FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7874)

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 20-08-2002 14:30:

Wink Liga NRT - lol :D

heheh sotatnia weszlem na strone ligi rtcw www.nrt.rtcw.prv.pl i jzu po pierwszym spojrzeniu ckaielm wyjsc strona robiona chyba za pomoca pogramow od MS: word i paint kolejna sprawa to organiatorzy wykazali sie enizwykla bystroscia w dziale sponsorzy dajac ogloszenie ze jak ckesz to mozesh zasponsorwoac sponosr nie komar sa, nie przyleci kolejna sprawa, ktora mnie dobila to praktycznie calkowita kopia regulaminu PRL (no pare sowich pkt) zalozmy apmeintacie jak za czasow PRL-u buga z flamerem z nieskonczonna iloscia amonicijii itd. i pameintacie co sie z nim stalo ? naprawiono najwiddoczniej organizatorzy tacy w teamcie, ze nawet nie wiedizeli o jakeigo buga chodzi i bezmyslnie ten punkt skopiowali No chlopaki wtydzilibyscie

Posted by [BSM] Eladamari on 20-08-2002 16:11:

http://www.rtcw.multiplayer.pl/ - widzieliscie jaka wies. Od paru miesiecy nie bylo updatow i caly czas ta sama grafika
Niestety ale ja widze pusta strone wiec nie bede mogl sie smiac z toba

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 20-08-2002 17:09:

lol WWW jest od dafien dafno skonczona i nie cke mi sie takim paukom tluamczyc wszystkiego znowu powiem tyle, ze start 1 wrzesnia

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 20-08-2002 17:09:

lol WWW jest od dafien dafno skonczona i nie cke mi sie takim paukom tluamczyc wszystkiego znowu powiem tyle, ze start 1 wrzesnia i zebys wiedzial iel ejst zrobione deklu wiec sie nei odzywaj jak jestes taki na topie jak zwykle

Posted by esso on 20-08-2002 18:10:

Thumbs down

Parowa ten topic ssie.
Chlopaki cos zorganizwowali & respect that.

Watpie by ktos moglby podjac sie zorganizowania czegos na wakacje; cos na szybko...
Mam nadzieje ze nie zostanie olana. Zreszta porownywanie jej do PRL czy d-day, gdzie sa/byli sponsorzy to absurd/nudzenie sie w domu ;\
A wiec skillujmy chopaki

Lepsze to niz polskie ffa.

PS
No, chyba ze ta liga ma trwac trzy miechy i nie miec w skladzie poison
... to blame

Posted by Scarab on 20-08-2002 18:35:

Parowki i inne mieso :D

Parowa proponuje zebys zrobil im www jezeli uwazasz, ze tamta strona jest lolowa. Moze i mogla by byc lepsza, ale coz. Poza tym jestes doskonalym przykladem jak ludzie w Polsce doceniaja prace innych i to niestety nigdy sie nie zmieni!

Posted by SOLAR on 20-08-2002 18:52:

Powiem tylko ze liczy sie kazda inicjatywa. Zycze wytrwalosci ! GL

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 20-08-2002 18:54:

o boshe jak ja loobie jak ktos jedzie na moe topici na forum :> ja mysle, ze jak ktos sie do czegos beirze to powinien meic o tym pojecia a jak chlopaki mysla, ze sponsorzy beda sie zglaszac to... no ale z tmy regulaminem to pokazali klase juz na wstepie wiem, ze bedzie zle sie dzialo pdoczas emczy itp. jak regulamin tak narpawde byl robiony w lutym

Posted by Scarab on 20-08-2002 19:45:

eh...

Parowa a czy pytales sie ich czy szukaja sponsorow? TO , ze na stronie jest napisana propozycja dla sponsora jest jedynie jednym ze srodkow zdobycia go.

Posted by on 20-08-2002 23:30:

No to bierzesz Parowa w tylek az milo,
ale chopy maja racje, jesli smieszy Cie czyjas praca, to po prostu napisz mu emalie z uwagami, a nie brechasz sie, ze lolka znalazles, wszyscy tutaj wiedza, ze jestes niezlym twardzielem dlatego nie trzeba tego udowadniac takim superanckimi topicami.

Posted by DarkXenocide on 21-08-2002 02:41:

Ja powiem tak fajnie ze ktos cos robi etc. serio GL i HF. Jednak rzniecie reg PRL mnie wqrwilo na jakies 3h, teraz mi to wisi , tak to juz jest u nas. Why wqrwilo? bo jak ktos mnie pyta czy moze skopiowac a ja mowie NIE, to chyba powinien uszanowac.....

PS : a why nie? bo to reg PRL i bedzie w PRL II

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by spanzik on 21-08-2002 07:17:

to ba�dzo zle znowu bedziemy latac za kazdym czy nie zabija specjalnie nie bedzie mozna grac na picmipie 5 hyhy pozyjemy zobaczymy

Posted by [BSM] Eladamari on 21-08-2002 08:19:

Parowa mlocie nie wiem czy jestes tak tepy czy po prostu miales zly dzien i nie domysliles sie ze to ZART
ZART: cos czego nie powinno brac sie na powaznie, powino byc smieszne i bawic ludzi!!
A reszta ma racje jak ci nie pasi to zrob to lepiej
dlaczego w tym kraju ludzie potrafia tylko krytykowac i uwazaja ze sami potrafia wszystko lepiej od innych

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-08-2002 09:28:

czemu krytykuejsz lacza TPSA zaloz wlasna firme oferuj lacza T1 za 1 zl miesiecznie a dla emerytow za darmo - w tym kraju ludzie potrafia tylko krytykowac

Posted by Pysiu on 21-08-2002 11:05:

PaRoWa^^ powiem jedno zdanie - rozbrajasz mnie Powiem tez drugie- czasami zastanow sie nad tym co piszesz. Chcesz trzeciego? Oto on- Twoja ostatnia wypowiedz jest zwyklym obracaniem kota ogonem DO TYLU

Know your limits

Posted by f@rtuch on 21-08-2002 11:15:

Re: Liga NRT - lol :D

parowa nie kop panuff, bo sie spocish jak cos tam sobie tworza to krzyz na droge, a ewentualne uwagi podeslij im na maila, a nie jedziesh ich na ogolu bez potrzeby w ogole to siemka syskim - dopiero sie zarejestrowalem

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-08-2002 11:45:

wiecie co zauwazylem, ze osoby wypowiadaja sie pod publike tylko, zeby ich nikt nie zjechal, bo widze, ze neiktrozy an ricu calkeim cos innego moofili ;D ale nic jak ktos nei ma jaj by to powiedziec to ejgo sprwafa

Posted by Pysiu on 21-08-2002 12:07:

PaRoWa^^ jakby sie bali zeby ich nikt nie zjechal to raczej w ogole nic by nie pisali, prawda??

Know your limits

Posted by DarkXenocide on 21-08-2002 12:45:

imho reg powinni zmienic po pare spraw jest nieaktual, wszedzie sie gra now na SW, medycy moga robic co chca- zabijac podnosic itp :> Sugeruje luknac na zachod organizatorom.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-08-2002 14:20:

hyhhy wlasnie to meni najabrdziej rozbroilo, ze gramy an regulaminie napisanym w lutym a czasy sie enistety zmeiniaja

Posted by Omega_Ra on 21-08-2002 14:23:

Talking Nowa liga- Uwagi

Co do stronki jesli cos sie robi dla ludzi to powinna 3ma jakas klase i styl. Pomyslcie co powiedza ludzie odwiedzajacy ewentuaclnie taka stronke :| A co do regulaminu to jest fatycznie kopia PRL, wprawdzie w wielu punktach ludzie moga byc zgodni co do pewnych zdan, ale inwencja tworcza wlasna bylaby tez mile widziana.

Ja moge jedynie zyczyc organizatorom GL&HF. Pamietajcie krytykowac kazdy moze, ale cos zrobic dobrze jest naprawde trudno. Badzcie wyrozumiali

Posted by Swiety on 22-08-2002 03:54:

Najn

Jak mo�na nie krytykowa� skoro kto� nawet nie zrobi� w�asnego regulaminu tylko zer�na� przestarza�y, nie pasuj�cy do tego jak gra si� na �wiecie regulamin prl-u ?.

Sory wodzowie ale jak kto� zaczyna od takiego buraka to znaczy �e z tej ligi nic dobrego nie b�dzie.

Posted by XTr3M on 22-08-2002 04:23:

Wlasnie sie zastanawialem nad nazwa NRT - New Real Turnamet ( a nie Tournament?) , ale ja sie jak zwykle czepiam

Posted by [BSM] Eladamari on 22-08-2002 07:34:

Parowna to o tepsie jak przeczytaloem to malo parapetu ze smiechu nie zjadlem. Parowa pierwsza post po otwarciu twojego RTCW centrum jaki dam bedzie jakie gowno wyszlo: jestem ciekaw czy bylo by ci milo a na dodatek jak ktos by mnie jeszcze poparl. Rozumiem ze mozna napisac uwagi akle nie wysmiewaj ich a jak dajesz juz odpowiedzi na moje posty to nic w tym stylu z tepsa bo leb masz po to zeby myslec a nie walic nim o sciane
Einstain powiedzial kiedys ze: "sa 2 rzeczy nieskonczone: wszechswiat i glupota ludzka ale co do tego 1 nie jestem pewien"

Posted by Pysiu on 22-08-2002 08:19:

Re: Najn

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Jak mo�na nie krytykowa� skoro kto� nawet nie zrobi� w�asnego regulaminu [...]

Swiety chyba czujesz roznice miedzy krytykowaniem a wysmiewaniem?? Nie mam nic przeciwko konstruktywnej krytyce czy nawet powiedzeniu ze cos ssie, ale mozna to zrobic a) w inny sposob, b)prywatnie.

Know your limits

Posted by f@rtuch on 22-08-2002 09:55:

Re: Najn

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Jak mo�na nie krytykowa� skoro kto� nawet nie zrobi� w�asnego regulaminu tylko zer�na� przestarza�y, nie pasuj�cy do tego jak gra si� na �wiecie regulamin prl-u ?.

Sory wodzowie ale jak kto� zaczyna od takiego buraka to znaczy �e z tej ligi nic dobrego nie b�dzie.

Swiety ja rozumiem, ze widzicie tam spore niedociagniecia, ale po to istnieje na tamtej witrynie ksiega gosci zeby zglaszac do niej wszystkie uwagi, a komentarze Parowy na fpp wydaja mi sie po prostu zlosliwe i tyle a co do tego, ze z tej ligi nic nie bedzie to zauwaz, ze zapisalo sie do niej jush sporo klanow z "nizszej polki" i jednoczesnie widoczny jest brak zainteresowania klanow z czolowki polskiego rtcw, co daje szanse wlasnie tym mniej znanym klanom na prowadzenie zacietej rywalizacji miedzy soba [podobne umiejetnosci] <pozdro>

Posted by Omega_Ra on 22-08-2002 12:04:

Angry :(

Faktycznie nie ma co najezdzac na ludzi z NRT -starali sie wyjsc z inwencja pewnal, a ze nie wyszlo to juz inna beczka

Posted by XTr3M on 22-08-2002 13:35:

Re: :(

quote:
Napisane oryginalnie przez Omega_Ra
starali sie wyjsc z inwencja

Czy ktos mi powie gdzie jest FAQ tlumaczace wiekszosc wypowiedzi na tym boardzie na PL ?

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 22-08-2002 13:47:

jezzu el mozesh nawet nasrac na monitor z moja strona mi to tam wisi jak cos mnie rozmiesza to to mowie, bo nie ejstem jakas ciota co mowi to co ludzie kca uslyszec WOLNOSC SLOWA PS mowicie, ze chlopaki sie starali, no nie wiem, bo: a) mroova sam mi powiecdizal "to goowno (strone) zrobilem w 30 minut" b) regulamin skopiowali

Posted by Scarab on 22-08-2002 15:59:

Cala prawda o lidze...

Ok, skopiowali regulamin i za to mozna by ich krytykowac, ale wydaje mi sie , ze tu wcale nie o to chodzi. Chodzi tu glownie o to kto organizuje ta lige. Jezeli organizatorem bylby klan typu C4, FF i inna czolowka Polska (czy tez ludzie z tych klanow) Parowa nawet bys sie nie odezwal. Mi sie wydaje , ze docenic trzeba by ich przynajmniej za to, ze mimo swojego mlodego wieku wzieli sie wogole za organizowanie czegos takiego. Poza tym Parowa twoj klan wcale w tej lidze grac nie musi, nikt cie zmuszac nie bedzie. Bardzo denerwuje mnie to, ze bardziej liczy sie z jakiego jestes klanu niz to jakim jestes czlowiekiem i czy chcesz cos zrobic, zeby inni nie musieli biegac codziennie FFA.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:39.