FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7981)
Wolf Taktik - już wkrótce!
Premiera bety1 obecnie najwiekszego moda do RtCW zbliza sie wielkimi krokami! Juz nie dlugo odświerzymy naszego starego, dobrego Wolfa i to zupelnie za FREE! Ja z erf'em nieco poslinilismy sie, kiedy ogladalismy oficjalna strone WT.
Myśle, ze ten Topic sie przyda, bo chyba takiego nie bylo !
Czekam na wasze opinie...
Oficjalna strona Wolf Taktik
Jak zobaczylem te skriny to az cos mnie ruszylo...
Gra a raczej screen-y wygladaja super az milo popatrzec ze nasz stary wolfik sie zmieni tylko zeby nieprzesadzili i te kilka dodatkowych klas postaci niezmienilo wolfa niedopoznania a moze tak byc bo juz wiele gier po takich dodatkach stracilo na grywalnosci mysle ze w tym przypadku bedzie inaczej. Jesli gra bedzie lepsza to takze beda + i - jak juz Killach napisal wymagania podskacza scren-y mapek wygladaja dozo lepiej niz obecne mapki juz zaczne zbierac na nowy sprzet
ale za to przyjemnosc z gry bedzie wieksza
Napisane oryginalnie przez [BSM] Eladamari
Ladnie to wyglada ale poki nie zobacze nie bede chwalil
No widze panowie, ze topic sie ladnie rozwija! Zadnego schodzenia na inne tematy itd. Oby nie przyszedl jakis delikwent i nie zaczal sie klucic, ot na przyklad taki DX - bez urazy, ale gdzie on wtraci swoje 3 grosze to klops . Dobra jak Wam sie to nie podoba co napisalem to radze nie czytac i nie komentowac
!
A ja zeby nie zbaczac z tematu powiem Wam bez zadnej tajemnicy, ze WT prawdopodobnie niedlugo bedzie przechodzil z fazy alpha do, fazy beta! Oby servery nie wymagaly orginalnego CD_KAY'a, tak jak wiekszosc serverow banimod . Chociarz nawet nie wiem co to jest
.
czekam na to ze screnow mozna zobaczyc ze ladnie sie zapowiada
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
tak jak juz ktos powiedzial, zobaczymy ocenimy.
w reklamowkach filmow zawsze pokazuja najlepsze momenty filmow, zeby zachecic do obejzenia filmu.
tu moze byc podobnie, pokazali jakies screeny, ale to nam nie jest w stanie powiedziec jak bedzie sie gralo. nie wiadmo jaka bedzie grywalnosc etc., a klasy moga popsuc cala gre. przeciez w rtcw gra sie 6vs6, a im wiecej klas tym wiecej ludzi jest potrzebnych
. Narazie to najlepiej zapowiadajacy sie MOD do RtCW. Nie wyglada na to, ze jakas jedyna postac bedzie napakowana na full, a reszta ciche pierdacze.
Czytaliscie o modzie WW2? No chyba kazdy czytal! Widzieliscie co ma eng?! Jak nie to Wam powiem Panzera, chyba 30 granatow i jeszcze kilka ciekawych rzeczy ! Taki eng moze z kazdym zrobic -
! No ale nie gadamy o WW2 tylko o Wolf Taktik, ten maly watek byl zeby niektorym uswiadomic, co niektore mody wprowadzaja!
Ale sami przyznajcie, ze se screenow grafa wyglada naprawde pieknie i smakowicie !
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:18.