FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=807)
Co wy bredzicie?!
Z board'em fpp.pl jestem zwiazany dosyc dlugo, patrzylem jak przyrasta mu osob, tematy bywaly rozne, z niektorych mozna bylo sie posmiac, w innych powaznie podyskutowac.
Teraz patrze na to i nie wiem czy sie z niektorych smiac, czy sie na nich zloscic. Panowie wiem ze macie kompleksy na punkcie swoich post'ow ale opanujcie sie troche, niektorzy z was przychodza zeby nam wkleic swoje "" i "
" ale nie o to w boardzie chodzi. Polowa z was sie wypowiada nie dodajac nic do zaczetego tematu, przez co polowa tematow ma 2-3 pierwsze posty na temat a dalej to wyglupy i idiotyzmy innych. Jesli chcecie sie z czegos posmiac co nie jest zwiazane z tematem zalozcie nowy post, bo ja na przyklad chce poczytac o skryptach a nie o tym ze przedchwilka usiadliscie do kompa... Co mnie to obchodzi.
Zwracam sie do was w prosbie, mowcie kiedy macie cos do dorzucenia do tematu. I jesli chcecie powiedziec ze siadacie do kompa to zalozcie temat o tym jak siadacie do kompa.
Nie powaznie... Nie pozwolcie zeby ten board zszedl na psy (choc teraz juz odrobine szczekamy ). Mam nadzieje ze przynajmniej ten temat bedzie sie trzymal tematu.
cos w tym jest...
Forum CS to takie specjalne no i rzeczywiscie poziom niski. Mam nadzieje, ze sie ludzie poprawia, bo ciagle jest zla opinia na ich temat (ludzie piszacy na forum CS) , a tak byc nie powinno.
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
Popieram!
Rzeczywiscie ostatnio jest duzo postow nie na temat. Zwykle ludzie w trakcje dyskusji odchodza stopniowo od tematu, albo dorzucaja postay, ktore poruszaja sprawy, ktore moga byc spokojnie poruszane na poziomie prywatnych wiadomosci.
ale wiem ze podobne sprawy maja miejsce na innych boardach
problem polega na tym ze w toku dyskusji czesto porusza sie nowe tematy nie koniecznie zwiazane z glownym topiciem. i w sumie to nie ejst nic zlego...
ale jezeli bedzie tego za duzo to w koncu sa tutaj moderatorzy
No dobra.
Ale wtracanie do dyskusji textow w stylu: "Wpadnij na piwo" "Jutro wpadnie, bo nie mam czasu" to mozna sbie przeslac na PW.
ale moderatorzy czasami nie maja tyle czasu zeby caly dzien pilnowac czy na boardzie nikt nie gada bzdur... sami musicie zadbac o swe wypowiedzi...
moderator jest od moderowania
to i ja sie wtrace .. wczesniej siedzialem troche na innym forum .. i zawsze pojawialy sie glosy o tym ze schodzi na psy , bo ludzi przybywa wiecej no i gadaja nie na temat ... dla mnie to troche za mocno powiedziane no bo co zlego w tym ze niektorzy spotykaja sie tutaj zeby zwyczajnie pogadac .. czy musi byc tak ze siedzimy w ciasnych ramach i nikomu nie wolno pisn�� slowa na inny temat czy zazartowac , bo jezeli tak to to jest dopiero zejscie na psy .... rozumiem panowie z FPP ze chcecie zeby forum bylo tematyczne i wogole ale wydaje mi sie tesh ze trzeba sie troche wyluzowac ....
Napisane oryginalnie przez Burecky
Dark dophse mofisz...
Dac mu vodki :-) albo nie lepiej niech sie napije FrugO bo na vodke jest za mlody
Red rozumiem .. ale nawet loozik ma swoje granice...
Prawda jest taka, na tym bordzie siedzi wiekszosc osob mlodych, ktorym w glowie tylko zabawa, usmiechy, chichy .. itp.. ale wlasnie to zprawia ze jest on oryginalny, rozniacy sie od reszty, wiejacych powaga bordow .. mi sie tutaj wlasnie podoba ten lozz .. swoboda wypowiedzi (nie sugeruje ze na reszcie bordow jes nie ma wolnosci slowa)
Prawda jest taka, na tym bordzie siedzi wiekszosc osob mlodych, ktorym w glowie tylko zabawa, usmiechy, chichy .. itp.. ale wlasnie to zprawia ze jest on oryginalny, rozniacy sie od reszty, wiejacych powaga bordow .. mi sie tutaj wlasnie podoba ten lozz .. swoboda wypowiedzi (nie sugeruje ze na reszcie bordow jes nie ma wolnosci slowa)
Looz ale sa granice, tematy czesto nie sa zbyt powazne i mozna sie z nich posmiac, ale z tematu nie z tego ze wychodzac dzis na spacer pies cie obsikal... Co mnie to obchodzi.
Mnie cieszy ze przynajmniej ten temat zostal powaznie potraktowany.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Looz ale sa granice, tematy czesto nie sa zbyt powazne i mozna sie z nich posmiac, ale z tematu nie z tego ze wychodzac dzis na spacer pies cie obsikal... Co mnie to obchodzi.
Mnie cieszy ze przynajmniej ten temat zostal powaznie potraktowany.
Najbardziej mnie tylko wqrza gdy topic z dyskusji zmienia sie w bluzgania wszedzie dookola.
Btw ostatnio - jak ten board nie dzialal to se wszedlem na board z counter.strike.pl. No coz... nie chce robic antyreklamy ale to co tam sie dzieje to jest katastrofa- na kazdym praktycznie ciekawszym temacie wszyscy sie wyzywaja- a to mlody board...
----===Crazy People Agency===---
quote:
Napisane oryginalnie przez Red
no wlasnie ... dzisiaj bylem na spacerze z psem i zazwyczaj idac sobie Al. Jana Pawla II skrecam w lewo w alejke Burzynskiego .. tam jest taki park chyba im. �wirki i Wigury ... no i tam sa drzewka .. moj psiak zazwyczaj sika na to trzecie w 4 rzedzie od lewej ... tym razem nalal pod drugie .... dziwne nie ????
Dark dophse mofisz...
Dac mu vodki :-) albo nie lepiej niech sie napije FrugO bo na vodke jest za mlody
quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]BaroN
[F|S|G] member
SQN SUX
quote:
Napisane oryginalnie przez Zap!
SQN SUX
[F|S|G] member
quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit
SQN to najlepsze co moze byc na swiecie... Paliles kiedys? Jezeli nie, to nie wiem czemu tak sie wypowiadasz o tym...
----------------------> L O L <-----------------------
Posted by: individually trained for single target schooting - Sniper
-------------------------------------
Pamietam kiedy wszystko to bedzie znowu.
Musze przyznac, ze jak na razie czytalem tylko tego boarda i nic nie mialem do dodania do zadnego z topicow. Ponadto wydaje mi sie (wydawalo), ze ten board jest konkurencyjny w stosunku do boarda na cs.pl (aktualnie jest niedostepny), ktory juz jakis czasem temu, IMHO, zszedl na psy .
Jak do tej pory wydawalo mi sie, ze poruszane tematy sa w miare sesnsowne, aczkolwiek ostatnio tutaj tez zaczely sie dziac "zle" rzeczy. To moje zdanie ... jak na razie dalej skupie sie tylko na czytaniu (BTW, obok mnie stoi szefo i tez podziela moje zdanie
).
no ale chyba sa jakies sensowne tematy
jest pare osob ktore zmieniaja temat na jakis gupi ja tez tak czasem robie ale z umiarem
problem w tym ze nikogo tak naprawde nie intresuje temat na boardzie oni wola sobie poczatowac
quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
no ale chyba sa jakies sensowne tematy
jest pare osob ktore zmieniaja temat na jakis gupi ja tez tak czasem robie ale z umiarem
problem w tym ze nikogo tak naprawde nie intresuje temat na boardzie oni wola sobie poczatowac
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:12.