FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7707)
Wolfowe Oscary
W temacie Szkółka niedzielna Fake nick Bubi podał listę najlepszych graczy w danych kategoriach za co niesłusznie został z******. To jest jego prywatne zdanie, chociaż rzeczywiście z listą można polemizować.
Tak wiec zaproponuje nastepny ( może i lolkowaty, beznadziejny, głupi, smętny teamat ale sa wakacje i wiadomo, słonko może bardziej w główkę przygrzać, gólny zastój, trzeba coś pisać) o najlepszych graczach w danych kategoriach.
Nie będę podawał listy najlepszych graczy bo nie chce dostać zjebów. Ale zproponuje co innego.
Jakiś zorganizowany system wyboru najlepszych graczy w danych kategoriach, coś jakby na kształ Wolfowych oscarów
( no moze nie z wielką galą, kamerami, występami na żywo i na żywo z playbacku itp ).
Oprócz podanych przez Fake Bubi kategorii najlepszy:
Medyk
Lt
Pancer
Aim
All Around
można by dodać
MiP (most improved Player) czyli gracz który zrobił największe postępy w określonym czasie
Klan który zrobił najlesze postępy
Najbardziej obiecujący gracz
Najbardziej obiecujący klan
Największy farciarz ( co jakby powiedział Infi zero skill-a )
Najlepszy gracz w kategorii teamwork
Najlepszy klan w kategorii teamwork
Najleszy taktycznie klan
Kategori można wymyślać do usranej śmierci.
Teraz jakby coś takiego zorganizować od strony technicznej
Jakaś wielka kapituła bractwa graczy Wolf-a złożona z zasłużonych dla tej wielce szacownej gry postacii, wyłoniła by kilku nominowanych ( ale nie nominowanych od opuszczenia domu wielkiego brata). Zwycięscy w danej katgorii dołączali by do kapituły w następnej edycji tak jak to ma miejsce w przypadku Oscarów.
Z listy nominowanych wszyscy zainteresowani gracze głosowali by na najlepszych. System głosowania do omówienia. Albo mamy jedne głos albo przydzielamy punkty graczom z określonej puli punktów. Ponieważ tak się składa że 99% najlepszych graczy i większośc aktywnych graczy w róznych formach sceny Wolf-a jest w klanach to zabawe można zorganizować tylko wsród graczy klanowych co ułatwi procedure głosowania.
Żeby wykluczyć głosowanie na siebie samego trzeba by wprowadzić jakąs zasadem że nie można głosować na graczy ze swego klanu albo ograniczyć możliwośc głosowania na graczy tylko ze swojego klanu.
Jedna osoba w klanie zbierałaby wyniki od klanowiczów i przesyłała je dalej.
Jeśli ktoś uważa że ma to trochę sensu to proszę o komentarze a jeśli nie to czy wogóle można taką zabawę w jakiś inny sposób zrobić sensowną ?
Hehe, nie chce uchodzic za krytykanta ale takie cos po prostu nie ma szans zaistniec Okej, okej moze sie myle ale jak znam zycie i polskich wolf`owcow... Najpierw trzeba by wybrac kapitule hehe juz widze z jaka latwoscia to przyjdzie
a pozniej wybor graczy juz widze to skakanie do gardel
Swiety no offence, w sumie to wolalbym sie mylic ale...
Pozdro.
Pomysl mi sie podoba, ale napewno budziloby to wiele kontrowersji Napewno doszloby do sytuacji, w ktorej gracz o xywie xxx z klanu xxx czulby sie urazony, gdyz nie znalazlby sie na liscie itp. Znajac zycie, wygraliby ludzie z C4, POISON, FF itp.
Lepiej byloby wystawic z kazdego klanu 2-3 najlepsze persony, nastepnie wystawione osoby glosowalyby miedzy soba. Uwazam, ze wtedy ocena bylaby najobiektywniejsza
Swiety- Bubi nie dostal zadnej zjeby od nikogo,, pare osob sie nie zgodzilo i to w milym tonie, tak ja to odbieram.
Zeby ocenic aim, to latwo to ze statow wyciagnac w koncu to licza. Aim- licza ratio kd itp. Pf /sniper licza ratio kd... liczy zabitych od art.air, pkt etc... LT tez by szlo wyliczyc best. Imho najlatwiej dac na serwer x np na 3+ dni czyste staty i okreslic np min 200fragow itp i macie juz jakies dane
Albo zrobic fast 1vs1 DM, w ciasnym pokoiku i np na wiekszej przestrzeni po 3 zyca i niech graja. System K.O. no mercy i wyjdzie best close combat farciash
/master i long distance shooter tez z drugiej mapki .
To tak na szybko sobie napisalem. Chyba mniej zachodu niz glosowania, wybory jury etc.
Best TP player to raczej ciezko znalezc... Team juz predzej ale jak? chyba tylko przez analize dem z meczow? O taki wybor bym sie pokusil np na koniec jakiejs ligi, obejrzec dema i zaglosowac na pare klanow w sondzie or na boardzie.
PS: niedlugo dojdziemy do tego kto lepiej rzuca granaty przez wall beach w E
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
PS: niedlugo dojdziemy do tego kto lepiej rzuca granaty przez wall beach w E![]()
![]()
![]()
Kategoria - Najlepszy granat też powinna być. Przecież odpowiednie rzucanie grantów to też jest sztuka.
quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
To ja dzis znow 3 SSR zabilem 1ale w combat na plycie ass zadne tam FWD taliby
Czy statuetki sa zlote?![]()
Napisane oryginalnie przez Swiety
Na oscar-a w jakiejś z powyższych kategorii to DX chyba nie masz szans ale jesteś murowanym kandydatem do honorowego oscar-a za wkład w rozwój sceny Wolf-a.
OK Alpha w tym sie z toba zgadzam
A więc w kategori najwiekszego lolka wolfowej sceny otrzymuje ..........................................
Alpha
Nagrode w kategori najwiekszego laga otrzymuje.........................................
Doktor
Peja- rocznik 1976
jest pomylka
hmmm najfieksze lagi to ja mam
Hail Iron Cross
granaty
A ja bym chcial dostac nagrode w kategorii: Najczestsze zabijanie siebie i innych członków druzyny granatami :>
Ponieważ ostatnio jest dużo chętncyh do róznych LoLkowych kategorii to może zamiast Oscarów wprowadzimy Maliny dla:
Największego Laga
Największego Pinga
Największego Team Killera
Największej Lamy
Największego respawn killera na FFA (Tutaj sam sie nominuje do tej kategorii - PF
Największego Bluzgacza
Największego Buc-a
I najważniejszą kategorię - Największy LoLek. Już Jeden chętny jest - Alpha z klanu vv Ale musze cie zmartwić Alpha - chyba masz nikłe szanse na zdobycie tytułu najwięskzego LoLka - konkurencja jest bardoz silna.
czasami ludzie chodza przekrzywieni albo wygladaja jakby latali
jest jeszcze jeden fajny bug z bronia ale nie powiem jaki
Napisane oryginalnie przez Swiety
Kategoria - Najlepszy granat też powinna być. Przecież odpowiednie rzucanie grantów to też jest sztuka.
Re: LOL
quote:
Napisane oryginalnie przez Baby.Face.N
LOL LOL LOL i jeszcze MEGA LOOOL niektorzy ludzie mnie zaskakuja szkoda ze niema sztuki wyciagania h... z wody bo mozna by przeprowadzic glosowaniezasady najkrotsze peniski wygraja bo jest najmniej wyciagania
. Powinna byc jedna kategoria do oscara ludzie wymyslajacy najwieksze glupoty na scenie RTCW Swiety dla mnie wygrales
brawo nagroda to : siekiera bez przedlurzacza
![]()
PS.Czy przedlurzacz jest potrzebny do siekiery moze ktos przeprowadzi glosowanie
PS2.Jak chcecie miec najlepszego zawodnika to grajcie w Q3 tam niema z tym problemu
Niemusze i tak bys wygral wiesz dlaczego
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:31.