche dziwacznie to wyglada. Nie mialbym nic przeciwko postowi Plutona, gdyby byl zachowany limit tych bledow - kultura wypwiedzi, to tez pisanie bez bledow, ale nie bede sie czepial, bo w koncu kazdym mzoe byc dysortografem
boze zalosne jest tlumaczenie sie dysfunkcjami.... jak koles ma problemy z ortografia to niech pisze ze slownikiem, lub w wordzie gdzie bedzie mu podreslac bledy... moze w ten sposob sie czegos nauczy ..
Nie szukaj drogi, znajdziesz j� w sercu, smutna jest knajpa byłych morderców... Niech Cie nie trwożą gdy do niej wkroczysz, płonące w mroku morderców oczy...
ludzie o co wam chodzi ???? ... nie kazdy mial 5 z ortografii a po za tym czasami mozna cierpiec na dysortografie ... po za tym to jest chyba dosyc luzne forum a nie szkola z dyktandami .....
dajcie zyc
pozdrowienia ot polskiego tofarzystfa dyslektykuf i dysgrafuf
To nie dysleksja czy inny c**j ale lenistwo, dysleksje mozna wyleczyc, trzeba tylko robic cos z tym kierunku, a nie zaslaniac sie na kazdym kroku papierkiem i tlumaczyc ze 'to nie lekcja jezyka polskiego'. Tteraz jeszcze nie, ale za pare lat napisze ktos z was chocby glupie podanie, czy CV i was ludzie wysmieja, chyba ze do kazdego pisemka przez was napisanego bedziecie dolaczac zaswiadczenie o dysleksi (ale tez was po jakims czasie wybrechtaja).
Wiekszosc z tych 'dyskelktyow' to poprostu debile co nie potrafia nauczyc sie podstaw ortografi, a zalatwili sobie papierek w kuratorium. Zal dupe sciska jak widze takie niedojdy.
jest to (niby) choroba i trzeba ja leczyc.... praca bez slownika albo czegos innego co pozwoli zmiejszyc bledy jest raczej nie na miejscu..
a ja powiem tak ... nigdy nie mialem problemuf z ortografi� i tymi piardami .... a wy tak jak pisalem robicie tutaj ludziom dyktando ... ja sobie wchodze na boarda calkowicie wyluzowany z mysla o napisaniu jakiegos watku a tutaj mi ktos wyskakuje z problemem co do blędów ortograficznych ... no sorry ale chyba internet to jest ostatnie miejsce gdzie ktos mialby sie uczyc języka nie sądzicie ... po za tym skoro was to tak razi to czemu nie poprawiacie grzecznie ludzi ktorzy popelniaja bledy a nie od razu najezdzacie ... skoro oni maja sie uczyc jezyka to wy nauczcie sie kultury ....
Taaa widze czlowieku ze jestes jednym z tych dla ktorych i-net to oaza bezkarnosci i olewactwa. To tacy jak ty bawia sie w TK na serwach, cheatuja, wyzywaja itd itp tylko dlatego ze czuja sie 'bezkarni'. Myslisz ze jak ktos w pisze cos w net'cie to moze olac zasady ortografii bo nikt nie zwroci na to uwagi? Otoz zwroci pare osob i pomysli - "Ehh jaki prostak, nawet sie wyslowic nie umie". Inaczej cie ludzie nie poznaja, nie wiedza kim jestes i jak sie na codzien zachowujesz, wiedza tylko ze wyslawiasz sie jak burak, nie umiesz zlozyc zdania do kupy nie mowiac o ortografi co tworzy w nich twoj wizerunek ciebie jako prostaka. Twoj wybor, dalej olewaj ortografie, napewno bedzie ci latwiej, ale do czasu.
Taaa widze czlowieku ze jestes jednym z tych dla ktorych i-net to oaza bezkarnosci i olewactwa. To tacy jak ty bawia sie w TK na serwach, cheatuja, wyzywaja itd itp tylko dlatego ze czuja sie 'bezkarni'. Myslisz ze jak ktos w pisze cos w net'cie to moze olac zasady ortografii bo nikt nie zwroci na to uwagi? Otoz zwroci pare osob i pomysli - "Ehh jaki prostak, nawet sie wyslowic nie umie". Inaczej cie ludzie nie poznaja, nie wiedza kim jestes i jak sie na codzien zachowujesz, wiedza tylko ze wyslawiasz sie jak burak, nie umiesz zlozyc zdania do kupy nie mowiac o ortografi co tworzy w nich twoj wizerunek ciebie jako prostaka. Twoj wybor, dalej olewaj ortografie, napewno bedzie ci latwiej, ale do czasu.
hehe sorry ale czy dla Ciebie to ze w dupie mam ortografie (szkole skonczylem dobrych kilka lat temu a z matury dostalem BDB, wiec chyba mam prawo) znaczy ze strzelam do swoich i czituje .... OK .... no to gratuluje ....
Nie szukaj drogi, znajdziesz j� w sercu, smutna jest knajpa byłych morderców... Niech Cie nie trwożą gdy do niej wkroczysz, płonące w mroku morderców oczy...
Jezeli kilka jest bledow ortograficznych to jeszcze mozna przezyc, ale jak jest ich cala masa to wypada zwrocic uwage (zawsze jest umiar).
Problemy trzeba rozwiązywa�, a nie stwarza�!
quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]JACKKILLER
Nie, ale pisales ze masz w dupie ortografie w i-net'cie co oznacza ze jestes totalnym ignorantem, ktory w i-net'cie czuje sie bezkarny, takich jak ty stawiam na rowni z wyzej wymienionymi.
eee...a mi sie wydawalo ze ten Topic jest o zjezdzie CS;owcow w Wawie ??? no coz jak chcecie to sobie zalozcie Topic o nazwie "ORTOGRAFIA" a nie piszcie takie "COS" na innym temacie !!!! A i wtrace swoje zdanie do tego co mowicie:
Odrazu chce zeznaczyc ze mam dysgrafie wiec trudno mi jest pisac bez bledow ale...Dla mnie net jest czyms rozluzniajacym i jak sobie naprzyklad wejde na IRC'a to przeciez nie bede gadal ze slownikiem albo wczesniej wszystko pisal w Wordzie !!!!
Bo to by nie mialo sensu a przy moich sklonnosciach do robienia bledow ,pisanie jednego zdania zajelo by mi chyba z 30min
I na tym koniec !
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:15.