FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=762)
Wiecie co o nas gadaja...
na boardzie o Q1 uwazaja ze Q2 to najgorsza gra z serii Q, cos trzeba z tym zrobic...
ja nie widze powodu zeby cos robic
mnie oni nie obchodza
ale takie myslenie wiary nie jest dobre, przeciez my tak o nich nie mowimy.
co sie martwisz. my wiemy ze q2 jest najlepsze i to chyba wystarczy, nie?
Uwazam ze q2 zbyt duzo nie rozni sie od 1 Troszke poprawiona grafika zwiekszona dynamika i tyle. Moze sie myle ale taktyka jest i tu i tam tak samo wazna...
Napisane oryginalnie przez [aaa]
Uwazam ze q2 zbyt duzo nie rozni sie od 1 Troszke poprawiona grafika zwiekszona dynamika i tyle. Moze sie myle ale taktyka jest i tu i tam tak samo wazna...
Re: Re: ciekawe...
quote:
Napisane oryginalnie przez -mkuh-
hm...
aaa poprawiona dynamica ?
Re: Re: Re: ciekawe...
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
jemu chodzilo o strafejumpy...
Re: Re: Re: ciekawe...
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
jemu chodzilo o strafejumpy...
moze zrobimy ranking na najlepsza czesc quaka? ( :) )
czyli model fizyczny gry?
aaa, co to jest dynamica ?
Panowie spokojnie zaraz mnie zjecie... Dynamika nie wiem co mialem na mysli poprostu szybciej sie poruszam po mapach w q2 niz w q1 i tyle...
Panowie spokojnie zaraz mnie zjecie... Dynamika nie wiem co mialem na mysli poprostu szybciej sie poruszam po mapach w q2 niz w q1 i tyle...![]()
kurde... a co mnie obchydzi co o nas inni mysla... kurde... ale macie problemy =]
Re: ciekawe...
quote:
quote:
Panowie spokojnie zaraz mnie zjecie... Dynamika nie wiem co mialem na mysli poprostu szybciej sie poruszam po mapach w q2 niz w q1 i tyle...![]()
Saymon czemu mialbym mowic innym co maja myslec na jakis temat?
Ich sprawa...
Posty aaa to majaki chorego i pozostawiam je bez komentarza
wow demon szok
quote:
Napisane oryginalnie przez d3m
Saymon czemu mialbym mowic innym co maja myslec na jakis temat?
Ich sprawa...
Posty aaa to majaki chorego i pozostawiam je bez komentarza
Stachu z braku checi przytocze ci tylko jedna kwestie a mianowicie to ze q1 jest mniej dynamiczny od q2:wiekszej bzdury nie slyszalem
Reszta jego gadki to rowniez mniejsze lub wieksze kwasy
Nie wiem czym tlumaczyc to ze tego nie zauwazasz ale napewno nie tym ze jestes mniej lub bardziej wybredny(?)
wow demon szok
demon ma racje - ci ktorzy twierdza ze qw jest wolniejszy czy mniej dynamiczny (na to samo wychodzi) nie widzieli chyba tej gry na oczy (albo nie grali w nia). co nie znaczy ze gra jest lepsza od q2
quote:
Napisane oryginalnie przez l0thar.cf
demon ma racje - ci ktorzy twierdza ze qw jest wolniejszy czy mniej dynamiczny (na to samo wychodzi) nie widzieli chyba tej gry na oczy (albo nie grali w nia). co nie znaczy ze gra jest lepsza od q2![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:39.