FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=768)
Słowo Polskie
Wiecie co??? Otwieram sobie dzisiejszy numer Słowa Polskiego (gazeta codziena na Wrocław) i co widzę - artukuł pt. DOOM 3!!! Patrzę na screena a tam doom3.fpp.pl W artykule pisze w sumie nic ciekawego, prócz tego że brzmi to jakby reklama.
Niewiem czy wiedzieliście o tym ale zrobiono wam reklamę, no chyba że sami za tym stoicie... ... ale nie sądzę.
pieprzysz?????
zapodaj skana!!!!!!
postaram sie to zrobić jeszcze dziś, ale muszę lecieć do kolesia który ma skaner, ale niewiem cvzy jest w domu...
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
zapodawaj tu i od razu do mni ena maila... zapodam newsa na doom3.fpp.pl
No, no... Będziecie sławni Też muszę zobaczyć to zdjęcie!!! Jak najszybciej! Zasuwaj, Gibb, szybciej!!!
a czytaliscie kiedys brukowce? raz nazwali tomb raidera gra internetowa: )
giBBer: czekam...
zapodawac....!!!!!
btw. majes fajna sygnaturka
No zgadzam sie z oxygenem fajna sygnaturka
giBB czekamyjakby co to wpadnij zeskanowac do mnie
niewielki to chyba dystans adres dam pozniej
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
heh
no pefno ze fajna.... sek w tym ze robilem ja pol godzinki...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
heh
no pefno ze fajna.... sek w tym ze robilem ja pol godzinki...![]()
Postaram się dziś skoczyć do punktu bo kolesia niema i wieczorem go tu palnać...
Zrezygnowałem z boarda. Dowidzenia. Jeżeli admin może to niech skasuje/usunie/zablokuje to konto.
tak?
List jush rzuciłem do MajeS'a. Kiedy dojdzie - niewiem!!!
Heh... fajnie. Nie wiem tylko czy trzeba tak się pieklić. cs.fpp.pl pokazywali w Secret Service - gazecie ogólnopolskiej Tak czy siak i tak jest to miła informacja.
ale wez pod uwage to ze cs to najpopularniejszy produkt wsrod graczy a doom'a 3 nawet nie ma...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ale wez pod uwage to ze cs to najpopularniejszy produkt wsrod graczy
no moze przesadzilem, ale na pewno cs jest popularniejszy od doom'a 3
co z tym scanem?
Skanu chyba nie bądzie. Tak jak jush na # mówiłem, papier toaletowy jest lepszej jakości niż gazetowy...
Co do SS i CS'a.
Widzisz SS jest pismem o grach, a Słowo Polskie to taki normalnny brukowiec. Więc jest o czym mówić. Chyba...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:31.