FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=805)

Posted by anomal on 06-08-2001 17:10:

Drabinka

Dla tych co nie wiedza to odsylam na http://quake2.fpp.pl - tam pisze co i jak...

Kilka spraw:

1. jak gralem z yursonem - 1-wszy mecz ladera - to sie okazalo ze sa problemu z raportowaniem wyniku.

gralismy 2 mecze, (gra sie do 2 wygranych) po 10 minut, a formularz rejestracyjny jest do zglaszania 1 gry a nie kilku (mozesz podac tylko 1 mape na ktorej graliscie a nie np 2 czy 3) - zobaczcie sami to bedziecie wiedziec o co chodzi

Co w zwiazku z tym ???

Zmiana regulaminu:

Gramy tylko 1 mecz - jesli grajacy nie uzgodnia mapy to graja na mapie dnia - losowana automatycznie jedna z map - bedzie na stronie

na poczatku bedzie troche problemow bo nie ma jeszcze nowych map na serverach (dzis powinny byc na colnetach i kubusiach) wiec grajcie na dm1

narazie tyle...
(a pisac musze tu bo Fajny Board chwilowo nie zyje )

Posted by MoN-SooN on 06-08-2001 19:20:

ej no to bedzie z�k jak jeden mecz. Jeden mowi ze jalt, drugi kuma, ze tamten ownuje na jalcie to mowi duel5, ten pierwszy obczail, ze na duel5 dostanie i wiedzac, ze mapa dnia do an2_3 mowi: ej to moze lepiej na edziu zagrajmy, co? no oki
heheh
anom tamten system byl sprawiedliwszy mysle i nie bylo problemow z licytacja jaka mapa... takze przerobic przerobic raporcik

i dodac duel1, bo brakuje

Posted by anomal on 06-08-2001 21:07:

nie

i tak wiekszosc bedzie grala na edgu bo gdzie indziej nie potrafia

chyba ze zrobimy tak ze jak ja np cie wyzwe to ty wybierasz mape

or smth

Posted by MoN-SooN on 06-08-2001 21:49:

heh no wyzywaj :p
zobaczysz jakie z�ki beda z tym wybieraniem map
dlatego ja sie na razie nie zapisuje, poczekam az sie wyklaruje, bo tera to bym za 2 tyg wylecial

jakby byly 2 mecze i ew. trzeci, to tylko raz mozna grac na edziu. kumasz to? :o

Posted by r@fee on 06-08-2001 22:41:

Juz wiem czemu dostalem autoryzacje na ladderze
Bo anomal nie chcial byc ostatni lul

Posted by anomal on 07-08-2001 07:40:

zapisaly sie 42 osoby i narazie tylko 1 mecz, moj z yurkiem - imho zenada

ludzie sie chyba boja przegrac z kims, jak by to byl jakis wstyd :O

tajfun - ale drabinka narazie jest testowana, zobaczymy jak to bedzie przez np. tydzien z tym 1 meczem, potem sie wyzeruje wszystko i od nowa - przeciez wakacje sa

Posted by [aaa] on 07-08-2001 10:42:

emmm ?

Mam dosc wazne pytanie bo ja tez sie zapisalem na tego ladka tylk0 kurcze nie wiem gdzie znalesc liste moich przeciwnikow ??? Bo chciablym sobie wrescie zagrac w q2 :"D ostatnio z anomalkiem gralem bo mnie cs wciagnal :S a to bylo dafno wiec GDZIE ta LISTA czterdziestu ilus tam graczy ? co
Yarqu ?

Posted by anomal on 07-08-2001 12:31:

lol

Loguje sie, klikam uzytkownicy - mam do wyboru do koloru:

Poka� list� u�ytkownik�w:
-wszystkich
-zabanowanych
-oczekujacych na aktywacje
-nieaktywnych
-administrujacych

Ponizej:
Wybierz kryterium sortowania w/g:
-nicka
-skilla
-wygranych walk
-przegranych walk
-daty walki

CZY TO TAKIE TRUDNE ???? :PPPPPPPPPPP

Posted by [aaa] on 07-08-2001 14:43:

To nie takie trudne tylko czekam juz 2 dzien na aktywacje konta przez "ADMINOW" heh wiec sie pospieszcie! Chyba ze mi nie przydzielicie konta Sprawdze jeszcze czy nie dostalem e-maila... Nie ma nic !!! zajmij sie dodawaniem nowych ludzi do ladka zamiast pisania postow na fpp! wrry. A tak nawiasem mowiac to przydala by sie lista osob zapisanych dla przecietnego surfera a nie tylko dla tych posiadajacych konta ...

Jeszcze jedno bo troszku tego niekapuje:
Miejsce Nick Skill
1 anomal 1073 3 0
2 CF|ScOr3 1025 1 0
3 warrior|16v 1025 1 0
4 WHOIS 1025 1 2
5 yurson 1000 0 1
6 PerforatoR 1000 0 1
7 ermano 1000 0 2

Obecny wynik ladka
Czy skill bedzie sie zmniejszal jesli przegram? bo naprzyklad zagram teraz 20 walk przegram 15 i co z tego za te 5 wygranych bede mial 1 miejsce i bede 1 na liscie! ? Bo inni zagrali tylko po 3 gry tak jak np: ty i wszystkie wygrali. A i tak bedziesz za mna (dobra pytanie czy bedzie sie cos odejmowalo ze skilla za przegranie np: 15pkt. ?

Posted by anomal on 07-08-2001 16:04:

musze wkleic do regulaminu wzor na obliczanie skila

a czy sie odejmnie za porazke to szczeze mowiac nie wiem

jak przegra ktos kto ma >1000 to zobaczymy

aha <1000 nie mozna miec

Posted by MoN-SooN on 07-08-2001 19:10:

byl juz jakis mecz "nie_na_edziu"?

Posted by anomal on 07-08-2001 23:46:

ze zbyszkiem tylko

na duel5

Posted by MoN-SooN on 08-08-2001 11:59:

no fidzisz

Posted by anomal on 08-08-2001 20:32:

apropo borda
wchodze wlasnie i widze polowa topicow w Quake2 - ostatni post by Stahoo - a tu ani slowa nie ma, widac obecna tu elita to tacy erotomani gawedziarze...

Posted by CF|WH(!)IS on 09-08-2001 05:12:

Talking ZJAZD ?

Ejjj slychajcie mam propozycje moze by zrobic jakis zjazd w toruniu tanio i wogule zreszta chyba troszke ludu by sie zjechalo co wy na to ? :O

Posted by CF|WH(!)IS on 09-08-2001 05:13:

Lightbulb Fajny Board ?

A kiedy bendzie czynny <b>F</b>ajny <b>B</b>oard ?

Posted by r@fee on 09-08-2001 20:14:

***** ***** *****.
Zagralem sobie z nf|gng ladderka na duel8 i okazalo sie ze ten koles nie ma aktywowanego konta. Czy jak mu aktywujesz wynik bedzie sie liczyl czy bede musial z nim grac jeszcze raz ?

Posted by deathcrush on 09-08-2001 22:24:

dwa pytania:
1) czy beda na stronie demka z walk? ( choc na razie pytalem paru klientow i nikt nie nagrywal )
2) anomal czemu zepsules UBB

quote:
anomal: apropo borda
wchodze wlasnie i widze polowa topicow w Quake2 - ostatni post by Stahoo - a tu ani slowa nie ma, widac obecna tu elita to tacy erotomani gawedziarze...

czy ktos kiedykolwiek powiedzial ze tu pisze elita? raczej kilku(nastu) zapalencow. a staszkiem nie musisz sie przejmowac, juz ci mowilem

Posted by [aaa] on 10-08-2001 00:03:

A ja ide poszukac zaczarowanego olowka i wyczaruje sobie haslo na moje konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo kuzwa czekam juz z tydzien na haslo od was "Adminow Laderka" Doczekam sie wrescie?!!! Warrior mi mowi ze jestetm wpisany na liste czlonkow od 3 dni gralem juz z nim duela ale dostepu do swojego konta nie mam! JARKU PROSZE CIE WYSLIJ MI HASLO albo daj znac co jest grane?

/Maniak q2 i cs'a

PS: Riven wisze ci kase moze wpadniesz do mnie po nia?
Sickboy !!!!! oddawaj moje 25zeta!

Posted by weirdo on 10-08-2001 13:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez anomal

czy mam to odczytywac jako zarzuty pod moim adresem?

Posted by anomal on 10-08-2001 13:57:

http://q2ladder.prv.pl/

Posted by r@fee on 12-08-2001 11:18:

[12:17] rafee> frags ty jestes w ladderze ?
[12:17] FRAGSs> w czym?
[12:17] rafee> q2ladder.prv.pl
[12:18] FRAGSs> nie ja jestem w PI
[12:18] FRAGSs> 3.14
[12:18] FRAGSs> tamten to co innego
[12:18] rafee> *****
[12:18] rafee> ladder
[12:18] rafee> turniej
[12:18] rafee> 1/1
[12:18] rafee> taka liga
[12:18] FRAGSs> mialem okazje sie z tym czlekiem spotkac
[12:18] FRAGSs> to totalna pamylka
[12:18] rafee> debilu
[12:18] FRAGSs> niee
[12:18] rafee> DDDDDDD
[12:18] FRAGSs> mnie nie bylo
[12:18] FRAGSs> ponad 1 miecha
[12:18] FRAGSs> w kraju
[12:19] FRAGSs> bylem w niemczech

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:46.