FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8498)

Posted by Chmielu on 28-09-2002 20:47:

Unhappy Opc

Mam prosbe o podania mi linku do strony z której mógłbym sciagnac mapy do defraga.Tak naprawde chodzi mi o mapy OPC, a konkretnie OPC 2. Ćekuje za pomoc

Posted by SweepeR on 29-09-2002 10:41:

http://planetquake.com/defrag/

Posted by j@rzabek on 29-09-2002 11:02:

Należy się 5zl....A tak poważne to ten board to nie jest wileka orkiestra swioatecznej pomocy i mysle ze zadawanie pytan na ktore odpowidz mozna by znalesc w ciagu 5 minut sa troche nie na miejscu

Nieco sie zbulwersowalem

Posted by Lucas on 29-09-2002 11:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Należy się 5zl....A tak poważne to ten board to nie jest wileka orkiestra swioatecznej pomocy i mysle ze zadawanie pytan na ktore odpowidz mozna by znalesc w ciagu 5 minut sa troche nie na miejscu

Nieco sie zbulwersowalem

Juz - odezwal sei "wilki" i bluzga na mniej rozgarnietych...

Moze wyluzujecie??? Bo taka droga bedziemy mieli gowienko jak na graczu...

Posted by j@rzabek on 29-09-2002 11:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

Juz - odezwal sei "wilki" i bluzga na mniej rozgarnietych...

Moze wyluzujecie??? Bo taka droga bedziemy mieli gowienko jak na graczu...

Oczywiscie masz racje , ale jeżeli pyta o defrag i do tego konkretna mape to chyba nie jest taki n00b...POza tym jezeli ma defraga to tam w readme na 100% jest adres oficjalnej strony....

Posted by MAr-n on 29-09-2002 12:13:

quote:

Nieco sie zbulwersowalem

Oo taki mastah jestes to prosze znajdz ta mape w 5 min W/g ciebie do czego jest board ?? ja myslalem ze sluzy tez do zadawania pytan ? a nie do glupiego nabijania i pisania ze scena umiara (ten temat leci w kolko juz od jakiegos czasu)
Thx Sweep ale nie ma tej mapy w tym linku co dales
W readme nie ma tego , to jest nie standardowa mapa . Wydaje mi ze jezeli ktos czegos nie moze znalzec to chyba moze o tym napisac na forum ?? czy sie myle jak tak to mnie oswiec

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by Chmielu on 29-09-2002 12:18:

quote:

Nieco sie zbulwersowalem

Dla wszystkich tych którzy nie potrzebują 5zł. podaje linka
http://www.overdrivepc.com/files/maps/opc2.zip Rozumie ze to nie Wielka orkiestra ale zapytac sie zawsze mozna, a jak ktos nie wie to lepiej niech nie pisze jakiś bzdur. Bo przeciez poszo jest Board, poszo zadawać jakieś pytania. Głupi ja . Licząc na wyrozumiałosc niektórych ludzi mylilem sie.

Posted by Lucas on 29-09-2002 12:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin

Oo taki mastah jestes to prosze znajdz ta mape w 5 min W/g ciebie do czego jest board ?? ja myslalem ze sluzy tez do zadawania pytan ? a nie do glupiego nabijania i pisania ze scena umiara (ten temat leci w kolko juz od jakiegos czasu)
W readme nie ma tego , to jest nie standardowa mapa . Wydaje mi ze jezeli ktos czegos nie moze znalzec to chyba moze o tym napisac na forum ?? czy sie myle jak tak to mnie oswiec

A potem sie dziwia ze nich nie chce sie rejstrowac...

Posted by Hakan on 29-09-2002 13:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin

Masz racje ale musisz wziasc pod uwage ze czasami znajdzie sie ktos taki komu nie chce sie wogole szukac i wali pytanie prosto na boarda (a przeciez czasem naprawde wystarczy przeczytac np. changeloga albo cos innego) i ztego tez powodu rozumie dlaczego j@rzabek sie zbulwersowal

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Posted by Lucas on 29-09-2002 13:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN

Masz racje ale musisz wziasc pod uwage ze czasami znajdzie sie ktos taki komu nie chce sie wogole szukac i wali pytanie prosto na boarda (a przeciez czasem naprawde wystarczy przeczytac np. changeloga albo cos innego) i ztego tez powodu rozumie dlaczego j@rzabek sie zbulwersowal

To zamist bluzgac - niech wklei ten log i koles sam sie zrefrektuje...

Posted by j@rzabek on 29-09-2002 15:45:

"* I.1/ Introduction
-------------------
Defrag is a modification for Quake 3 Arena from Id Software, that features a single-player game based on movements ability and player velocity through dedicated run maps. These maps require many special movements, known as tricks, in order to be completed up to the finish line. Defrag is meant for self-training and improvement, competition, and fun, while it focuses on providing a convenient environment for any q3 tricking purposes, with various tools and cheat prevention measures.
The game supports physics from both standard quake 3 arena and the CPM mod (http://www.promode.org), and sports CTF Fast Captures and a Tricks Mode that lets players use any quake 3 map for free-style tricking.
Defrag maps and score tables can be found from the official website at http://planetquake.com/defrag."

Prosze. Kolesiowi cohdzilo o konkrenta mape wiec chyba taki n00b to on nie jest nie? Jakby otworzyl readme dowiedzial by sie wszystkiego...ale i tak nie powinienem sie tak bulwesrowac

Posted by MAr-n on 29-09-2002 18:16:

jezu dalej nie czaisz co ?? jak by byla ta mapa na http://www.promode.org/ albo na http://planetquake.com/defrag to by nie zakladal tego topica pisalem to nie jest mapa standarodwa do defraga.
HkN co ty pier.dolisz szukalismy ja z Chmielem 2 godziny i po napisaniu topica na drogi dzien nastepne 2 godziny i to byl przypadek ze on ja znalazl
P.s Troche sie zbulwersowalem

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by Hakan on 29-09-2002 19:37:

MArtin mi tu nie chodzi o to konkretne pytanie - wiem ze trudno ta mape znalezc bo sam jej kiedys szukalem ale ogolnie, bo powiedz mi np. jaki jest sens pytania "Czy znacie jakies inne modyfikacje gier FPP nie terrorystyczne?" ?!? - Pytanie zadane kiedys na boardzie przez venotoma (lub podobne) - kiedy wystarczy wejsc na np. orga gdzie jest tego od zaprzeproszniem chu.ja .

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Posted by MAr-n on 29-09-2002 19:52:

ale [cenzura] nie o to chodzi przeciez jak by sie to dalo latwo znalezc to by nie zakladal topica Albo ja ciebie nie rozumiem albo ty mnie
EOT

(...)

Posted by Hakan on 29-09-2002 20:01:

Wiem i mowie znowu: tu nie chodzi o Chmiela i ta mape
Tu chodzi o innych - bo sa tacy- zeby nie zakladali niepotrzebnych topikow z niepotrzebymi pytaniami.

A wogole to skonczmy z tym i przestanmy robic burdel
EOT

Posted by Q on 29-09-2002 20:02:

w soomie troche moge brusznicy racji przyznac... przecie znalezenie strony z defragiem trwalo by krocej niz zakladanie tego topiora i czekanie na odp.. nie?

Posted by MAr-n on 29-09-2002 20:23:

aaa bo zwarjuje Q wez sobie otworz strone defraga i znajdz to mape albo poczytaj moje posty to sie dowiesz o co biega

(...)

Posted by Q on 29-09-2002 21:01:

a to po co ze strony defraga to brac... sa na q3arena.gry... (tylko ne wiem czy dziala

Posted by j@rzabek on 29-09-2002 21:11:

No dobra zwracam kolesiowi honor, nie wiedzialem ze tak trudno ten shit znalesc. ALe jestem ciekaw tylko jednego. Skad wiedziales o tej mapie skoro nigdzie inc o niej nie ma?

Posted by [FPP]xen0m on 30-09-2002 11:06:

quote:
No dobra zwracam kolesiowi honor, nie wiedzialem ze tak trudno ten shit znalesc. ALe jestem ciekaw tylko jednego. Skad wiedziales o tej mapie skoro nigdzie inc o niej nie ma?

po prostu to jest niestandardowa mapa do defraga.

Posted by MAr-n on 30-09-2002 11:57:

o mapie wiedzialismy z kilku filmow z tricami
Q to poszukaj mi na orgu tej mapy

(...)

Posted by Chmielu on 30-09-2002 16:25:

A wszystko to o jedna mape do defraga .Moze i jestem tu nowy ale i wiem ze zadawanie pytan o sprawy banalne jest nie na miejscu. Szukalem tej mapy juz od miesiąca i myslalem ze ktos by mi pomogl ale po wielu zmaganiach juz ja mam, wiec za wszystkie niedogodnosci przepraszam.

Posted by MAr-n on 30-09-2002 16:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chmielu
... wiec za wszystkie niedogodnosci przepraszam.

I dziekuje mojemu koledze ktory udostepnil mi lacze (powinens to dopisac )

(...)

Posted by Q on 30-09-2002 20:16:

oki zwracam wam cno... znaczy honor

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:05.