FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7723)

Posted by Dys4n on 07-08-2002 18:27:

Aha

A tak wogóle to nie wiem ale kończe z q3 ( nareszcie dojrzałem do końca tej popieprzonej gry). Wieci doszedłem do wniosku że ta gra jest nudna, popieprzona bo taak jest prawda nic się w niej nie zmienia cały czas rąbanie w tą samo grę, przecież to jakiś absurd na maxa.

...Życie ma więcej wyobraźni niż możemy sobie wyobraźić.. K.K

Posted by oxygen on 07-08-2002 18:39:

Re: Aha

quote:
Napisane oryginalnie przez Dys4n
A tak wogóle to nie wiem ale kończe z q3 ( nareszcie dojrzałem do końca tej popieprzonej gry). Wieci doszedłem do wniosku że ta gra jest nudna, popieprzona bo taak jest prawda nic się w niej nie zmienia cały czas rąbanie w tą samo grę, przecież to jakiś absurd na maxa.

ye! ye! ye! gratz

Posted by BartiZ on 07-08-2002 18:43:

Podaj jakies argumenty albo co zanim zaczniesz bluzgac jakas gre... po jakims czasie zapewne i tak do niej wrocisz (choc nie musisz)...

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Posted by j@rzabek on 07-08-2002 18:47:

teraz na topie jest w3....a niedlugo bedzie d3 tak wiec czekam....

Posted by oxygen on 07-08-2002 18:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Podaj jakies argumenty albo co zanim zaczniesz bluzgac jakas gre... po jakims czasie zapewne i tak do niej wrocisz (choc nie musisz)...

ja juz nie wracam pol roku i jest mi z tym dobrze nie mam wcale ochoty na q3 no chyba ze z kumplem na lanie raz na miesiac jeden mecz... w miedzy czasie gralem w diablo 2 a teraz warcraft 3 ;>

argumenty: w kolko ta samo...w wypadku polakow w kolko te same mapy...wiec jeszcze szybciej sie nudzi, cpm rulez, cmpa sux za duzo bajerow spowalniajacych gre i niepotrzebnych funkcji a na cpm nikn nie gra wiec mi nie pasi , a vq3 wogole mnie nie bawi, coraz mniej grajacych czynnie osob, powiekszajaca sie w zastraszajacym tepie ilosc lam na necie (chociarz to i tak jest w wypadku kazdej gry gdy mastahy przestaja grac ) praktycznie zero turniejow i wspolzawodnictwa...i wiele innych...imho ta gra zrobila co miala zrobic i odeszla...jak dla mnie przynajmniej

Posted by Infinite on 07-08-2002 18:53:

za takie slowa spalilbym cie chetnie na stosie
heteryk...

Posted by Dys4n on 07-08-2002 20:03:

Arrow Teraz ja wam coś powiem

Q3 co to jest wogóle???. Wytłumaczcie mi to inteligentnymi słowami nie że wyjebana gra czy cos takiego tylko pomyślcie zanim odpowiecie. Gram w qwaka 3 od 2,5 roku może trochę więcej kto by się w to bawił. Mam 20 lat i szczerze mówiąc te 3 lata grania w qwaka gówno mi dały. Dały mi oczywiście satysfakcje z gry bo to jest nieuniknione po tak długie grze ale od czasu jak mi założyli net ( 5 miechów) chodzę spać jak jest jasno, wstaje jak jest ciemno i tak w kółko. Schudłem 4 kilo w czasie miesiąca. Nic nie robiłem tylko grałem w tego qwaka zasranego. Kupiłem myszkę za full kasy, ale co mi to dało???. Starzy już się pultają że ja jakiś powalony jestem. Powiedziałem sobie KONIEC TEGO SYFU mam dosyć czas coś zmienić w życiu i to nie tylko trochę tylko dużo trzeba zmienić. Pomyślcie nad tym. Ja nie mówię żebyście rezygnowali z qwaka i nie grać ale po prostu pomyślcie sopbie co ta gra wam daje. A tak przy okazji to nie namawiajcie mnie na to abym znowu grał bo wczoraj połamałem płytę qwaka oryginała więc na pewno już jej nie włoż de kompa nawet cd-keya wyrzuiłem, jak ktoś chce to na meila to wam dam ;D.

Posted by t0d on 07-08-2002 20:18:

jak narazie mam odstawke od jakichkolwiek gierek 3d (cos mi sie sprzęcior psuje ) jak wrócę to może sobie jeszcze pogram - ale to dopier za jakiś czas

ps robimy zakłady jak szybko wróci???

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by Lucas on 07-08-2002 20:34:

Co tu taki pesymizm???

Posted by Lo_fatt on 07-08-2002 20:43:

Re: Teraz ja wam coś powiem

quote:
Q3 co to jest wogóle???. Wytłumaczcie mi to inteligentnymi słowami nie że wyjebana gra czy cos takiego tylko pomyślcie zanim odpowiecie. Gram w qwaka 3 od 2,5 roku może trochę więcej kto by się w to bawił. Mam 20 lat i szczerze mówiąc te 3 lata grania w qwaka gówno mi dały. Dały mi oczywiście satysfakcje z gry bo to jest nieuniknione po tak długie grze ale od czasu jak mi założyli net ( 5 miechów) chodzę spać jak jest jasno, wstaje jak jest ciemno i tak w kółko. Schudłem 4 kilo w czasie miesiąca. Nic nie robiłem tylko grałem w tego qwaka zasranego. Kupiłem myszkę za full kasy, ale co mi to dało???. Starzy już się pultają że ja jakiś powalony jestem. Powiedziałem sobie KONIEC TEGO SYFU mam dosyć czas coś zmienić w życiu i to nie tylko trochę tylko dużo trzeba zmienić. Pomyślcie nad tym. Ja nie mówię żebyście rezygnowali z qwaka i nie grać ale po prostu pomyślcie sopbie co ta gra wam daje. A tak przy okazji to nie namawiajcie mnie na to abym znowu grał bo wczoraj połamałem płytę qwaka oryginała więc na pewno już jej nie włoż de kompa nawet cd-keya wyrzuiłem, jak ktoś chce to na meila to wam dam ;D.

dobrze gada , quake rujnuje "rzycie"

Posted by Q on 07-08-2002 21:13:

Tez bym chetnie juz z tym skończył ale mi szkoda tych dwuch lat grzania po kafejach i po nocach za straszna kase
Dysan jezeli q3 cię wqrwia to sproobooj cpma

Posted by j@rzabek on 07-08-2002 21:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Q

to już wogóle by siedział 24/7

Posted by emi on 07-08-2002 21:55:

bw raczej sie nie nudzi zawsze mozna sie rozwijac :>

Posted by Lucas on 07-08-2002 22:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
bw raczej sie nie nudzi zawsze mozna sie rozwijac :>

Widzicie - to jest optymista...

Kuracja: Przejsc warcrafta i wracac do Q3...

Posted by Dys4n on 07-08-2002 23:43:

quote:
Tez bym chetnie juz z tym skończył ale mi szkoda tych dwuch lat grzania po kafejach i po nocach za straszna kase

JA TYLKO CPMA STARY TYLKO

Posted by t0d on 07-08-2002 23:53:

to zapraszam do gry w Rocket Arene 3

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by MAr-n on 08-08-2002 00:05:

Dys4n wrzuc na luz piszesz ze masz 20 lat i grasz w q3 no ja mam 18 (prawie 19 ) i tez gram (prawie od poczatku z mala przerwa ) ale nie mam jakiejs mani grania tak jak to widac w twoim przypadku. Nie gram na chama ile sie da fakt nieraz siedze dlugo przed kompem zwykle jak wracam z imprezy (czyt. grila u mnie co dzienie takie impry sa ) posiedze sobie do 4 nad ranem wstane o 11 i cheja na miasto do kumpli na browca i potem w kolko to samo nieraz wlaczam kompa i nie wiem za co sie zabrac i nie starcza czasu na granie Moja rada odpocznij sobie uzyj sobie przecierz nie musisz rezygnowac z tej gry tylko sie ogranicz Zreszta zrobisz jak chcesz twoje zycie twoje klocki

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by Dys4n on 08-08-2002 00:34:

Arrow Bleble

Mam dosyć takiego życia już. Może to kiedyś zrozumiesz stary ale dzięki za miłe słowa otuchy. A tak pozatym to powiedź mi co zyskujesz jak grasz tyle czasu. Na początku jest spoko ale później za szybko to się nudzi. Ja teraz siedze przed kompem o godzinie 1.23 i idę spać już. Gdybym miał qwaka na dysku którego nie mam już bym siedział na cpma gdzię 1/1. I na pewno by się to skończyło godziną 5 , 6 , lub 7. Wolę sobie pójść spać i wstać jutro o godzinie 10 czy 11. Człowiek się zupełnie inaczej czuje wtedy. Jeż sniadanie o normalnej porze, obiad o normalnej aż sranie mam nareszcie o odpowiedniej porze. Ale to jeszcze nic zaczynam rzucać palenie to już jest wogóle odjazd stary i wogóle ludzie słuchajcie. Nie mówię żebyście wszystko od razu rzucali ale zobaczcie jak to jest fajnie tak zrobić na jakiś czas. Kłade się do łóżka z marzeniami, nadzieją, nie wiem jak to nazwać ale po prostu dla mnie się skończył już czas. Bo położenie się do łóżka o 4 nad ranem czy nawet póżniej po 6 godzinach grania w qwaka i rąbania ciągle na ten sam temat nie jest najciekawszy uczuciem. Zamykasz oczy i widzisz co byś i gdzie byś uciekł przeciwnikowi. Ja już nie mogę patrzeć na qwaka i wogóle na gry. Tak postanowiłem i tak zrobię. Chociaż w głebi serca jakoś ten qwak zostanie w mojej ręce ale to już są spekulację na maxa. Kończe szkołe za rok, idę na studia ................. a reszty wam nie powiem bo po co i tak kiedyś dojdziecie do tego samego wniosku. Trochę mi głupio bi piszę na BOARDZIE o rzeczach które są trochę dziwne dla przeciętnego zjadacz chleba ale po prostu muszę gdzieś to napisać rzebyście ludzi pomyśleli nad sensem tej gry, na prawdę. To jest dla mnie w tym momencie strata czasu tak jak mi to ojciec mówił zawsze a ja się z niego śmiałem. Chyba jednak miał w pewnym sensie rację. Broń borze żeby ktoś przezemnie zrezygnował na tym BOARDZIE bo tego nie chcę. Tylko na prawdę chcę wam uświadomić że ta gra jest nie dość że bezsensu i jest zbyt nudna to jeszcze jest stratą czasu po której nic nie zyskamy tylko bolącą głowę i paczkę papierosów w naszych płucach, i po co to??? Nie lepiej wstać sobie spokojnie rano i wzdechnąć świeżym powietrzyem u Trolla w Chodzieży bez grania w qwaka!!!. Naprawdę trochę więcej realizmu panowie a dojdziecie do tego do czego ja doszedłem, np. do złamania płyty qwaka oryginalnego z czego jestem zajebiście dumny . Także pomyślcie nad tym ale nikogo nie namawaim do rzucenia qwaka, takie jest moje zdanie po prostu i chciałem się z wami o nim podzielić. Papa maniacy qwaka możę się kiedyś zobaczymy na 1/1 cpma ale wątpie jestem teraz zbyt dumny żeby rezygnować z postanowienia że nie gram .

Posted by killertowa on 08-08-2002 08:16:

A mi się wydaje, że twoje postanowienie wynika z tego, że skończyła ci się kalka techniczna

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by slawek on 08-08-2002 09:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
A mi się wydaje, że twoje postanowienie wynika z tego, że skończyła ci się kalka techniczna

ROFL

Dysan, pisz śmiało: nikogo nie przekonasz i tak
Połamałeś płytkę? Do kogo ta ściema, stary...

Posted by oxygen on 08-08-2002 10:58:

lucas ja przeszlem w3 i jak widze q3 cpma to dalej mi sie rzygac chce ...war 3 rox

i wali mnie to ze w q3 gralem 3 lata a w wara miesiac....nie bede siedzial w przedszkolu skoro wszyscy ida juz do szkoly....coraz mnie ludzi gra w q3 i to jest fakt...ta gra jest stara i nie ma w sobie az tyle miodu co powinna..takie moje zdanie raz na czas mozna zagrac ale napewno nie codziennie po kilka godzin...skonczylo sie ;D

Posted by Lucas on 08-08-2002 16:15:

Bluznisz

Posted by jasio14 on 08-08-2002 16:26:

wszystko pieknie tylko te maphacki, disc-hacki etc ;\

choc do q3 tez sa aimboty itp

Posted by Dys4n on 08-08-2002 16:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

ROFL

Dysan, pisz śmiało: nikogo nie przekonasz i tak
Połamałeś płytkę? Do kogo ta ściema, stary...

PRZJEDŹ DO MNIE TO CI POKAŻE JAK CUDOWNIE WYGLĄDA NA ŚCIANIE ROZPIEPRZONA PŁYTA

Posted by Lucas on 08-08-2002 16:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez jasio14
wszystko pieknie tylko te maphacki, disc-hacki etc ;\

choc do q3 tez sa aimboty itp

Trzeba bylo cpma uzywac...

Posted by j@rzabek on 08-08-2002 17:38:

quote:

PRZJEDŹ DO MNIE TO CI POKAŻE JAK CUDOWNIE WYGLĄDA NA ŚCIANIE ROZPIEPRZONA PŁYTA

zrób zdjęcie..

Posted by Dys4n on 08-08-2002 18:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

zrób zdjęcie..

Jutro zrobię wierz mi, że to zrobię i padniecie ze śmiechu .

Posted by Q on 08-08-2002 21:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

Trzeba bylo cpma uzywac...

dobre na wszystko nie??

Posted by Lucas on 08-08-2002 22:10:

quote:

dobre na wszystko nie??

True, true...

Posted by [FPP]Lipas on 08-08-2002 23:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ

ZGADZAM SIE

choc nie musze

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:54.