FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7818)
Statsiarze
Denerwuja mnie ludzie, którzy nie daja ammo, nie lecza, nie wiadomo czemu.. Chciałbym w tym poście zamieszczać nicki takich osobników...
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
ha3m rozkrecasz sie widac ze cie wolf wciagnal co do topica to juz o tym bylo w ***** (samo cenzura) powiedziane i tu nic nie da ze na boardzie sie napisze
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
No hehe chlopak wkroczyl na nasze przetarte szlaki
Drogi kolego zapewniam ze jeszcze wszystko przed toba i zadne posty tego nie zmienia
Juz można zauważyć na serwerach że początkujący Ha3m to gracz który mniej więcej kuma o co chodzi w Wolfie.
Potwierdza to teorie że ludzie którzy mają jakieś doświadczenie w w innych grach fpp ( w tym przypadku chyba CS?) szybko załapują o co chodzi.
Co do nie rozdawania amunicji apteczek i nie leczenia jest kilka powodów
Po pierwsze lamki które wogóle nie rozdawają
Po drugie małe lamki i osoby z małym skillem, które nie potrafią szybko zlokalizować osoby wołającej o pomoc ammo itd lub mają słaby przegląd sytuacji wokół siebie
Po trzecie czasami podbiegniecie ze strzykawką pod ogniem przeciwnika kończy się szybką śmiercią medyka. Trzeba siezastanowić czy lepiej podjąć ryzyko czy nie wychylać.
Po czwarte czasami w ogniu walki do człowieka nie docierają komunikaty od innych
Po piąte każdy moze mieć słaby dzień.
Po szóste czasami niektórzy wolą dać ammo lub amunicję lepszym graczom niż początkującym (bolesne ale na początku trzeba z tym się pogodzić)
Po siódme porucznicy czasami nie dają ammo bo muszą rzucić artylerię lub nalot.
Po ósme wiekszość osób nie dających ammo apteczek i nie leczących należy do kategorii osób wymienionych w: po pierwsze.
Nie czytają oni tego boarda i wymienienie ich ksywek mało cokolwiek da
Lista osób grających wbrew zasadom Wolf-a . Hmmm ciekawy ale bardzo drażliwy temat. Tylko zanim Ha3m sporządzisz taką listę to musisz uważnie obejrzeć grę delikwenta a to zajmuje spoooro czasu
Pozdrawiam.
Napisane oryginalnie przez Marek Logan
Święty nie miałbyś ochoty poprowadzić działu na RTCW.PL poświęconego poradom dla początkujących graczy w trybie MP?
Pozdrawiam.
Święty nie miałbyś ochoty poprowadzić działu na RTCW.PL poświęconego poradom dla początkujących graczy w trybie MP?
Pozdrawiam.
Ja jejstem za pomyslem Marka Logana zebys to ty zrobil ten poradnik dla poczatkojacych. Zagladam co dzien na ten board i dzienki tobie dowiedzialem sie wielu ciekawych zeczy o wolfie itp. Moim zdaniem ty najbardziej nadajesz sie na osobe ktora miala by prowadzic taki dzail.
Winston Churchill
Re: Propozycja
quote:
Pozdrawiam.
Marek Logan & Swiety:
Jesli uznacie ze moja pomoc moze Wam sie przydac do prowadzenia takiej strony WWW- wchodze w to.
I tak wiele osob zglasza sie prywatnie na gg w sprawie pomocy i nudzi mnie powtarzanie tych samych odpowiedzi non stop, tak mozna by bylo ich odsylac do opracowanego juz materialu...
jakby co - dajcie znac - w moim profilu na boardzie jest email
Ja juz pisalem ze moge od czasu do czasu cos podeslac i pomuc przy tworzeniu rtcw.fpp.pl w miare mozliwosci (byl o tym topic ale ze wakacje i wielu osob nie ma ...
:>
hmmm a mozna do Statsiarzy dodac ludzi ktoorzy notoryczni nabijaja osty hmmm robie sie ze mnei drugi venotom
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
Denerwuja mnie ludzie, którzy nie daja ammo, nie lecza, nie wiadomo czemu.. Chciałbym w tym poście zamieszczać nicki takich osobników...
A Esso to sprosniak
Napisane oryginalnie przez Baby.Face.N
Statsiaze to gowniaze
O no jasne jeszcze Ciebie brakowalo w tym topicu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:53.