FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7722)
Turniej na Custom Maps
Wczoraj zdesperowany wpadałem na dość ciekawe pomysł. Planuję zorgaznizować krótki kilkumeczowy turniej na niestandardowych mapach. Mógłby być on szansą dla oderwania się od ciągłego grania w beach, assault czy base. Być moze udałoby się przerwać marazm na polskiej scecnie rtcw.
Od razu zaznaczam ze nie byłby to turniej dla klanow, wręcz przeciwnie dla wszystkich chętnych graczy, także niezrzeszonych. W tej chwili pratycznie nie mają szansy na udział w prawdziwym ligowym meczu. Planuje ustalić limit zgłoszeń do turnieju na poziomie 30-40 graczy. Następnie zostaliby w zależności od liczby graczy podzieleni na 5-6 osobowe teamy. Każdy ustaliłby nazwe dla swojego teamu, tag itp i oczywiscie tymczasowego cl na czas trwanie turnieju
Drużyny rozegrałby mecze na wybranych przez siebie mapach z puli ktorą zaproponują organizatorzy. Na razie pomyslem zarazilem Solara z klanu UT. Wspólnie wybraliśmy naszem zdaniem najlepsze custom mapy i są to: Wizernes, Tundra, Project Schwalbe, Tank, River, moze MarketGarden, dodatkowo dwie mapy cp bkforrest i destruction. Po ustaleniu map drużyny miałyby ok. tygodnia na przygotowania się do meczów, które odbyłyby się prawdopodnie w weekend.
To wstępnie tyle, czekamy na sugestie i uwagi a także na chętnych do pomocy w orgaznizacji tego przedsięwzięcia.
To moze być szansa na rozruszanie naszej sceny a dla newbies możliwość nauki i podpatrywania najlepszych polskich graczy.
Oczywiście nie obejdzie się bez wolf tv To byłby całkowity odlot
Jeśli o czymś zapomniałem prosze looknąc na http://www.wolfenstein.tvknet.pl/index.php
A ja moge grac ? dobra zartuje... no pomysl jest dobry... szczegolnie te mapy... jak co to 1 osoba jsuz masz
Zapomniałem dodać ze organizatorzy nie przewidują zadnych nagród w turnieju, ale to chyba oczywiste. Zadnych wad nie widze, same +
Na zgłoszenia czekamy do przyszłego piątku ( włącznie). W sobotę przeprowadzimy losowanie.
Pytania, zgłoszenia, pogróżki , uwagi prosze kierować do mnie: [email protected]
lub do Solara [email protected]
Mam jeszcze prośbe do moderatora (rki) forum. Nie chce zeby topic spadł do piekiełka dlatego jeśli to możliwe prosze go ładnie przygwoździć, (przynajmniej do przyszłego piątku jeśli nam się noga powinie )
Ja też kcem ja też kcem
Peja- rocznik 1976
Bede wielce zdziwiony jak zagra w to powazny klan
Watpie zeby nagle paru klanom z czolowki sie chcialo uczyc x custom maps zeby nie dac dupy w pojedynku z rownie silnym rywalem.
Wyraźnie napisałem ze turniej nie jest skierowany do składów klanowych a do poszczegolnych graczy którzy lubią custom maps i chcieliby w nie w Polsce pograć. Składy zostaną ustalone na podstawie losowania po to zeby przynajmniej teoretycznie wyrownać szanse.
Może wypadałoby potwierdzić swoje wysokie umięjętności grając na nowych mapach a nie tylko jechać na starych sztuczkach z beach i pozostałych ? Jesli się nie chce komuś uczyć to moze lepiej odpuścić sobie granie ? Nie ma sensu stać w miejscu. Nie o wygraną i opinię tu chodzi tylko o rozrywke.
Wybór należy do Was
Losowo sklady maja byc wyrownane ?
Losowosc z gory wyklucza wyrownane sklady imho.
Dx, napisałem teoretycznie. Nie wiadomo co kieruję ślepą ręką losu Spójrz na ostatnie MS w piłce nożnej. Teoretycznie mieliśmy pewne wyjście z grupy. Okazało się ze jest całkiem inaczej. Jeśli masz lepszy pomysł, podziel się z nami, nie chowaj go dla siebie
Turniej nie jest skierowany do malkontentów i biczowników. Dużo już było topiców o beach, rotacjach, marazmie na scenie rtcw itp. Wydawało mi ze boardzie jest wielu zwolenników nowych map. Teraz macie w końcu szanse na nich zagrać.
ja tez kce!
ja tez jestem za turniejem i za losowaniem!
W załaożeniach ma to byc szybki turniej (w sam raz na koniec lata), same przygotowania z pewnoscią zajmą duzo wiecej czasu niz rozgrywki.
Pozdrawiam
"F1";"F1";"F1";"F1";"F1";"F1";"F1&q
Wydaje mi sie , ze jest to wprost wymarzone miejsce dla graczy bez-klanowych ( ale nie tylko)chcacych pograc w Wolfa 4FUN (bez szczegolowych taktyk i uzgodnien, na ktore z oczywistych wzgledu nie bedzie czasu). Kazdy pomysl (no moze nie kazdy ) propagujacy scene RTCW zarowno poprzez uznane klany jak i bez-tagowych osobiscie uwazam za trafny.
Ps. Cos przynajmniej sie dzieje w takim okresie jak wakacje i urlopy
Re: "F1";"F1";"F1";"F1";"F1";"F1";"
quote:
Napisane oryginalnie przez d4xx
Ps. Cos przynajmniej sie dzieje w takim okresie jak wakacje i urlopy![]()
Btw co do beacha etc to modlcie sie bo byc moze soon juz nikt nie pogra na base czy beach jakie znamy. W koncu wyjdzie RTCW Enemy Territory czyli nowa osobna gra i pewnie wiekszosc serwow i nas zacznie w nia grac. Nowe klasy i zabawki - duzo new broni itp. Cala sprawa map jest dosc niejasna, moze czesci nie bedzie? albo same nowe? Nie pisza o tym wystarczajaco precyzyjnie
Pod koniec wakacji mam tak DD, Xgamera. Kuba exMW robi jakas lige z kims i cyt: ponoc ma juz duzo klanow. Ma byc jakies 3.3 . W tle gdzies sie czai PRL2, jezusq czy my damy rade w to all grac?
Moge pomoc z regulaminem jak co.
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Moge pomoc z regulaminem jak co.
chce zauwazyc ze sam dalem taki pomysl troche nizej w nieco innej formie bardziej przyjaznej dla klajow i wszyscy mnie olali
quote:
Napisane oryginalnie przez SOLAR
Powiem szczerze ze na to liczyłem DXwłasnie w tym zakresie. Dzięki ! Zgłosimy sie do Ciebie
Poza tym jak napisales powyzej , nalezy sie tym bardziej spieszyc, bo niewiadomo jak długo pozyje RTCW w swojej pierwotnej formie. Wczoraj miałem podobne przemyslenia jak Ty.
Zgłosić sie czy sie nie zgłosić
Oto jest pytanie
Peja- rocznik 1976
Ktos mi wyslal maila ostatnio,w tej sprawie... prosilbym o wyslanie ponownie bo mi znikl dostane again to zalatwie sprawe...
sorry hehe
n0bodys perfecto
Od dzisiaj oficjalnie rozpoczynamy rekrutację . Wszystkich chętnych prosze o zapoznanie się z regulaminem. Zgłoszenia na mój mail (w stopce lub pare postow wyżej). Regulamin przewiduje udział max 36 zawodników, proponuję nie zwlekać ze zgłoszeniem do ostatniej chwili.
Granie na customach nie boli
quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Bede wielce zdziwiony jak zagra w to powazny klan
Watpie zeby nagle paru klanom z czolowki sie chcialo uczyc x custom maps zeby nie dac dupy w pojedynku z rownie silnym rywalem.
Hail Iron Cross
Prosze o kontakt osoby które w poprzednich postach wyraziły chęć gry i do tej pory jej nie potwierdziły. Z powodu wyjazdu na zgłosznia czekam do soboty a nie do piątku
Ja jestem za turniejem ale wy wybierzcie kto skim gra. A tak wogule to JA TEZ CHCE GRAC z Doktorem w jednym teamie
RafRasz^
Dzieki Rafrasz
Dobra musze sie zapisać
Może sie uda zagrać na modemie
Dobra zapisuje sie
Peja- rocznik 1976
Zgłoszonka na mail [email protected] albo pm. Będzie losowanko więc o skladzie zadecyduje los czyli moja pewna ręka (chyba)
Rozumiem ze wszystkie info o turnieju bedzie na stronce TVKNET???????
----------------------------------------
Za Honor, Za Życie, Za Piwo
----------------------------------------
gg - 3822543
quote:
Napisane oryginalnie przez RafRasz^
Rozumiem ze wszystkie info o turnieju bedzie na stronce TVKNET???????
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:43.